MÚ - a název ulice : Odpověď idiota II

Musí je v tom Nymburce sbírat, jinak to není možné. Starosta pologramotný omezenec, nefunkční oddělení plná podobných polodementů či přímo idiotů. 

Kdo jiný mohl napsat následující odpověď ? 

"Nepřejmenovali jsme ulici, protože jsme dosud nedostali žádný podnět... " Může skutečně napsat jedině idiot - když ten podnět právě drží v ruce... 

 

 

 

 

Ulice po okupantech - už ne (k213.cz)

 

A to jsme - při podání podnětu - ještě nemohli tušit, nakolik nám dá vývoj - ovšem jinde - zapravdu. 

Mezitím stačili přejmenovat - tutéž ulici - na Žižkově - a že to tedy byla nějaká ulice !! Žižkovská nejdelší... 

A o Mašínech se taky naplno rozhořela debata. 

Žižkov, i jinde, má ovšem tu smůlu, že odtamtud nikdo z nich nepocházel... 

__________________________

__________________________

 

 

 

 

_______________________________

_______________________________

Comments  

0 # Alexej Mruzek 2023-10-09 10:23
Pane inženýre Fiala, dovolte mi, abych Vám sdělil můj nezávislý názor na tuto kauzu. Z dokumentů, které zveřejňujete ohledně této kauzy, jsem vyhodnotil, že:
a) MÚ Nymburk zaměstnává lidi, kteří se do státní správy nehodí, neboť mají omezený celospolečenský rozhled (p. Bednář). Inu, nejlepší pro polovzdělance je se válet v kanceláři státní správy, pobírat státem stanovený plat + veškeré další zaměstnanecké preberendy (příspěvky na stravování... atd.) a neustále řvát, že dostávám málo.
b) Vy a sdružení k213.cz si s Městským úřadem v Nymburce dlouhodobě vůbec nerozumíte. K213 správně opakovaně útočí na téměř na vše, co MÚ Nymburk prosazuje a MÚ Nymburk se brání. Měl byste mít na paměti, že 30 km na východ od Prahy už začíná Asie a Nymburk je dále. Sice nejsem státní úředník, mám však za to, že bych odpověď na Vaše podání sepsal mnohem lépe než jakýsi idiot ing. Bednář. Uvědomte si, pane, že v tomto případě jste Vy i já pro ně pouzí užiteční idioti a že děláme práci za ně.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.