Kompro chvilkaři ohrožují pád Babiše

a konají tak medvědí službu všemu, co sami proklamují za svoje cíle. Tedy především nezávislé a nestranné justici. 

 Kdo se podívá na Mináře, Rolla a širší vedení spolku Milionu chvilek, musí na první pohled vidět, že to jsou naprosto naivní, nezkušení kluci, s dětskými představami, které nikdo seriozní nemůže brát vážně. 

Je smutnou skutečností - a současně i vizitkou politické vyspělosti současného národa - že těmto neumělům mohlo tolik lidí naletět a chodit na jejich demonstrace, zjevně jenom proto, že proti Babišovi nikdo jiné demonstrace nepořádal - a oni se chtěli nějak vyjádřit.

Dá se říci, že to byl stejně naivní typ lidí, jako ti, kteří Babiše zvolili - jen s opačným znamínkem. 

No - takže se v průběhu půl roku všichni vyřvali na náměstích - a mohl být klid. Od viditelných hlupáků. 

Jenže - oni zjevně neradi mizí z očí lidí, a tak pořádají jakési trapné akce pořád dokola, se stejně trapnou motivací - za údajně nezávislou justici - o které prokazatelně nic neví. 

V jejich počátcích by se to ještě dalo svést na nezkušenost a mladickou nerozvážnost, ale v současnosti už prokazují něco, co by se dalo označit jako programová tupost a zabedněnost. 

Všechny servery, které se věnují justici (a aspoň něco o ní ví) je varují, aby tyhle demonstrace s tímhle námětem neorganizovali, že jsou naprosto mimo. Jim je to jedno. 

Že stávkovat za NSZ Zemana, tedy proti jeho odvolání, když navíc sám rezignoval, je holý nesmysl, stejně jako vydávat ho za hrdinu nebo oběť zákulisních čachrů Benešové a Babiše, když prostě a objektivně za nic nestál. 

Ne, oni to odmítají slyšet, ač jsou nejen odborné, ale i laické veřejnosti, která justici aspoň trochu zná, obvykle z osobní zkušenosti, evidentně k smíchu a jen veřejně demonstrují svou hloupost, neinformovanost a to, že o věcech, za které údajně bojují, nic neví. 

Korunu tomu nasadili ryze dětskou úvahou o tom, že když se ministerstvo zdravotnictví vrátilo k Vojtěchovi, mělo by se ministerstvo spravedlnosti vrátit ke Kněžínkovi, kterého - ze zcela neznámých důvodů - vydávají za jakéhosi odborníka a hrdinu, ač ten tam byl - stejně jako Benešová - dosazen Babišem, a - na rozdíl od Benešové, která aspoň zná personální obsazení justice a kdo je kdo, Kněžínek neměl ani páru o ničem - ani o lidech, ani o ministerstvu, ani o tom, co tam vlastně chce dělat - a byl tam, dle svých vlastních slov, jen proto, aby tam někdo byl..

Tak za tuhle Babišovu nulu chce Spolek chvilek demonstrovat ? 

Mohlo by to vypadat jen jako že jsou k smíchu - a prostě si jich nevšímat. 

Ale je to o něco horší. 

Oni totiž tím, že jsou sami naprostí neználci a k smíchu všem ostatním, kdo problematiku znají, evidentně kompromitují i všechny ostatní, kteří mají podobné cíle, jen - na rozdíl od chvilkařů - vědí, proč je chtějí dosáhnout, případně jak a s kým. 

Pokud jde o justici, chvilkaři zde vysloveně škodí. Už jenom tím, že vytvářejí - naprosto mylný a zcestný - obraz o tom, že nezávislost justice ohrožuje jen nějaká Benešová s Babišem, či že tu před Benešovou nějaká nezávislá (= spravedlivá) justice byla. Či dokonce že ztělesněním této justice byli Kněžínek, nebo Pavel Zeman z NSZ, přičemž nic není vzdálenějšího pravdě. 

Škodí samozřejmě i tím, že svádí právem nespokojené lidi do slepé uličky a evidentně na zcestí, když chtějí (nebo chtěli) pořádat demonstrace na podporu NSZ Zemana - ačkoliv sami by ztěží dokázali vysvětlit, proč by měl ve funkci zůstat nebo se do ní vrátit či co tak zázračného za celých 10 let ve funkci udělal, kromě toho, že vědomě kryl mizení trestního stíhání Babiše za daňové úniky a dotační podvody do vytracena (tedy se aktivně a ve vedoucí funkci podílel na tom, proti čemu sami chvilkaři demonstrují a v čem spatřují ohrožení nezávislosti justice - která zde, mimochodem, byla naposledy před Únorem 48, a nikoliv za Kněžínka). 

Svou zabedněnou hloupostí pak kompromitují všechny lidi, kteří si právem a toužebně přejí odchod Babiše z politické scény - a nahrávají svou veřejnou defilací Babišovi na smeč, aby mohl snadno říci : Podívejte se na ty jelimánky - tak to jsou moji političtí oponenti (ergo : ostatní - zdravě normální - mě podporují). 

Milion chvilek by udělal nejlíp, kdyby se omluvil, hlavně všem, kteří jeho blábolům uvěřili a na demonstrace přišli, a to i kdykoliv v minulosti, a ukončil svoji činnost. S tím, že na politiku a rozhled v ní prozatím nemá - a v nejlepším případě jeho protagonisté do něj - možná - dorostou během příštích dvaceti let. 

Pokud jde o justici, tu by měl ze svého programu vynechat úplně a vůbec se o ní nezmiňovat, podle zásady "o čem nic nevím, do toho se nepletu" - a přestat kompromitovat všechny, kteří dávno před nimi se o nápravu justice - a o vznik té skutečně nestranné a nezávislé - zasazovali a pokoušeli, a to v dobách, kdy Roll s ryšavcem ještě cucali mlíčko z flaštičky. 

Naději v příštích voličích pak lze spatřovat alespoň v tom, že na ty jejich demonstrace chodí už jen pár izolovaných a zjevně pomatených jedinců. 

 

_______________________

________________________

 

 
 
 
 
 

 

_______________________

_______________________

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2021-05-30 10:35
Čím dál tím více mám dojem, že Milion chvilek byl vytvořen a držen při životě kvůli odvádění pozornosti od skutečných problémů. Pár mladíků si dobře spočítalo nekonkrétní společenskou poptávku po nějakém humbuku a protože tehdy byly demonstrace na podporu domněle nezávislé justice v Polsku, tak to prostě okopírovali. Lidé se vyřvali na náměstích, mladíci si pár let dobře žili z darů, ale teď už je nikdo nepotřebuje, koronavirus přinesl zcela jiné společenské klima a zůstala z Milionu chvilek jen partička bláznů. Nakonec sami pochopili, že nemá cenu jít do voleb a uříznout si ostudu pár procenty.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-30 11:14
Kdyby procenty ! To by byly spíš desetinky, pod hranicí ne volitelnosti, ale i registrace.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-30 14:28
Arenbergerovo ministerstvo zkontrolovalo Arenbergerovu nemocnici. Chyby nenašlo

denikn.cz/.../...
_______________

Jak by mohlo ?!! Šli tam přece proto, aby potvrdili bezúhonnost, ne proto, aby hledali - natož našli - chyby...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-30 14:29
Situace se zlepšila, řeklo vnitro a po letech neprodloužilo Bělorusům ochranu. Zasáhl Nejvyšší správní soud

denikn.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-30 17:46
Zjevně jí kolo relax nepřineslo :

pribram.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-05-31 06:09
29. dubna 2021 prošel návrh doplnění naší Ústavy o definici manželství jako svazek muže a ženy do druhého kola, stejně tak poslanci posunuli do druhého čtení návrh uzákonění stejnopohlavních manželství veřejně známého jako Manželství pro všechny.

V rámci naší kampaně "Výzva k zamítnutí návrhu novely Občanského zákoníku 89/2012 Sb. „Manželství pro všechny“" bylo navrhovatelům zákona Manželství pro všechny zasláno 171 120 nesouhlasných výzev s touto novelou.

Kampaně se lze zúčastnit ZDE :

tradicni-rodina.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 18:18
inscenace "chvilkaři" :

Pan Jadlovský je přesně vystihl. Ano, mají nejspíše odvést pozornost veřejnosti od jádra věci. Nedůvěru jsem pojal jakmile svolali v jejich historii demonstraci s titulem "nechceme být jako v Polsku". To stačí

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 18:29
Zeman omilostnil muže, aby se mohl starat o dceru, jejíž matka zemřela

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 18:42
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 18:46
Hrozí u vás rozvod ? Připravte se !!

mujlife.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 18:47
Je miliarda korun za 31 let vězení dost?

www.halonoviny.cz/articles/view/55464408
____________

U nás by tyhle starosti rozhodně neměl. Proplacené lístky na vlak z kriminálu domů - a buď rád, že tě nezašijem znovu !!
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 18:48
Benešová chrání české zájmy...

forum24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 18:48
Soudkyni hrozilo odejmutí taláru, nakonec vyvázla se srážkou z platu

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 18:49
Propuštěný náměstek od policajtů...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 18:49
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 18:50
Dlouho vyhlížená unijní prokuratura zahajuje činnost. Vyšetřovat bude zneužívání dotací či přeshraniční podvody

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
_____________

U nás si může zřídit hlavní pobočku...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 18:51
Z malé Aničky dospělá Barbora :

ctidoma.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 18:51
o obnově řízení už nebudou moct rozhodnout „zaujatí“ soudci

hlidacipes.org/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 19:40
Že by konečně začali s odškodňováním ???

Spravedlnost má příští rok získat na výdaje zhruba o miliardu více než letos

forum24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-01 19:41
MeeToo Czech Edition a Lex Feri: legislativní kličky soudružek z proFem, Konsent a Gender Studies

dfens-cz.com/.../
0 # Tomáš Jadlovský 2021-06-02 08:09
Kozelkovu superanonymizovanou žurnalistiku obvykle nečtu, ale nyní za přečtení stojí. Jde o případ před časem vláčený médii Klímovou pseudonovinářskou partou. Otce znám a k soudu jsem mu dal pár podkladů. Naprosto mimořádné rozhodnutí trestního soudu, a co víc, soudce se na celý příběh podíval v širším kontextu, zejména vzal v potaz chování matky a tchyně.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-02 11:18
Klasický obrázek opatrovnické justice : Spor rodičů vyřešit nedokázala, trestala jen otce :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-02 11:19
Slovenská supermafie s dobrými kontakty do Česka. Odnesla to česká znalkyně

hlidacipes.org/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-02 11:36
Dehonestace soudkyně manželem :

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-02 12:35
Výsledek Zemanova působení na NSZ (co za něj chvilkaři chtěli demonstrovat) :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-02 12:49
Když kolemjdoucí dodržují rozestupy a nevědí, zda má postižený negativní test na coronavirus. J.K.

Senior v Praze upadl na eskalátorech. Kolemjdoucí si bezvládného těla nevšímali, jde po nich policie - Novinky.cz

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-02 12:52
Řekni nám Bureši,
proč věříš justici?
Ty do říti té děvce prodejné lezeš,
neb věříš v sílu peněz.
V EU dotace lúpíš,
za prachy policejně justiční mafii si kúpíš.
Slovo morálka ti nic neříká,
ze svého syna pilota Boeningu nechal jsi udělat schizofrenika.
Můžeš nám Bureši říci,
proč zastupují tě právě Bartončíci?
Vrána vedle vrány sedá,
křivý křivého si hledá.
Já věřím sám sobě,
díky prohnilé justici má dcera skončila v hrobě.
Co k tomu mohu říci více,
že k tomu mlčí matka justiční mafie,
Domovnice.
Ať se ti Bureši dobře daří,
na každou svini se voda vaří.
J.K.

Babiš věří v justici. Tvrdí, že celá dotační kauza Čapí hnízdo je umělá a účelová – Forum24
Teď se ukáže nezávislost justice. Babiš se musí obhájit před soudem, na facebookové lži už není prostor – Forum24
Josef Bartončík – Seznam.cz

Policie vyšetřuje, nestíhá,
určení viníka se vyhýbá.
J.K.

Rally Lopeník – Seznam.cz
_______________


www.forum24.cz/.../

www.forum24.cz/.../

plus.rozhlas.cz/.../

ct24.ceskatelevize.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-02 12:53
Důvěřuj, ale prověřuj. J.K.

Roušku nesundá ani při sexu, naříká manželka extrémně starostlivého muže - Novinky.cz
_____________

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-02 12:54
Jak dojímavé,
ale jisté to není,
předseda vlády Bureš obviněn,
co když půjde do vězení.
My důchodci, žijeme a skromně jíme,
Bureše v lapáku konečně rádi uvítáme a onu almužnu oželíme.
J.K.

Důchodci dostanou 300 korun navíc, schválila vláda - Novinky.cz

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-02 12:55
Místo nakopnutí do prdele,
odměna pro ředitele VZP, nenažrané, podvodnické, prodejné tele.
J.K.

Ředitel VZP dostane za loňský rok odměnu 1,28 milionu - Novinky.cz

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-02 12:56
Z bohnické psychiatrie utekl pacient, může být nebezpečný - Novinky.cz

Ti, co mu nesahají ani po paty, sedí v klidu ve Strakově vile a nikdo se nad tím nepozastavuje. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-06-02 12:59
Proč GIBS posoudila sledování Šlachtových celníků s vojáky jinak, než soud?

ceska-justice.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.