MSp přiznává Nečesanému milion 200 tisíc

To jsou ksichty !! S takovouhle poznámkou jsme dostali upozornění na následující článek, resp. stručné oznámení : 

 

Oko, (potažmo celý obličej) - do duše okno. 

Většinou to platí, i když se najdou výjimky. 

V tomhle případě to ale sedí prakticky stoprocentně. Už podle těch ksichtů vidíte, že takovým lidem se v civilu radši vyhnete na dálku. 

Jestliže je na nich postaven výkon spravedlnosti, je to naprostý děs. A obecné ohrožení veřejnosti.  Resp. o takové lidi se může opírat jedině teroristický stát. Nikdo jiný. 

Malost, ubohost, servilita, absolutní necitlivost, drzost, nabubřelost, povýšenost. To z nich většinou můžete snadno vyčíst. 

Jestliže takovým lidem svěříte moc nad ostatními, a to prakticky bez omezení, k tomu nulovou kontrolu nad nimi - je naprostým zázrakem, že se jim někdo vůbec z toho soukolí dostal. 

A to je také jediné těžko uvěřitelné na tomto případu. Ne to, že se taková kauza stala. Těch se totiž dějí stovky, možná tisíce. 

Rozdíl oproti Nečesanému je jenom ten, že se z toho dotyční nedokázali sami vysekat. 

Neměli na právníky, neměli na to, aby si zasponzorovali média nebo Šalamouna. 

Bez toho to může skončit jediným možným způsobem : Totiž křivým rozsudkem na dlouhá léta za něco, co jste rozhodně neudělali. 

Jsou jich desítky. Těch nevinně odsouzených. 

A o tom, že ve všech ostatních případech to naprosto s ledovým klidem prošlo bez sebemenšího povšimnutí, natož zájmu veřejnosti, výmluvně svědčí také skutečnost, že s tím aktéři této kauzy naprosto jistě počítali, a to i tehdy, když už proti sobě měli rozhodnutí Nejvyššího soudu. 

Prošlo to vždycky, dotyčným narostla absolutní hroší kůže, nikdy se z ničeho nezodpovídali, co řekli, byla vždycky pravda - tak proč najednou by to mělo být jinak ?? 

Faltusovou by měli vyhodit nejen za křivou obžalobu, ale také za naprosto markantní a hlavně veřejné pohrdání nadřízeným justičním orgánem, tedy dovolacím soudem a jeho rozsudkem, který je jinak pro ni závazný. 

Totéž platí o Vackovi, který byl aspoň na veřejnosti opatrnější, i když výsledek byl nakonec stejný. 

Jinými slovy : To, že by je někdo mohl donutit zrevidovat své zjevně křivé postupy, nemající oporu v důkazním řízení, bylo pro ně natolik neuvěřitelné a nikdy se jim to nestalo, že nechápali dokonce ani to, proč by se jim to mělo stát zrovna teď, kvůli nějakému dovolacímu rozhodnutí Nejvyššího soudu. 

Spravedlivý stát, kterému o spravedlnost skutečně jde, by udělal na tomto místě, při znalosti všech těchto křiváren, jakož i zvrácených povah těchto justiční aktérů, jediné : 

Nejen že by je okamžitě zbavil funkcí v justici, ale také by povinně otevřel a znovu rozsoudil všechny kauzy, které dotyčným prošly rukama, především pak Lněničkovi, Faltusové a Vackovi. A zvlášť, pokud by někdo z odsouzených o to požádal, natož bylo prokazatelné, že udělal všechno pro prokázání své neviny - tedy jak dovolání, tak Ústavní stížnost, tak i případnou stížnost k ESLP. 

Těch, co mají máslo na hlavě, je totiž daleko, daleko víc. 

A sedí nejen na KS v Hradci, ale také na ÚS, kterým jinak mnohé podobné kauzy prošly - bez sebemenšího povšimnutí, natož snahy po nápravě. 

______________

 

Poškodili Lukáše Nečesaného (a stovky jiných, kteří se jen nedostali na veřejnost...), teď nechtějí nést zodpovědnost 

https://pravda24.cz/hlavni-zpravy/poskodily-lukase-necesaneho-ted-nechteji-nest-zodpovednost/

 

________________

________________

 Shodou okolností se mi současně dostalo do rukou i jedno prohlášení zdravotnice, co mají lidé dělat, chtějí-li zdravotníkům pomoci. 

Ne jim posílat smajlíky, ale POŽADOVAT ÚČINNOU REFORMU ZDRAVOTNICTVÍ. 

 

Přičemž autorka má oprávněný pocit, že nám vládne kriminální vláda. 

Ano, to vládne. A také vláda zcela bez koncepce. 

Kromě jediné : Udržet se u moci. 

A za tím účelem uplatit ty, o kterých se domnívá, že jsou dostatečně naivní, aby uplatit šli - a že je jich dost na to, aby mohli rozhodnout výsledky voleb. 

Je to vláda, která nic neřeší, ani to řešit nechce. Chce konzervovat dosavadní stav, dokud to jde. Protože reformy - to znamená spousta nepopulární práce, která se nemusí v jediném volebním období vrátit - a co je estébákovi po nějakém pokroku společnosti, že ? Sám přece důsledně každému brání... 

 

Chci jen dodat, že nejen reformu zdravotnictví. 

Ale především JUSTICE.  Od té se odvíjí spravedlnost, a od ní zase spokojenost občanů ve státě a vůle pro něj pracovat. 

Jednou bychom rádi zatleskali nejen zdravotníkům, ale také soudcům... 

A myslíte, že těm, shora uvedeným, to bude někdy možné ?? 

V to by si netroufnul doufat asi ani ten největší snílek a optimista... Takové lidi je třeba jedině odstavit, pro výstrahu ostatním potrestat - a hlavně, a to je ještě mnohem těžší : Vychovat si novou generaci soudců a vyšetřovatelů, kteří budou mít úctu k lidským právům přímo v krvi a do justice či k policii půjdou proto, že chtějí pomoci spravedlnosti, a ne kvůli platům, výsluhám, moci a postupům. 

Mimotechnická pomůcka : 

Takoví ovšem vypadají na první pohled výrazně jinak, nežli ty ksichty, shora uvedené... 

____________________

____________________

TLESKÁME ZDRAVOTNÍKŮM? NE, DĚKUJI.

Mně osobně všechno to tleskání a děkování zdravotníkům nepomáhá. Spíš mě to ještě více demotivuje a probouzí to ve mne velký vztek, pocity bezmoci a zoufalství. Teď si na nás najednou všichni vzpomněli? A tleskají? To snad nemůžete myslet vážně říkám si.

Pomohlo by nám víc, kdyby lidé slíbili, že zvolí toho, kdo dá zdravotnictví dohromady, kdo připraví a prosadí nutné reformy. Pomohlo by nám víc, kdyby se lidé nechali slyšet, že si za kvalitní zdravotnictví rádi zaplatí. Pomohlo by nám víc, kdyby lidé zůstali doma pokud nemají dušnost a horečky.

Chcete pomoct zdravotníkům? Fajn.

Přestaňte tleskat a začněte se zajímat v jakém stavu zdravotnictví doopravdy je, jaké má dlouhodobé problémy, co a jak by se mělo změnit. Přestaňte posílat srdíčka a začněte se chovat 100% zodpovědně. Přestaňte si mazat med kolem pusy, nalijte si čistého vína a přiznejte si konečně, že na nás celých 30 let z vysoka všichni kašlou.

A hlavně, až si vláda přijde pro nic netušícího medika, kterého chce poslat do první linie bez adekvátního tréninku a ochranných pomůcek, tak ho schovejte stejně jako ti statečnější schovávali kdysi ty, kteří měli být odesláni na práci do "pracovních táborů".

Tahle vláda nemá dle mého soudu daleko k vládě zločinecké.

Pokud se zeptáte mě, tak nejenom pan premiér a pan ministr zdravotnictví patří za mříže. Tohle není legrace a myslím to smrtelně vážně. Většina opozičních politiků se nicméně i přesto dál chová, jako by se vlastně nic moc nedělo.

Obávám se, že se prostě nikdy nedokážeme poučit. Pochopitelně pevně doufám, že se hluboce mýlím. Tohle všechno, co se zde za poslední měsíce stalo (resp. nestalo), si regulérně říká o druhou revoluci. #sorryjako

____________________

____________________

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2020-03-25 18:34
Zrovna jsem proběhl článek a diskusi k odškodnění Nečesaného na idnes. Nejen, že je na zvracení přístup režimu, to asi čtenáře K 213 nepřekvapí, ale podívejte se na názory lidu - nejvíce doporučované a hodnocené názory. Kdo si toto přečte, pochopí, proč od lidových soudů z různých převratných dob odcházeli lidé na šibenici nebo do lágrů. Všichni mají jasno, že je vrah, že moudrý soudce to věděl, neodškodňovat, stejně žádnou pověst neměl, tak jaképak odškodnění. V české společnosti není zkažená jen justice, ta společnost je prohnilá celá.

www.idnes.cz/.../doporucovane
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-25 19:58
Přiznám se, že mě takový přístup diskutérů vůbec nepřekvapuje... překvapil by mě opak.
Kdybychom šli po tom, kdo to je, tak bychom zjistili, že justici znají výhradně z televize, ještě většinou z TV Nova. Tu má samozřejmě justice velmi dobře podchycenou, vědoma si síly médií. A zoufalé neznalosti většinové populace skutečného stavu.
Pokud si čtenáři vzpomenou, v r. 2016, v době své senátní volební kampaně, jsem si vzal případ Nečesaného jako profilový případ své volební kampaně, už proto, že se stal v našem volebním obvodě. Nikdo jiný z kandidátů to, samozřejmě neudělal, nikdo jiný neměl o justici nikde ani slovo - a kdybyste se jich měli možnost zeptat, tak by vám maximálně odpapouškovali nesmysly typu "pachatelům rychlý a spravedlivý trest", naučený odněkud ze stranických brožurek.
V té době nevina Nečesaného nebyla ještě vůbec jasná, tedy kromě těch, kteří justicí sami prošli a měli dostatečnou intelektuální kapacitu na to, aby odhadli, jak pracuje i v tomto případu a co je a co není pravda.
A hlavní, co jsem tehdy slyšel, bylo : Lidi říkají, že to udělal...
A já na to : A to je co za lidi ? Byli u toho, viděli to, nebo se jim snad přiznal ??
Ne, říkali to v televizi...
No, tak to už mi bylo jasno...
A nezapomínejme, že spousta lidí u policie a v justici dělá, když nedělá, tak tam může mít příbuzné nebo známé, není to zas tak zanedbatelná sorta - ti všichni se cítí životně ohroženi, právem, samozřejmě, a jestliže se podaří prokázat jejich zvěrstva jenom v jediném případě, ač je páchají denně jak na běžícím pásu - tak se pochopitelně sesypou všichni na tenhle případ.
Vzpomínám na jednoho fízla z Kladna, co mě zatýkal na kladenském soudě před Vánoci 2015, povídám mu, že k tomu není žádný zákonný důvod, on, namachrovaný blbeček, samozřejmě abych držel hubu, že o tom rozhodují oni, zavezli mě do Nymburka, tam mi bývalý vojenský prokurátor sdělil, že mě chce jen vyslechnout podle procesních předpisů a že na vazbu není důvod (kupodivu !!) - načež mě propustil - a ten idiot z Kladna, co mě tam vezl, a teď viděl, jak jdu s klidem od soudu domů, ergo že mě zatýkali s velkou slávou - pro nic za nic, tedy že jsem měl - zase - pravdu, tak z toho dostal takový komplexy, že mi celý Vánoce posílal anonymní SMSky, ať chcípnu, a podobně. Nikdo jiný to nemohl být, Vánoce skončily a skončily i SMSky, ale z těch, když si myslí, že jsou anonymní, pak naplno vidíte, co je to za neskutečný hovada a amorální, zakomplexovanou zvěř.
No, a teď si vemte, že se ve službě nudí - a leží jich na tom článku o Nečesaným dobře 10 - a "dělají diskusi".
Že je zdravím, kretény vypatlaný...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-25 20:03
Co chtějí v Hodoníně řešit ?


zpravy.aktualne.cz/.../v~diskuse
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-26 08:33
Vydědění :

- Neprojevování trvalého zájmu přestává být důvodem vydědění, pokud tento nezájem byl oboustranný (nevím ovšem, jak by mrtvý prokazoval, že o zájem svého potomka stál - to je snad normální a přirozené a má se to automaticky předpokládat)

Současně ale mohou nastat i další dva důvody vydědění, a ty se uplatní i automaticky (v tom případě vydědění platí) :

Tedy neposkytování pomoci v nouzi, anebo nezřízený život potomka.

mesec.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-26 08:49
Zlocinecka banda usvedcena, potrestana jednim cernym puntikem do denicku :

"Rozdíl oproti Nečesanému je jenom ten, že se z toho dotyční nedokázali sami vysekat.

Neměli na právníky, neměli na to, aby si zasponzorovali média nebo Šalamouna"
________



Ve spoustě případů je také rozdíl v tom, že tu není ani louže krve, ani bezvládné tělo, není tu vůbec nic, co by alespoň trochu bylo možno považovat za důkaz toho, že k něčemu vůbec došlo.

"Případy" vznikají v bezmozku policistů a státních zástupců a při vyhlašování rozsudků v bezmozku soudců, kteří ani nejsou schopni dodržet elementární paragraf trestního řádu o tom, že se rozhoduje výhradně a pouze o skutku, pro který byla podána obžaloba a o kterém logicky se celou dobu prokurátor a obhajoba celé roky dohadovali a logicky neřešili vůbec to, jestli měl před 40ti lety obžalovaný dopsaný domácí úkol, nebo si vzal na záchod o 2 útržky toaletního papíru víc, neboť toto nebylo nikdy předmětem jednání, nemohlo to být předmětem podání návrhů důkazů, nemohlo to být předmětem závěrečné řeči ani stížností ...

Soudce se postavil, pronesl něco o tom, že žalovaný skutek se sice neprokázalo prokázat, že by se vůbec stal, ale přesto odsuzuje obžalovaného, protože údajně podle jeho přesvědčení musel udělat něco jiného nebo trochu jiného ... každý takovýto paskvil je samozřejmě podle práva neplatným a samořejmě se jedná i následně o všechny navazující kroky a usnesení a rozsudky vyjma těch zproštujících ...
(Jinými slovy : Obžalovaný je odsouzen za všeobecnou nesympatii "orgánů" k němu... Dobře známe... Pozn. red.)

Tzv zneužívaná hláška "totožnost skutku" je další z celé řady hlášek jako například "jiný právní názor", kterou trestní zákoník samořejmě logicky nedefinuje a přímo toto zapovídá, neboť to odporuje zcela celému smyslu pravidel trestního stíhání a právu na obhajobu a právu na možnost se včas před vynesením rozhodnutí vyjádřit ke všemu, co je obviněnému kladeno za vinu od samého počátku trestního stíhání ..

Můžeme sice debatovat, zdali je v pořádku, že je obžalovaný zproštěn z důvodu toho, že se po 10ti letech zjistí, že zavražděný byl zapíchnut ve skutečnosti v sobotu 15 a ne v pondělí 17, nicméně už takto fatální rozdíl mezi skutečností a popisem věcí ve spisech ze strany justice svědčí o jejich naprostém amatérismu a vkládá samozřejmě zcela důvodně pochybnosti o vedení celého vyšetřování a o tom, kolik údajů je skutečných a kolik si jich policajti vlastně vymysleli, či je zcela účelově desinterpretovali ......

A v těchto případech naprosto jasné naprosto neoddiskutovatelné justiční zvůle, kdy zkrátka nejsou ani náznakem pochybnosti ve světle důkazů o tom, že by justiční mafiánci nespáchali i několik zločinů (neoprávněné nakládání s osobními údaji, soudcovo čtení trestního oznámení na sebe sama, kdy je poškozeným dítě mladší 15ti let před veřejností a označení tohoto za údajnou součást jakési obhajoby atd atd ...), tak v těchto se zásadně nepomáhá, a to ze strany žádného spolku, žádného média a tyto případy se tutlají, co mohou a rozsudky a buzerace poškozených nadále trvá do konce jejich životů...

LS

________

Křivými rozsudky za tzv. domácí násilí, resp. trestnou činnost spojenou s rodinou - tedy domácí násilí, zanedbání povinné výživy, únosy dětí, apod. děláme přece my. Pokud poškozený uhradí alespoň náklady, můžeme se tím zabývat, účastnit se soudů, případně o tom napsat, nebo natočit reportáž.
Pokud nám na to někdo dá desetimilionovou dotaci, můžeme se rozšířit o další lidi a zpracovávat případy, o kterých se dozvíme, protože to někdo pokryje nebo už pokryl. Bez zatížení poškozeného.
Ze sociálních podpor to ovšem dělat nebudeme, ani to nejde.
O tom, že tzv. orgány postrádají základní znalosti a hlavně zkušenosti, aby tyto případy mohly kvalifikovaně posoudit, vůbec nepochybujeme, viděli jsme jich desítky, takže dobře víme, jak málo stačí ke zničení něčí kariéry - a jak těžko se z toho bude dotyčný vzpamatovávat.
O tom, jak poctivě to děláme, výmluvně svědčí skutečnost, že zatímco třeba Šalamoun má otevřeny dveře jak na MSp., tak do všech věznic, nás odtamtud tak leda rádi nepustí, pokud tam přijedeme.
To si myslím, že je výmluvná známka kvality - a taky toho, kdo je kdo.
Se součástí mafie se jedná, samozřejmě, v rukavičkách, jistě ne zadarmo, s těmi, kdo hledají skutečné příčiny a jejich původce, a nebojí se je označit, jako s úhlavním nepřítelem.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-26 09:15
Kam jde zdravotni material potrebny zdravotnikum :

Lékaři, sestry a zdravotníci obecně dle jejich vyjádření nemají, nedostávají a jsou v první linii, prodavači - nemají, nedostávají a jsou v první linii a potenciálně můžou nakazit také statisíce osob při nakupování ....

Kdo dostal, aniž by k tomu byl sebemenší důvod? Zkorumpovaná justiční mafie ... ta která posílá zabavit legálně provozovaný sklad a zabavuje i červenému kříži .. tedy ozbrojenou loupeží, zneužitím pravomocí v souběhu za stavu nouze, což se dá chápat jako nejtěžší možný zločin vůbec ..... není lepšího času pro defenestraci justiční mafie, kdy to musí i ten nejposlednější zabedněnec vidět, co se děje... chaos ze strany vlády, trochu panika, značná nejistota, co bude, ale justice si dělá dál jako by se nechumelilo, řeší si nějaké svoje nesmysly zjevně zbytečně dál a zneužívá k tomu i prostředků nedostatkových, které kvůli tomu nejspíš chybí někde, kde jsou zatraceně potřeba v úplně jiném počtu (víte obžalovaný za to fakt nemůže a nedostal se do té situace vlastní vinou, že jej justice křivě obvinila z něčeho, co neudělal ... že se roky táhnou zcela jasné případy občanskoprávní pro neschopnost soudce soudit dle zákona elementární logiky a slušnosti za to také ti účatsníci nemohou, že s to protáhlo až do té pandemie ... ) ... tihle šašci jsou schopni jednat i v den dopadu asteroidu o zmizelých slepicích v kurníku " ptám se naposledy pane obžalovaný ukradl jste nebo neukradl slepice dne ... kurňa fix, dejte mně s tím pokoj, víte, že za hodinu tady bude akorát tak kráter dejte mě s těma pitomejma slepicema už pokoj a dejte mi možnost se někam schovat .. na to jsem se vás neptal a neznevažujte tohle vážné soudní jednání jo ..." a co dělá jezevec? zalezl si do krytu a čeká, až se to přežene hlavně, aby to nechytnul sám... že by třeba právě teď konečně uznal, že všechny ty přečiny a nenásilné zločiny jsou ´plně k ničemu řešit a vyhlásil amnestii a zastavil všechna ta hloupá řízení, obzvláště pokud se táhnou více jak 2 roky .... to né ...na to je prachů a pomůcek, zdá se, vždycky dost... zdravotníci, co nemají dost materiálu a jsou zoufalí .. teď víte, kde jej máte hledat, kam je vláda dodala.... možnost násilné hospitalizace těch bláznů a psychopatů z justice v blázincích máte též .. prosím využijte jí, dokud to jde!!! Zachráníte tím nejeden lidský život ... LS

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-26 11:02
zastavte exekuce :

plus.rozhlas.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-26 13:17
K Nečesaným ještě..... bylo by vhodné dát srovnávací tabulku o kolik přišel Lukáš jenom na řekněme průměrném platu za ty roky stíhání (ale kdoví třeba by býval chtěl jít studovat práva a dělat soudce za 200 mesíčně kdyby.....), kolik by býval dostal důchodu kde mu teď evidentně budou ty roky samozřejmě chybět pro výpočet kdy se nikdo po dosažení důchodového věku nikoho neptá zdali mu nějakou ouřada neznemožnil v minulosti dlouhé roky pracovat a možnost důchod dostat a kolik si odebrali z eráru ten hlavní fízl soudci a státní zástupci za ty roky nezákonných praktik? Rozumíte mi doufám co tím chci říct ... tím, že někdo nemá možnost ať už fyzicky zavřený omezovaný na svobodě nebo jenom psychickou újmou během stíhání pracovat, tak nepřichází pouze o plat, ale také rovněž se mu celý ten čas musí ještě vynásobit 2ma roky, které bude muset tedy napracovávat aby měl nárok na důchod ... to vše se dnes vůbec nebere v potaz a je to samozřejmě naprosto nechutné svinstvo ... doba stíhání by se samozřejmě mela automaticky a vždy počítat jako doba placení důchodového pojištění jako by k němu docházelo pokud nemá dotyčná osoba práci a to minimálně v průměrném platu .. positivum bude, že si někdo konečně taky všimne, že se ty stíhání opravdu táhnou a jsou zahajována naprosto nesmyslná ... LS

______________

Já bych do takových detailů jako napracování na důchod vůbec nezacházel, to je stejně nad úroveň jejich chápání (myslím tím MSp a soudce) - tedy pokud jde o jiné. Pokud jde o ně, tak to jsou schopni vypočítávat doplatky k platům od počátku kariéry, apod., jak nedávno předváděli, když se jednalo o zvýšení jejich platů (od té doby se pro jistotu zvyšují potichu a už se o tom nemluví...)

Ale vezměme to jinak : Podle toho, co jsem slyšel, tak jenom za právníky dal Nečesaný 6 melounů, tedy nevím, jestli na to všechno jsou faktury, ale té částce bych věřil.

Takže mu nabízejí zhruba šestinu bezprostředních nákladů - a veškeré utrpení samozřejmě zadarmo. Jeho, i celé rodiny. Co by pro spravedlnost v této zemi člověk neudělal, že ??

Já bych to viděl asi takhle :

Veškeré prokázané náklady - automaticky. To nebudou jenom právníci, ale i cesty k soudu, cesty do basy, a to nejen pro něj, ale hlavně pro rodiče a příbuzné.

Dál : Přímé odškodné za pobyt v base - rozděleno ještě na vazbu a výkon trestu. Na to jsou tabulky a rozhodnutí NS - tak podle těch, maximální sazby. Konečně, na Mírově žádný med.
Pokud vím, tak za měsíc vazby je to asi 20 tisíc, za měsíc výkonu trestu - navíc v Déčku - tuším, 30 tisíc. No - nic moc. Ale přesto.
Dál : Od okamžiku prvního propuštění - tuším v květnu 2015 - každé další náhrady - dvojnásobek sazby. To proto, že už bylo jasné - a byl na to závazný pokyn NS - že nic neudělal a že mají hledat někoho jiného.

Jinými slovy, je nutno zohlednit a rozlišit lajdáctví od evidentní zvůle.

No, a k tomu psychická újma a poškození dobré pověsti - tam bych klidně zkopíroval ty diskuse, jak na ně poukázal Tomáš Jadlovský. Pro ten největší póvl od piva bude stejně vinným grázlem, protože se přece vykoupil - a to tenhle póvl, který má akorát na to pivo, nemá rád...

Suma sumárum, abych to shrnul : Pokud vím, tak jejich rodina chtěla 55 melounů. To bych sice viděl jako poněkud přehnané - ale kdybych já byl ministrem spravedlnosti, tak bych si je pozval, hezky je přijal - a nabídnul jim deset. S tím, že se nemusí dál léta s nikým soudit a dostanou to do měsíce.

Sázím tři ku jedné, že by na to přistoupili . A osobně bych to považoval od státu za slušný a přijatelný kompromis.

A teď, to hlavní : Těch deset melounů by sice zálohově zaplatil stát, ale pak by se stanovil přesný poměr, kdo co dál dá... :-)

Tedy kolik z toho Jušta, kolik Faltusová, kolik Lněnička.

A další, co jim seděli v senátech a nesli minimálně spoluodpovědnost.

Pro hrubý odhad : Když Jušta jeden díl, tak Faltusová dva, Vacek tři, Lněnička 4.

Ono by na každýho pár set tisíc jistě vyšlo...

A pak bych ještě v TV naplno ukázal, jak jim to účtárny na soudech strhly z platů a posílají na účet MSp.

Zkrátka by neměl přijít ani Pelikán, vulgo Pejsáček, tehdejší ministr nespravedlnosti, který samozřejmě všude vyhlašoval, že o jeho vině nepochybuje...

Od takovéhoto okamžiku pak začíná fungovat právní stát a skutečně nezávislá justice... ;-)
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-26 15:07
Místo kořaly chtěl pomoci státu a začal vyrábět to, co na trhu chybí, dezinfekci. Tvrdě narazil. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-26 17:26
Vláda zanedbala důkladné testování na koronavirus. V ohrožení jsou nemocnice a senioři.
Kam spěchat? Vždyť Roman Prymula dodnes nemá bezpečnostní prověrku, a také se nic neděje. J.K.

www.forum24.cz/.../

Lež k politice bohužel patří. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...

Výsledek práce Krizového štábu vlády ČR. Buzerovat lidi na ulici, v obchodech, zakázat jim pobyt v přírodě na chatách a chalupách a v nemocnicích a domovech pro seniory nezajistit potřebné podmínky. J.K.

www.forum24.cz/.../

novinky.cz/.../...

Musíme testovat plošněji i osoby bez příznaků. J.K.

www.forum24.cz/.../

Kdo je Roman Prymula. J.K.

search.seznam.cz/.../

Až 60% šiřitelů koronaviru v Itálii jsou lidé bez příznaků, varují vědci.. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-26 17:27
Prymula chtěl odejít ?? A pak raději zůstal ??

denikn.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-26 17:28
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-26 17:33
Interview ČT 24 - Dominik Duka :

V Itálii zemřelo na nákazu koronavirem již 60 kněží. Chtěli být blízko umírajícím...

www.ceskatelevize.cz/.../220411058040326
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-26 18:55
Spousta tatíků zkoušela podobný protest, závěr bude, že jde o duševně vyšinuté jedince ... O.

idnes.cz/.../...
_____________
Hned mě mohlo napadnout, že je to - cizinec...
Češi si na ten chlív dávno zvykli a nepovažují ho za nic nestandardního.
To jenom cizinci, co jsou zvyklí, že u nich úřady fungují - a jsou pak v šoku, když vidí tady ten nebetyčný bordel a pohrdání jejich právy, zákony, i rozsudky.
A hlaVNě : Jak je to všem - a především masové veřejnosti - jedno...

Takže když uvidíte protestujícího tatíka před úřadem nebo před soudem, je to stoprocentně cizinec. Obvykle z nějaké temperamentnější ciziny : Ital, Španěl nebo Francouz.
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-27 07:51
Se chová jako podlý podvodník - nebo JE PODLÝ PODVODNÍK ?? To je přeci rozdíl.

A když už jsme u toho : Tak hlavně, že si s ním tykáš, ty svatoušku !!

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-27 07:57
To my takovou starost nemáme : O.

tn.nova.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-03-27 12:32
Tzv. vyměkli :

seznamzpravy.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.