Útok soudu na jiný státní orgán

se nestává až tak často. Obvykle jenom tehdy, když soud zaslepí podjatost a vztek. Jako zde. 

 

V zoufalé snaze zabránit projednání věci se tihle tupci uchylují k jediné taktice : Zaplať soudní poplatek - i když na něj nemáš. To my dobře víme, že na něj nemáš, ani nemůžeš mít - a právě proto jej zaplať. Pořád je nám milejší porušovat Ústavu ( o svobodném přístupu k soudům) - (za to nám nic nehrozí) - než projednávat ty tvoje žaloby (ze kterých nám VŽDY  něco hrozí... Minimálně ostuda, někdy i pořádný průšvih...). 

 

V zápalu boje - a v zápalu blbosti - šel soudce Stibral tak daleko, že začal písemně tvrdit, že z doložených příjmů (státní sociální dávky) se nedá žít - a že z nich nemůže žadatel uspokojovat ani základní životní funkce. 

Zajímavý názor na soudce, že ?? Soudce, který má být jedním z představitelů státní moci - na ni přímo útočí a zesměšňuje ji, když tvrdí, že ze státních dávek se nedá nejen přežít, ale že nemohou - jak to říkal ?? - uspokojovat ani základní životní funkce ?? 

Tak to bude pro Jurečku rozhodně zajímavý příspěvek, ba přímo slovo do pranice... 

Proto jsem se také rozhodl MPSV o tom informovat - s tím, že podle mého soudu se jednoznačně jedná o útok soudu na jiný státní orgán a útok soudu na státní sociální politiku jako takovou - když soudce otevřeně a písemně - tvrdí, že sociální dávky nejsou vůbec ani k holému přežití... 

Ať si to s ním Jurečka vyřídí... 

A hlavně ať na něj podá trestní oznámení - pro útok na státní orgán, protože tohle nic jiného samozřejmě není. 

Přímo v rozporu se soudcovskou etikou a povoláním, ale i běžnou praxí : Obhajovat stát za každou cenu, i když už to vůbec nejde. 

Tady to jde. Tisíce lidí z těch dávek žijí - a přežijí. To akorát vypasené soudcovské prase si nedokáže představit, že by žilo z 8 tisíc... Ale jde to, bude se prase divit. Pravda, zhublo by. Žádné dovolené, žádná luxusní auta - ale přežít by mohlo. 

Je potřeba jim to konečně umožnit. Aby věděli - že to jde... 

Ta jejich práce - jako zde - ostatně nestojí ani za ty dávky. 

 

 

______________

 

Podle téhož zákona vznáším druhý dotaz, a sice jaké vzdělání má Stibral a spol. (tedy ti další dva kašpaři ze senátu 55 Co) v oblasti sociálních dávek, jejich výpočtu a jejich struktury.

Pokud žádné, jak je z jejich vývodů zcela evidentní, pak se Vás táži, jak to, že jste nezajistila dostatečně kvalifikovaný personál pro tento soud a jak to, že naprosté laiky necháváte rozhodovat o zásadních věcech, o kterých zjevně nemají ani páru, ani potuchy - a předvádějí takové myšlenkové veletoče, že by se za ně muselo stydět i dítě z prvního stupně základní školy.

Konečně, (Třetí dotaz) - kdy a jak si toto vzdělání doplní, případně kdy nejpozději je ze soudu vyhodíte pro absolutní nedostatek základní kvalifikace pro výkon povolání, které v současnosti vykonávají.

Současně Vám dávám na vědomí, že usnesení, kterým Váš senát otevřeně zaútočil na sociální politiku státu, předávám MPSV k posouzení, zda chce na tento justiční útok reagovat, např. podáním trestního oznámení na dotyčné soudce - Stibrala v první řadě -  pro útok na státní orgán a znevažování státní sociální politiky.

               S pozdravem

                                                        Ing. Jiří Fiala 

 

 

____________

 

 

 

 

 

 

______________________________

______________________________

 

 

 

 

________________________________

________________________________

 

 

 

 

_______________________________

_______________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-27 14:47
Ten Stibral se ale předved ,co ? Protlačit takovou nahrávku přes zeď zákonů a dalších institucí -
to by slinil i pověstný Jágr. Teď jen kdo bude pálit a na čí bránu , aby to zas nezůstalo na Tobě !

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-06-27 20:03
Nejde vyžít s 8 měsíčně podle soudce
Hmmm tak to je zajímavé, a když teda nejde vyžít s 8 tisíci měsíčně sám v baráku jak mám prosím vyžít já s tím že už 7 let jsem bez jakéhokliv příjmu jákekoliv sociální pomoci okradli mě o stovky ticích korun za nezákoné stíhání a dodnes se ani nemomluvili natož aby vrátili co nakradli třebas bez úroků z prodlení a bez inflace alespoň, když mě ještě způsobuje nečiinnost úřadů a sprosté vysmívání mě jakožto otci od dvou nezeltilých dětí o které se musíme starat každý měsíc údajný dluh 2500 plus půlprocentní úroky denně údajně .. což je normální lichva ... zkuste si půjčovat peníze za půl procenta z částky denně? Jak dlouho na to budou koukat a nechají Vás tatkto podnikat a kdy ani žádné peníze nikomu nepůjčíte neposkytnete jen si budete prostě brát i bez soudu a dělat si vlastní exekuce na které ani nebude možné uplatnit žádný odpor?
Za 8 tisíc měsíčně pokud bych je dostával po celou tu dobu, bych si fakt nestěžoval a rodina by se měla dobře ... vařit prakticky z ničeho i na klacíku venku pomocí rukou listí a klacíků bez nástrojů mě už život v bolševické diktatuře a fašismu také dávno za poslední roky naučil... kde si mám ale vykadit oněch 2500 na povinné pojištění které sice podle zákona nemám platit, ale to je úřadům a pojišťovně jedno to fakt netuším když jsem zničen jak finančně tak společensky i zdravotně... halt jsem psa na možnost procházky ani tu práci do které bych mohl jít v době uzavření v domácím vězení ohledně chřipky fakt neměl ...
LS

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.