Co neumím, neexistuje ...

 Prastará zásada všech hlupáků. V současné ČR, vzhledem k absolutní degradaci úrovně inteligence, nabyla nebývalých hloubek... 

 Popřít všechno, co neumím. Prostě to neexistuje, takže se tím nemusím zabývat... Natož se to učit. 

Tak třeba Syndrom zavrženého rodiče. Do smrti nezapomenu, když mi 4 docenti Karlovy univerzity s vážnou tváří před soudem tvrdili, že prý  SZR neexistuje - a brali za to stopadesát tisíc (o který stát dodnes okradli). A to s vědomím a krytím současného rektora univerzity Zimy. Tehdy jím ještě nebyl. Řekněme, že zvolili hloupého z nejhloupějších. Asi jakoby někdo úředně a oficiálně popíral existenci chřipky. Žádná neexistuje. Tu si vymyslely zahraniční centrály... 

 

O tom, že česká justice NEUMÍ ŘEŠIT OPATROVNICKÉ KAUZY, mimo jiné hlavně proto, že pro ně nemá pražádné, ale ani to nejzákladnější vzdělání, je důvodem současného státního mrzačení nejmladší generace a životní reality, odsouvající ČR hluboko nejen z civilizovaného světa, ale ještě i za svět rozvojový, který takové problémy nemá. 

Česká opatrovnická justice je tak jakýmsi reliktem komunistických snah o rozvracení rodin, skloubeným s militantním feminismem často naprosto nevzdělaných soudkyň. 

Málokdy se ovšem povede získat o tom úřední potvrzení, jak se říká, černé na bílém. 

Opatrovnictví neexistuje. Tečka. Proto ho nemusíme umět, proto se jím nemusíme zabývat. A jsme královsky placeni za mrzačení dětských osudů. Jako v tomto případě - pohlavního zneužívání, kde je to, co předvedla česká justice obzvláště odporné a drastické. 

A právě odtud máme toto potvrzení... 

_____________________

____________________

Kde jinde mohlo vzniknout, než v severních Čechách, domovské to oblasti presidentské kandidátky Lenky Bradáčové ??!! 

 

 

 

______________________________

 

 

 

______________

______________

KSZ v Ústí

pobočka Liberec - Mgr. Tomáš Ruta

K č.j. 2 KZT 93/2021 - 12

                                    Věc :  NEEXISTUJÍCÍ OBOR  - opatrovnictví

Státní zástupce,

            Konečně se mi dostalo do rukou (Vaše) usnesení, ze dne 7. dubna 2021, které mělo být zasláno v prvé řadě mně osobně.

            Cituji z něj větu, která je pro Vás - a pro současnou justici - velice symbolická a díky které tady musíme trpět justiční chlív, terorizující nejmladší generaci, a to na úrovni, za kterou by se styděly i mnohé rozvojové země :

                        „…opatrovnictví jako takové žádná odbornost není…“

Jistě, pro Vás a pro drtivou většinu soudců ne.

Bezpečně je pak v praxi poznáte podle toho, že z toho oboru, jinde samozřejmého, také vůbec nic neumí - a Vy jste toho názorným příkladem, ostatně stejně, jako soudkyně OS v ČL Mgr. Zuzana Bohatá Koldovská nebo tamní státní zástupkyně   Mgr. Štěpánka Milerová.

Jejich vzdělání je proto pro kauzy nezletilých zhola nepoužitelné, což bylo markantně vidět právě ve věci rozhodnutí, kterého se toto Vaše usnesení týkalo.

Vaše starost o „dostatečnou odbornost zastoupení poškozené nezletilé“ skončila tím, že ji zastupovaly naprosto nekvalifikované osoby, které na její obhajobu a v jejím zájmu, s prominutím, nekvákly ani slovo, a pokud vůbec něco kvákly, tak jedině to, co jsem jim před jednáním řekl já.

Víte o tom, že tady byli kdysi jistí „novátoři“, kteří prohlašovali kybernetiku, veškerou výpočetní techniku, či dokonce i statistku za „buržoazní pavědu“ ?  Nebyli to náhodou Vaši rodiče ???

Jistá, stejně hloupá soudkyně, původem také ze severních Čech, nějaká Kloudová, mi kdysi tvrdila, že žádný syndrom zavrženého rodiče neexistuje - a to v době, kdy si jiné státy dávaly do trestního zákoníku tento syndrom jako trestný čin psychického týrání dítěte, včetně podrobně rozpracované metodiky, jak ho rozpoznat a hlavně jak s ním bojovat.

Dělat ze zaostalosti, ba programové zabedněnosti, ještě ctnost, a vydávat ji za blíže nespecifikovanou „odbornost“ -  to je hloupost povýšená na druhou.

Jste hlupák, jakému mimo státní zastupitelství rovno není, a protože jste státním zástupcem, který má v rukou obrovskou a naprosto nezaslouženou moc, jste hlupákem vysoce nebezpečným.

Zaměřím svou pozornost na to, aby se podobným hlupákům co nejdříve snížila tato moc natolik, aby nemohli svou hloupostí ohrožovat širokou veřejnost, děti a mládež pak především.

            S pozdravem

                                                                                                          Ing. Jiří Fiala

                                                                                   zástupce otce, zmocněnec o.s. SPRAVEDLNOST

 

 

 

 

______________________

______________________

Poučení : Ruta... 

Aneb : Ruta je sám o sobě tím nejlepším poučením. O nekonečné hlouposti české justice... 

 

 

 

 

 

 

_______________________

_______________________

 

 

 

__________________________

__________________________

 

 

 

 

____________________________

____________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-13 21:11
40 let od vyhlášení válečného stavu v Polsku : (Pohrobky Jaruzelského máme dodnes na každém státním zastupitelství, na každém soudě... A to, samozřejmě, i v Čechách... )

msn.com/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-13 21:15
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-13 21:21
Měl vlastní názor,
rozuměl právu,
hlavu měl čistou,
nehulil trávu.
Ti co ji hulí dobře si hoví,
ten co umí, nebude jim dělat křoví.
J.K.

Právník Ondřej Dostál odchází z vládního týmu Pirátů. Nenechám se kádrovat, vzkázal - Novinky.cz
_______________

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-13 23:11
40 let výjimečného stavu v Polsku :

40. výročí vyhlášení stanného práva v Polsku je v Polsku věnována velká pozornost, v mediích jsme se mohli setkat se vzpomínkami pamětníků a v televizi vidět i pietní akty s účastí nejvyšších státních představitelů. Nadobyčej emocionálně, byť kultivovaně, jakkoliv bez obalu, prezident Duda na půdě Muzea prokletých vojáků /tak se nazývají účastníci ozbrojeného boje proti komunismu, vojáci Zemské Armády/ a politických vězňů /které je zřízeno ve jedné nejhorších věznic Polska, ve varšavské čtvrti Mokotów, kde se vykonávaly mj. rovněž popravy nebo byli vězňové ubiti k smrti, není to daleko od centra města/, řekl veřejně (i do televize): O 40. Výročí zavedení stanného práva třeba nejen mluvit, ale třeba křičet, že Jaruzelsko byl obyčejným zbabělcem a zrádcem Polska. Celá klika kolem něho, to byla obyčejný junta banditských emisarů Moskvy, kteří se tehdy domáhali sovětské intervence. Byli asi dost hloupí, aby nepochopili, že Moskva již dříve začala krvácet v Afghánistánu, není stavu riskovat to, že snad tady by se jim podařila další krvavá lázeň - samozřejmě na obě strany.
Tolik jen nejhlavnější podstata.¨
Šokující slova k tomuto výročí pronesla mediálně utvářená modla - Wałęsa - v radiu a TV Deutsche Welle: I oni, i my jsme vlastně byli na úrovni vlastenců, jenže oni - Jaruzelski a další z jeho skupiny - uvažovali, že Sověti se svobodným Polskem souhlasit nebudou, ale věděli, že ještě teď to není možné. Deutsche Welle sáhli až tak daleko, že stavění vlastenců na úroveň zrádců prohlašují za stejný čin, jako odpuštění atentátu Papežem Janem Pavlem II. Ali Agcovi. (Na vysvětlenou k této demagogii DW poznamenejme, že Ali Agca, na obrovský rozdíl od Jaruzelského, nebyl vůdce a organizátor teroru, nýbrž jen nástrojem těch, co lze stavět z Jaruzelským na roveň. A chápejme věc i z hlediska zájmu: Odpuštění může následovat tehdy a jen tehdy, kdy pachatel lituje svých činů, tedy dá se na pokání - a Papežovi zajisté muselo jít i o to, aby mu Agca prověděl pravdu o zákulisí, o těch, kdo jej k tomuto činu organizovali a vedli). Wałęsa zejména slovy "....ale věděli, že ještě teď to není možné..." říká, že komunisté potřebovali jen atrapu demokracie, tedy před Západem vzbudit falešný dojem demokratizace, avšak že demokracii nepotřebovali a nechtěli. Spolupráci s SB (polskou StB) podepsal WaŁęsa už v prosinci 1970.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-14 08:51
Polsko ve 40. výročí :

www.muzeumrakowiecka37.pl/.../
To je informační buletin toho Muzea prokletých vojáků ...Varšava Mokotow, ul. Rakowiecka...dodnes memento. Je to poměrně frekventovaná ulice, není odtamtud daleko do centra (pár stanic tramvají sice ano, nebo dvě stanice metrem, nepříliš od sebe vzdálené). Lepší je osobní návštěva. Rozhodně ji doporučuji všem svobodomyslným českým lidem, kteří Varšavu navštíví. Popravy se prováděly ve sklepních kasematech, většinou střílení do hlavy,nebo popravčí četa. Různě. Je to místo potřísněné krví vlastenců. Samozřejmě, že ultralevicové vedení Varšavy nic.
Je až z podivem, co časem vypadalo z pozůstalosti ať Kiszczaka (komunistického ministra vnitra), i Jaruzela....v televizi film,jak se dnešní šéfredaktor novin "Gazeta Wyborcza", rovněž mediální modla levicového Západu a komunistů, byť upadlá -Adam Michnik - objímá s Jaruzelským,jak jej velebí jako vlastence. Stal se disidentem, ale jeho starší bratr, dokud oba nosili příjmení Szechter, byl stalinským prokutárorem, jenž dožil ve Švédsku, které jej odmítlo vydat polským soudům - neb obžaloba mu klade za vinu celou řadu justičních vražd.

wpolityce.pl/.../...
Freeeurope

Možná, že ještě někde najdu nahrávku "Magazynu´śledczego Anity Gargas" z televize, video Michnik s Jaruzelským....prostě připravovali atrapu opozice,ale do Solidarity vstoupilo 10 milionů lidí, a neměli tolik stbáků, aby ji uhlídali...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-14 11:53
Civilni neposlusnost a cirkevni neposlusnost:

Dopadne kardinal jako Jan HUS?
Z
__________________
Gerhard Ludwig Müller: Německý kardinál šíří konspirační teorie o koronaviru | Blesk.cz

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-14 14:49
vod.tvp.pl/.../...
Zde vidíme Adama Michnika, dnes šéfredaktora Gazety Wyborczé - jediného media, které, krom protivládní televize TVN ve "zprávách" z Polska ČT a babišistánská mainstreamová media podsouvají českému publiku jako jediného polského - v předvečer vyhlášení výjimečného stavu v Polsku před 40 lety s generálem Jaruzelským. Zhruba v první třetině filmu vidíme s nimi krátce i agenta SB "Bolka" Wałęsu. Ten výjimečný stav netrávil v žádném vězení, nýbrž v luxusním rekreačním středisku nejvyšší partajní nomenklatury blízko obce Arłamów v lesnatém pohoří Bieszczady v jihovýchodním koutě Polska. Najdete jej na www.mapy.cz, klikněte Arłamów, hotel, SPA a uvidíte i obrázek tohoto komplexu. Dnes slouží jako luxusní turistický hotel. Při pozorném přehrávání VODu chovám naději, že většině kontextu v polském jazyce český divák porozumí. Zkrátka: Polsko nemá být sovětské,ale prosovětské. Nemůžeme dopustit do dekomunizace. Neorganizovali jsme odpor proto,abychom přivodili odvetu. Český čtenáři, diváku: Nepřípomínají tato Michnikova slova ono české "nejsme jako oni"? Nevzpomeneš si na to, jak Václav Havel s plnou vehemencí věnoval všechno úsilí proti všem návrhům na lustrace a lustrační zákon? Jak se obklopoval komunisty, počínake první vládou v čele s M. Čalfou 15 (komunistů) : 5 (nekomunistů)? Na rozdíl od československé veřejnosti se ta polská takovými frázemi nedala opít. Proto v ČR máme premiérem StBáka, zatímco Polsko se snaží s relikty vyrobvnat. Proto je nenáviděno Moskvou a všemi jejími podporovateli.
Ještě k slovníku pojmů: "Trzecia Rzeczpospolita" - znamená postkomunistické Polsko po roce 1989 do vítězství Sjednocené pravice ve volbách v říjnu 2015, tedy do nástupu opravdově protikomunistické vlády konzervativní pravice.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2021-12-14 14:51
Jak ho mají odvolat, tak je nedostupný :

Třebíčskému soudci hrozí odvolání z funkce, pro kárný senát je ale nedostupný

ceska-justice.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.