Žádné nebezpečí již nehrozí...

Těm mrtvým. 

Vzpomínáte na toho policejního blbečka, jak po prvním projítí Klánovického lesa policajty po dnes týden staré dvojnásobné vraždě tvrdil do médií, že všichni mají být klidní, žádné nebezpečí již nikomu nehrozí ??? 

Teď říká tentýž blbeček něco diametrálně odlišného - a to značně závažného, protože pokud je to pravda, co sám tvrdí, tak je to nejen na zproštění funkce, ale rovnou na trestní soud a dlouholetý kriminál. 

Nevím, jestli si to ten blb v návalu snahy honem na někoho hodit pokud možno všechny neobjasněné vraždy za poslední nejméně dva roky, uvědomuje. 

Protože pokud je pravda, že dvojnásobná vražda v Klánovicích úzce souvisí s dnešní střelbou na filosofické fakultě na Palachově náměstí, pak má policie všech 15 obětí přímo na svědomí - a, ano - dnes jim už nic nehrozí.

Jsou po smrti. Leda tak příliš těsná rakev. 

Policie - v návalu péče o sebe samu, nic jiného ji ostatně nikdy nezajímalo, natož nějaká služba veřejnosti - přiznává, že ve veřejné budově, na Filosofické fakultě UK, někdo - jí přímo pod nosem - hromadil množství zbraní - a ona o ničem nevěděla ?? Je tohle vůbec možné ?? 

Co tedy dělala ?? Pronásledovala ty, co o ní a její neschopnosti psali - a právem - hanlivé, vlastně pravdivé články ? To byla ta její jediná starost ?? A je snad dodnes ?? 

A mainstream nám to "prodá" ještě tak, že máme být rádi, že mrtvých není ještě víc ?? 

Vždycky jich může být víc - ale taky k celé věci vůbec nemuselo dojít. A žádní mrtví nemuseli dnes na Palachově náměstí být. Vůbec žádní. 

Věřme, že veřejnost se probere aspoň teď, když už konečně mohla pochopit, že neschopnost, lenost a zprofanovanost policie a justice - ji přímo ohrožuje, na životech. 

A že pohádky o "nejlepší policii na světě", kterými ji krmí masmédia, jsou právě jenom báchorkami pro naivní človíčky, kteří o věci nic neví - a nezajímají se. 

A taky věřme, že policejní president si nepůjde za tenhle zásah pro metály, ale pro obvinění ze zanedbání základních povinností s nejvážnějšími následky, tedy všeobecné ohrožení velkého rozsahu. 

Pozůstalým po obětech vřele doporučuji, aby o náhradu újmy a škod ze ztráty blízkých žalovali stát, resp. ministerstvo vnitra. Protože to jim ty příbuzné ve skutečnosti zabilo. 

Už chápete - všichni - jak je nebezpečné mlčet ke zprofanované policii, která věci nevyšetřuje, ale hází obvinění na první možnou oběť, co se namane, falšuje či rovnou vyrábí "důkazy" - a jediné, co ji skutečně zajímá, jsou prémie a služební postupy - a hlavně - výsluhy ?? 

Mimochodem, a o čem tak asi svědčí, že student, s celým životem před sebou, vezme pušku a začne střílet po všech kolem ?? Je to snad projev životního naplnění, štěstí a optimismu ?? 

Škoda jen, že si k tomu vybral zrovna Palachovu Filosofickou fakultu. 

Protože pokud by si vybral třeba Obvodní soud pro Prahu 2, nebo ministerstvo spravedlnosti, komentář by byl mnohem kratší : KONEČNĚ. 

 

Náměstek ministra Blažka utekl před novináři oknem ze záchoda - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

___________________________

Střelba na univerzitě v Praze: Střelec byl student (novinky.cz)

 

Komentář: Česko se otřáslo. Podlehnout ale nesmí - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

Pět minut šíleného střelce. Video ukázalo, jak pálil z ochozu na ulici - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

Střelec z fakulty možná zabil i muže a kojence v Klánovicích, uvedla policie - Novinky

 

Dvě patra pod střelcem. Křičeli na nás: Utíkejte, co můžete - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-vlada-vyhlasila-na-sobotu-statni-smutek-40455139#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=c5H9t2qOD9D-202312212231&dop_id=40455139&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest228_personal_layout_3_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

Státní smutek : Za neschopnou policii. 

 

 Studenti před střelcem skákali z římsy dolů - Novinky

_________________________

_________________________

 

O výkonnosti naší policie se obecně ví. I v zahraničí. I v mezinárodním porovnání : 

 

Stránky policie - k nepřehlédnutí ... (k213.cz)

 

96. místo na světě. A všimněte si - za kým... Třeba za Jihoafrickou republikou, která je svou nezvladatelnou zločinností vcelku pověstná. 

 

 

 

 

__________________________________

__________________________________

Comments  

0 # Tomáš Jadlovský 2023-12-22 05:47
Vzpomínáte na ty kecy, jak jsme jedna z nejbezpečnějších zemí na světě? Asi také nejbohatší, když mladý kluk, student, který ještě nevydělává, v pohodě pořizuje zbrojní arzenál za stovky tisíc. FF je moje alma mater, roky jsem tam chodil, a hlava mi nebere, kde tam student může něco velkého schovávat, aby se na to nepřišlo. Učebny, kabinety, knihovny a záchody. Učebny a záchody se uklízí a není tam žádný nábytek, kde by se něco dalo schovat. Že by měl student v učitelském kabinetu nějakou skříňku pro sebe? Knihovny narvané jak knihami, tak lidmi, kvůli nedostatku místa se knihy skladují všude možně, že by tam někdo přehlédl zbraně?
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-22 12:41
Předpokládám, že tam nestály jenom tak, opřené o zeď.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-22 12:43
K těm možným úkrytům poličkám skříním na FF ... nevím kdy přesně jste tam byl .. ale já tam byl nekolikrát také .. ano je to hodně let ....i když moje alma ater to není ... skříně tam byly po chodbách úplně všude ...a staré čínské přísloví praví .. kdo chce psa jíst .. hůlky vždycky najde ... LS
___________

Skříně tam sice jsou skoro všude, ale že by se v nich jen tak povalovaly samopaly, a nikdo je nenašel, to se mi nezdá.
Spíš tam musel mít svůj nějaký legální koutek, možná jako asistent - a tam skříň, kam nikdo jiný nelezl.
0 # Tomáš Jadlovský 2023-12-22 19:33
Skříně na chodbách jsou sklady učebnic a kancelářských potřeb, tam by to nějaká sekretářka rychle našla. Nikdy tam nebyly šatny, kuchyňky apod, kde by se dalo něco nechat. Buď měl nějaký kutloch, nebo ještě něco zajímavého vyplave.
Tento článek od Slonkové doporučuji. Kluk ze školy není myslivec ani sportovec, ale nakupuje zbraně jak armádní akvizitér. A systém ani nepípne, hlavně že policie sleduje, co kdo píše na internetu.
0 # Tomáš Jadlovský 2023-12-22 19:34
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-22 21:11
Názorná ukázka, co to je za policajtský paka :

neovlivni.cz/.../...

Nevydělávající student si zaregistruje 7 střelných zbraní za stovky tisíc - a policii vůbec není divné, kde na ně vzal a co s nimi chce dělat ???
Student historie ??

no - prostě - gumy. Co k tomu jinýho dodat. Zadarmo drahý.
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-22 12:47
Policie ČR kontra Kozak :

Tak PČR to, jako obvykle, podělala, kdy mj. posílala lidi z bočního hlavního schodiště budovy přes ulici na Palachovo náměstí, které měl Kozak se svojí rychlopalnou puškou z ochozu jak na dlani a na dostřel. To, že mrtvých nebylo tak mnohem víc, je čistě náhoda, navíc proč prvozásahové policejní hlídky neměly dlouhé zbraně (s odpovídajícím dostřelem), ač již po střelbě v Uherském Brodě ministři vnitra a policejní prezidenti tvrdili, že je to jejich standardní výbava?

www.seznamzpravy.cz/….cz

seznamzpravy.cz/.../...

Ovšem pro Rakušana jsou rizikoví i lidi v registru dlužníků jako potenciální střelci a masoví vrahové - tedy ve skutečnosti milióny Čechů, viz

www.idnes.cz/…eel.

idnes.cz/.../...

Jo Rybí oko vidí vše nejlépe.

I s municí pro Ukrajinu se čile kšeftuje v Česku, policajti jako obvykle jsou "přetížení a je jich málo", viz

www.seznamzpravy.cz/…979.

seznamzpravy.cz/.../...


LN
_______________
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-22 12:49
Kozak kontra FF

Docela mají nyní na FF (možná i na jiných VŠ) skvělé mezilidské vztahy, když se student rozhodne vystřílet školu. Copak nato Akademický senát školy?

Pro nás to bude "zajímavé" až, když k podobným akcím bude docházet v obchodech, vlacích, u lékaře, na koncertě, zastávkách MHD, na stadionech a jiných masových shromaždišť lidí, což je jen otázka času.

LN
_____________

Tak, pokud jde o ty vztahy, na VŠE o tom bezesporu není pochyb. Dost lidí se divilo, proč k tomu nedošlo právě tam. Že tam by to čekali...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-22 15:53
Potvrzení podmínek za poslanecké trafiky :

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-22 20:39
K drtivé kritice zásahu policie - viz tento článek - se - s odstupem času - přidávají ostatní. Jak už se stalo tradicí...

Včetně názoru na odvolání policejního presidenta.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-22 20:44
„Nebyly indicie, že by chtěl někomu ublížit,“ vysvětloval dnes na tiskové konferenci kriminalista Aleš Strach s tím, že pachatele původně sledovali jen kvůli tomu, že měli informace o jeho sebevražedných úmyslech.

___________

Ten idiot patří na psychiatrii. Nebyly indície ?? Sami tvrdí, že měli podezření, že zabil ty dva v Klánovicích. Zastřelil otce. To už dobře věděli.
Co ještě by tak asi potřebovali, aby nabyli dojmu, že "chce někomu ublížit" ??

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-22 20:47
Něco tu smrdí,
něco tu hnije.
Policie přihlíží.
Nerušit.
Prý "zasahuje",
zatím co vrah na lidi střílí
a na balkónu nekryt,
volně se pohybuje.
Po zásahu policie na filosofické fakultě se strachem třese,
i jelen v Klánovickém lese.
U policie dnes uchytí se kdejaký lempl,
vyprávět by o tom mohli Luděk Nečesaný, Petr Kramný, Jiří Kájínek či Robert Templ.
Smích je slyšet ze všech stran,
tomuto bordelu velí,
Vít Rakušan.
U policie peníze se sice vydělávají lehce,
je to špína, bordel.
Lemplové došli,
a slušný k nim jít nechce.
I já o policii vím své,
lidi drazí.
Jsou to režimem krytí vrazi.
J.K.

tn.nova.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-22 21:04
Svůj k svému - neschopný k neschopnému :

President Pavel vyzýval, aby nikdo nezneužíval situace proti policii. Policii za zásah poděkoval ...

Je buďto úplně blbej, nebo neumí do pěti napočítat.

Mně kdyby tam zastřelili - kvůli těm lemplům dítě - tak si to s nima jdu vyřídit stejně.
_____________

V čem vlastně ten jejich zásah spočíval ?? Že čekali, až se pachatel sám zastřelí ?
0 # Ing. Jiří Fiala 2023-12-23 17:44
odhad :

Jak to vidíte s tím střelcem,
sepsal nějaký manifest jak unabomber nebo to byl jen nějaký blázen? Ku.
_______________

Zoufalec to byl v každém případě, ale tu akci musel mít dobře naplánovanou a zřejmě ji dlouho připravoval. Na těch dvou v Klánovicích si asi vyzkoušel, jaké to je někoho zabít - a pak už to šlo ráz na ráz.

Ovšem že tam je kupa totálního selhání systému, o tom žádná : K čemu pak ten zbrojní průkaz je, když ho dají kdejakému bláznovi a nezajímají se, co pak s ním dělá ? K čemu tak asi student historie potřebuje takový arzenál zbraní ?? A kde na něj vůbec vzal ??
To jsou fakt naprostý paka, ti fízli.
O tom zásahu samotném ani nemluvím - věděli o tom 4 hodiny dopředu, a ani to jim k ničemu nestačilo. Ani nezavolali na tu fakultu, aby ji varovali - prostě - NIC.
Paka. JF

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.