Soudci prohráli ve Štrasburku

Měli tu drzost žalovat stát kvůli platům - a prohráli. 

Dovedete si představit jinou profesní skupinu, co by se - kvůli výši platů - soudila ve Štrasburku ?? 

Plat je vždy věcí dohody, pokud někdo má za to, že dohoda byla porušena, nebo že na takovou dohodu nepřistoupil - má zjevnou volnost z místa neprodleně odejít a resignovat na ně. 

Jenže - v tomhle případě - co by pak dělali ?? Stáli frontu před úřadem práce, a to už až do konce života ?? 


Tak to radši žalují ve Štrasburku. 

Nic je to nestojí, času i peněz mají habaděj, navíc to dělají zaručeně v "práci", tedy při zaměstnání. 

Tak proč to nezkusit, že ? 

Konečně, plat je až to první, co je na spravedlnosti zajímá. 

Že by měli být solidární se společností ? 

Že by neměli dělat státu ostudu v zahraničí ? 

Že jsou i tak vysoce přeplaceni ? 

No - tak to je nikdy nenapadlo ani omylem. 

Urvi, co se dá - toť heslo dne. 

Myslím, že by měl stát reagovat přiměřeně - a všechny, kdo si na něj ve Štrasburku stěžovali - jednoduše vyhodit. 

Ať jsou - konečně - "plně nezávislí..."

_____________________

_____________________

 

Soudci ve Štrasburku kvůli platům neuspěli - Novinky

 

____________________________

____________________________

 

 

 

___________________________

___________________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-22 18:59
Soudci prohráli :

Patrně čekali kolegionální soudržnost jak jsou na to zvyklí. O.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-23 15:10
Pavel nominoval do Ústavního soudu Křesťanovou

novinky.cz/.../...
_____________

Pávek se předvádí. Jako tykadlo nejdrzejší a nejubožejší části soudcovské spodiny.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-23 15:11
Komanči to - po Pávkově nástupu - už zase pevně drží v uzdě :

Válkové se omluvili za článek, který ji nařkl z podílení se na šikaně disidentů

idnes.cz/.../...

Omluva Prof. JUDr. Heleně Válkové, CSc.

info.cz/.../omluva-prof-judr-helene-valkove-csc
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-23 15:12
Aby přišel s rancem... Aby to vůbec pobral...
_____________

Postřeleného na československých hranicích rehabilitoval soud. Odškodnění dosáhne stovek korun

ct24.ceskatelevize.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-23 15:14
Soudci prohráli...

Stará známá moudrost říká, že si máte dávat pozor na přání, někdy se vyplní a nebude se vám to líbit ... v tomto případě nařízení kašlete na všechny stížnosti štrasburku v tschehei kolonii si do štrasburku stěžují jen věčně nespokojení kverulanti se jim trochu vymstilo .. a taktéž známé od ády kolečko říká, že dnes jsi služebníčkem systému zmetek co kašle na zákony a obyčejnou lidskou slušnost a zítra tě systém zlikviduje úplně stejně jako jsi na přání zmetka likvidoval ty včera jiného v rozporu se zákonem a základním lidským právem pro pár stříbrnejch nebo jenom podrbání od šéfíka... aneb lidovější kdo jinému jámu kopá ... lidé si stěžovali lidé říkali že ta banda zmetků není žádnou vládou ... nevěřili jste plnili jste příkaze ... no .. čučeli jste na to jak si lidé berou život zoufalí okradení mnohdy nejenom vládním póvlem ale i ze strany soudců a jejich pohůnků a nic ještě jste drze pindali že to je tak správné a nemůžete jinak ... pár tisícovek, které nepotřebujete a nezaloužíte si je a už řvete až do štrasburku ... no to se pozná charakter že ... podmínka pro přiznání taláru sebestředné zlodějské prase ... to už vám nikdo neodpáře ... prase do taláru fakt nepatří ..
LS
_____________

Plyne z toho jednoznačné poučení : Nikdy nevíš, kdy a jak se octneš na druhé straně. Proto se vždy chovej tak, abys tam pak přežil.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-23 15:16
Když se dostane soudce do soukolí, tak se z něj zázrakem stane ten kverulant :

Pravomocné odsouzení Švaňhala v druhém kole Potvrzeno už i na infosoudu.

Nebojte poškození justiční mafií a neradujte se ... vše placeno po celou dobu z našich daní .. pan odsouzený, který dlouhé roky sosal ze státního rozpočtu do vlastní kapsy a udržoval ve Ždáru nad Sázavou velmi tuhé bolševické praktiky v chodu, nezaplatil ze svých vydřených v soukoromém sektoru za obhajobu ani korunu... dostával plno tisícovek každý měsíc i jako obviněný zatímco oběti justiční mafie, nesoudci, byly okradení o vše, žádnou korunu nedostali ještě jim sebrali nezákoné exekuce k tomu, a nikdo se jim ani neomluvil i když na rozdíl od něj se obvinění ubránili a bylo konstatováno, že celé řízení bylo proti nim nezákonné ...to víte .. říká se tomu ekonomika řízení (křivě obvinit a když už není odsouzen, tak mu nezaplatit ani náklady řízení natož odškodnění za ztrátu zdraví možnosti výdělku a pomluvu skrze média, která aktivně justiční mafiánci kontaktovali).
Kdoví, jak by celá ta kauza dopadla, když měl prý manželce vyhrožovat, že z ní udělá toho blázna, jsem někde četl, kdybych neodhalil a nenhlásil již v roce 2017 brutální, i za pomoci hlouposti justičních mafiánů samotných, kteří s takovou neloajalitou ze strany jiných znalců nikdy nepočítali, a mysleli si, že jim projde úplně každá lež a pomluva a ubohost nějaký jiný lékař se jim pod ten nesmysl podepíše (diagnóza . .žádnou poruchou ani deviací netrpí ... o stranu dál .. závěr posudku ...je zde podezření na duševní poruchu navrhuji nařídit soudem léčbu...je snad třeba dalšího důkazu křivého posudku? ... to je jako výpočet dokázal, že se o chybu návrhu ze strany projektanta nejedná, stavba byla dle výpočtů zcela bezpečná a dokonce naddimenzovaná a nemohla dle návrhu spadnout.. v závěru posudku by bylo je tu podezření na špatně navrženou stavbu ze strany projektanta a proto musela spadnout je třeba jej na základě tohodle posudku veřejně odsoudit a pomlouvat za špatný návrh a řešit to podezření až pak tím že jej donutíme to přepočítat pod dozorem znalce a možná se ukáže že i znalec se seknul....), zneužívání dlouholeté jak psalo několik znalců Moučkové do jí zadaného posudku, kterým se úporně snažila Nadržovat deviantce prohlané (ona se před soudem Moučkové a dalším přítomným včetně poškozeného v postavení poškozeného v 2017 otevřeně přiznala, že si vymýšlí do posudků svoje vlastní slova a že se na ty otázky, kdy jakože odpovědi cituje do posudků, ani vyšetřovaných vůbec neptá). Ten zářez do toho falšování a vyrábění křivých posudků na zakázku justiční mafie jaksi byl brutální .... Bylo zahájeno stíhání Herrové, a ve stejnou dobu po zahájení si Moučková na soudě hrála na to, že ona je znalec a svědčí v rámci toho stejného posudku o kterém trestní stíhání bylo, proti poškoenému a říká si tam za její aktivní pomoci svoje nesmysly a otevřeně se tam mimoděk přiznává ke lžím, což madam Moučkové vůbec nevadilo a neřešila to brutální poškození práv oběti sexuálně motivovaného zločinu ze strany Herrové, která se podle vyjíádření znalců těšila na to, jak jej přinutí svléknout se a ošahávat jeho penis ...na což se tešila i Moučková Nečasová alias Hudcová žigmundová Mička Vavřík avšichni ti úchyláci z e ždárské justiční mafie ... kdoví jak by to bylo .. také by na zakázku pana předsedy vypracovala na manželku křivý posudek a ta by skončila né jako poškozená chráněná osoba, ale v blázinci? Málokdy věřím tomu, když se rozvádějící manžel ocitne při při o děti u soudu, že to není falešné obvinění, ale když tohle uděláte soudci, tak musíte být opravdu zoufalí a opravdu hrubě poškození z jeho strany, a křivé obvinění na arogatnní sebstředné nedotknutelné soudce, si nikdo v tomhle bolševistánu nedovolí ...
Pokud to nebude zase zcenzurováno ... Mičko Janíčku z Fryšavy .... ty si nepamatuješ že si mě vydíral a co si mojí malé holčičce udělal spolu s žigmundovou krátce poté, tak se nech vyšetřit a neotravuje mě a fyzicky mě nanapadej a blbě se jako každej zmetek fízl pořád neptej jo .. víš ty veřejný budovy mají kamery se záznamem, a né vždy seš mimo záběr ...včera si to opět přehnal, neovládáš se .. výš že seš sprostej fízláckej vyděrač a křivoobviňovač víš co si provedl i dalším lidem ... tak nedělej hloupého .. zničit někomu úplně zdraví a život není taková sranda jak si myslíš, zničit nějaému dítěti dětství protožte fízl si přece může dovolit co chce .. aby ses nepřepočítal ty hovado .. já sem už sice kripl jo okradli jste mě o všechny prachy možnosti cokliv i kdyby já nevím co .. ale tebe .. tebe můžu fyzicky zlikvidovat kdykoliv s rozhodnu tě neognorovat a začnu se a svojí holčičku bánit .. na to nezapomeň ty vylízaný fízlácký vyděračský pako ..to ty si vydíral v roce 2016, že se vy fízlové postaráte abych byl odsouzenej a že vám to ta odvolačka bezproblémů prej potvrdí .. tak mi to ukaž to potvrzení .. ukaž mě to odsouzení pravomocný chytráčku .. dělej .. kde ho máš .. nikde co .. teď se vztekáš .. já sem ti ale říkal, že jsem tehcnik a že k nesmyslům se nemůžu přiznat ani kdych chtěl mít od vás šmejdů klid a že ste si měli vymyslet alespoň něco teoreticky spáchatelnýho ... teď pozdě brečíš šmejde vyděračskej .. to co jste udělali mě a mojí holčičce už nikdy neodčiníte zmetci zločinci.. a já se pomstím .. to si zapamatuj .. a budu stejná svině jako vy .. to si piš .. nebudu brát ohledy na nikoho .. útočili jste na mou rodinu .. fajn .. znáš to oko za oko .. šmejde fízlácká prolhaná vyděračská úchylochráníci pomlouvačská nenávratně zdraví jiným ničící bezdůvodně 2 roky poté co jste stáhli vocas a to křivý obvinění bez odůvodnění...
LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-23 15:17
ÚP : Dělají tam debilové. To, konečně, máme denně na očích...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-23 15:18
Někdo tomu říká "Sádrová demokracie" :

hlidacipes.org/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-23 15:18
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-23 15:19
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-23 15:19
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-23 18:03
My se ve Štrasburku soudili o něco tak přirozeného jako podílet se na výchově svých dětí. Tihle se pěkně odkopali! O.
______________

Vždyť to o nich ví každý, kdo to vědět chce. Prachy, prachy - a zase prachy. Nic jinýho ty parchanty nezajímá, kvůli ničemu jinýmu do justice nešli.

A kdybyste jim ty prachy sebrali, tak jsou z justice pryč natotata.
A budou hrabat a podvádět někde jinde. Ne už tak snadno a ne o tolik...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.