Pytlouna nevydávat !! Nevidím, neslyším, vůbec tady nejsem...

Kdysi Gestapo honilo lidi za napomáhání parašutistům. Kdo mu skutečně pomohl, po válce skončil u zdi nebo v oprátce... A - právem. 

 

Kdo zná naši opatrovnickou justici - a kdo zná azylové domy - musí mít velmi vážné pochybnosti o tom, zda by se měl zachovat jako "řádný občan" - a na výzvu policie reagovat. 

Doporučujeme - Nereagujte !! 

Kdybyste je náhodou uviděli nebo potkali - pak platí : NEVIDÍM, NESLYŠÍM, VŮBEC TADY NEJSEM...  

Asi sotva jim bude u otce hůř než v azylovém domě. 

Neznáme sice podrobnosti případu, ale známe opatrovnickou justici, její "dokazování" a její "starost" o dobro dítě. 

A severočeskou justici zvláště !! 

Ani pohlavní zneužívání není na překážku, aby bylo dítě ponecháno v péči matky, nebo dokonce do ní čerstvě svěřeno - vyšetřováno není buďto vůbec, nebo velmi laxně - a tak, aby se nic nevyšetřilo .

Pokud by se někdo odvolával na "pravomocné rozhodnutí soudu" - tak mu řekněte, ať se s ním vyfotí před tím soudem - a Vám vleze na záda. 

A zvláště pak pokud máte zkušenosti s tím, že i Vy jste kdysi měli pravomocná rozhodnutí soudu, podle kterých jste měli vídat svoje děti - a co dělala tehdy policie ?? Smála se vám do xichtu, s tím, že přece "nemůže nic dělat" a že se máte obrátit na soud. 

Tak právě teď máte vzácnou příležitost jí to vrátit - a nahlas zopakovat. 

___________________________

___________________________

 

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policie pátrá po sourozencích z Liberce. Nevrátili se po procházce do azylového domu | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

 

__________________________

__________________________

 

 

 

______________________

______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-08 11:41
Stále rizikovější práce v justici...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-08 14:21
Čtení v knihovně v ML / Re: K VAší výzvě ohledně hledaných dětí
Dobré odpoledne,

velice správně. S mými zkušenostmi bych nikdy na podobnou výzvu nereagoval, raději bych tomu člověku nabídl pomoc - zavolat si ode mne, nabídnout jiné oblečení, svačinu, počkat do večera, apod. Už byli ve zprávách ČT, stejně jako před lety já. V těchto případech je televize aktivní a může se přetrhnout, a když moje či Vaše děti týrali a drželi je od nás, zajímalo to někoho? Novinářské prostitutky Josef Klíma a Jitka Szászová točili reportáže o mně na útěku se synem, ale když syna unesla bývalka, nikdo ani nepípl. Když jsem po nich chtěl, aby vyváženě informovali o dalším vývoji případu, tak to už ne, Klíma neměl prostor ve vysílání a Szászová se zapírala a ani neodpověděla. To je jednou případ v hlavních večerních zprávách a podruhé, když je dítě v držení matky, o vývoji nikdo ani necekne.

Abych Vám trochu zlepšil náladu, povím Vám, jak jsem propagoval knihu. Ředitelka knihovny v Mariánských Lázních (mé rodiště) měla zájem o autorské čtení na dálku. Udělali jsme ho 11. května odpoledne. Přišlo asi 15 lidí, podle ředitelky standard, byly více než dvě hodiny dotazů, četl jsem úryvky, máma tam na místě pár knih prodala. A to nejdůležitější - byl tam jeden místní novinář. V následujícím čísle mariánskolázeňských novin vyšla reportáž o čtení, knize a jeden ze čtenářů doporučil velice pěknou recenzi. Od té doby se znovu prodalo několik knih, v knihovně se na mou knihu udělala taková fronta, že dokoupila ještě druhou a na obě je teď pořadník až do září. Tak doufám, že jsem režimu udělal radost, jak občanům přímo u nich v EU vyprávím z Jerevanu o bordelu v justici a vlastně trochu i o K 213. I Vás jsem ten večer zmínil, jak jste mi pomáhal, na rozdíl od advokátů. Přikládám pár fotek, nejsou moc kvalitní.

Držte se!
Tomáš Jadlovský
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-09 17:09
Vybíral příspěvky - a nechával si je :

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-10 13:51
Bezdomovci našli v Praze mrtvolu, kolemjdoucí odmítali volat záchranku a policii

Zdroj: idnes.cz/.../...

No já tu všeobecnou důvěru v policajty úplně cítím mezi lidmi .... ten nulový strach, že cokoliv, u čeho se jen trochu nachomejtnete, přišijou ti pitomci arogantní vyděračský právě vám ...ano mám podobnou historku z minulosti, auto ve stromě na odpis ... před dvěma hodinkama kdy jsem tam jel tam ještě nebylo, nikde nikdo ...ani vevnitř ani venku .... zastavím, obhlídnu jestli někdo není zraněn ... jede kolem baba a druhá baba na místě spolujezdce ... říkám jim to je divný nevím jestli by se to nemělo řešit, ale nechcu nikomu ublížit (třeba jezdí slušně nějakej ouřada mu na základě křivýho obvinění vzal papíry a on se jen vyhejbal zvířeti na silnici z lesa a nikoho neohrozil ani nikomu neublížil, pouze si zrušil auto a odřel stromeček když tam nikdo nedal ani plot.. .nevím říká se tomu positivní myšlení a presumpce neviny...všechny ty papírky a nesmysle na okrádání lidí v zásadě neuznávám, já uznávám pouze klidného nikoho a nic ohrožujícího řidiče, který zvládá řízení .. papírek, poplateček a podobné chujoviny ještě nikdy žádné nehodě nezabránil .. i ty brzdy které brzdí každá trochu jinak s vůlí v řízení a trochou rzi se dají použít při rozumném klidném pomalém ježdění na rozdíl od blbečka ve fáru za 20 mega co vůbec nezvládne přidání plynu na suchu na rovince ve svém supersportu od papínka nebo z kdovíjaké činnosti získaného), a mám telefon kaput, když tu nikdo není a nepotřebuje pomoc ... baba tak někam zavolejte co se stalo zatáhla vokýnko plnej plyn a už aby byla pryč aby neměla z toho voplejtačky ... myslíte si někdo že chovat se policie jako policie tak by se takové věci děly, nebo mi snad někdo chce říct, že v tu dobu prošlo možná stovky lidí kolem a byly to všechno kriminálníci kteří se schovávali před nástupem do vězení že odmítli kontaktovat fízle a cokoliv s nima řešit, že se bálo tolik lidí, aby jejich telefon a jméno nefigurovalo v žádné policejní databázi?

Jistě se takovým strachem lidí před fízlama a úřadama vyznačuje typicky demokratický právní stát kde panuje snaha o právo a spravedlnost padni komu padni..... naopak v diktatuře panuje obecně vstřícné dobrovolné jednání občanů se státní správou ... nebo že by to bylo jinak ...

Tu vizitku už Vám nikdo neodpáře státní parazité osobní údaje zneužívající... lidé nejsou hloupí jak vy si pořád mediálně namlouváte .. respekt ani úcta není zbraněma a obuškama vynucený strach ....

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-10 16:29
Odborníci tvrdí, že i špatná rodina je lepší než dětský domov. O.
_____________

Řekl bych, že to zas tak špatná rodina nebyla, když byla schopná zorganizovat tenhle obrat - a dosud je nechytli.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-10 19:12
To mi připomíná dobu kdy žena unesla naši dceru a nikdo mi nechtěl sdělit kam chodí do školy. Žena na OPD uvedla že má obavu že dceru unesu do západního Německa, ano absolventce UK v roce 93 uniklo že již žádné západní Německo neexistuje, faktem ale bylo že mi nikdo nechtěl sdělit kam má dcera chodí do školy. Ani OPD, ani škola kam ji matka z původní školy přehlásila. Měsíc jsem chodil po všech školách v Praze až jsem našel dceru v první třídě v Radlicích. Dcera za první ročník vystřídala 3 školy za tichého souhlasu OPD. O.
_____________

Tak asi to bylo v jejím nejlepším zájmu, že ??

Více škol - více kamarádů, asi tak to mysleli...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-11 08:13
Násilí na dětech ? A jak ho řešit ??

Tolerance nula ??

neviditelnypes.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-11 08:15
Taky právník... A co lidí mu naletělo !!

Pak mají strach o "kvalitu" právního zastoupení odbory nebo obecnými zmocněnci...
Ve skutečnosti akorát o svoje posty.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-11 12:32
Cikáni se poprali na Žofíně :

prahain.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-11 19:18
Manželská poradna :

msn.com/.../...

Jednoduché řešení, neboť všechno, co Anastázie potřebuje - je pořádný řemen, a zřezat. Nejprve manželem, potom mámou - aby si to pořádně pamatovala.

Jestli jí spokojená rodina nestojí za obětování - jak tomu říká - "vášně", tak ať ji prostě nemá, pak si může hledat "vášeň" - a pozdě litovat, že už nikdy spokojenou rodinu nebude mít.
Sama říká, že ten její milenec k životu není, plně chápu, co je to za hejska a jaká je to pohodička, nechat manžela, ať se o všechno - jako blbec - stará, a ona si zatím bude "užívat vášně". Ta by ji rychle přešla, kdyby s tím objevem měla vyřídit jedinou záležitost, jediný nepříjemný problém. Natož pak péči o dítě.
Takže za to, že se o ni manžel stará, ona mu šoustá s jiným - a ještě se toho nehodlá vzdát...
Naši předkové to dobře věděli : Žena jednou týdně potřebuje pořádně zřezat - ona už ví, za co...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-12 08:18
MUS - vinni :

novinky.cz/.../krimi-vinni-v-kauze-mus-40434402
__________________

"Následně vytvořili situaci, kdy se nabídka 158 korun za akcii jevila vládě České republiky jako relativně výhodná,“ pokračuje obžaloba."



Cože, vláda a nechala se tak snadno podvést .. ale notak .. přece ti nejlepší z nejlepších z nás a jejich nejlepší nejodbornější poradci státní zástupci policajti by se nechali takto nachytat ... co nám to tu dnes vykládáte páni a paní soudci za pohádky? Jakože vláda úřady a justice nejsou a nebyli dokonalí neomylní a plně se nevěnovali tomu, aby země prosperovala netunelovalo se .... když si začnu stahovat kalhoty s falškou v ruce na náměstí také počkají až na domočení než zasáhnou, že to jako nemohli vědět co bude (jindy vám "prokážou" že jste připravoval i to, co by vás v nejdivočejším snu ani nenapadlo, a že jako už za tu přípravu máte jít sedět jedno jestli do lochu nebo do blázince...hlavně o tom nediskutovat co máte nebo nemáte v hlavě v plánu)... kdypak budou za tento "omyl" jistě se nejednalo o žádný úmysl Nadržování ani lobing podplácení nenene prostě se 2 lidi rozhodli že podvedou celou tu armádu fízlů prokurátorů ouřadů a vládních představitelů a oni jim na to určitě zcela nezjištně náhodou skočili .. když dnes přijdu s papírem, že mě má úad vyplatit miliardu a je to směroplatný jistě se jí okamžitě také dočkám s dotazem jestli na to mám kufr, a nechají se podvést a budou to řešit až za mnoho desítek let, a ten papírek náhodou směroplatnej nebyl ... takto naivní a důvěřiví jsou všichni ti naši vládci a jak známo v právním státě kde platí jasná pravidla pani komu padni stačí an to být milardářem neskutečně naivní jednoduchý podvodníček a všichni ouřadové si ničeho nevšimnou a nechají vás dokonat prakticky cokoliv .. zazvonil zvonec a pohádky o neúplatném státním aparátu kde 2 vykukové podvedou nic netušící vládu která je jakožto nic netušící samozejmě zcela v tom nevinně je konec ... dobrou noc děti .. tak to v pohádkách bývá ... i těch, na kterých jsou razítka policie, státního zastupitelství nebo soudcu .. pamatujete jak se úředníci rozčilovali. že když je ta dotace za 50 mega podvod tak by měli bejt souzení především oni samotní když to nepoznali .. jak to se to pak zahrálo do ztracena když se pachatelé a pachatelky ze státního krmelce neomy.ných čestných samotní takto přiznali a mohlo se to začít klidně řešit a kdovíkam by to až došlo a ke komu ta nitka korupce....

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-14 07:17
Kam vedou pocity beztrestnosti :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-14 11:37
jojo dvojí metr když už odsoudti tak jenom srandavýstrahou
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-14 07:17

Kam vedou pocity beztrestnosti :

novinky.cz/.../...




Cituji z diskuze názor, se kterým lze pouze souhlasit ...

"Špatně. Obhájce měl správně říci, že to bylo jeho jediné pochybení, na které se přišlo nebo které nebylo zakryto uniformou."



Jinak 80 litrů z peněz které bral z peněz daňových poplatníků opravdu není žádný trest pro fízla ... to kdyby musel odmakat bez nároku na mzdu za 15 litrů měsíčně zdaněných tu částku v soukoromém sektoru ponižován od nevidím do nevidím s cejchem kriminálníka .. to by si uvědomil co fízlové jiným dělají i zcela nevinným ... mě fízlovská "sranda" stála miliony korun, veškeré úspory, na krku mám mnoho nezákonných exekucí (doložte nám že jste socka jinak se k vám budeme chovat jako k podvodníkovi z šedé ekonomiky s poplatkama), zničené zdraví možná doživotně s nemožností cokoliv vykonávat výdělečného, rozpadenou rodinu a to jsem nic neudělal ....dokonce to musel přiznat zločinný soud nakonec po mnoha tunách To za napadení mojí rodiny ze strany fízlů i soudkyně takže si těch 80 litrů pro zločince zmetka jako údajně odstrašujících nechejte paní soudkyně vod cesty jo . .to není pro takové žádnej trest ....

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-14 07:26
Magistrát chce koupit poštu :

msn.com/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-14 09:03
Přejeme Saxáně vše nejlepší k narozeninám.

K 213
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-14 12:37
Oslavte Den otců - s ibalginem a hořčíkem...

Lepší dárky sotva kde najdete...

u.newsletter.drmax.cz/.../CEUWIEUECUW
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-14 13:43
Když připosránkové narazí na zásadní postoj ...

Aneb : Ne vždy ta zdánlivě nejsnazší cesta musí být tou nejsnazší...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-14 19:35
Kdo tu nežil a nežije ten nepochopí a neuvěří .....

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-14 13:43

Když připosránkové narazí na zásadní postoj ...

Aneb : Ne vždy ta zdánlivě nejsnazší cesta musí být tou nejsnazší...

seznamzpravy.cz/.../...


"Dopis z neblaze proslulé teheránské věznice Evin dostal před několika dny český velvyslanec při OSN Václav Bálek. Íránská disidentka se ptá, jak mohl dopustit, aby Írán předsedal Sociálnímu fóru Rady OSN pro lidská práva."



za státní, nikým nevolený krmelec :

Vážená, ve věci Vám nemohu nijak pomoct, tady u nás je nám ve státním krmelci naprosto fuk, co děláme, v jaké pozici sedíme a co je naší zákonem danou povinností, hlavní je, že z toho mám prachy, nikdo mě nevolil, takže ani nemůže odvolat, budu se mít dobře až nadosmrti stejně jako celá moje rodina a kamarádi z peněz otroků poplatníků i těch nejchudších... Ostatní mě nezajímá.

Václav Bálek



za občany :

Vážená paní, či slečno, tady za občany mohu říct, že u nás se umučeným vězňům k smrti po 30 letech soudů, kteří se ničeho nedopustili, o odškodnění přiznává tak 500ka, pachatelé nejsou potrestáni, na nějaké zákony, úmluvy a lidská práva tu s..e pes.

Do vězení a k umučení se tu dostanete i za to, co tu není vůbec trestné, i kdyby jste poslušně seděla celé dny doma a nikde neprovokovala, zkrátka si vás náhodně vyberou a zničí, a ani jste to neudělala, udělat ani nemohla, soudcům státním zástupcům a fízlům je to fuk, stejně tak ouřadům ministrům, politikům a další svoloči ve státním krmelci ... to víte... kdyby jste tu žila, tak by jste se nikdy nemohla na tento fašistický, na zákony a mezinárodní právo a lidská práva seroucí "stát" nikdy tak udiveně obracet ... víte, u Vás je to sice tvrdé, ale alespoň víte, že ve vězení jste za to, co jste udělala, a mohla jste to předpokládat, protože pravidla byla daná, jenom se Vám nelíbí, že to je ve Vaší zemi trestné, což nepopírám, že je špatně (u nás v rozporu s ústavou a mezinárodním právem se můžete dostat do vězení za údajný dluh způsobeným nesprávným vyměřením výživného naprostou bezzákonou libovůlí soudce), ale je to pořád lepší, než tady, kde se až u soudu dozvíte, že jste prý zločinec, aniž by jste porušila jakýkoliv zákon, to si prý i podle vyjádření soudkyně určuje samotná justice (nikým nezvolená, nikým neodvolatelná a nekontrolovaná, a také nekontrolovatelná) a nikdo jí prý do toho nesmí kecat, ani nějaký zákon....

Vězte, že po nějakém čase, kdyby jste se rozhodla po skončení trestu emigrovat sem, by jste zdrhla zase zpět, poté, co by jste ten bordel, jaký tu ve státní správě je a panuje, poznala.

LS, poškozený občan ...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.