Veřejné shromáždění v Nymburce

K uctění památky úmrtí funkčního městského úřadu a funkce starosty města. Obojí je dnes minulostí. 

Ve středu, 23. srpna, po třetí hodině odpoledne, proběhlo přes nymburskou radnicí veřejné shromáždění, organizované naším sdružením, k uctění památky kdysi funkčního městského úřadu a kdysi respektované funkce starosty města. 

Obojí je dnes minulostí, městský úřad, tak, jak jsme ho poznali ohledně řešení oznámení stran údržby alejí, připomíná škůdčí mafii, útočící na občany, kterým není jedno, jak vypadá jejich okolí, byť za jeho údržbu je placen někdo jiný - který ovšem, vyjma braní peněz, nedělá nic. 

Pod heslem "Nymburk - město bez starosty" proběhlo toto shromáždění za účasti nymburské veřejnosti, kde hlavní projev přednesl předseda sdružení, následován naším občasným přispěvatelem Staníkem. 

HLavní myšlenkou bylo : Mafie, která si myslí, že má moc, si zprivatizovala veřejný prostor - a útočí na každého, kdo by se s tím nehodlal smířit, byť by se projevoval jenom tím, že pečuje o veřejnou zeleň. 

Péčí nadšenců přichází mafie o astronomické zisky, nasáté z veřejných rozpočtů (přičemž skutečný stav veřejného prostoru ji vůbec nezajímá - a kdo by v tom hodlal mafii jakkoliv bránit, musí počítat s útoky tzv. "mocenských složek" - tedy policie, kryté státním zastupitelstvím, a následně nekompetentními úřednicemi z městského úřadu, které jsou placeny bůhví za co - a  v praxi neumí doslova nic, a to ani ze svého vlastního oboru, ve kterém mají být odborníky. 

Účastníci vyslechli oba projevy - a poté se rozešli do blízké hospůdky spravit si náladu i chuť po předchozím hořkém výplachu městskými zvratky. 

Z projevů také zaznělo, že tento rozvrat úřednictva a jeho děsivá úroveň je všudypřítomná, a to nejen v Nymburce, a že je patrně tento stav, kdysi zhola nemyslitelný, cílem. 

President Pavel, nastupující před půl rokem s příslibem změny, nejen žádnou nepřinesl, ale stal se naopak ztělesněním oné "blbé nálady", z činnosti takto fungujících úřadů jednoznačně pocházející. 

 

Více už záznam jednotlivých projevů :

 

https://fb.watch/mCKMi7Xfxo/

 

 

 

Nymburk 1/3 - YouTube

 

https://www.youtube.com/watch?v=-x3u3Jf5LsM

 

https://www.youtube.com/watch?v=pG-pq4ycOGw

 

 

 

 

________________________________

________________________________

 

 

https://www.facebook.com/…640

 

 

 

____________________________________

____________________________________

 

 

 

Bude DEMO !! V Nymburce. (k213.cz)

 

___________________________________

___________________________________ 

 

 

 

 

 

 

_______________________________

_______________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-08-24 15:00
Češi - národ vazalů :

parlamentnilisty.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-08-24 15:02
Dělají si z nás srandu ???

_______________

Incident s agresivním mužem ozbrojeným mačetou ve středu řešili policisté na Frýdecko-Místecku. Muž během zákroku, kdy měl napadat hlídku, upadl do bezvědomí, načež při převozu do nemocnice zemřel. Případ si převzala Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS).


_______________

Jak můžete "během zákroku upadnout do bezvědomí" ???

Snad ho zastřelili, ne ?

Za situace, kdy měl v ruce jenom mačetu, se hoši opět vyznamenali...

____________________

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.