Já nechci válku... Vy chcete válku ???

Že to je křivý zmetek, bylo celkem všeobecně známo. Že to je až taková sračka, to jsem ani já netušil. 

Ztělesnění lidského odpadu, hnusu a nejspodnějších vlastností té nejubožejší části společnosti - to je Babiš. Tak se neodvratně předvedl v poslední (včerejší) presidentské debatě s Petrem Pavlem. 

Stačilo se dívat i pouhých 5 minut - déle jsem to ani nevydržel - aby si každý soudný člověk udělal naprosto úplný a dokonalý obrázek o tom, co je Babiš zač. Úskočné, zbabělé, populistické hovado, co opakuje pár naučených frází, o kterých mu jeho dementní štáb sdělil, že to lidi (rozuměj - spodina společnosti) chtějí slyšet. 

Já nechci válku.... Vy chcete válku ?? Já nechci... 

Tady nezbývá, než zopakovat - a připomenout - Masarykův citát, který to velmi výstižně zformuloval již před 100 lety. 

"Válka je zlo. Ale není to zlo absolutní. Ještě horším zlem je žít v otroctví". 

Jestliže někdo nechce válku, a to za žádných okolností, a tedy ani tehdy, pokud je jeho vlastní země napadena cizím agresorem, tak je to zbabělec, hlupák, budižkničemu - prostě lidská břečka a sračka nehodná sebemenší pozornosti. 

Je zajímavé, že když mu prý kdosi poslal kulku (osobně se domnívám, že mu nějaký marketér poradil, že mu to zvýší preference, lidi přece mají rádi oběti, ne útočníky) - tak to okamžitě běžel na policii. 

Když je tak proti každému konfliktu - tak proč si to nenechal mlčky líbit ?? Proč se snažil o jakousi obranu ?? Proto, že šlo o něj ?? 

Vždycky jsem považoval Babiše za ztělesnění zbabělosti, vypočítavosti, úskočnosti a hnusu. Ale měl jsem za to, že aspoň nějakou úroveň má. 

Diskuse dokázaly, že nemá žádnou. 

Každý psycholog by navíc z jeho mimiky, řeči těla a dalších signálů snadno dovodil to, co jsme všichni viděli za covidu - že je to zmatený a pomatený chaot, který skáče z jednoho na druhé, plete páté přes deváté, samostatně neumí rozvinout jedinou kloudnou myšlenku - a hlavně neustále dokola opakuje, co mu kdosi nakukal, že mu zvedne preference : Já jsem proti válce, já nejsem vládní kandidát - ergo všichni, kdo jste nespokojení, volte mě - protože já jsem alternativa. 

Ano, to je. 

Alternativa pro blázny - a do blázince. 

Příště ho nechte přinést vysvědčení o způsobilosti vystupovat na veřejnosti, čerstvě vystavené od psychiatra. 

Protože ho před výstupem nutně potřebuje. 

Z Pavla nejsem vůbec nadšen. K mému ideálu, jenž bych chtěl vidět v čele státu, má na míle daleko. 

Ovšem ve srovnání s tímto evidentním magorem má aspoň vystupování, klidný a suverénní projev a působí přeci jen důstojně. 

Jeho názory komentovat nebudu, věřme, že si nechá aspoň poradit. 

V duelu těchto dvou by mělo být jasno každému, kdo nepřišel o rozum : Než Babiše, tak už každého. A Pavla zcela jistě. 

Protože s Babišem bychom se - po 10-ti letech s rusofilním ožralou na Hradě - vyloučili z civilizované společnosti evropských národů na dlouho a definitivně. 

Zbývá jen otázka : Jak tady takové poleno mohlo dělat předsedu vlády ? Jak tady mohl dělat ministra financí ?? Kdo mu zorganizoval a vede ten jeho Agrofert a jak k němu vůbec přišel, když kromě podrazů a křiváren neumí doslova vůbec nic ??? 

Na Slovensku se ho rádi zbavili, česká lůza jím vzala zavděk. Za cukrátka, zaplacená ze státního rozpočtu na dluh. 

Bože z lože !!! 

_______________________

_______________________

 

Babiš by nevyslal vojáky na pomoc napadenému Polsku - Novinky

 

K tomu lze doplnit jediné : Pokud nebudeme plnit členské závazky vůči ostatním my, nebudou je vůči nám plnit ani ostatní. Znamená to totální izolaci, degradaci našich mezinárodních záruk a v konečném důsledku - otevření se ruské agresi, o které se bude předem vědět, že nenarazí na žádný odpor. Jako v r. 1968. Je to totéž, jakobyste agresorovi poslali pozvánku. 

Takové hovado chce být u nás presidentem !!! 

A dalších 30% totálních hovad ho volí... Neskutečné... 

 

 

_____________________________

_____________________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 00:28
Neposílal bych naše děti a děti našich žen do války...

To je projev státníka ? To je projev vůbec soudného chlapa ??

Jaký je rozdíl mezi našimi dětmi a dětmi našich žen ?? Nebo on snad má za to, že děti můžou mít i chlapi ??

Nebo tím myslel druhá a další manželství, kdy si chlap vezme ženskou s cizími dětmi ?? Takže pak mají vlastní (to jsou ty "naše děti") - a ty předchozí - a to jsou asi ty "děti našich žen ..."

Magor pomatenej.
0 # Tomáš Jadlovský 2023-01-23 10:03
To je klasická manipulativní taktika, jak působit na ženy. Naše děti, to by diváci debaty mohli chápat jako moje a Pavlovy, tak pro jistotu dodává děti našich žen, aby i ta nejblbější Máňa z Horní Dolní pochopila, že jejímu dítěti hrozí válka a on tomu zabrání. Jinak tato kampaň je manipulací plná, mne nejvíce dojalo, jak šli včera tři komunisté - Zeman, Babiš a Pavel na mši do kostela. Jsem rozhodnut ve druhém kole nevolit. Obě potenciální první dámy mají v hlavě jen samoživitelky, Pavel je pro Istanbulskou úmluvu, Babiš manipuluje, já si prostě nevyberu.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 10:51
Já si taky vybrat nemůžu, to jsem psal jasně už v prvním kole - a taky jsem nikoho nevolil. A správně nevolil.
Jenže presidentem někdo bude, a tak jsem pro to, aby se vybralo menší zlo. Pavel tím menším zlem je, i když je v mnoha ohledech nepřijatelný.

To, že šli všichni tři na mši do kostela, svědčí jedině o tom, co to je za křiváky - jeden větší než druhý. Aby se zalíbili, a zůstali u moci, sežerou i vlastní zvratky, o tom vůbec nepochybuji.

Pavel má aspoň vystupování, ne ten ukníkaný křivý hajzlík, který Vám za minutu zapře nos mezi očima a bude tvrdit, že to, co řekl před minutou, nikdy neříkal.
Pavel podle mě o civilním životě neví nic, a proto se snadno nechá ovlivnit. Vlivovými skupinami. A ty mají hlavně feministky, Istanbulská úmluva, zkrátka - multi kulti a tady všechny ty eurosračky, co nám je denně vnucují - a taky štědře dotují.
My žádné vlivové skupiny, ani lobbisty nemáme, máme pravdu. A tyhle stránky.
Tak si s tím holt musíme vystačit.
Není to zas tak málo.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 16:42
Půjdu volit

...protože hlas každého hlasu třeba, aby nebyl zvolen Babiš, ať jakkoliv na
straně generála nesouhlasím s podpisem českého prezidenta na Istanbulské
smlouvě, nesouhlasím s uzákoněním výchovy dětí LGBT a jinými ze strany EU
vnucovanými úchylkami. Nicméně jak už zde napsáno, doufám, že si nechá
poradit. Tím spíše, že český prezident a nejen on, bude stát stále více před
potřebou rozhodovat podle zdravého rozumu - neboť obrovská korupční aféra
uvnitř Evropského Parlamentu dnes závažným způsobem snižuje mezinárodní
autoritu EU.

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 09:55
Ostuda v zahraničí. S magorem jistě ne poslední :

novinky.cz/.../...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 13:11
Mimochodem, stran vyslání naší pomoci napadené zemi :
Já bych na takovou otázku odpověděl, že pokud by se k něčemu takovému schylovalo, vyslal bych ty vojáky jako první a ještě dávno předtím, než by o to ta země oficiálně požádala.
Pokud by s tím daná vláda souhlasila, tak bych je tam poslal už jako prevenci.
Protože : jednak by to agresorovi dalo jasně na srozuměnou, že daná země po napadení sama nezůstane (protože je možné, že zejména Rusko programově počítá s takovými sráči jako je Babiš a říká si - kdo ví, jak to bude, až přijde na lámání chleba - nakonec se na ně všichni vykašlou - kdo by šel kvůli nějaké malé Litvě či Lotyšsku do války s námi, mocností, že ??) a jednak - tady dvojnásob platí, že kdo rychle dává, dvakrát dává.
Když by ke konfliktu nedošlo, vždycky by tam vzpomínali : Češi tady byli první!
Když by ke konfliktu došlo - šli by tam tak jako tak.
Takže raději rychle a se ctí, než pozdě, z povinnosti a se zjevnou nechutí. Ta by se nám samozřejmě vrátila.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 09:58
„Překvapivá slova kandidáta na prezidenta,“ napsal už v neděli večer k Babišovu výroku v debatě polský veřejnoprávní rozhlas polskieradio24.pl.

_____________

Překvapivý kandidát jako takový. Překvapením je, že se takové doslova HOVNO může dostat tak vysoko a kdo za tím stojí...

Ten nikdy neměl opustit Slovensko a nějakou svou rodinnou firmičku, kde by si ty svoje podrazy, křivárny a podvody mohl nerušeně dělat. Až by v ní zůstal sám, bez zákazníků. To je jeho přirozené postavení. Všechno ostatní je estébácký nábal - a mraky tupých idiotů, kteří si nevidí na špičku vlastního nosu.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 10:07
2 STBaci a narod hlupaku
www.k213.cz/…lku

Netrvalo to tak dlouho a už je to tady ..... balík na soudě a už se začíná křivit charakter ....

můžete mě prosím někdo vysvětlit, proč někdo sleduje a komentuje takovou ubohost, jakou je výběr mezi 2ma STBáckýma šmejdama, celej život rejžujícíma parazitováním na daních občanů a lezením do něčí zadnice kam vítr tam plášť od narození, co odpoví zásadně jenom na to, co jim dovolí jejich PR team a předem instruovaní zaplacení novináři, v jakési kampani na prezidenta 33 let po hadráku, kdy být demokratickým právním státem, tak tito 2 mají dávno záznam v rejstříku, už jen za to stbáctví, nebo by seděli dodneška, a neštěkl by po nich pes? Dva brutálně přeplácení z daní ukradených občanům co padají na hubu STBáci v debatě není něco, na co bych se měl žaludek dívat a poslouchat to ... nebo to dokonce nějak kometovat stylem ten je lepší v tom a ten zase horší v onom ... v demokratické svobodné společnosti a právním státě se STBáci prostě neposlouchají a ignorují protože svůj charakter již předvedli, a odpustit se dá, pokud někdo se z nich omluvil, co si vydělal kariéristickým vyscánstvím před hadrákem odevzdal obětem, a to ihned po hadráku, a nikdy více nerejžoval ve státmím sektoru ani haléř ... tomu se odpustit dá ... těmhle dvěma ... kariéristickým křivým zbohatlíkům ... pche .. těm nevěřím ani kdyby říkali že jedna a jedna jsou dvě ... ti svůj charakter a pravdomluvnost předvedli ve svém životě dokonale ...
___________________

Jo, to můžem. Protože jeden z nich bude příštích 5 let sedět na Hradě. A representovat nás navenek. Nás - tedy i mě, i vás ostatní. Krom toho, estébák je jen jeden z nich.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 11:16
Násilí se vrací, přerůstá...

blesk.cz/.../...

Nomia.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 16:36
Doktor Dvořáček zničil hlavní důkaz v případu Kramný, státní zástupce Legerský tvrdí, že je to v pořádku

epochtimes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 16:37
Samoživitelé balancují na hranici chudoby. Jakýkoli výpadek má fatální následky

www.denik.cz/.../pomoc-pro-samozivitele.html?
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 17:21
Wonka :

www.ceskatelevize.cz/.../411235100181024

Jiří Wonka : Tlustá čára pro nás, politický vězně, neexistuje. Tu chtějí nějaký kolaboranti a zbabělci.
_______________

Naprostý souhlas. Bohužel, ti zbabělci tady obsadili všechny ústavní a vládní orgány a dodnes rozhodují o všem. Komu se to nelíbí, ten je extremista a problémová osoba.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 21:06
Prý je spravedlnost slepá...

zoom.iprima.cz/.../...

Ona ani není slepá, ona prostě není žádná, pokud ji necháte vykonávat grázlům, co by měli trestat hlavně sami sebe.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 17:23
Rada OSN pro lidská práva se bude zabývat stavem práv v Česku

nasregion.cz/.../
______________

Jestli jsem si to nemyslel... Jediný, co je bude zajímat, jsou Cikáni.
Každýho, kdo nemá jiný starosti, bych na měsíc zavřel na cikánskej pokoj v Horním Slavkově nebo Novým Sedle, ať si to naplno užije.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 20:59
Naslouchejme lidem, kteří budou volit Andreje Babiše


blisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-23 21:10
Pražáci versus vidláci jsou hloupý blud” říká v rozhovoru sociální geograf Radim Perlín

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Tom 2023-01-24 07:33
42% pro Babiše ukazuje smutný stav naší společnosti. Myslím, že i 5% by bylo příliš.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-24 19:51
K tomu není co dodat.

Že u nás máme voličskou základnu ze 40% evidentních debilů, co by za guláš prodali babičku, to je smutný, leč reálný fakt.

Ostatně, při předchozích presidentských volbách to taky bylo názorně vidět.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-24 19:49
www.forum24.cz/…rip
ominaji-ze-ji-babis-dosadil-do-ek/
My jsme o této věci informovali už loni i předloni, zatímco u nás se o
napadání Polska Jourovou mlčelo. Včera večer v hlavních zprávách polská
veřejnoprávní televize TVP otevřeně hovořila o volební kampani v ČR, o
počínání Babiše jako bývalého agenta StB a o Jourové, kterou Babiš do
Evropské Komise dosadil. ČT dnes stran setkání prezidentů Zemana a Dudy v
Náchodě a Kudowě referovala o nějakých dalekosáhlých rozhovorech o nové
infrastruktuře spojení s Polskem a o příhraniční spolupráci, ze zpráv polské
TVP teď večer však se dá vyčíst, že Zeman spíše žehlil výroky Babiše...

Freeeurope
_______________

O tom není pochyb. I v našich médiích proběhlo, už po nedělní debatě, že ho (Zemana) o to Babiš přímo požádal. Aby to u Poláků vyžehlil.
Konfident, co zapře i nos mezi očima, je toho mínění, že všechno se dá jaksi vyžehlit.
Jenže - vyřčené ani párem volů zpátky nevtáhneš - to už věděli naši dědové...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-25 17:41
Žádná spodina,
ale vychcaná rodina.
Co dodati k tomu?
Jablko nepadá daleko od stromu.
J.K.

Svědectví Pavlova otce: Jak se agent Pavel – Pávek připravoval na roli vojenského špiona, jak se dokáže přizpůsobit každému režimu a jak se v jeho rodině během Hitlerova Protektorátu hajlovalo (VIDEO CZ, 6 min) – CZ24.NEWS
_________________

cz24.news/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-25 17:43
5x předražené kulomety :

kverulant.org/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.