Naletěli jste ? Nafackujte si.

Minář opouští hnutí Milion chvilek, známější spíše jako Michviprdi, ba dokonce už ho ani nebaví vyplácet si královský plat z příspěvků naivních nebožáků, kteří měli za to, že v něm podporují demokratické síly proti starým strukturám či pád Babiše. 

 Tahle liška ryšavá názorně předvedla, jak výnosný je obchod s lidskou hloupostí a že od časů Andersenových se na tom nezměnilo ani za mák. 

Člověk by musel být hodně naivní, aby vážně věřil, že tenhle hejsek bez sebemenší životní či politické zkušenosti, natož jím ztělesňované hnutí - zoufalců - mohou přinést cokoliv positivního, natož pak pád Babiše, o který, alespoň v počátcích, mělo jít především. 

Jinak ale nutno uznat, že ten hošík je skvělý demagog a dokáže pracovat s náladami mas. Takový malý Hitler v současném provedení. 

Přitom nejpozději od okamžiku, kdy za cíl demonstrací stanovil návrat předchozího ministra spravedlnosti (Kněžínka), co vedl resort před Benešovou, jako údajného "odborníka", muselo být každému trochu vzdělanému a soudnému člověku jasné, že tenhle hejsek, placený ze zahraničí, neví o světě reality vlastní země vůbec nic - a k ničemu to taky nepotřebuje, protože zahraniční, především německé, vlivové kruhy si ho vybraly jako poslušnou, levnou a snadno manipulovatelnou loutku, takže na realitě vlastní země je vcelku nezávislý. 

Připadá mi - v dnešní době internetu a všemožně plynoucího toku informací - neuvěřitelné, kolik lidí mohlo na tento marketinkový projekt jednoho ryšavého bohoslovce vážně naletět - a ještě mu posílat často i obrovské sumy se zbožným přáním - a marnou nadějí - že si za ně kupují zachování demokracie či odstavení starých struktur. 

Nestalo se samozřejmě ani jedno, ani druhé. 

Stalo se jen to, že naivní důvěřivci zaplatili lišce ryšavé nejprve slušnou gáži, poté i politický rozjezd a umožnili mu, jak se říká, "se udělat pro sebe", což je to poslední, co snad přihlouplým masám sliboval. 

A stalo se také to, že stranu starých estébáků (ANO) nahradí jejich mladší pohrobci - noví Michviprdi v ryšavcově provedení. 

A ještě u jednoho bodu bych se rád zastavil : U slabosti, ba nulovosti současné tzv. "opozice", která se kvůli osamostatnění jednoho přidrzlého ryšavce dokonce sejde k tiskovce, jakoby šlo o bůhvíjakou událost - a tam se vzájemně vypláče na rameni, že se žádné "sjednocení" zase konat nebude, naopak - že mají odteď o jednu další, naprosto zbytečnou stranu zase víc - a tím i vcelku nulovou šanci porazit Babišovy důchodce, volící za žvanec a příplatek k důchodu. 

Kdyby se raději zamysleli nad sebou samými, nad tím, co jejich programy říkají a přinášejí voličům, nad tím, co v minulosti udělali pro to, aby se odlišili v positivním slova smyslu od ostatních, nad tím, kdo a jak je representuje a co v minulosti již odvedl - udělali by rozhodně lépe. 

Vzácně pravdu má můj jmenovec a šéf ODS Petr Fiala, když říká, že jestli se někdo teď směje, tak je to především Babiš. 

Dodal bych, že ten se směje už dlouhodobě - a ani se mu nedivím. Vidět takovou opozici, jakou představují ti dnešní ničím nerozeznatelní a neodlišitelní kašpaři, smál bych se na jeho místě taky. A to od rána do večera. 

A vy, naivové, co jste chodili ryšavci na ty jeho mítinky, natož pak ti, co o něm psali jako o spasiteli, natož pak ti, co ho finančně nemálo podporovali v bláhové naději na odstavení estébáckých struktur - nafackujte si. Měli jste to ostatně udělat už dávno. 

A pamatujte si : Za blbost se platí. 

Tady, bohužel, i ztrátou iluzí, která se v budoucnu dozajista projeví - ještě větším nezájmem o politiku a o situaci v zemi - a tím i naprostým umetením cesty právě takovým, jako je Babiš. 

 

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/tezko-verit-ze-minar-myslel-spojovani-sil-vazne-zazniva-od-opozice-40337610#seq_no=1&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=AMcUUYttUk0-202009281359&source=article-detail

 

_________________

_________________

 ZDE  jasný důkaz, že naše stránky byly jedněmi z mála  (Babišovu mediální stoku samozřejmě nepočítajíc) z pravého prostoru, které včas a důrazně před Ryšavcem a jeho pochybnými aktivitami varovaly. 

Jako již tradičně - většina to odmítala slyšet... 

 

 http://www.k213.cz/JOOMLA/3012-miliony-chvilek-ohrozuji-demokracii

 

________________

________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-28 20:23
Uloha Havla a Rysavce:

Doba uzrala a tak predem pripraveny Havel prevzal trun po Husakovi. Udajnou revoluci 1989 zorganizovalo KGB s StB.
Komunisticko-zidovsky prognostak vsak nespi a tak pripravuje cestu zpet do drivejsich zajetych koleji.
A prave pro tento okamzik je pripravovan Rysavec (syn StBaka Strelec).
Pokud ODS Petr Fiala dnes za tim vidi pouze konec / oslabeni protestnich akci proti Buresovi, tak dodnes nepochopil deni v CR od roku 1945!
Opozice v CR spi a plati stare zname - Kdo spi v demokracii, ten se probudi v totalite!!!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:34
Milion chvilek, jeden kočkopes

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2020-09-29 20:36
"Michvip*di"

Na počátku jsem je vítal, ovšem politický vývoj v českých zemích mě naučil bránit se euforii. Postupem času jsem postrádal konkrétní vizi dalšího vývoje země bez "Bureše", skepsi mě nahnalo jejich nevšímavost k činnosti justice přinejmenším v Burešových kauzách, a korunu všemu nasadila jejich demonstrace "nechceme být jako v Polsku." To jsem už lidem říkal "vykašlete se na ně, jsou neupřímní". Facit: Lze jen plně souhlasit s větou: "Údajnou revoluci 1989 zorganizovalo KGB s StB. Prognosťák však nespí a tak připravuje cestu zpět do dřívějších zajetých kolejí." Ano, všechny "revoluce" 1989 i rozpad SSSR 1990 byla důmyslně režírována ktajnými službami celého komunistického světa a jejich vlivovými agenty v zahraničí. Cílem bylo přesvědčit Západ, že komunismus se rozpadl,že neexistuje, že se přetváří v nějakou liberální demokracii. Neboť už koncem padesátých ti nejprogresivnější soudruzi věděli, že stalinský model není pro dělnickou třídu přitažlivý (naopak, že ta se postavila proti němu), a tedy počkat nějaký čas, až vymře generace tehdejších komunistických gerontokratů, a nakonec později si byli i vědomi, že zhuntované hospodářství a upadající životní úroveň jimi ovládaných národů potřebuje západní technologie a úvěry. A motivovat Západ, aby přestal zbrojit - a působit propagandou tak, aby se zalíbila fikce jakéhosi "socialismu s lidskou tváří" (nově zvaná liberalismem, jakkoliv s liberalismem nemá nic společného), a vyloučit všude na světě ze společnosti antikomunisty ...Tedy odzbrojit takto Západ, a dostat jej do spolupráce na bázi komunistických podmínek...A to se daří. ZATÍM.
A pointa: Poláci celou hru prohlédli, do Solidarity vstoupilo 10 milionů lidí, a takové množství už se nedalo penetrovat skrz na skrz. Leta boje mezi antikomunisty a komunisty dávno před r.1989 připravovanou a pěstovanou jimi kontrolovanou opozicí nakonec vedla k odhalením...a k vítězství autentické pravice ve volbách. A odhalení Wałęsy jako čelného agenta polské StB. To zkrátka je pro celou tu režii hrané "porážky komunismu v r.1989" obrovský úder. Nebezpečný, ne-li i za určitých okolností smrtelný. To leží dnes nejen komunistům, kryptokomunistům, ale celé komunisty kontrolované opozici pořádně v žaludku. I nakonec Putinovi i pekingským soudruhům,
Proto tolik dezinformací o Polsku, proto tolik řevu proti domnělému bezprávnímu stavu v Polsku, proto "michvip*di" vyvolali demonstraci "nechceme být jako v Polsku." Proto i rádoby "pravicová" media šíří o Polsku lži a nesmysly...

Freeeurope

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.