Nepodložený názor - je fanatismem

Ohledně kvalifikace opatrovnického senátu. Mi sdělila předsedkyně KS v Jihlavě, že nesdílí můj názor na kvalifikaci tamního opatrovnického senátu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________

_____________________

 

KS v Jihlavě

JUDr. Lenka Prokšová,

pověřená řízením soudu                                                       

 

                         Zavinění škody opatrovnickým senátem

Vážená paní,

        Z Vaší odpovědi ze dne 16. února jsem pochopil, že na kvalifikaci a erudici odvolacího senátu 72 Co máte odlišný názor od toho, který jsem Vám sdělil. Tedy že je to diletantský senát bez kvalifikace a že dětem jenom škodí, často celoživotně.

            Těší mě, že máte na věc jiný názor, už kvůli Vaši duševní pohodě, protože kdybyste měla stejný, asi byste v klidu nemohla spát, ale zajímá mne, o co ten svůj jiný názor opíráte. Protože o exaktní zkušenost asi sotva, ta svědčí - a snadno to prokáži - pro ten můj.

            Pokud k tomu připočtu další skutečnosti, tedy že se na právech (= Právnická fakulta) o opatrovnictví neučí vůbec nic, že se vůbec nic v tomto směru nevyžaduje ani u soudcovských zkoušek, jak jsme se osobně přesvědčili, ba, co víc, že dokonce ani MSp neví, koho by touto problematikou pro přezkoušení soudců mělo pověřit, protože nikoho údajně nemá (a s naším sdružením spolupracovat nemíní, protože by se jejich arogantní nadutost asi zkroutila do paragrafu ) - pak mě docela zajímá, odkud berete názor, že právě Vaši soudci jsou znalí, erudovaní a svou práci dělají dobře, když na konkrétním příkladu snadno a kdykoliv prokáži pravý opak.

            Ničím nepodložený názor totiž zavání buďto sklonem k bludům a duševnímu životu ve třetích sférách mimo realitu, nebo čirým fanatismem.

            Je jistě unikátní situací nejen původně nic neumět, ale za celá dlouhá léta praxe se vůbec ničemu nenaučit a ještě vystupovat z pozice arogance a nadutosti všemoudrých všeznalců, když pro to není nejen jediný podklad, ale ani jediná indície.

            Je jistě unikátním zaměstnáním za nic neručit, nic neumět a přesto to s klidem dělat a ještě každou chybu, když už se poškozený nenechá unavit, ani zastrašit, okamžitě hodit na stát, tedy na všechny ostatní - vy, všichni ostatní, plaťte za mou blbost a nadutost.

            Ujišťuji Vás, že to je unikátem nejen u nás, vnitrostátně, ale i všude jinde na světě.

A ještě něco rozhodně stojí za zmínku. Totiž skutečnost, že vaše senáty - jak už jsem konstatoval, bez znalostí a bez úspěšné praxe - záhadně a zásadně, zato skoro vždycky stojí na straně toho horšího z rodičů, obvykle nějakého asociála, který nedovede ve společnosti, natož v rodině normálně žít. A to i tehdy, když se tím dostávají do rozporu s celou ostatní společností.

            To totiž předpokládá nejen nulovou sociální inteligenci, ale také sociální původ, který je těmto asociálům blízký a pochopitelný. Přesně podle zásady svůj k svému.

            Pro duševní a společenské zdraví příští generace ten nejhorší varovný signál.

            S pozdravem

                                                                                   Ing. Jiří Fiala

                                                                       zástupce otce,  pověřenec odborového sdružení 

 

___________________________

___________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-24 12:52
O dědkovi co mu přestárlé héérečky závidí úspěch se píše všude o obětech justiční mafie nikde


www.seznamzpravy.cz/…448

seznamzpravy.cz/.../...



„Před tou nocí jsem byla velmi šťastná a sebevědomá žena… Do budoucnosti jsem se dívala s nadšením. Všechno se změnilo, když mě obžalovaný brutálně napadl. Žádný trest není dost dlouhý na odčinění škody,“ řekla.



Je jistě zcela běžné, že staří fimoví producenti zvou večer na pokoj mladou hezkou štíhlou tvářičku, aby jí tam ukázali ve vší počestnosti sbírku motýlů, a o sex jim nikdy nejde, a proto jsou vždy takové strašně překvapené a ublížené, když tam dobrovolně vlezou a je to pak úplně jinak ....a sbírka motýlů nikde ....maximálně stará chlupatá veverka ... A čímto, že mladí krásní osvalení vysoce potentní muži, u kterých se každá policajtka prokurátorka a soudkyně opotí v rozkroku sotva je uvidí, u soudů nekončí i kdyby měla nějaká znásilněná já nevím jaký důkaz v ruce? Není to náhodou tím, že hlupáci posuzují vše podle vzhledu? Vzpomeňme P.K. .. má divnej účes a divnej úsměv takže je to jistě vrah ...

Kdepak se začne psát a stíhat justiční mafiánky za svinstva, co páchají prakticky denně na celých rodinách s dětma?

Před tím dnem, kdy mě a mojí rodinu napadla banda prolhaných arogantních agresivních justičních mafiánků, co chtěla akorát zamést pod koberec protiprávní jednání jejich kamaráda, byla naše rodina spokojená, měla úspěchy pracovní a osobní, dokázala čelit nemocem a smůle s přehledem a s nadějí do budoucna, po prvním útoku a dalších se vše změnilo, když nás ti justiční prolhaní agresivní vyděračští šmejdi brutálně napadli a pokračovali v tom další roky. Žádný trest není dost dlouhý na odčinění škody, kterou napáchali!

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-24 12:53
Zase jedna ( jemná a citlivá)... +F+

www.novinky.cz/….cz

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-24 14:11
Spravedlnost v praxi :

Slovenský soudce drží muže přes dva roky ve vazbě kvůli marihuaně. Odsouzeného za zabití přitom pustil domů

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-24 14:11
Místopředseda Nejvyššího soudu: Závěry judikatury Soudního dvora EU v otázkách promlčení nelze mechanicky aplikovat na všechny případy

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-24 14:12
znalci, odborníci a profesionálové za nic nemůžou

Nejvyšší soud: Vlastník budovy nese odpovědnost za škodu, i když údržbu svěří profesionálům

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-24 19:44
Můžete mi prosím vobesvětlt jaký je rozdíl mezi elitním policistou a neelitním? Děkuji O.

seznamzpravy.cz/.../...

Asi bych řekl, že elitní je ten, co má vyšetřovat organizovanou trestnou činnost, zatímco ten neelitní píšťalkuje na křižovatce nebo mlátí pendrekem do hodin a křičí rozejděte se ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-25 13:34
Co našla inspekce na soudě. Byť ve středověkém Holandsku... (O tom, jak se časy a lidi nemění...) Aneb : Z místa zbaven úřadu :

Aneb : Jak je kontrola důležitá. Na soudě víc než kdekoliv jinde...


dvojka.rozhlas.cz/.../

Bohužel, předpokládá, že aspoň někde nahoře je někdo spravedlivý.
Pokud není, je i ta kontrola nanic.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-25 13:58
Nový rodný list : Bez matky a otce.

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-25 14:02
U nás by seděl dávno za mařenku

"Značný šok prožil 48letý Brit Mark Cusack, když obdržel úřední dopis, jenž ho informoval o jeho vlastní smrti. Bývalý radní z anglického Hungerfordu pak musel vynaložit nemalé úsilí, aby dokázal úřadům opak. Zamířil kvůli tomu i za svým praktickým lékařem, aby mu potvrdil, že je živ a zdráv."

www.novinky.cz/…963

V česku sro by ho brali rovnou do vazby za maření úředního rozhodnutí a obavě o pokračování v tomto jistě velmi společensky nebezpečném jednání, které si vyžaduje trestní represe, na které jistě panuje celoplošně společenská objednávka, zejména z řad soukromého sektoru, který by se bez trestání vůči úředníkům neposlušných občanům dozajista neobešel, a toho doktora za napomáhání tomutu jistě společensky velmi škodlivému zločinu, toho zlotřilce, co si dovolil nerespektovat jistě vysoce erudované vysoce důkazně a odpovědně vyslovené rozhodnuté o tom, že již nežije ....
LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-25 14:04
"Bývalý pražský policista už dostal trest za to, že organizoval zabezpečení filmového natáčení. Něco takového příslušníkům bezpečnostních složek zakazuje zákon. Za své filmové angažmá nyní zaplatil znovu. Tentokrát doslova. Musí vrátit veškerou výsluhu, jež mu jako bývalému policistovi náležela. Jde o více než 400 tisíc korun."

zpravy.aktualne.cz/…lne

Když chceme, pomůžem, když nechceme, tak lživě napíšem, že nemůžem.

Další potvrzení zločinu, zneužití pravomocí úředních osob, kdy tyto opakovaně lžou, že nemají pravomoc, kompetence, měsíc není v konjunktuře s jupiterem zrovna, ...a milion hloupých výmluv a hloupostí .... řešit tamto, ono, že to nespadá do jejich kompetence, že se máme obráti na někoho jiného, hlavně né na ně .... protože když chtějí, tak i dávno vyplacenou výsluhu vytáhnou z vykuků ze státní správy..... jakoby denně neuměli vytáhnout majetky a peníze i násilím ze zcela nemajetných státem zničených okradených osob ze soukromého sektoru ....nebo o domy, 3x v minulosti majitelem zaplacené .... po 20ti letech soudů....

Jen taková drobnost, kolik takových službiček denně fízlové dělají pro kamarádíčky a pro svoje obohacení a můžete podávat stížnosti To kam chcete a nikdo to ani nezačne vyšetřovat......protože přece oni mají, podle nich samotných, ne podle zákona, přece údajně tu možnost věc uložit bez šetření a bez odůvodnění a bez práva na podání stížnosti podavatele nebo poškozeného....

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-26 13:15
Je jistě smutné, že se pravdu o Pávkovi musíme dozvídat z Parlamentních listů...

Rozhovor s Vladimírem Hučínem :
____________

Disident Hučín k výročí nástupu komunistů: Podívejte, co přichází na Hrad.

parlamentnilisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-26 13:18
Volba mezi čertem a ďáblem :

www.vladimirhucin.cz/?q=node/1307
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-02-26 13:23
Exekutorská špína beztrestně šmejdí, kde může.

tn.nova.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.