Teror "v zájmu dítěte",

jak ho popsali samotní pachatelé. Stojí rozhodně za povšimnutí, co všechno lze označit za jsoucí "v zájmu dítěte". 

 "Nezletilý byl situací zaskočen, chvěl se...přijal nabízenou vodu... pro něj nepříjemnou situaci zvládl... "

 

Kdopak ho asi "v jeho nejlepším zájmu" vystavuje situacím, kdy se chvěje, kdy je zaskočen, kterou údajně musí statečně zvládat ???  Jsou takové situace v jeho nejlepším zájmu ?? 

 

Doplňme, že nezletilý - před přepadením soudním komandem - žádné problémy neměl, ani ve škole, ani doma. Soud zjevně usoudil, že pokud problémy nemá, tak mu holt musí nějaké - v jeho nejlepším zájmu - vytvořit. Kam by to tak vedlo, kdyby každý mohl mít klidné a spokojené dětství "jen tak", že ?? Když ho třeba pan soudce neměl... 

 

"Nezletilý byl poučen o následcích, které by čekaly jeho ... pokud by soudnímu úkonu bránil..."

Pachatel sám tady už otevřeně píše, že o žádný "zájem nezletilého" nešlo, šlo o to ho zastrašit, zneschopnit a přepravit k matce, kam důvodně nechtěl a které se důvodně, a po četných předchozích zkušenostech, obával. Pachatel ani nepopírá, že dítěti otevřeně vyhrožoval, což ze zápisu jasně plyne. 

 

Stejně jako z konstatování, že "trvání předběžného opatření bude záviset na jeho přístupu k situaci", tedy jestli si nechá všechno mlčky líbit a podvolí se brutální síle, anebo se začne aktivně bránit napadení. 

Pachatel si tady už otevřeně ani nehraje na to, že chrání nějaký nespecifikovaný zájem dítěte, prostě dítě brutálně unesl a snaží se ho hrůzou zpacifikovat natolik, aby pokud možno nekladlo a nevyhledávalo odpor a pomoc proti ozbrojené přesile. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

____________

 Ještě zajímavější je druhá strana zápisu pachatele únosu dítěte, kde otevřeně přiznává, že hodlá dítěti bránit dokonce i ve školní docházce a v převzetí si vysvědčení. Dodejme - ve školní docházce, která je ze zákona povinná a jejíž zanedbání je samo o sobě důvodem k potrestání toho, kdo absenci ve školní docházce zavinil. 

Může snad někdo věřit tomu, že pachatel takovéhoto skutku je soudcem, hájícím právo ???!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________

_________________________

 

 

 

 Žďár : Když došly argumenty... Nastoupila síla. (k213.cz)

 

 

__________________________

__________________________

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2022-07-02 16:25
Chce se mi zvracet, co se mi ale opravdu důvodně právem chce nebudu sdělovat :

www.k213.cz/JOOMLA/3640-teror-v-zajmu-ditete

co k tomu zločinu dodat ... snad jenom tiskovou zprávu...
_________

Krátce po vykonaném zločinu, když viděli, že je za něj opět nikdo nebude stíhat ani trestat, si zločinci upekli v oktávce služebního psa AXELA...


(idnes.cz/.../...

.... jojo policista pachatel dostane za svůj zločin dovču jak se píše v článku ... občan hybaj do vazby i za to, co si neprovedl ...rovnost se nesmí přehánět...)

Nezbývá než doufat, že si převážení dětí v autech tito zločinci odpustí, a raději ať zkušení žďárští policejní kynologové převáží na návštěvy žďárské soudce a soudkyně ....a taktéž nechť jim nechají štěrbinku . .schválně kolik místních lidí pomůže v jejich případě vodou, nebo někoho zavolá v jejich případě odložení na sluníčko ...

LS

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.