Zastat se policajta

nebývá standardem těchto stránek... Tentokrát to ale udělat musíme... 

A současně i varovat všechny policajty, aby si uvědomili, jak jsou snadno sestřelitelní, pokud si dovolí vlastní - byť podložený - názor, a to až po jejich vrcholnou funkci. 

Což neznamená, že těmto tlakům mají podléhat. Naopak. Mají být nestranní - a věřit hlavně vlastním očím a uším, a ne novinovým článkům a účelovým europlaceným pohádkám. 

Policejní president prý "pozurážel oběti znásilnění", když o nich prohlásil, že si "velmi často vymýšlejí"... 

A pan president si to prý velmi dlouho rozmýšlel, jestli to má říci nahlas... Až to řekl. 

Jestli udělal nějakou chybu, tak leda tu, že si současně nepřipravil svoje vlastní čísla, dokumentující tyto skutečnosti. Ale na základě něčeho k tomuto názoru asi dospěl, že ? 

Pochybuji, že názor, za nějž asi pochvalu sám nečekal (proto si jeho zveřejnění také dlouho rozmýšlel), by si jen tak vycucal z prstu... 

Autorka pak rozhořčeně argumentuje následovně : 

Vícero studií v různých evropských státech říká, že počet falešně ohlášených znásilnění se pohybuje kolem šesti procent, analýza Českého rozhlasu z roku 2021 hovoří o čísle 7 procent.

 

 

 Těch "vícero studií" bych rád viděl, včetně jejich zpracovatelek. A včetně toho, kdo je objednal a kdo platil.

Krom toho, údaje z jiných evropských zemí nejsou pro ČR vůbec relevantní, protože ta si vytvořila vlastní - jinde nevídaný - druh feminismu - viz naše opatrovnické soudy, jinde v Evropě - ať už jde o Francii, nebo Skandinávii - neuvěřitelné a nepředstavitelné. 

O studii Českého rozhlasu to platí jakbysmet. Kdo ji vytvořil, z jakých podkladů, kdo ji objednal a zaplatil ?? 

Protože pokud má někdo Český rozhlas za objektivní a věrohodnou instituci, pak stačí připomenout konflikt kolem vztyčení Mariánského sloupu v Praze, kde byl ČRo - bez vysvětlení a bez argumentů - na straně ryze katolické verze pojetí, a na protiargumenty prostě neměl žádnou odpověď. Jinými slovy : Podlehl zcela tendenčnímu výkladu dějin, a to jenom proto, že si sám neopatřil relevantní údaje, nebo na ně nebral zřetel. Ale spíše je vůbec neznal - a pozdě se divil. 

 

Tady to je totéž. Stačí se probrat - když už pominu naše stránky, jež ze lži nikdo nikdy neusvědčil - posledními příspěvky z opatrovnických soudů - pro Novinky je píše tradičně Petr Kozelka - aby si člověk udělal obrázek, kolik rozvádějících se manželek křivě obvinilo své manžele nebo otce svých dětí z fingovaného domácího násilí, nebo znásilnění - zjevně jenom proto, aby se mu buďto pomstily, nebo proto, aby měly všechny výhody u opatrovnického soudu v ruce - anebo - nejčastěji - obojí. 

Odpovídá to i zkušenosti našeho sdružení a našeho zastupování u soudů : Pokud dojde na obvinění otce ze strany matky, ať už ohledně násilí na dětech, nebo na ní samotné, jsou prakticky všechna smyšlená, nebo alespoň přehnaná, se zatajenými podstatnými okolnostmi, apod.

Přesně podle návodu různých feministických spolků, které matkám radí, jak dostat do kouta jejich protistranu, která beztoho už od počátku v koutě je, protože u feministického soudu prostě není automaticky považována za rovnoprávnou. 

Policejní president tedy neudělal chybu, že to veřejně sdělil, udělal chybu, že se na to líp nepřipravil - a hlavně, že - jako každý zbabělec - když už narazil na odpor (se kterým musel počítat), začal vlastní sdělení rozmělňovat a mlžit. To byla ta vůbec největší chyba. 

Protože za pravdou člověk stojí - celou vahou své osobnosti. Odhodlaně a pevně, bez ohledu na následky. 

 

_________________________

_________________________

 

 

Glosa: Policejní šéf pozurážel oběti znásilnění. Prý to muselo ven - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

______________________________

______________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-08-08 11:29
Prezident - ten policejni :


Já z celého svého dobrého srdce přeji zcela upřímně a ve vší lásce všem těm zastánkyním a zastáncům praktik deviantních justičních mafiánů a křivoobviňovaček, aby si prožili i jejich synové či dcerky veškeré zážitky ze strany justiční mafie znalecké mafie a novinářských prostitutek končících zpravidla sebevraždou nebo pokusů o ni úplnou ztrátou zaměstnání nenávratně pověsti zdraví jakéhokoliv sexuálního života blízkých a všeho včetně veškerého majetku v rámci tažení proti křivě obviněným z čehokoliv sexuálního, které si mnoho a mnoho nevinných prožilo i jim ze srdce přeji křivé odsouzení s tím že ve spise bude celou dobu justicí zajištěný důkaz jejich nevinny jako u pana Š kterému zničili jako mnoho jiným bezdůvodně život a dokonce z něj fízl kterej si užíval a možná dodneška užívá i výsluhy vyplatil falešné přiznání zatímco pan Š si protrpěl a protrpí celý zničený život s vědomím, že ten fízl si žije a žil i za jeho peníze nikdy nepotrestán včetně všech těch pisálků a plivačů a kdovícodělačů vůči němu a dalším jako by snad nic neprovedl a vedoucí soudu si doknce škodí za statisíce na US dodnes.... moc jim to přeji ... jsem rád že se občas ukáže že skutečně s najde alespoň jedno jediné téma na kterém se s fízlem také plně shoduji ...

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-08-08 14:42
Posera, jako vždy :

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-08-08 21:15
Obnova barokní cesty narazila na Jíchu :

hanackenovinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-08-13 15:21
Docela zbabělý slizoun... Typický policajt...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-08-13 15:23
Znásilněná,
pokus o vraždu.
Co bude zítra?
Zde máte názor.
Přímo od ministra vnitra.
Nevím zda o rizicíh co činí věděl.
Jak bude se tvářit?
Až nějaký úchyl natrhne mu prdel.
Zda napíše do řádků,
že nic se nestalo.
Vše je v pořádku.
J.K.

Svázaná, znásilněná, pobodaná, shozená ze srázu. „Doufám, že oběť bude v pořádku“, vzkázal Rakušan. Lékař mu vysvětlil, že nebude. V komentářích na sítích posílají Češi nácka Rakušana za mříže – CZ24.NEWS

_____________

cz24.news/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-08-13 15:29
Věznice bojuje s nedostatkem hygienických potřeb

seznamzpravy.cz/.../...

______________

Jak se bojuje s nedostatkem ? Asi tak, že se koupí, co chybí, ne ?? Tak to kupte - a nemluvte o tom...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-08-14 09:44
Městští strážníci musí mít maturitu, policajti ne :

prazska.drbna.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-08-14 09:47
Ředitelka Bulovky před soud :

seznamzpravy.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.