Obrácení poměru víkendu a pracovních dnů

se na MSp stalo realitou. 2 dny pracují - 5 dnů dělají ... nevím co... Platy, pokud vím, berou stále za dnů 5, jako dříve... 

Aneb: Až za "pravicového" ministra dospělo MSp ke komunistickým zítřkům... 

 

Sen všech flákačů je dnes už na MSp realitou.

Zbytečnější a marnější úřad si sotva kdo dovede představit - a závěr o tom, že kdyby ho z hodiny na hodinu zrušili, tak si toho nikdo ani nevšimne - vyjma zaměstnanců MSp samotných - je přesným vyjádřením současné skutečnosti. 

Dá se současně říci, že než pokračovat v tomto stavu a v této podobě - to ať ho raději do zítřka zruší. Beztak k ničemu není, jenom pro ostudu - a ulejvku pár neschopných lidí, kteří už nemohli být ani v justici. 

 

 

 

_______________________

_______________________

 

 

 

 

____________________________

____________________________ 

 

 

 

_____________________________

_____________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2022-06-02 12:22
19. května nastoupil do funkce ředitele odboru práva na informace ÚOOÚ Mgr. Jaroslav Rozsypal, který do té doby fakticky kontroloval chod ministerstva spravedlnosti. On sám ve funkci vedoucího oddělení styku s veřejností sekce státního tajemníka po mnoho let rozhodoval, jaké informace (ne)dostane ministr a ministerstvo zvenčí a jaké informace se (ne)dostanou ven. Začala mu hořet koudel a náhle z ministerstva zmizel, aniž by zaučil svého nástupce a agendu mu předal. Zůstala po něm hora nevyřízených věcí, které teď po něm zkouší dodělat tajemník Lišák. Ale ten to neumí a z restů začíná být nebezpečná lavina. Ministerstvo už nevyřizuje skoro nic, nevydává rozhodnutí, prostě vypadá jako těsně před kolapsem. Chcete-li jeho rozpad urychlit, posílejte mu právě v těchto dnech žádosti o informace, žádosti o opatření proti nečinnosti, stížnosti, atd. Je možné, že to povede k odchodu i tajemníka Mgr. Jana Lišáka, který dosud za stát hlídal dodržování zákonů úředníky ministerstva - a výsledek všichni známe. Výměna Rozsypala a Lišáka na Ministerstvu spravedlnosti je nutný první krok směrem k fungující justici.
OOS
___________________

Rozsypal je záškodnický zmetek, se kterým i naše sdružení mělo svoje účty...
Blokoval spravedlnost v této zemi celé desetiletí nejméně.
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-06-02 12:24
Dnešní návštěva města co je zlatá loď.
Centrum žije, tam kde je normálně prázdný trávník sídlí nyní kočovný kmen.

Jde o zajímavou ukázku dvojího práva. Co by bdělí a ostražití ochránci u našince pokutovali,
to je jiným tolerováno.

Nakupování neprobíhalo hladce, v obchodě ještě po dvanácté hodině nejely pokladny,
že prý v Praze nešel proud, server pokladen je až tam a stále nejede...

Kul.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.