KSZ Hradec : Ostuda z Nečesaného nestačí,

potřebují alespoň jednu ROČNĚ. Asi jako motor dolít oleje. 

 

Kauza Nečesaného přesto nese své - správné - ovoce. Vočka, soudce Vrchního soudu v Praze, se zjevně nechtěl stát druhým Lněničkou, sklízet výtky Nejvyššího soudu, ostudnou pozornost kamer - a zejména pohrdání veřejnosti, včetně počínajících snah o jeho zbavení funkce soudce. 

Na vrchním soudě tedy, zdá se, se přece poučili. 

Kdo se jeví jako nepoučitelný, je naopak KSZ v Hradci. V produkování nesmyslů a křivých obvinění nese patrně současný primát. 

Kdo viděl v Hradci kauzu Nečesaného a zažil, jak státní zástupkyně Faltusová nadávala Nejvyššímu soudu za to, že jim zrušil jejich jistě geniální rozsudek, nemůže se ničemu divit. Pocity nadřazenosti, neomylnosti, absence jakékoliv kontroly, natož kritiky, vedly u jinak průměrných lidí k pocitům pozemského božství, asi jako po požití andělského prachu. Procitnutí pak bývá o to horší a tvrdší. 

 

Á propós, nejsou náhodou Svitavy také v bývalém Východočeském kraji, a tudíž v područí hradeckého KSZ ??

Což by vysvětlovalo, kde se vzala génijka, označující v úředních dokumentech a usneseních zaslání oznámení datovou schránkou za trestný čin. 

 

OSZ Svitavy - a Vy... (k213.cz)

Vypadá to, že hradecké KSZ potřebuje jednoho Nečesaného každoročně. Aby veřejnost viděla, jací zoufalci tam pracují. 

A ještě něco - důležitého... 

Vedoucí státní zástupce KSZ v Hradci Hochmann se vyjádřil v tom smyslu, že veřejná kritika jejich geniálního ústavu ze strany soudce Vrchního soudu je prý - nekolegiální... 

Použil bych tento výraz proti každému, kdo ho vážně použije, jako důvod k tomu, aby v justici okamžitě skončil. 

Justice má být všechno, jen ne "kolegiální". Přesto je pravdou - velmi smutnou pravdou - že taková v současnosti především je. A že právě proto slouží občanům tak špatně, jak v současnosti slouží. 

Justice má být spravedlivá, nestranná, rychlá, rázná, nekompromisní... To všechno "kolegialitu", natož tu kolegialitu, která má na mysli výhradně krytí leváren a právní ubohosti jejích jednotlivých aktérů, přímo vylučuje. 

Kdo se odvolává na "kolegialitu", natož pak tu v dnešním slova smyslu s justicí spojenou, nepřímo říká, že je gauner, ne-li přímo zločinec - a má vztek na ty, co ho odmítají nadále krýt. 

Ministra spravedlnosti, samozřejmě ministra fundovaného, nestranného a objektivního, by tato vyjádření měla extrémně zajímat. A měl by z nich vyvozovat okamžité závěry. 

Především o neschopnosti jejich autorů nadále vykonávat právo v této zemi. 

_________________________

_________________________

 

Soud: Státní zastupitelství zbytečně, hloupě, absurdně a protiprávně kriminalizovalo příkladné jednání - Česká justice (ceska-justice.cz)

 

 

___________________________

___________________________

 

 

 

 

____________________________

____________________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2022-06-01 20:58
K čemu si ty úřady pěstujeme ... ?

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-06-01 20:59
Stoka ukázala pravou tvář současných politiků, policajtů - a ANO.
ANO, je to opravdu - STOKA.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2022-06-01 21:57
KSZ Hradec Králové stojí i za sebevraždou mé dcery Jany Komárkové.
Pochybilo, že nepodstoupilo moji stížnost VSZ v Praze.
KSZ Hradec Králové krylo i mé "obhájce" Vlastislava Peřinu a Petra Galláta, kteří spolupracovali s policejně justiční mafií za účelem rozbití kontaktu s mojí tehdy dvanáctiletou dcerou.
Toto pochybení zakrylo ministerstvo spravedlnosti.
J.K.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.