Eva Pavlová prozrazuje, koho budeme volit

Národ bez hrdinů a bez vyřešené minulosti si může volit jen mezi naivními jelity - a vyslovenou sviní. 

 

Eva Pavlová nám na sebe prozrazuje, že stejně - jako její manžel - byla naivním, skoro jistě chamtivým jelitem, které toužilo po kariéře ber kde ber - až to dotáhla na samoživitelku, co prý měla 50 korun na den. 

To, mimochodem, nebylo za komunistů zas tak málo. Mnozí to měli ne na den, ale na týden. 

A kde byl její presidentský manžel, když ona byla samoživitelkou ?? Jezdil někde na motorce ?? 

Pokud použijeme její vlastní citát : Patřila jsem mezi ty naivní, nezralé lidi, kteří podlehli tlaku

podíváme se, kde a co studovala (na vojenské školy se tehdy hlásili buďto naprostí ztroskotanci a zoufalci, které jinde na školy nechtěli, nebo amorální chamtivci, co šli za penězi, jež by jinde nikdy nedostali) a uvědomíme si základní psychologickou poučku - totiž že osobnost člověka se v průběhu života nemění - pak nám musí být nanejvýš jasné, že budeme mít všechno, jen ne důstojnou první dámu západního střihu. 

Budeme mít naivní, nezralou osobnost, podléhající kdykoliv jakémukoliv tlaku - a na tom se už do konce jejího života nic nezmění. A vedle ní - motorkáře. 

Ti mohou sotva kdy sloužit jako mravní příklad a morální opora či vzor pro ostatní - což by ale v téhle funkci měli. Leda snad jako příklad odstrašující. Až do jaké funkce se lze dostat s takto ubohým morálním vybavením.

Budeme mít na Hradě párek naivních komunistů, kteří by pro kariéru prodali vlastní matku, kteří osobnostně nejsou vůbec ničím zajímaví, naopak - přímo z nich čiší průměrnost a malost - a které vynesla nahoru jedině absurdní vlna Havlovy prokomunistické (nikoliv protikomunistické) revoluce, kdy nikdo ze zločinců nebyl potrestán a postupně byli zpět vyneseni všichni na sluneční světlo - jako údajně nepostradatelní, za které (asi) není náhrada. 

Stačí se podívat na justici, aby bylo každému zřejmé, co je to za lidi, za které "není náhrada", co umí a čím jsou zajímaví. 

A že je do hry, a to na nejvyšší posty, vrátila především postkomunistická ODS, o tom vůbec žádná. 

Pavel a jeho manželka mají ještě jednu velkou kliku - tedy kromě souhry postkomunistických náhod, kdy v armádě kromě komunistických vyčůránků nikdo nezůstal (či tam ani předtím nebyl) a někoho bylo třeba vyslat do NATO, i do dalších mezinárodních orgánů, jichž se ČR účastní - a tou je, že jejich protikandidát je taková extrémní svině a křivák, že ve srovnání s ním je i párek naivních a osobnostně naprosto průměrných komunistů výhrou z loterie. 

Celá presidentská kampaň je jen smutným, ba tragickým obrázkem postkomunistické současnosti, kam nás Havel a jemu podobní zavedli, komu dali zelenou a komu umožnili, aby se v tomto státě vyškrábal na vrchní posty. 

Zatímco tisíce lidí, kteří trpěli za komunistů, trpí beze změny dál a země o jejich talenty a schopnosti i nadále přichází. A přicházet zřejmě ještě dlouho bude. 

Protože párek naivních exkomunistů na Hradě není ničím než jen zárukou toho, že současný marasmus se v ničem nezmění, že vzdor Pavlovým proklamacím o tom, že zvítězí odvaha a statečnost, tomu bude přesně naopak a že se dál budeme bez koncepce plácat odnikud nikam, podle toho, jak a kam zavane vítr. 

________________________

________________________

 

Eva Pavlová, možná budoucí první dáma (novinky.cz)

 

__________________________

__________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-26 09:23
Milion stromů pro Prahu :


faei.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-26 15:49
"Hledám muže k vážnému seznámení za účelem sňatku, jen příslušník SNB nebo ČSLA..."

Pamatujete ? Takových inzerátů byly tehdy plné noviny. Typické vojandy.
Tehdejší zlatokopky se ani nijak netajily a nepřetvařovaly :

Blbej můžeš být, jak chceš, můžeš být i hulvát nebo impotent (děti si ostatně přivleču svoje, o to se nemusíš starat), ale hlavně, aby tě dobře platili, to tě pak budu milovat až za hrob... (ten si ale pro jistotu zaplať ze svýho...)
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-28 09:58
Hledám muže k vážnému seznámení za účelem sňatku, jen příslušník SNB nebo ČSLA..."
….A tak se části sídliště v Praze 9 (Kyje) říkávalo v těch dobách „Na pendreku“

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-27 21:19
Nelze, než souhlasit :

medium.seznam.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-28 10:00
Byla vytlačena sama podstata voleb :

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-01-28 10:02
Nejsou Sudety jako Sudety. Kde a proč těžil hlasy Babiš

echo24.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-26 13:19
Volba mezi čertem a ďáblem :

www.vladimirhucin.cz/?q=node/1307

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.