Špičky justice si (prý) stěžují. My ne.

My žádáme druhé kolo !!  

Pokud jde o jmenování nových soudců, rozhodně nejsme konsternovaní z toho, že dosud neproběhlo. Naopak. 

Prodlevy je - dle našeho názoru - a také podle toho, co jsme viděli loni na podzim na krajském soudě u výběrové komise - nutno naopak využít - k 2. kolu přijímacích pohovorů, jež povedou už výhradně občanské komise,

 

složené především z občanů nikterak zainteresovaných na profitu justice, natož soudců, zato majících s justicí vlastní bohatě zkušenosti, a tudíž rozumějících jejímu chodu, požadavkům a potřebám. 

A především pak požadavkům a potřebám těch, pro něž tu justice je. Neboť - jistě k překvapení soudců samých - tu není pro ně, ale pro občany. 

A ti do toho MAJÍ ZATRACENĚ CO MLUVIT. 

___________

 

Jmenování nových soudců se zadrhlo, stěžují si špičky justice

https://www.ceska-justice.cz/2023/09/jmenovani-novych-soudcu-se-zadrhlo-stezuji-si-spicky-justice/   

________________________

________________________ 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-13 11:34
Česko v netflixové sérii o nejdrsnějších věznicích

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-13 11:36
V rychlosti soudů panují rozdíly, soudci v opatrovnických agendách jsou přetížení

ceska-justice.cz/.../...
________________

Přetížení ??
A není to jen jiné slovo pro nevzdělanost a neschopnost ??

No, hlavně, že právě my jsme u přijímacích komisí trvali na přezkoušení z opatrovnictví - jež samotné komisi zjevně nic neříkalo.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-13 14:13
Kdo je špatný, je špatný furt - a nic se na tom nezmění.

Jak dlouho ještě budeme slýchat o tom hňupovi Lněničkovi, co zavinil průšvih státu ve Štrasburku s Templem, křivě a proti vůli NS soudil Nečesanýho - a teď má dokonce na svědomí podmínku za zpronevěru jeden a půl miliardy ???

Za TOHLE bere 250 táců měsíčně ??

A všichni se na to budou donekonečna mlčky dívat ??

seznamzpravy.cz/.../...
___________________

Z čeho asi tak plyne ta jeho náhlá shovívavost, když předtím s ním nehly ani rozsudky ESLP či NS ???
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-13 19:27
Vyprázdněné organizace k ničemu ...

novinky.cz/.../...
_____________

K zajištění bezpracného stáří svých figurín.

Přesněji to ani popsat nemohl.

O Amnesty International jsme ostatně psali i my - a o její "efektivnosti" jsme se osobně přesvědčili již před deseti lety. Od té doby prchá její představitelka před jakoukoliv kamerou. Natož naší.
Zbytečnější organizaci si lze těžko představit. Slouží jen k vybírání podpor - ty končí v kapsách funkcionářů - a v tzv. "vyřešených" zemích - zásadně nedělá nic. To jsou všechny země EU.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-13 19:33
Amnesty International je fiktivní organizace, která zanáší naše vědomí absolutně odpadními hodnoceními. Kdyby nebyla, asi bychom mnohé otázky řešili lépe a rychleji.


novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-14 19:25
Sekta živých člověků...

novinky.cz/.../...

_____________


Ja myslel ze pisou o policajtech statnich zastupcich soudcich a urednicich

www.novinky.cz/…508

"neuznávají zákony České republiky, neboť se prý na ně nevztahují."

"Několikrát se snažím stočit hovor k tomu, kde vlastně berou prostředky, neboť za elektřinu, vodu nebo i kávu do kávovaru musí nějak platit. V tu chvíli se slova vždy chopí správce, podle svých slov bývalý účetní. Z jeho kazatelského proslovu se ale nelze dozvědět nic konkrétního."

"Izolují se od společnosti"



Já myslel že se tady píše o soudcích státních zástupcích fízlech úřednících a podobně .... a vono je to o ničem jiném .. zajímavé jak moc mají lidé označení za sektu společného s touto státní parazitickou bandou ....ale jak to tak bývá, když dva dělají totéž tak jenom jeden za to jde za katr ... S.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-14 19:27
Zvedat alimenty automaticky ??

seznamzpravy.cz/.../...
__________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-14 19:29
Nic horšího než úplné zblbnutí vás k stáru nemůže potkat :


seznamzpravy.cz/.../...
_________________

Nechat se takhle totálně zblbnout propagandou - to už chce vypnutí mozku a všech smyslů. Označit Pavla za "pracovitého" člověka - poté, co doteď předved´- může jen člověk, který senilitou ztratil sebekontrolu a postupně pozbývá všech smyslů, ale i instinktů.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-14 19:30
další výsměch

Zmrzačili ho pohraničníci. Stát mu po letech doplatí 80 tisíc, rozhodl soud

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-14 19:32
Být Zdenou Mašínovou, podal bych žalobu na ochranu osobnosti - za ztvárnění své osoby takovou štětkou jakou je Dyková, alias Vilhelmová :

cool.iprima.cz/.../bratri-masinove-trailer-354020
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-14 19:33
Prý nezvládá stres :

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-14 19:37
Jako vzdy se resi maximalne vrchol ledovce
zpravy.aktualne.cz/…e8/

"Bývalý vyšetřovatel z Ústí nad Labem uvízl v jedné z nejvýraznějších kauz, jež za poslední roky policejní sbor postihly. O jeho zatčení informovala celostátní média. Bral úplatky, přechovával drogy a podváděl. Jak nyní zjistilo Aktuálně.cz, Nejvyšší soud dal razítko na jeho nepodmíněný trest. Někdejší kriminalista neuspěl s dovoláním proti pravomocnému rozsudku."

Stejně jako tomu bylo v případě dalších zmetků z justiční mafie, kterých se tato kdovíproč zbavila, není nikde ani řádka o tom, že by se hloubkově policie a další orgány zabývaly jeho působením v justici a prošetřilo se veškeré jeho jednání, zda někoho neposlal díky podvodům a švindlům do vězení, nebo mu nezničil jinak život ..... v případě, že je obviněný i smyšleným obviněním civil, je vždy prověřován, bez toho aby bylo naplněno ustanovení, že se nejprve podle písmene prošetří důkladně, zda vůbec došlo k činu, a lustrace podezřelého, je až myslím až tím úplně posledním bodem který případně může justice prověřovat když má vše perfektně do poslední pochybnosti prokázané důkazním materiálem.. tuším že je to bodem až éčkovým z toho paragrafu správného, tedy zákonného postupu při vyšetřování ... (pro neznalé tupce, není žádným tajemstvím, že policie zahají trestní stíhání a začne prošetřovat penis podezřelého, jeho majetek, jeho rodinu a zaměstnání a až úplně na konci, až už je před soudem, se teprve začnou někdy navrhovat důkazy, které by prošetřily, zda se vůbec skutek napsaný na počátku nějakým fízlem mohl stát....)
.. .tedy revize nula, jako vždy ... zmetek roky škodil, možná si něco odsedí, ale že by se justice začala logicky fakticky zcela vážně a dle zákona omlouvat za jeho minulé přehmaty a lži a podvody těm, co byli poškození... tak to ani náhodou .. žádná revize, žádné prošetřování, .. nic ... při tom za každým takovým jedním veřejnosti odhaleným a předhozeným, je vždy nejméně a snadno prokazatelně dohledatelná a odstíhatelná banda nejméně 50ti spolupachatelů a spolupachtelek, jak na soudech, na SZ tak u Pčr a GIBS .. ten trestný čin se jmenuje pro civila Nadržování, a pro justičního zaměstnance Zneužití pravomocí úřední osoby v druhém odstavci za bratru 10 let a zabavení veškerého majetku k tomu .... pokud by tomu tak nebylo, tak by mohl takový fízl logicky být přistižen maximálně při pokusu a braní úplatku, nebo pokusu o ovlivňování .... kdyby ten systém jánabráchysmu fungoval jak má dle zákona padni komu padni a předcházej trestné činnosti obzvláště uvnitř justice páchaném jako priorita číslo jedna pro zachování důvěryhodnosti justice ....pro zmetky psychopatické patologické lháře je ale důvěryhodnost nicneříkající pojem ...

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-15 07:37
Názorný příklad, co ženská potřebuje, aby to fungovalo. Ne rovnost, ale srovnat :

msn.com/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-15 07:48
To jsou ti rovní, co jsou rovnější...

seznamzpravy.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.