Novosad : Přítel polských stalinistů na Městském soudě v Praze

a jeho práce : 

 Podívejte se, jak to vypadá, když "soudce pracuje velmi rád" a když - dokonce - mu věc vrátilo ministerstvo, s tím, že ji má "došetřit". Správněji by samozřejmě bylo "znovu vyšetřit", protože "došetřit" znamená, že už něco šetřil, ale nedošetřil. 

Novosad ve skutečnosti nedělal vůbec nic, nejprve s tím, že prý stížnost obsahuje vulgární výrazy, a proto na ni nebude odpovídat, když se ukázalo, že žádné neobsahuje - tedy že lhal a hledal si jen záminku, jak nic nedělat - tak mu to ministerstvo vrátilo k "došetření", de facto novému vyřízení - a Novosad si s tím vytřel zadek. Nedělal zase nic. 

Za TOHLE  bere tento ochránce polských stalinistů 200 táců čistá ruka. Za tuhle "vysokou odpovědnost" - se mu na ně všichni skládáme. 

Takových lemplů je samozřejmě plný Městský soud, Novosad není výjimkou, ale potvrzujícím pravidlem. 

V civilu by za takovouhle "práci" živořili na okraji společnosti, jenom justice je dokáže zajistit, nakrmit, vykrmit - a zaopatřit na dvě generace dopředu. 

A ještě řvou, že mají "málo". A že chtějí přidat... 

Luxusnější sociální ústavy než jsou naše soudy - nenajdete nikde na světě. 

 

 _________

 

 

 __________

 

 _______________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

____________________________

____________________________

 

 

 Sadovníci vyšli do ulic (k213.cz)

 

Když soudce pracuje "velmi rád"... (k213.cz)

 

 

 

___________________________

___________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-05 11:07
Tempelova žaloba o náhradu škody :

ceskenoviny.cz/.../...

Viděl bych to asi takhle : Hele Tempel, 20 let jsme tě zadarmo živili, topili ti, prali ti, občas jsi i na vycházku moh´, na vlak jsme ti taky dali - tak co po nás ještě chceš ??

Jo, žes chtěl žít normální život ?? To by se ti, hošánku, s náma stejně nepovedlo, tak buď rád, že seš venku a že můžeš žít aspoň teď.
Žaloba se zamítá, ministerstvu zaplať neexistující náklady (aspoň 10 táců, za to, že přišli na soud) - a jdi s pokojem...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-05 11:37
Kde se šetřit určitě nebude :

hlidacipes.org/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.