Zaplatí Severa

Podívejte se na ta hovada, co sedí na MSp : Za situace, kdy prokazatelně Lněničkův senát zavinil křivé odsouzení Tempela - a současně také milionové odškodné, nutně vyplacené postiženému, Severa "nevidí důvod", proč by měli cokoliv z jeho výše Lněničkovi přeúčtovávat... 

Na rozhazování státních peněz na soudce ostatně bylo MSp vždycky kabrňák, že ? A po nás budou chtít, abychom "šetřili". 

Myslím, že náhradu škody zaplatí Severa, protože tihle idioti to nikdy nepochopí dřív, dokud se jich to nedotkne osobně, případně dokud jim někdo neomlátí hlavu o zeď - aby ten "právní podklad" rychle pochopili. 

Vidíte z tohoto velmi jasného příkladu všichni, jaká hovada sedí na MSp (a samozřejmě i na soudech) a co za vymývací školu ty práva jsou ?? Výsledkem jejich "vzdělání" je, že co vidí ostatní - i naprosto nevzdělaní laici - na první pohled - to tahle sebranka tzv. "nevidí" vůbec, nebo pro to nevidí "právní důvod... "

Pokud Severa tvrdí, že Domovnice Benešová prý nedržela Tempela ve vězení, protože prý k tomu nemá pravomoc, tak jen připomenu, že má pravomoc komukoliv a okamžitě přerušit výkon trestu, což jsme po ní také chtěli a s odkazem na rozsudek ESLP jí to navrhovali. 

To, že svého "práva na přerušení výkonu trestu" za těchto - zcela zřejmých okolností - nevyužila, ač o to byla výslovně požádána (mělo jí to ostatně napadnout samu) -  tedy okolností, kdy už existoval rozsudek ESLP a bylo jasné, že Tempela budou muset propustit, a je jen otázkou času, kdy, přičemž čím dýl tam bude, tím vyšší odškodné mu bude muset stát vyplatit - je totéž, jako že ho držela ve vězení - protože pak už ho tam držela jenom ona. Bez ohledu, jestli na to má právo nebo ne. 

Slovíčkaření o ničem - to těmhle zadarmo drahým kriplům vždycky skvěle šlo. Na rozdíl od výkonu práva. To jim jaksi - nejde vůbec... 

Ovšem vždycky znovu a znovu žasnete nad tupostí a neskutečnou drzostí těchto justičních kriplů... Co se nestydí ani tohle napsat. 

On to byl jedině a jedině Lněničkův rozsudek, co Tempela do kriminálu poslal - a idiot z MSp dodnes "nevidí důvod", proč by měli Lněničkovi něco přeúčtovat.... 

___________________________

 

 

 

 

 

 

______________________________

______________________________

 

 Tempel : Jakou část zaplatí Benešová - a jakou poplatníci ?? (k213.cz)

 

_______________________________

_______________________________

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-01-11 19:40
FYI: Severa (ročník 1975) se svým "odškodňovacím" odborem sedí v Legerově ulici čp 7 - viz

justice.cz/…lni

justice.cz/.../...
____________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-01-11 19:46
Dvojí metr
Typická česká justice, jak jde o cizího státního příslušníka - zvláště nyní o tak "sexy" stát jako Ukrajina - tak hned NS přispěchá na pomoc s tím, že Ukrajinka pobývající v ČR za účelem podnikání musí být finančně odškodněna, ačkoliv de facto jí bylo zákonnou fikcí v důsledku nečinnosti správního orgánu povolení k pobytu prodlouženo o dalších 5 let, kdy si vesele podnikala, a reálná újma jí nevznikla.

Zajímavé, jak obvodní soud mohl jí přiznat cca 82 tisíc za 5 a 1/2 roků trvající řízení, když dle metodiky NS za první 2 roky je 15 tisíc a za každý další celý rok zase 15 tisíc - tedy vychází cca 67,5 tisíc, k navýšení odškodnění nebyl žádný důvod, protože Ukrajinka se svojí vlastní nečinností na nepřiměřené délce řízení podílela.

profipravo.cz/…e57

profipravo.cz/.../

Taky zjevně nebyl pro ni problém zaplatit soudní poplatek 14 tisíc za dovolání a další desetitisíce za advokáta, na rozdíl od mnohých českých státních příslušníků.

Ostatní, čeští státní příslušníci obvykle jako odškodné dostanou prd nebo smrky v podobě pár tisícovek.

Vy sám jste psal o jednom vlastním odškodňovacím řízení (které obecně mají soudy vyřizovat zvlášť rychle dle judikatury ESLP, nikoliv však zastavováním pro nezaplacení soudního poplatku), kde soudy cca 10 let na to nesáhly, a dostal jste zatím jako odškodnění prd?!

Dvojí metr!

LN
______________________

Nikdy jsem nepochyboval o tom, že u nás celé právo - od Ústavního soudu po poslední šmudlu na okresním soudě - je ryze účelové, podle toho, co se zrovna hodí, ne podle toho, co je napsáno v zákoně.
Je v kursu Ukrajina ?? Tak budem preferovat Ukrajince !
Je v kursu Kubišová ?
Tak budem preferovat tu, abychom byli za hezký a hodný - a všude jinde to těm hajzlům, co s ní původně sympatizovali, natřem...
Je v kursu odsuzovat estébáky ?
Tak - sem s nima, ať si honem naženem body - a nikdo nás pak nezkoumá, co za svině jsme všude jinde...
A tak bych to mohl brát jedno po druhém.

A když máme nějakého šmudlu, o kterého média nemají zájem ?
Tak si hodíme korunou, vinen nevinen - a podle kalendáře - kolikátého zrovna je - případně podle fáze menstruačního cyklu - dostane trest...
_________________
_________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-02 17:28
Soud o odškodné - 1.2. 2024 :

novinky.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.