(nejen) Moudra na víkend...

 K zamyšlení - i pobavení...   

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________

_________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-05-29 22:14
Zemřel ruský disident...

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-05-30 12:36
Jednoduché počty..... na kterých je jasně vidět kdo tu okrádá národ lže a zneužívá pravomoce jenom aby si pro sebe nahrabal a podplácí si svoje úředníky a dává jim protiprávně absolutní beztrestnost a neodpovědnost jako loajální voliče a kdo je okrádán buzerován a ničen...
Desetitisíce občanů buzerování neoprávněně vyřazováni úřednicemi na pracáku, odmítáni na sociálce nejspíš kvůli špatné barvě pleti a slušnému chování, do toho šikana přeplacené justiční mafie s nutností platit advokáta i když by se chtěli hájit sami bez něj což jim stát neumožní, do toho se zvýšila nutná zdravotní daň pro nemajetné občany bez příjmů na 2000 měsíčně která se používá například k balzamování nejvyšší živé mrtvoly která odmítá alepoň zmírnit dopady justiční mafie udělováním milostí a to za účelem dalšího zvyšování zisků exekutorům a další přidružené soudní pakáži .... v době zákazu podnikat, jít si nakoupit nebo s dětma aspoň na bazén občané určení k likvidaci označovaní OBZP tedy osoba bez jakýchkoliv příjmů i když jejich děti nemohly ani do školy a museli se o ně starat stejně jako každý jiný a navíc je učit věci které se měly normálně a povinně učit ve škole .. tak stát těmto neodpustil placení ani toho predraženého zdravotního pojištění nedal jim ani jedinou roušku, zatímco jiným klidně cpal ošetřovné a podobně přestože náklady byly shodné situace kdy prokazatelně tito nemohli v žádném případě opustit nezletilé děti a jít si někam vydělávat byla naprosto jasná a státu který to způsobil zřejmá... je to úplně stejná situace jako u stanovení výživného nemajetným či nedostečně vydělávajícím podle menstruačního cyklu a fáze misandrie soudkyně .... nemá to žádnou logiku nemá to žádná pravidla je to celé nezákonný nesmysl ...a je to s vinstvo když ani v době pandemie tenhle agrofertistán nedokáže pochopit, že zkrátka člověk s dětma kterým stát zakázal chodit do školy má právo alespoň neplatit státu žádnou daň ani poplatky, nikoliv hajzlové že se to jen odloží o pů roku aby exekutoři měli žně byla to vysoká nesplatitelná částka a tupé stádo ještě přitakávalo zlou slinou jak si ti nezodpovědní bezdomovci užívali plazmové televize a luxusní dovolené prej až si exekutor vezme třeba barák po rodičích vybudovaný svépomocí kdysi za časů kdy soudce prokurátory a policajty hlídala alespoň strana, když už se stát tedy nepostaral o zajištění základních jeho potřeb když byl potřebným a celé roky předtím státu platil alepoň nějakou dobu statisíce ročně na daních a sociálním pojištění které si stát klidně vzal ale za to občan nedostal ani haléř v době kdy potřeboval ...

"Koncern Agrofert loni meziročně ztrojnásobil zisk na 4,48 miliardy korun."

novinky.cz/.../...

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-05-30 13:42
Strach ze tmy...

Uz se bojej nejen pravdy, zakonu a mobilnich telefonu s videozaznamem ... ted uz se boji i tmy ti nasi namachrovani pod stavem....(neni to pisarska chyba nema bejt pod vlivem?)

Matka na Mělnicku ohlásila ztrátu kočárku s miminkem. Pátrání přibrzdila tma

novinky.cz/.../...

Kdyby jim nakej namakanej vezen za neplaceni vyzivneho nevlastnim kukaccim detem dal na budku a zdrhnul, tak by patrala pulka republiky dnem noci vcetne armady dokud by proste nenasla at to stoji co to stoji ... tady jde jen o dite v kocarku ze ..... to se prece tolik nepetrhnou ...



LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-05-30 15:26
"....Desetitisíce občanů buzerování neoprávněně vyřazováni úřednicemi na pracáku...příjmů na 2000 měsíčně...."....Pamatuji. Různí "mudrci" kvalifikovanému pracovníku tvrdili, že je naprosto nemožné, abych při své kvalifikaci nedostal práci...V ČR si můžete představit husu, která např. kvalifikovanému inženýrovi s praxí a opravdovými znalostmi cizích jazyků (ne tak jak angličtina Schillerové) řekne "no mi musíme hlídat, abyste nezneužíval dávky" (nenapadlo ji, že se svou kvalifikací by musel mít plat snad s sumě nejméně 20krát vyšší než dávky).
Odešel jsem z republiky a práci jsem dostal velice rychle, a navíc ještě i za okolností, kdy ještě byl tlak na pracovní místa, a pak ještě ve věku, kdy mě nebylo lze zařadit do "mladého dynamického kolektivu". A i chování na pracáku naprosto jiné než na českém. Ten jsem sice za hranicemi českého blbistánu nepotřeboval, ale viděl jsem, jak přišel pracovník o práci z důvodu, že se firma položila. Namísto buzerace mu na pracáku poradili..."A tady zrovna potřebují , ale...potřebujete mít průkaz...nemáte? Dobře, absolvujete školení". Absolvováno školení, a vše v pořádku ke spokojenosti i zaměstnavatele i pracovníka...Něco, o čem asi v českém blbistánu sovětistánu lze snít?
Vzpomínám si na polské kněze, kteří byli na čas v Čechách misionáři (takové lze potkat v Polsku nejednou, vyzpovídat v Polsku se česky často není problém)...kněz doslova plakal, když k němu přišla cca padesátiletá pracovnice, žena s kvalifikací a praxí a že ji vyhodili po letech z práce, protože je prý už moc stará...(pravda, bylo to ještě před pár lety, kdy všude v českém blbistánu vyžadovali "mladý dynamický kolektiv". Jiný kněz děkoval dojat starším mladým lidem, že dali křtít dítě - a vysoce ocenil, že se jej nezbavili...."Kdybyste viděli, co se v těch Čechách děje ....(to bylo před lety, v Polsku dnes řádí feministky, poškozují církevní objekty, a hlavně řvou jak nacisti...Naštěstí jsou to většinou placené menšiny..)
Čím déle jsem byl z republiky "venku", tím více akorát mi docházelo, jak je česká společnost - mírně řečeno - nemocná. Tam, kde je už narušen i přirozený instinkt sebezáchovy, tam zkrátka se každý psychopat ve vedoucím postavení cítí jen jistějším, tím více beztrestným, a tím více si dovolí - až do dimenzí, jaké se duševně zdravému člověku, jenž něčeho takového aspoň na přechodnou dobu nezakusil, zdá natolik absurdní, že faktům o něčem takovém je schopen nevěřit. Ale právě s tímto faktorem počítá a na něj spoléhá technika (či sociotechnika) levičácké propagandy a manipulace.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-05-30 20:39
"Čím déle jsem byl z republiky "venku", tím více akorát mi docházelo, jak je česká společnost - mírně řečeno - nemocná."

Když jsem poprvé vyjel pracovně do zahraničí strašne jsem se bál že bude problém že neumím jazyky, že tam na mě budou jak tady a budu rád když se dostanu zpět apoň živej ... nebyl .. prostě to nějak šlo a celkem v pohodě .. problém se prostě vyřešil nebo začal řešit aby se vyřešil problémy se prostě nehledaly a nevytvářely jenom tak aby se někdo mohl pohádat nebo někomu ublížit... za pár měsíců když jsem byl schopen komunikovat jsem začal pozorovat ty obří rozdíly mezi českem a zahraničím u lidí úplně všude... byl jsem po celém světe .. pracovně i rekreačně.. na mnoho měsíců v kuse ..... to se prostě nedá srovnat .. nechápu to ... nejspíš lze předělat myšlení a charakter lidí i bez toho aby měli kolem sebe mříže a kavalec a byly zavření rovnou ve vězení na dlouhé roky a úplně stačí zákaz cestovat a střílet na hranicích na 40 let aby lidi ve většině úplně zdegenerovali a neuměli žít jinak než jako otroci a vězni a byli sami sobě drábem navzájem... nemít rodinu která se nechce odtud hnout už sem dávno pryč ... když na to vzpomínám jaké to bylo a jak je to tu denní boj s každým retardovaným úředníkem od nejvyššího až po nejposlednějšího tak je mi na zvracení .. hlavně z toho že to je lidem zdá se úplně jedno .... stejná zkušenost stejné rozhořčení ale prostě když se zeptáte co stím uděláme mávnou rukou že to prej nemá cenu s tím nic dělat .... prostě tohle myšlení nechám to bejt nepochopím ... o kdyby je právě věšeli tak prostě mávnou rukou je to blbý no ani se nepokusí přemoct stráže ...

LS

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.