Punkerky

Zase jsem se jednou vracel z Moravy domů, vlakem. 

A přisednu do kupé - tam jeden pán, a jedna punkerka, která tvrdila, že místo vedle ní je obsazené. Měla pravdu - za chvilku přišla druhá, od pohledu ještě daleko horší. 

Zatímco ta první byla - pokud bych si odmyslel nejrůznější kroužky a řetízky v nejnemožnějších částech těla - docela hezká holka, mladá, s útlou dívčí postavičkou - tak ta druhá na tom byla o poznání hůř, byť - pokud by se nesnažila sama se veřejnosti maximálně zhnusit - taky nemusela být úplně škaredá. 

Ale pro zhnusení opravdu dělala, co mohla : Vlasy částečně vyholené dohola, částečně modré, červené a zelené, kolem orvané kožené bundy  nejméně 3 řetězy - jako když jde tatínek dělat čerta k Mikuláši - ještě vylepšené o prázdný nábojnicový pás s vystřílenými náboji - no prostě, k zulíbání. 

Pán na příští stanici vystoupil, takže jsem zůstal v kupé s punkerkami sám - a podřimoval jsem. Ony se spolu bavily. 

Dobře, že jsem to slyšel, resp. nemohl neslyšet - protože to poskytovalo výmluvný obraz toho, kam mladou generaci dovedl přitroublý mainstream - a jak je to s těmi pohlavími a rovností manželství, apod. 

Mimochodem, duhového máme taky presidenta, že ? Toho, co o ničem nic neví, pokud si to předtím neposlechne v televizi. 

Tak se holky bavily o tom, jestli je to lepší s klukem nebo s holkou - a na koho by žárlily víc, kdyby to jejich partner dělal - a nějak se nedokázaly shodnout, jestli jsou vlastně holky, nebo kluci. 

A když to takhle rozvíjely, jak se plácají od ničeho k ničemu a od jednoho fesťáku k druhému a od jedné ožíračky k druhé - tak ta starší, méně hezká začala vykládat, jak strašně ráda vypadne z domu - protože tam, když přijde z práce, se jen zavře do pokoje - aby prý ostatním nevyhnusila den a ti se na ni nemuseli dívat, tedy především její rodiče. 

A tím si ho i nevyhnusila sama sobě. 

Pak začala popisovat svoje zkušenosti, ne ty milostné, ale řekl bych - z opravdové lásky. Tedy, že ji vlastně nikdo nemá rád, protože vždycky skončí u věty : Mám tě rád, ale... 

A že marně čeká na to, až tam jednou nebude to ale... 

Chtělo se mi poznamenat, že tedy těm, co by měli to ale vynechat, nejde zrovna moc na ruku - když se sama snaží udělat ze sebe zrůdu, jíž se každý radši na dálku vyhne. 

No, a nakonec vedle mě - jen za tu hodinku, co jsme spolu jeli - seděly jen dvě nešťastné, úplně normální holky, které by zjevně vyměnily všechny ty fesťáky a dredy a řetězy za jediného kluka, co by je měl opravdu rád a vydržel déle než týden. 

Už jim bylo i najednou jasné, jakého jsou pohlaví, i jakou rodinu by asi chtěly. 

No - samozřejmě - tu, ke které je odsoudila příroda - a na tomto rozsudku nic nezmění ani řetězy, ani cvočky, ani ožíračky na fesťácích. Jen to neskutečně oddálí. 

Jen jsem se zase mohl přesvědčit o tom, co je dávno každému normálnímu člověku jasné : Pohlaví jsou dána od Boha, kdo chce, tak od přírody, jsou jen dvě - a jejich naplněná vzájemná přitažlivost pak dává pocit štěstí, stejně jako děti a jejich výchova. 

Současně je to ale tak těžký úkol, že zdaleka ne každému se povede - a těm, co se nevede - se pak vede svádět to na údajnou odlišnost, a jiná pohlaví, a jiná manželství či svazky - ve skutečnosti by to hned všechno zahodili - a vyměnili za slušného partnera opačného pohlaví, kterému by na nich jen trochu záleželo. 

Jestliže se nás tedy mainstream snaží přesvědčovat a vnucovat nám jakási jiná pohlaví a jiné formy žití než ty dávno osvědčené a prověřené - tak jen rozvrací budoucnost mladé generace - a tím i generací příštích a činí společnost narušenou a zranitelnou. 

O to může jít jedině tomu, kdo chce obecně škodit, ne prospívat. 

Tak je taky potřeba se dívat na celé LGBT communities a danou - uměle vytvořenou - problematiku. 

A jestliže takovéto osly máme na Hradě a ve vládě - pak je nasnadě, kam to vede a povede. 

__________________________

__________________________

 

 

 

 

________________________________

________________________________

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-15 08:40
Nepotřebují rovnost, potřebují srovnat :


msn.com/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-15 11:00
Čeští diplomaté dluží na mýtném v Londýně v přepočtu 13,7 milionu korun

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-15 11:01
K čemu je dobré LGBT+

Španělský násilník se změnil na ženu. Teď už ho nelze potrestat, říká advokát

idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-15 11:01
„Transženy nejsou ženy. Kéž ta fikce konečně praskne“

echo24.cz/.../...
Rychlá odpověď
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-16 07:55
Kde stát vyhazuje peníze :

jandocekal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=806387
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-16 14:42
Rozvody se (dále) zjednoduší...

denik.cz/.../...

Takže rozvracení manželství za chvíli bude záslužná činnost, ocenitelná státem...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-09-16 14:43
Složité rozvody :

denik.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.