Kramný - další justiční zločin

Bez otazníku. Oznamovací tečka. My se ptát totiž nemusíme, jen na základě toho, co se dnes ví, je zřejmé, že se o justiční zločin jedná. 

Jen velké osobnosti dorostly k tomu, aby se v případě chyby k ní veřejně přiznaly a snažily se ji odčinit. 

Velké osobnosti v justici, natož v policii, rozhodně nehledejte. Je to zoufalá přehlídka pidimužíků a pidiženiček, jejichž jediným smyslem je brát každý měsíc plat a postupovat po žebříčku výše  - a pokud se něco zprasí - jakože u těchto lidí to není žádnou výjimkou, ale denním pravidlem - pak platí - co říkal kdysi Plzouš : Zatloukat, zatloukat a zase zatloukat... 

Jinými slovy : Co pidimužíci a pidiženičky schvátí - to už nikdy nenavrátí, neboť jsou údajně neomylní. To platí tím více, oč horší omyl to je. 

A tak  - obnova řízení - se ZÁSADNĚ  nepovoluje, nové důkazy prý žádnými novými důkazy nejsou - a to ani tehdy, když dotyčný byl odsouzen za vraždu elektrickým proudem a dodatečně se zjistilo, že mrtví na zásah elektrickým proudem rozhodně nezemřeli. 

Že to není možné ?? Ale je... Kdo nezná českou justici, tenhle útulek asociálních méněcenných, ten tomu nikdy neuvěří - kdo ji zná - nediví se. 

 

 

 

 

 

Myslím, že je zcela zřejmé, že z podobných případů je NUTNO  vyvozovat nejen kárnou, ale hlavně trestní odpovědnost. 

Nečesaný, McCrae, Tempel - tam na to byl dokonce i mezinárodní rozsudek, přesto seděl pořád dál, a to i proti našim urgentním výzvám tehdejší domovnici Benešové, ať ho - coby ministryně spravedlnosti - neprodleně propustí, že přece není možné cíleně ignorovat mezinárodní rozsudek. 

 

A to je jen absolutní špička ledovce. Z nevinných, kteří byli u nás odsouzeni a léta vězněni - za nic. Za neschopnost policajtů věc řádně a objektivně vyšetřit - a za totální neschopnost soudců rozeznat a zohlednit pochybnosti v případech, někdy i naprostou jistotu o nevině. 

V mnoha - vlastně ve všech - těchto případech se od jistého momentu už nejedná o žádný omyl - nevina byla jasná - ale o justiční zločin, kdy dotyční dobře věděli, že to dotyčný neudělal a udělat nemohl, někde na to měli i závazná stanoviska nadnárodních institucí - přesto dál tvrdošíjně setrvávali v bludech, protože justice je přece neomylná, policajti jakbysmet. 

Kdo je zná, dobře ví, že tohle produkují denně po stovkách - a jen pranepatrnému procentu postižených se podaří z toho vymanit a svou vinu veřejně prokázat. 

Nečesaného to stálo 5 melounů. Dal je za to, na co měl nárok i zadarmo. Ne každý je má. Aby mohl takto investovat do právníků, i mediální pozornosti. 

A kdo je nemá - ten proti justiční mafii samozřejmě nemá nejmenší šanci. Pokud se moc vzpouzí, má ku pomoci četné prodejné "soudní znalce" - ti už z něj blázna snadno vyrobí, kdykoliv na objednávku - a pokud nestráví zbytek života v kriminálu, tak alespoň na uzavřeném oddělení blázinců. Což bývá v praxi ještě horší. 

Za tuhle všechnu ostudu, za tuhle všechnu ludařinu, se justičním zločincům skládáme na královské platy - "aby byli nezávislí" - což oni hodnotí tak, že nezávislost jim "takto směšné" platy nemohou zajistit - a proto si vypomáhají "provizemi" a úplatky v řádech desítek milionů korun - viz současně souzený soudce Sovák. Jinak autor komentáře trestního práva. Věřím, že ho při své obhajobě bohatě využije... 

 

 

 A pak si tajemník nymburského městského úřadu dovolí veřejně prohlašovat, že prý "zvůle u nás skončila v r. 1989".

Je snad slepý, hluchý, nebo - navedený ?? 

______________________

______________________

 

 

 

 

____________________________

____________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-07-24 16:19
U soudu k Bečvě mluvil znalec Klicpera. Hrozí mu trestní oznámení

denikreferendum.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.