Kárný podnět Předsedkyni KS v Ústí

Kdo jednání soudu zmaří... Dopouští se trestného činu. Zmaří-li ho soudce, je na místě jej nejprve zbavit funkce, poté předat k trestnímu stíhání. 

Podnět Lence Ceplové - Koťátko & Sovičková

_________

KS v Ústí – pí JUDr. Lenka Ceplová

předsedkyně KS                                                                                                 

Kárný podnět - OS ČL

Vážená paní předsedkyně soudu,

Podávám Vám tímto kárný podnět a současně trestní oznámení na dva soudce OS v České Lípě, a to předsedu soudu Koťátka a soudkyni JUDr. Barboru Sovičkovou, soudkyni opatrovnického úseku tamního soudu.

Kárný podnět se týká účelového zmaření soudního jednání ve věci č.j. 20 P 27/2016,  trestní oznámení pak téhož skutku, ve kterém je spatřován trestný čin pohrdání soudem podle § 336 TZ. Viz :  „ … kdo jednání soudu zmaři…“

 

Popis provinění :

Ve výše uvedené věci bylo nařízeno jednání na den 17.1. 2024.

Jednalo se o jednání ve věci nezletilého dítěte, kdy otec kvůli tomuto jednání cestoval z Irska do ČR autem, tedy přes 1500 km. Já jsem se věci účastnil jako pověřený zástupce otce.

Před jednáním, čekajíc na chodbě soudu, jsem byl zatčen policií, a to za evidentní organizace a součinnosti předsedy soudu Koťátka a se souhlasem věc vyřizující soudkyně Sovičkové, která písemně prohlásila do policejního protokolu - cituji : „Že k jednání zástupce otce nepotřebuje…“

Pominu děsivou úroveň právního vědomí výše popsaných soudních osob, tedy Koťátka a Sovičkové, které neví z procesního práva ani to, za jakých podmínek může proběhnout platné soudní jednání a co jsou procesní práva účastníků řízení, natož pak rovnost stran před soudem (matka nezletilé samozřejmě zastoupena byla, její zástupkyně nejen že zatčena nebyla, ale mohla se účastnit a také se účastnila celého jednání soudu), ale co nelze rozhodně pominout, to je skutečnost, že soudní osoby, mající garantovat právo a zákonnost, samy organizují zmaření nařízeného jednání a u tohoto zmaření aktivně asistují.

Viděl jsem sice součinnost soudu v různých situacích, kdy někdo z účastníků řízení měl být zajištěn policií, ale vždycky se tak stalo AŽ PO  soudním jednáním - nikdy ne tak, aby před jednáním soudu byl jeden z právních zástupců zatčen, jedna ze stran tak zcela připravena o nejzákladnější procesní práva, soud se na tom aktivně podílel - a následně měl ještě za to, že věc - bez přítomnosti právního zástupce v plné moci -  platně projednal.

Děsí mě, kdo na soudech v oblasti Vaší působnosti může soudit, s jakou úrovní právních vědomostí, o respektu k základním lidským právům ani nemluvě  - a vůbec nejvíc mě děsí, kdo na soudech v oblasti Vaší působnosti může být pověřen řízením soudu.

Nevím, kdo a odkud Koťátka vyhrabal a kdo a proč jej pověřil řízením soudu, ale je to už od pohledu osoba zjevně nezpůsobilá vést a řídit jakoukoliv organizační jednotku, natož pak celý soud, který se pod jeho vedením nutně stává mafiánskou organizací a výkonem zvůle organizované skupinky justičních zločinců.

Navrhuji a žádám Vás, abyste oběma výše jmenovaným osobám navrhla zbavení funkce soudce podáním kárných žalob Nejvyššímu správnímu soudu s tímto návrhem a po zbavení funkcí soudců předala tyto osoby k dalšímu trestnímu stíhání, a to za pohrdání soudem a zneužití pravomoci veřejného činitele.  

S pozdravem

Ing. Jiří Fiala

    pověřený zástupce otce,

zmocněnec o.s. SPRAVEDLNOST

 

 

______________________

______________________

 

 

 

 

 

_____________________________

_____________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-01-20 09:55
karny podnet :


Zdravím, vidím že máte veselo..


Ten kárný podnět i článek o zatčení by měl vyjít minimálně i v nějakém irském
blesku a pod. s foto soudců, telefony na soud etc.


Tady to jde do háje velkým tempem, např.

krajskelisty.cz/.../... z&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1198400&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box


Ku.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-01-20 16:06
Roztomile "Kotatko".

Kdyz se dnes muze muz nechat preopetovat na zenu, tak proc by se nemohlo roztomile "Kotatko" u soudu zmenit na brutalniho vlka, vudce policejni smecky!
Z.
_________

No, ono to tak brutální nebude, stačí dupnout, a uteče. Jak nemá kolem sebe smečku, tak je to zase jenom koťátko. Byť dosti křivé.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-01-20 16:11
Kotatko na hrani :

www.k213.cz/…sti

k213.cz/.../...

No vidíte a vy furt že se nemají čeho bát ... po téhle jejich akcičce se mají proč bát veřejnosti .... udělali ze sebe totální totalitní tydýty a můžou si za to samotní ... nějaké emaile ani dopise by nikdo neregistroval nebýt jejich vlastního vzteku .....věděl by jste o nich pouze Vy a oni ...nikdy jiný ...
Bohužel doba, kdy se vzteklá děcka zavírala do zvláštních ústavů, aby nemohla škodit veřejnosti, je dávno tatam .... dneska se jim dávají posty v justici na fízlárnách soudech a na prokuratuře .... o tom jestli už pokročili s vyšetřováním apartheidu, který nedávno spáchala skupina organizovaných zločinců, a jestli samotní nebuzerovali lidi v rozporu se zákonem a základními právy a to v době vyhlášení nouzového stavu, tedy pro takové přislušníky obzvláště přitěžující okolnost, jste se jich nedotazoval?
LS
_______________

Proto jsem taky napsal, že nebude vůbec od věci, když se to veřejně projedná - a ten neskutečný bordel v České Lípě vyplave na povrch. Už teď je mi jich skoro líto - protože je mi jasný, že kdo na to doplatí především, budou oni sami.
Jenže _ jak říkávám jinde : Nikdo nepřekročí svůj stín.
Právě proto, že jsou takový jelita, tak jim to nedochází a myslí si, jak mě strašně vytrestali.
Vytrestali sami sebe - a hlavně, konečně, přitáhli pozornost celostátní veřejnosti.
tu jim fakt nezávidím.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-01-20 17:10
Jsou mobilni telefony bezpecne?

Nejsou! Delsi expozice - telefonovani mobilnimi telefony vede k leukemii, rakovine, impotenci,...!
Kdo chce vedet vice, pro toho je urcena kniha od Martin Blank - Elektrosmog.

Mozna na Tobe policajti ted zkousi novou zbran - zastava srdce protivnika na dalku.
Nediskutuj s nima a hned to vypni!
Z
____________

Já se s nima po telefonu - a pokud možno ani jinak - zásadně nebavím. To, co vím, jsou záznamy ze záznamníku.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-01-21 14:04
Ceplová
Kariérní bolševička Ceplová bude mít zase dilema, tipují, že přehodí Vaši stížnost na nějakou svoji podržtašku.

V České Lípě jsme jednou byli a stačilo, jediná zatím obec, kde krám s galanterií měl otevřeno jen Po - Stř.

Už tam konečně zrenovovali ten hrad, co je hned vedle města, na kterém stalinisti trénovali odstřely v minulém století?

LN

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.