Tempel a VS : Naschvály si budete platit sami a ze svého

A ne že to za vás budou platit všichni ostatní, jak jste byli dosud zvyklí...

Dopis řediteli Vězeňské služby - ohledně zdůvodnění, proč drží vězně Tempela ve vězení bez rozsudku... A jakou filosofií si to zdůvodňují... 

 

 

Květ za nezákonně vězněného... 

 

Generální ředitelství Vězeňské služby, PhDr. Petr Dohnal, gen. ředitel

Soudní 1a, pošt. přihr. 3,

140 67 Praha 4 - Pankrác.

 

            DOTAZ na právní podklad dalšího věznění Roberta Tempela

(ECHR No. 44 151/12)

 

Vážený pane generální řediteli,

            Vzhledem ke zrušení doživotního rozsudku nad Robertem Tempelem, nar. 1973, Vrchním soudem v Praze se chci zeptat, o co opírá Vězeňská služba svá přesvědčení o legalitě a legitimitě dalšího věznění tohoto vězně (v současnosti v Bělušicích) .

Odvolávky na dřívější odsouzení téhož vězně mi připadají nevěrohodné za situace, kdy Tempel jednak vykonal trest v řádu již přes desítku let, na který v současnosti není žádný platný rozsudek a dále, kdy nástup dříve udělených trestů je bezesporu promlčen, jestliže se jedná o tresty více než 10 let staré.

I kdyby byly dřívější tresty v platnosti, zajímá mě, proč na ně VS nezapočítá trest již vykonaný a vězně okamžitě nepropustí, když jeho další věznění se jeví jako čistý naschvál bez věrohodného právního podkladu a pokud tomu tak skutečně je - a vzhledem ke skutečnosti, že odškodné za křivé rozsudky a bezdůvodná věznění je hrazeno z peněz daňových poplatníků  - musí daňové poplatníky zajímat,  proč se mají později skládat na něčí naschvály, zvyšující už tak vysoké odškodné, které stát musel - a ještě bude muset - vězni zaplatit, a to za neschopnost své justice věrohodně vězně odsoudit. 

Děkuji za odpověď, která bude zveřejněna, aby si mohli všichni daňoví poplatníci přečíst, na co platí daně.

                        S pozdravem

 

Ing. Jiří Fiala

         předseda  sdružení 

___________________

 

 

 

 

___________________

___________________

 

 Vox Populi

___________________

___________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-08 08:47
Všechno je pro ně "moc složitý..." Jenom šikanovat lidi umí hned a složitý jim to nepřipadá.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-08 16:22
Těch dvěstě vládnoucích rodin bude pravda ! O.
___________

Podle mě jich ani tolik nebude. Tak do padesáti.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-08 16:22
Exhejtmanka se k účtům nedostane :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-08 16:25
Pitomci z ČT zase v akci :

Nemást diváky !!!

info@ceskatelevize.cz

Dobrý den,

Tenhle pořad - a jeho web stránka :

Napoleonské války: Tažení Alexandra I. do Evropy — Česká televize (ceskatelevize.cz)

ceskatelevize.cz/.../...

Obsahuje hned v úvodu toto sdělení :

Dlouhá pouť ruské armády od vypálení Moskvy až po její vítězství v Paříži, včetně bitvy u Drážďan a Kulmu, ...

Pokud by se autor komentáře k tomuto dílu na ten díl také podíval, tak by - asi s úžasem - zjistil, že Kulm je vlastně Chlumec v severních Čechách, mezi Ústím nad Labem a Teplicemi.

Němcům vyčítáme, když používají německá jména pro česká města, minimálně je to matoucí, protože ne každý ví, co je Aussig nebo Brüx - ovšem pokud to dělá sama Česká televize, je to docela na pováženou.

Nemluvě o zmatení pojmů a dojmů a následnou nesrozumitelnost pro české diváky, protože český divák může dost marně hledat "Bitvu u Kulmu" - a lámat si hlavu, co a kde to vlastně je...

Není nad znalost dějepisu a zeměpisu.

Už mnohokrát jsem vám psal, že pokud takové lidi nemáte, jako že to opakovaně předvádíte, že mi můžete tyhle komentáře posílat ke korekci, což bude rozhodně lepší než abyste mátli veřejnost.

S pozdravem

Ing. Jiří Fiala
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-09 16:19
Pokud se pamatuji, nejen televize, ale většina atraktivnějších míst bylo získat jen na základě příbuzenských vztahů, v nouzi na základě známostí. Nějaká konkurence kvalifikační průpravy bývala pouze předstíraná, a myslím, že tento stav se po mnoho let nezměnil. Za „totáče“ byla substitucí za kvalifikační průpravu legitimace KSČ, a známosti s nejvyššími potentáty. Ve skutečnosti spíše „přátelství“ založené nejednou na znalostech kompromitujících skutečností. Tyto vztahy se namísto ideologie a stranických knížek transformovaly právě do neuvěřitelné míry nepotismu. Není to sice jen nějaký vysloveně jen český jev, nicméně míra, v jaké bují tento stav v ČR, je svou velikostí vzácná.

Takže i v té televizi najdeme projevy nízkých průměrných všeobecných znalostí v podobě nesmyslů na každém kroku. ¨

Např. po pondělní srážce expresu Mnichov – Praha u Domažlic jsem se podivil nad otázkou reportéra ČT24 „jak to, že pustili rychlík na jednokolejnou trať?“ Směšná otázka, protože dvoukolejné tratě máme jen na hlavních tazích – jediná „dvoukolejka“ do Německa je Prahy - Děčín – Bad Schandau – Drážďany – Berlín –sever Evropy, vedoucí do někdejší tzv. NDR, která navíc po nedávných velkých bouřích byla poškozena a provoz na pár dní zastaven nebo omezen. S Rakouskem je to totéž, tam je „dvoukolejka“ z dávných dob císařství Břeclav – Hohenau na směr Vídeň, a ani s Polskem za dob PLR se nic moc nebudovalo, „dvoukolejka“ je pouze Bohumín – Petrovice u Karviné – Zebrzydowice – Katovice, ale to je od Břeclavi přes Přerov jedna z prvních tratí v císařství (dokonce z dob před podílem na Rakousko-Uhersko v r.1867).

To, že nezná nikdo jména českojazyčná nebo německojazyčná, jak předvedla ČT (a ne poprvé), není už výjimkou. Nicméně možná jde i o naši asertivitu. Např. v Polsku vědí o velké napoleonské bitvě tří císařů u Austerlitz, a s údivem slyší ode mne „český název je Slavkov, a je to u Brna“. V německy mluvících zemích vyjma „sudeťáků“ to také nikdo neví…I v Polsku nad názvy Budweiser nebo Pilsner Urquell nevěděli, že českýž název je Budvar, a že se vaří v Budziejowicach Czeskich nebo „Pilsner“, že je Prazdroj Plzeň.

Freeeurope
_______________

S tím Slavkovem je to fakt dobré. Dva tak rozdílné názvy, to by nikoho nenapadlo, že je to jedno město. A my, jako Češi, navíc dlouhodobě uzavření tehdy za ostnatými dráty, jsme dlouho vůbec netušili, že to má i druhý název.

Já si pamatuju na svůj šok, když jsem za komančů kdysi dostal do ruky amerického průvodce po Evropě - tedy, jak nás vidí (nebo tehdy viděli) Američani.

Tam jsem poprvé viděl i název Austerlitz, a když tam byl údaj, kde to je, tak tam byla vzdálenost od Vídně (!!!) - to mě naprosto šokovalo, protože pro mě tehdy byla Vídeň jak severní točna, naprosto nedostupná, a udávat vzdálenost Slavkova od Vídně by u nás opravdu nikoho ani ve snu nenapadlo.

Když jsem pak viděl, že v Paříži je Slavkovské nádraží dodneška, samozřejmě s názvem Austerlitz, byl jsem z toho úplně na větvi. A z Francouzů by tehdy jen málokdo asi věděl, že to je na MOravě, a ne v Rakousku, jak si tehdy (a možná ještě i dnes) všichni mysleli.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-10 08:21
NE VŽDY SE TO - prý - DAŘÍ :

Divácké centrum ČT
9:19 (před 1 hodinou)
komu: mně

Vážený pane Fialo,

děkujeme za Váš zájem o vysílání České televize, kterého si velmi vážíme.

Ač se velmi snažíme, aby k podobným chybám nedocházelo, ne vždy se nám to daří. Přijměte, prosím, naší omluvu a příslib, že se vynasnažíme být pozornější. Váš postřeh jsem předali dramaturgii pořadu k ověření a opravě.

Přesto věříme, že zůstanete naším spokojeným divákem a svými postřehy a náměty nám pomůžete zlepšovat kvalitu vysílaných pořadů.

S pozdravem

Martin Mecerod

Divácké centrum

Česká televize
Kavčí hory
140 70 Praha 4

T: +420 2 6113 6113

info@ceskatelevize.cz

www.ceskatelevize.cz
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-08 17:54
Tady jeden názorný příklad, jak je to se šikanou a diskriminací žen v zaměstnání, na kterou si tak usilovně stěžují... Prakticky jako na jedinou oblast, jinde by to nikoho už dnes ani nenapadlo.

Pokud jsou v zaměstnání šikanovány, tak prakticky výhradně jinými ženami... Včelími královnami... Které se snaží zamezit vzniku (ženské) konkurence - a k mužským kolegům se naopak chovají vstřícně a příjemně...

Aneb - staré, anglické : Two women together - make cold weather...

Ostatně, pokud se zeptáte kterékoliv ženy, která kdy dělala mezi ženami, či ve smíšeném prostředí, které prostředí pro zaměstnání preferuje, tak prakticky vždycky dostanete odpověď, že každá žena chce pracovat v mužském kolektivu... Zvláštní, že ??

Když je tam tolik diskriminují...

novinky.cz/.../...
0 # Tomáš Jadlovský 2021-08-08 18:40
No vida! Nakonec feminy samy přiznají, že to ve starém dobrém patriarchátu měly lepší než když sedí na vedoucích postech ženy. Ty totiž často dobře vědí, že na funkci odborně nemají, ale získaly ji díky kvótovanému pohlaví, takže logicky likvidují nebezpečnou konkurenci z vlastních řad.
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-09 16:38
Ženy ve vedoucích postech jsou v naprosté většině naprostou tragédií.

Buďto je to směsice hysterie a teroru, anebo, pokud z pohledu řízení to jakš takš ujde, tak je to obvykle zcela odosobněná, odlidštěná osoba, obvykle nevdaná a skoro vždycky bez dětí - a tudíž s tím, co se rozumí pod pojmem ženská, jen máloco společného (vyjma lékařského popisu).
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-09 16:34
Opravdu starostlivá matka :

novinky.cz/.../...

Jen doufám, že takové kurvy nám nebudou vzorem !
Mně tedy určitě ne.

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-09 16:59
Nefunguje vám odkaz, kritizoval soud ministerstvo. Podobné problémy ale mají i rozsudky

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-09 16:59
Jste ve skupině expertů?

Odškodňování nemajetkové újmy budou řešit experti

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-09 17:00
Krédo, podle kterého se řídí celé Česko: „Když jsme trpěli my, vy musíte taky“

a2larm.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-09 17:02
Titul snadno a rychle :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-09 17:03
Dvojí až trojí metr :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-09 17:37
Známe to dobře z Mičánek, kvalitu těchto kovbojů !

cnn.iprima.cz/.../
_____________
Já bych se ho zastal... Třeba jen zapomněl, že už má po pracovní době...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-10 06:25
Advokátní komora není sociální stát :

info.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-10 18:39
Jak něco koupit od státu ve 21. století? Hybaj osobně do Prahy na podatelnu

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-11 09:38
Železniční nehody tu byly i dřív...

www.forum24.cz/.../
________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-11 09:39
Právník "zadarmo" vyjde dosti draho...

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-12 13:51
Proč by české soudy neměly vydávat obviněné do Ruska

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-12 14:00
Plzeňská soudkyně (prý) šířila Covid :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-12 14:01
ÚS: Neodůvodněné stíhání veřejných činitelů je „rizikem pro samotnou demokracii“

ceska-justice.cz/.../...
___________

Zajímavé jistě, že jen "veřejných činitelů..." Ostatní tedy bezdůvodně stíhat lze a žádné riziko to asi pro nikoho není...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-12 14:02
Cesta do Moskvy se Hamáčkovi těžko vysvětluje...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-12 14:03
Preventivní restrukturalizace soudy nezatíží, slibuje ministerstvo

ceska-justice.cz/.../...

Ředitel odboru znalců Jan Benýšek: Kolaps justice z důvodu nedostatku znalců nenastane

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-13 07:39
Jsou to jemné a citlivé květinky...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-13 11:28
Polská dálnice až na hranici, do Králík :

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-13 21:14
ČR zaostává - protože nám vládne chátra.

Přesněji řečeno : Zaostává ve všem, ale nejvíc v tom, co Bureš vyhlašoval za své priority - tedy dopravu : Silnice a železnice.

Železnici (z Bavorska) jsme viděli teď při srážce vlaků u Domažlic - jednokolejka jako z půlky 19. století - a dálnici do Polska vidíme tady :

idnes.cz/.../...
____________

Bohužel česká vládnoucí (pseudo)elita a jí podléhající media (v ČR většina) akorát dezinformují českou veřejnost o vývoji v Polsku, soustředíce se na nepravdivá tvrzení o údajně zlém stavu demokracie. O výsledcích rozvoje polského hospodářství samozřejmě zarytě mlčí. Faktem je, že za vlády Sjenocené pravice vzrostla výkonnost polského průmyslu (který byl předtím spíše rozprodáván nebo dokonce likvidován, podobně jak kladenská Poldovka atp.), nezaměstnanost kolem 14% byla sražena na míru stejnou jaká dnes je v ČR, a přestala emigrace Poláků za prací do ciziny - mají jí doma. Vzrostla značně míra zámožnosti Poláků, což se odráží na vzrůstu turistického ruchu nejen do českých zemí. Převládají dnes nad Čechy i v Chorvatsku a nejen. Vláda polské Sjednocené pravice od r. 2015 zahájila velkolepou výstavbu infrastruktury, která v minulosti dost zaostávala, i za českou.
Motivem je především potřeba implementace investic -a investoři, zejména zahraniční, kvalitní infrastrukturu vyžadují dost důrazně, další motivací pro ně je fakt, že Polsko v mezinárodním hodnocení finančních institucí zaujímá velkou úvěruhodnost a bezpečnost investic. Výstavba dálnic se začala sice už dávno před rokem 2015, avšak v roce 2015 dostala silný mandát voličů Sjednocená pravice, po jejímž nástupu výstavba infrastruktury nabrala impozantní tempo. Staví se dálnice, i rychlé železnice, a poslední dobou už se konkretizují plány na propojení s evropskou sítí. Jenže hodně položek z tohoto oboru české orgány ignorují, jak o tom svědčí publikované vyjádření náměstka pro dopravu pardubického KÚ o tom, že záměr dálnice na Boboszów byl jak rána z děla. I zmiňovaná nepřipravenost infrastruktury v příhraničí pardubického kraje. Pokud jde o dálnici na Boboszow - a dále Dolní Lipka - Králíky - Svitavy - Brno, tak před Svitavami by navazovala na D35 a novou 43 směr Brno a dál Mikulov - Vídeň. Novum je záměr silnice dálničního typu, avšak silnice s objezdy měst Dolního Slezska až po hranici Boboszów je záměr, o němž se hovoří v Polsku cca 30 let. Tato trasa totiž by byla nejkratší z baltských přístavů a Vratislavi na směr Vídeň a Balkán nebo jih Evropy.
Podobně dálnice S3 ze Štětína na přechod Lubawka - Bernartice u Trutnova, v návaznosti na D11 a dále na jih. A důraz je kladen na propojení severu a jihu Evropy - kde dosud, pokud jde o tranzit, drží monopol Německo. Každý, kdo aspoň trochu chápe, co je trh, pochopí, že monopolní postavení dovoluje diktovat ceny, zatímco konkurence je drží na úrovni akceptovatelné trhem. Taková úvaha samozřejmě "nejde na ruku" ani Moskvě ani jejímu faktickému spojenci merkelovskému Berlínu - a tím ani českým postkomunistům všeho druhu. Faktem je, že polská vláda si uměla odůvodnit i dofinancování z EU, na rozdíl od české. Samozřejmě, že dálnici třeba dobře zakomponovat do terénu a do regionu tak, aby byla užitečná a neobtěžovala obývané lokality, a neškodila přírodnímu prostředí - jenže kdo myslí v české veřejnosti tímto způsobem? České zaostávání za Evropou, i za Polskem, v budování infrastruktury připomíná zaostávání v rozvoji elektroniky a kybernetiky, které zbavilo Československo konkurenceschopnosti na trzích - komunisté ignorovali tehdy boom v této oblasti, jaký nastal po izraelsko-arabské válce v r. 1973, kdy několikanásobně raketovým tempem vzrostly ceny ropy. Pokud jde o dopravní infrastrukturu v ČR, co se změnilo od doby boomu elektroniky u dnešních vládnoucích (pseudo)elit?

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-13 19:44
Babiš mladší bude kvůli zavlečení na Krym vypovídat na policii – Forum24

Černošický městský úřad navrhl soudu zamítnutí Babišovy žaloby – Forum24

Křivě obvinění dávno odsouzeni, skutečný lotr stále na svobodě s vyhlídkou zametení kausy pod koberec. J.K.

Kauza Čapí hnízdo o krok dále do ztracena. Oddalování jasně nahrává Babišovi – Forum24
______________

www.forum24.cz/.../

www.forum24.cz/.../

www.forum24.cz/.../
______________

Pod tím kobercem ale musí být místa !!!
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-13 19:44
Usoudil, že stačilo...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-14 12:02
Co bude dělat Domovnice po volbách ?
_______________

novinky.cz/.../...

Půjde uklízet ? ( - svinstvo, které napáchala )

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-14 12:03
Zpověď jedné státní úřednice, tajtrdlice,
matky justiční mafie, Ropuchy, Domovnice.
Po volbách bude všechno potvrzeno,
stíhání estébáka Bureše jak jinak? Odloženo!
Dost za svůj život jsem si nahrabala
a zla ve svých funkcích napáchala.
Můj pokřivený život byl plný intrik, špíny,
půjdu na "zasloužený" odpočinek,
sečkám až semelou mne zaslouženě Boží mlýny.
J.K.
Benešová: Po volbách už mám nárok na odpočinek - Novinky.cz

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-14 12:04
Vyřízeno na místě :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-14 12:04
Budoucnost justice? Soudců bude méně, posílíme počet asistentů a dalšího personálu

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-14 12:05
Ještě neví, kam jde. Jaký trestný čin vymyslí PČR na Babiše jr.?

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-14 12:07
Ministerstva dopravy a průmyslu by se měla spojit,
mluvím ze své zkušenosti jak stát efektivně dojit.
Jsem v jedné funkci ministr dopravy a ministr průmyslu a obchodu,
a ještě stíhám krytí Burešových dotačních podvodů.
Vychcánek, vykuk, horší jak jedovatá zmije.
Diagnóza: Rozpolcená osobnost, schizofrenie.
J.K.

Havlíček: Ministerstva dopravy a průmyslu by se měla spojit - CNN Prima NEWS (iprima.cz)

Havlíček: Plán na podzimní vlnu? Když bude zle, máme jedno opatření v rukávu - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)
_____________

cnn.iprima.cz/.../

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-15 14:21
Holky, vdávejte se ... Jinak přicházíte o možnost obrat manžela při rozvodu, obvykle o všechen jeho majetek... Vybízí KOvářová...

Nějak mi to nesedí s jiným jejím prohlášením, že když se na právech zeptá, kdo chce spokojenou rodinu, vyletí les dívčích rukou... Zatímco kluci o to nestojí, nebo to neví.

A najednou dámy nestojí o vdávání ??

Pravda je, že by byly samy proti sobě. Samy si totiž nikdy tolik nevydělají a přijdou o možnost se celoživotně přiživovat na kariéře manžela.

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-15 14:22
Sovák by raději do blázince, než do kriminálu...

Soudce stíhaný za korupci: Nejsem duševně v pořádku, ať mě vyšetří lékaři


seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-15 14:29
Legislativa je příliš komplikovaná, potřebuje změnu, shodli se v otázce justice Válková a Hrnčíř

ct24.ceskatelevize.cz/.../...

_____________

Ti praví..
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-15 20:43
Hrdina dnešní doby.

Trabanta vyměnil za motorku BMV, tátovu věrnost Varšavské smlouvě za věrnost NATO.
K volbám půjde, bude volit bolševiky, jen zatím neví, kterou stranu.
Koblihu nahradil špekáčkem.
Proč to dělá?
Typický vychcánek vždy hledající místo u plného žlabu.
J.K.

Tajná mise generála Pavla. Vede kampaň, o které se nesmí mluvit - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-15 20:44
Bambula provdal dceru.
Láska jistě jako trám,
především k prachům,
jó, to dobře znám.
Pro ženicha jistě dobrá partie,
u případného rozvodu si třeba užije.
J.K.

Tajná svatba, o které nikdo nesměl vědět. Bývalý ministr Roman Prymula provdal svou krásnou dceru Karolínu | ŽivotvČesku.cz (zivotvcesku.cz)

Tady se konala svatba dcery Romana Prymuly. Exministr prozradil, koho si vzala. Je to architekt | ŽivotvČesku.cz (zivotvcesku.cz)
____________

zivotvcesku.cz/.../

zivotvcesku.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-15 20:46
Naivně jsem si myslel, že tajná mise směřuje do Kábulu.
Těžko předvídat něco o člověku, o kterém nevím, zda je Petr nebo Pavel. J.K.

Tajná mise generála Pavla. Vede kampaň, o které se nesmí mluvit - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

Tálibán obsadil prezidentský palác, v chaosu přebírá moc - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)
____________

NATO odešlo - a Afghánistán se okamžitě vrátil ke své extrémistické teroristické vládě. K čemu to pak všechno bylo ?
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-15 20:57
Vrať se domů, estébáku. J.K.


Žena ukázala Babišovi časopis s fotografií jeho syna. „To je hnus,“ reagoval premiér – Forum24

www.forum24.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-16 17:20
Nic si prý nepamatuje...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-16 17:24
Dluhy má 87 procent odsouzených, každý vězeň má v průměru 13 exekucí

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-08-16 17:25
Babišova vláda poslala letadlo do Kábulu skandálně pozdě

www.forum24.cz/.../

Tlumočník unesený Talibánem pracoval pro Čechy do roku 2017. Vláda s ním nepočítala

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-05-21 13:56
Omluva i mimosoudní vyrovnání. Osvobozený vězeň Tempel vyjednává na ministerstvu výši odškodného

irozhlas.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.