Co dělá justice v době koronavirové ??

Asi správně tušíte, co.

Fláká se, za plný plat sedí doma u počítačů - a pokud je náhodou v práci, tak dělá tohle : 

 Prolistovává staré spisy a přemýšlí, kde by ještě zaškodila... 

__________

 

 

 

______________

MS v Praze

prostřednictvím OS P – 6

                                                                                                                                     K č.j. 41 T 31/2014

                                            STÍŽNOST do usnesení o uložení pokuty

Podávám tímto STÍŽNOST  proti usnesení ze dne 9.4. 2020 o uložení pokuty, neboť se jedná o zjevné zneužití pravomoci dotyčným soudcem, a to zcela v rozporu se smyslem uložení pokuty jako takové.

Nejsem – a nikdy jsem nebyl – účastníkem tohoto řízení, byl jsem v něm vyslechnut pouze jako svědek.

Pokutovat svědka lze výhradně za chování v jednací síni, a nikde jinde.

K mému chování v jednací síni soud žádné připomínky neměl.

Podmínkou uložení pokuty dále je výhradně odvrátit pokutovaného od dalšího protiprávního jednání, v době uložení pokuty žádné takové neprobíhalo, soudu jsem nic nepsal, ani jsem se tam ničeho neúčastnil. A to už více než půl roku.

Uložení pokuty 5 měsíců od doručení dopisu, ke kterému se pokuta vztahuje, jednoznačně svědčí pro výjimečnou retardaci dané osoby.

Je jistě na posouzení jazykovědců, jestli oslovovat předsedu soudu titulem „předsedo soudu“ je urážlivé a nakolik – a pokud ano, pak by měl dotyčný na funkci neprodleně rezignovat, jestliže ho sama funkce uráží. Nutno dodat, že účastníky řízení uráží neméně jednat s takovým předsedou soudu v úředních záležitostech.

Jestliže se Steinerovi nelíbí tykání, pak nutno dodat, že osobě retardované, která nezvládla učivo čtvrté obecné, tedy shodu podmětu s přísudkem, se tyká naprosto běžně a pokud se předsedovi soudu nelíbí zvyklosti této země, lze mu jedině vřele doporučit, ať se z ní co nejrychleji odstěhuje.

V neposlední řadě nelze pominout ani zvrácenost a zvrhlost celé této osoby, kdy nejen celá země, ale celý svět bojuje s nebezpečnou pandémií, lidé obětují čas a energii, aby nemocným, nebo s ochranou ostatních, pomohli – a v této situaci, v době ohrožení státu i celé společnosti,  nemá předseda soudu Steiner nic jiného na práci, než se probírat starými, uzavřenými spisy a vymýšlet, komu a jak by mohl ještě zaškodit, a to i po půl roce od posuzované události.

Takové chování je nejen naprosto nedůstojné jakéhokoliv soudce, ale je zcela nedůstojné i prostého, běžného a zdravě normálního člověka. Bylo by odsouzeníhodné u každého, natož u někoho, kdo má správně jít morálním příkladem ostatním, aniž to zjevně tuší a aniž má o tom byť jen základní představu.

 

Ale, na druhé straně, není od věci mít tak názorný příklad pro veřejnost, jak vypadá typický Vávrův kandidát na předsedu soudu : Hloupý jak bas (nezvládl dodnes učivo čtvrté obecné), zákeřný jak průjem a mstivý jako nejposlednější odstrčený psychopat, jemuž patří sdílet pouze uzavřená oddělení psychiatrických léčeben.

Současně se zrušením napadeného usnesení proto navrhuji senátu odvolacímu, aby neprodleně dal podnět k přezkoumání psychického stavu, ale i celkové struktury osobnosti posuzovaného soudce, neboť by mohl představovat obecné ohrožení pro všechny ostatní, jako je ostatně představoval doteď, a zvláště, pokud považuje titul předsedy soudu za urážku a mohl by se tak všem ostatním mstít už za to, že ho oslovují jeho úředním titulem.

                                                                                                                      Ing. Jiří Fiala 

___________________

___________________

 

MS v Praze – předseda soudu

JUDr. Libor Vávra  

               Pane předsedo soudu,

Rád bych Vás tímto informoval, že na Praze 6 máte předsedu soudu, kterého hrozně uráží, když se mu říká „předsedo soudu.“  

Poslal mi usnesení v č.j. 41 T 31/2014, (ze dne 9. dubna t.r.), kde navíc ani nevystupuji jako účastník řízení, a dal mi za to 25 tisíc pokuty.

Myslím, že by bylo nanejvýš na čase situaci kolem této osoby akutně řešit, a jestliže ho titul jeho funkce tak smrtelně uráží, tak ho jí – jako preventivního opatření – nejprve zbavit.

               S pozdravem

 

                                                                                                       Ing. Jiří Fiala 

___________________

___________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-04-22 11:32
Kauza padělků obrazů. Protokoly a zvukové záznamy nesedí, obhájce mluví o chybách ‚enormního rozsahu‘

irozhlas.cz/.../...
__________
Ono to asi nebude jen případ Nečesaný, že ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-04-22 13:18
Íránské čluny zničte, když budou obtěžovat, nařídil Trump americkým lodím

novinky.cz/.../...

Přesně takto se mají chovat svobodní občané svobodné země vůči obťežujícím policajtům, státním zástupcům, soudcům, exekutorům a úředníkům když je začnou bezdůvodně, tedy protiprávně, obtěžovat dokonce u nich doma nebo v práci či kdekoliv jinde ....... rozhodně na to ústava pamatuje je to zcela legální a jak vidíme i potřebné.... LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-04-25 14:51
Zneužití pravomocí zcela jasné policajti a státní zástupci mají povinnost okamžitě konat...

Pražský městský soud ve čtvrtek zrušil s účinností od 27. dubna čtyři opatření ministerstva zdravotnictví, která v souvislosti s koronavirovou pandemií omezila volný pohyb, maloobchod a služby. Soud konstatoval, že jsou nezákonná.

novinky.cz/.../...

Važení soudci a soudkyně ... jestli tomu dobře rozumím, tak panu Fialovi jste tak jako tisícům jiných nezákonně klidně i zpětně uložili něco, co mají okamžitě strpět ve zcela nepodstatných hovadinách, které ani ze zákona řešit nemáte právo, ale tady zjevně nezákonná věc, která nadělala škody v řádech stovek miliard (ano mělo se vyházet něco úředníků, mělo se okamžitě zastavit jejich placení, mělo se okamžitě vyhlásit že za hlouposti a nenásilné činy platí amnestie, že se okamžitě zastavují veškerá soudní i jiná řízení nemající důležitosti neboť jsou úplně zbytečná a hloupá která zahájil statní zaměstnanec atd .... měl se zavést okamžitý zákaz předvolání a podobným nedemokratických praktik, které odporují právu odepřít výpověď jako takovou kdy je návštěva úřadu nebo soudu či fízlárny zcela nadbytečným tedy nezákonným úkonem a tedy zneužití pravomocí ...nic z toho se nestalo .. jen anonysté chtěli zneužít situace a zničit drobné podnikatele a nahnat lidi do přeplněných velkoobchoďáků ...), kdy jsou poškození občané a mají být ze zákona odškodněni a viníci mají být okamžitě posláni do vazby a úředníci vyházeni, aby nemohli škodit, tak najednou je možné udržovat zjevně jak sami konstatujete nezákonný stav ještě několik dnů jakoby to snad bylo v pořádku .... nezlobte s na mě když to tak řeknu, ale to si děláte už fakt normálně PRDEL z právního státu ... nezákonné stavy, obzvláště takové, které vzejdou ze strany úřadů, soudů a vlády, jsou přesně takové, které musí být napraveny okamžitě bez jakéhokoliv prodlení .... doufám, že až jednou budete pozavírání za zločiny, kterých se vesměs všichni dopouštíte dnes a denně, a budete mít nárok na předčasné propuštění, že toto bude také sice schváleno, ale až za několik dnů, měsíců či let, nejlépe ješte poté, co si ten celý trest odpykáte, aby jste v tom stavu zavřených mohli setrvat ještě dlouho poté, neboť podle Vás to tak je tedy nejspíše v pořádku ....

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-04-27 17:38
Poradna krize jeste ani nezacala a Cesi uz jedou na doraz.
Z
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-04-27 17:44
Největším právním spekulantem je sama vláda

info.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.