Fízli ukradli mail

Ombudsmanovi. 

O ombudsmanovi se tady mnozí vyjadřovali jako o slepé trafice, která nikdy nic nevyšetří a s ničím nepohne, natož aby to napravila. 

Je to pravda, i moje zkušenosti tomu odpovídají. 

Přesto, fízlům, co kontrolují moje maily, stálo za to ukrást mu mail, který ombudsmanovi oznamoval skutečnost o zmaření soudního jednání v České Lípě. 

Asi sami tuší, že to zas taková banalita nebude. 

Ostatně - totéž ten policajt v České Lípě sám.

Napřed se oháněl, že má s mým zatčením ještě před jednáním soudu souhlas soudkyně, a že ho má písemně ve spisu, když jsem mu řekl, ať mi ho tedy ukáže a ofotí, tak najednou jaksi povadl, a že prý teď ne, až prý při seznámení se spisem. 

A do té doby - se skoro vsadím - bude "ztracen".

No, v tom případě by to pak bylo všechno na policajtech, co mě tam zatkli - už bez jakéhokoliv krytí. Doufám, že jim to taky došlo.  

__________________

RE: Potvrzení _ Re: Útok na právní zastoupení

 

Dobrý den,

Váš email z 21.1.2024 nedorazil, zašlete jej znovu, jestli májí  přílohy více jak 20MB, rozdělte je na více emailů.

S pozdravem

 

Petra Kelblová

podatelna

 

Kancelář veřejného ochránce práv

Údolní 39, 602 00 Brno

+420 542 542 316

____________

Fwd: Útok na právní zastoupení

 
Tady je mail z 21. ledna. I s přílohou, ta ostatně byla včera zaslána i datovou schránkou. 
 
Velice mě zajímá, jak to,  že zrovna mail s oznámením trestné činnosti funkcionářů soudu nedorazí, když všechny vždy dorazily. 
 
Pokud by tam příloha nebyla, máte ji v datové schránce.   
 
Jiří Fiala 
 


těsně před jednáním soudu. 
 
Viz příloha. 

 

 

 

_______________________

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                                       
1. 2. 2024, 17:09
Komu:
 Re: Útok na právní zastoupení
 
Dobrý den, 
 
mohu se zeptat, kdy hodláte potvrdit přijetí tohoto mailu, 10 dní starého ?? 
 
Jiří Fiala 

 

 

_________________________

 

 

 

 

______________________________

______________________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-03 16:39
Těžká újma na zdraví ... za podmínku ???

novinky.cz/.../...
___________________


To napsat, že císařpán (předseda sněmovny, soudce, ...) je vůl, či si dovolit vypěstovat si na mastičku proti bolákům zadarmo účinnou léčivku, je dneska opět skoro na provaz ....

Zajímal by mě rozsudek a paragraf, kdyby zmrzačený byl fízl, soudce prokurátor politik, ouředník, nebo jejich děcko .. drzí jsou na to vynucovat si vstup bez zaplacení dost ... jasně to dokazuje jakou má pro naši justici cenu život a zdraví obyčených lidí ... (taková totální paralýza to je horší mučení než nějaké útrpné středověké, které skončilo zpravidla smrtí po pár minutách ...) .. nebo kolik by dostal někdo za před médii říct, kdy soudce v minulosti lhal a dát mu před nima za to ještě facku ... s tím že by ještě justičáky a přivolané fízle svázal dotyčný do kozelce a zesměšnil tím že by normálně poté svobodně odkráčel ......

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-04 09:12
Také jste s dlouhou slámou měli co do činění. O.
______________

Jo, to měli.
___________


Prý pomstychtivá fúrie :

blesk.cz/.../...

_____________

Nějak si vjely do vlasů, co ?
Zatímco Kuchařovou neznám, Slámovou ano. Nic dobrého bych o ní neřekl. Nechápu, proč se do ní montuje.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-04 18:19
Fízlíci


Dobrý den,

ani bych se nedivila, kdyby Vám do baráku fízlíci šoupli štěnice na trvalý odposlech, když nejste doma. To samé u auta, vylepšené o GPS.

Potěší, jak bolševik Baxa skuhral u bukvice Moravce:

www.novinky.cz/….cz.

novinky.cz/.../...

Že by příští střelba na adrese Joštova 8, Brno? Tož tip pro fízlíky, lol. Stejně Vaše webové stránky mají denně jako povinnou četbu od svých nadřízených lampasáků.

Jo a Křeček se svými 50 právníky - podržtaškami - "dře jak kůň", zjevně stanovisko ombudsmana dřív než pod stromeček nedostanete a bude tzv. na dvě věci.. Správné grády to dostane, až po něm budete chtít prachy jako odškodné za jeho obojetné bláboly alias nezákonné rozhodnutí

LN
_____________

Také si to myslím. Evidentně celý okres nemá nic jinýho na starosti než mě.
Ještě mám v živé paměti, jak se estébáci rozpačitě zpovídali, když se to obrátilo.
Už se těším na tyhle.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-04 18:21
Důchodcům ukradli tác z valorizace důchodů,
teď chystají výpovědi bez udání důvodů.
J.K.

www.novinky.cz/….cz

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-05 16:51
Důchodcům ukradli tác z valorizace důchodů,
teď chystají výpovědi bez udání důvodů.
J.K.

www.novinky.cz/….cz

novinky.cz/.../...
A nově budou prej víc zjišťovat majetek lidí, co si požádají o plnění sociálního pojištění .... asi jako kdyby někdo měl ze zákona právo zjišťovat u dopravní nehody, jakej majetek má nabouraný řidič, jestli mu mají škody a trvalé následky z pojištění zaplatit nebo ne, protože je moc bohatej .... myslím že by se měli všechny platby, neboť se o pojištění nikdy nejednalo, ze zdravotního a sociálního "pojištění" všem vracet před jakoukoliv změnou systému a při jakémkoliv zjištění nevyplacení alespoň životního minima osobám bez zaměstnání, které si jakýmkoliv způsobem požádali .... no hlavně, že je dost na cizáky, kteří si nikdy žádné pojištění neplatili ..... viz kauza ututlaná systému vyplácení tvz pomoci bez kontroly a online, kdy si klidně z ciziny kdekdo prý měl možnost vyplnit online formulář, dostal peníze automaticky a když na to pracovníci úřadu upozornili, tak byli vedoucím umlčeni ... dodnes se to tutlá ...nikde ani řádeček ...
to zjišťování majetku (ádovi poskoci taktéž nejdříve sepsali majtek židů než jim ho ukradli) to bude napojeno přímo na DB exekutorům?
www.novinky.cz/…609
"Vedle příjmu žadatelů by se měl pak víc posuzovat i jejich majetek."
Pokud by se zabavil majetek a nebo ty dávky vše, kteří dostávali v minulosti neoprávněně tak by se to dalo pochopit .. ale když si někdo poctivě platí pojištění a teď mu řeknou hele co dostává a dostal soused pro tebe hlupáku co sis doteď platitl už neplatí ty nedostaneš ani kačku a na rozdíl od souseda, co dostával a dostávat nadále bude protože je zařazenej ouředníčkem v kolonce chudáček, zatímco ty si dřel, desetitisíce měsíčně socku a má se dobře, tobě necháme sebrat ten dům a všechno a pak možná ti dáme stovku na rohlík a pivo až budeš zmrzlej žádat z pozice bezďáka ....tak to teda nee .. ale obávám se že to takhle opět bude ... další ouřadové další inidividuální likvidace nepohodlných .. další rozkrádačky v podobě rozdáváná statisíců měsíčně naprosto nepotřebným .... jako vždy ... pořád někdo nepochopil krásu v systému pojištění a automatickhé vyplácení životního minima každému i bez žádosti kdo nemá práci jako pojistku že nepadne na úplné dno a spravedlivému rozdělování sociálního zabezpečení bez armády zmetků ouřadů, co si to rozhodují jak se jim zachce bez ohledu na zákon a skutečné potřeby lidí ....a že se tímto automatickým sociálním zabezpečením ušetří milardy které jdou těm ouřadům? Hledání práce. ..to myslej tu registraci na UP? Tu buzeraci doporučenkama bez toho aby ouřednice na upo hnuli prstem pro zprostředkování zaměstnání? (vím jakej rozdíl je mezi agenturou a UP .. agentura vám nabídne práci rovnou i se smlouvou, UP vás jenom zbytečně a z gustem buzeruje ...žádnou práci vám nehledá ...) .. o nezákonných exekucích nebo pomoci lidí zasažených nebo zničených justiční mafiíí jako obzvláště palčivém probému sociálního charakteru, o nesmyslu zvaném povinné zdravotní pojištění ve výši odvodů minimální mzdy pro nezaměstané a lidi bez jakéhokoliv příjmu, ani řádek na ministerstvu že ...
LS
______________

By se měl více posuzovat i majetek ?? A jak více ?? Doteď se snad neposuzoval dost ??
Já když jsem chtěl dávky - příspěvek na bydlení nebo na živobytí - tak mi samozřejmě prolezli celej barák, odshora dolů - tak teď, nově, asi prolezou i komín a žumpu, ne ???
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-04 18:21
A co ti komedianti čekali? J.K.

www.novinky.cz/….cz

www.irozhlas.cz/…lev

_________________


novinky.cz/.../...


Vávra už má zase málo :

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-05 16:37
Morální profil fízlů :

cnn.iprima.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-05 16:41
seznamzpravy.cz/.../...

A to to byla "jen" advokátka. Což teprve, kdyby to byla soudkyně nebo státní zástupkyně, že ??

Copak policie někdy něco vyšetřovala ?

Krom házení křivých obvinění na vytypované lidi - neumí přece vůbec nic...

___________________

policie udajne nesetri trestne ciny i pres dukazni materialy na stole ... aneb amerika objevena
www.seznamzpravy.cz/…946

Cože policie měla důkazní materiál od roku 2018 a nic neřešila? Tomu přece nikdo kdo s ní přišel do styku, nebo čte stránky K 213 a jiné o justiční mafii nemůže vůbec uvěřit ... doufejme, že seznam za tohle rovnou smažou a zablokujou a začnou stíhat.

Taková urážka perfektní práce policie jim přece nemůže projít jenom tak ... ani já bych se neodvážil někomu posílat ty stohy od stolu uložených založených nebo jinak ututlaných trestných činů a zločinů, abych náhodou něco na policajty neprokecl, o čem si špitají vrabci na střeše celé roky .......

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-05 16:49
Školy ovládli komouši - říká David Černý. SVoje dítě bych tam neposlal....

novinky.cz/.../...

______________

A já blbec myslel, že ovládli jen práva a justici... No, koukám, že jsem byl hodně naivní...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-05 21:53
Fízli ukradli :

Snad příliš tvrdé pojmenování úkonu PČR, fízli zajisté nechtěli ochudit pana Ombudsmana o postřehy nepravostí které se dějí v naší křehké kapitalistické společnosti která kráčí k zářným zítřkům. O.
_______________

No vidíš, o zářných zítřcích jsem už dlouho nikoho neslyšel mluvit. A - je pravda, že k něčemu bysme směřovat měli. A k něčemu smysluplnému - ne k tomu, že už bude jen hůř a hůř.

Ale - tvrdé ? Oni se se mnou taky nemazlí, že - a to zdaleka nezůstává jen u slov.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-06 17:20
Pomáhat a Chránit Sebe

No známe své pappenheimské. Na fízlíky platí jedině ono biblické oko za oko..

Proto to i na Fildě dopadlo pro fízlíky neslavně, zcela dle jejich hesla Pomáhat a Chránit Sebe. A to ani Kozák neházel granáty (taky není problém si je obstarat, zvlášť když lze dostat bezúčelové miliónové úvěry jako Kozák, apod.), s čím fízlíci vůbec ani nepočítali - to Rakušan s fízlíky by si to museli rychle střihnout přes řeku, a taktika prováděného zákroku policie by byla jen k ničemu a k posměchu národa. Tak příště.

LN
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-06 17:21
Každý den něco. O nejlepší policii na světě... :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-06 17:23
seznamzpravy.cz/.../...

________________

seznamzpravy.cz/.../...



Marně čekám,
kdy volská chřipka zničí chovy,
výkrmny Poslanecké sněmovny a Senátu Poslanecké sněmovny ČR,
bez obnovy.
J.K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-09 20:07
Fízli ukradli :


Vnitro se také posunulo v čase. Doba kdy estébáci měli zvláštní poštu, kde nad párou kontrovali psaní do a z kapitalistické ciziny, je přežitek. Doba pokročila.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.