Prohnilý systém prohnilých grázlů v plné nahotě

My, co jsme tím prošli, to sice víme všichni, ale ostatní stále mohou tápat nebo se opájet iluzemi  : 

 

Proto není od věci, když se s tím - jak se  říká - na plnou hubu - seznámí, a to zdaleka nejen z našich stránek. 

 

 

Názorná ilustrace - viz : 

 

 Otec týraných chlapců pro ně chce milion korun od státu jako odškodné - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

Ukázka, jak "selhali" úplně všichni. 

 

Vlastně - neselhali, oni  totiž totéž dělají dnes a denně a za žádné selhání, natož vybočení z normálu to nepovažují. 

A - jako vždy - se "orgány" probudily až tehdy, až už to mlátilo dveřmi a týraných chlapců si začali všímat i ve škole. Jak jsem ovšem sám viděl, někdy ani to nestačí. 

A ten článek je poučný a ilustrativní ještě i z dalších důvodů : Nejen že naplno popisuje děsivý stav státního aparátu, jenž má jedinou starost - krýt sám sebe a své kámoše - ale ještě i naplno ilustruje formálnost a neúčinnost jakýchkoliv kontrolních mechanismů. 

Potřebujete vůbec nějaké kontrolní oddělení na to, abyste věděli, že ve věci, kde se týrání chlapců dostalo až před soud a ten ztrestal matku 7-mi lety (což už je trest hodně citelný), asi někdo - mírně řečeno - pochybil ?? 

Ne, že ?? 

Přesto - se najdou taková hovada, doslova zadarmo drahá, která dokonce i za těchto okolností budou písemně tvrdit, že "nikdo nepochybil" a nic se vlastně nestalo... 

Prý zorganizují pro OSPOD školení. 

A jak byl vzdělán OSPOD až doteď ? Nijak ?? Bezcenné diplomy si mohli věšet na záchod, a v praxi nic neznamenaly ?? 

Co to asi bylo za "znalce", který v násilnické matce, navíc žijící s dalším násilníkem, navíc cizincem, spatřoval "vhodnějšího vychovatele" ? Vrátili už diplom ? Jsou už ve vazbě - za vystavení křivého znaleckého posudku ?? 

Jako vždy, teprve až se stal velký průšvih, začal někdo něco dělat. 

A přitom : Vždyť náprava je tak snadná !!! 

Stačí jít zpětně po těch, co jsou pod těmi nesmysly podepsaní. 

Soudkyně - bod číslo jedna. Co má asi za vzdělání a erudici, když tohle je výsledkem její "práce" ?? Bude vracet platy ? Za jak dlouho zpětně ?  Budou jí zabavovat majetek na náhradu škod?? 

Znalci - bod dvě : Totéž - v bleděmodrém. Navíc - oni nesou rozhodující díl odpovědnosti. A to nejen za zjevně křivý znalecký posudek... 

Co to je asi za "znalce", když nepozná ani to, co běžný laik pouhým pohovorem a  krátkým vhledem do případu ?? 

Absolutní pitomci ? Nebo úplatní zločinci ?? 

Asi - jak to bývá - od obojího trochu, že ? 

Jak asi respektovali přání dítěte, když ty  se - obě - vzpouzely se k matce vracet ?? A bylo dost důkazů o tom, proč. 

OSPOD - bod číslo tři. Co je to za paka ?? Jak tu rodinu asi znala ?? Jak pracovala s dětmi, jak se zajímala o jejich názory a o jejich osud ?? 

A konečně - poslední, nikoliv však nejméně významný - krajský úřad ?? Jaké hovado to musí být, aby v téhle situaci dospělo k závěru, že "vlastně nikdo nepochybil", a že se jen "zorganizují školení" - které nejspíš idiotky z OSPODu prospí. 

A kdo ta školení povede ? A jak ?? A jak to, že je nevedl už dřív ?? To vždycky až nějaké dítě zabijí ?? 

Co to je asi za systém a jací debílci v něm pracují, když je tohle - navíc bez následků -  možné ?? 

Systém vyžírků, zadarmo drahých. Nikdo nic neumí, ani se o to nesnaží - jediné, co zvládají bravurně, je vzájemné krytí. Jsou placení za loajalitu, nikoliv za práci a její výsledky. Všude jinde by za takové výsledky letěli na hodinu - a ne že "školení"... 

Tyhle děti si prožily namísto dětství, které mohly mít u táty naprosto spokojené, peklo. Až teď skončilo. 

Tisíce dalších prožívají peklo dál, a konce mu není, jenom proto, že jejích týrání není na první pohled tak viditelné. 

A paka z OSPODu a soudu - stále stejná. Stále stejně blbá, nevzdělaná, líná, bez zájmu. Tedy - jeden zájem bych jim neupíral. Ten o prachy. Ten mají vždycky. 

__________________________

__________________________

 Typičtí policejní hujeři : 

 

Když měli zasáhnout, neviděli, neslyšeli. Teď, když je dávno po všem, by rádi na poslední chvíli byli za hrdiny. Připomínajíce spíše hyeny než vlky. 

 

 Případ surově týraných chlapců: Policie prověřuje pracovníky OSPOD - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

________________________________

________________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-26 18:25
Pávek míří na Nymbursko


Pávek míří 7.3.24 na návštěvu Nymburska - jmenovitě Kněžice u Městce Králové na debatu se zastupiteli o energetice:

nymbursky.denik.cz/…tm

nymbursky.denik.cz/.../...
_____________

No jo, tam mají nějakou biostanici k produkci energie.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-26 18:27
Tak kolega LS měl úplnou a naprostou pravdu. Potkáš-li drzé hovado v civilu, hádej fízla nebo soudkyni :

novinky.cz/.../...

Aneb : Ji zajímá jedině její auto - co nějaké blbé dítě, že ?

______________________


Napadla bezduvodne decko a co na fo fizlove prokuratori a soudci ... stihali a trestali branici matku ...


Copak to bylo za ženskou ta "seniorka" co bezdůvodně napadne malinkaté dítě co jí vůbec nic neudělalo... soudkyně, prokuratorka, fizlačka, politička nebo jejich kamarádka?
Copak dělala justice poslední 4 roky v té věci? Stíhala matku, která svoje malé bezbrané velmi zranitelné dítě bránila před bezdůvodným útokem narušené agresivní arogantní svi..e?
U obyčejného člověka platí na rozdíl od členů vybraných beztrestných skupin, že sáhnou li na dítě, nebo se jen křivě podívají, jsou automaticky viní a můžou si za svoje zranění z škody sami a ještě je s nima zacházeno jako s tím nejodpornějším póvlem i kdyby se jednalo o křivé obvinění z napadení dítěte ... najednou to bylo zcela naopak, i když je jasné od počátku, že údajně poškozenou byla samotná agresorka děti napadající zcela bez důvodu? I kdyby jí autíčko dítě jen tak samo od sebe rozmlátilo do šrotu neměla právo na něj vůbec sáhnout .... pamatujete jak policajti mlátili děti v lese nebo u rybníčku jen proto že je tam šli bezdůvodně buzerovat za roušky aby si sexuálně užili ten pocit nadřazenosti při kovidfašismu, který jak vidno neskončil, jen se jaksi u nehraje na kovid.. fašismus zůstal a neustále se rozšiřuje potichoučku legislativně ....? Bude v této věci zahájeno stíhání soudců policajtů státních zástupců, kteří otevřeně podporují napadání nejmenších dětí? Bude provedeno jejich důkladné psychiatrické vyšetření? Nebo jako vždy se jim nechají pracy odměny příplatky a případně i výsluha a ještě se řekne dobrá práce jste nejlepší z nejlepších a je dobře že vás tu máme na těch vašich postech královsky placených a i to je málo .....

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-26 18:30
Odstrcila babu - soudkyni a ta si zlomila ruku a nohu.

Za celou karieru ji nikdo neshodil ze schodu a ted ji to obcane vraceji!
Z

Seniorka, která v Brně sundala batole z odrážedla, byla soudkyní. O případě rozhodoval soud, kde pracovala - Novinky

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-26 18:33
Mezi muži je sice debilů taky dost, stačí se podívat na Steinera, což je opravdu kretén, ale musí být více mužů než je dnes. MŽ
__________

Jistě, takový Blázna vydá za deset ukníkaných a nadržujcích bab.
Ale i tak, je tam přeci jen nějaká pravděpodobnost, že se na věc podívají věcně a nezaujatě.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-26 18:36
Méně kladívek, více důstojnosti :

zdopravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-26 18:42
LEBEDEV :

V sobotu 24.2.24 v 80 letech zemřel v Moskvě Lebedev, předseda Nejvyššího soudu Ruské federace, který zastával úřad nepřetržitě od července 1989, tedy přes 34 let, a přispěl k rozvoji nestranné justice v Rusku dle mínění svých kolegů:

tass.com/…081.

tass.com/politics/1751081

Tomu se říká chucpe, takové aparátčíky aby pohledal,

To Putin je ještě v nejlepších letech, lol.

LN
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-02-26 21:11
Pravda . .za tu se normálně upalovalo ...


"Tak kolega LS měl úplnou a naprostou pravdu." ... jo s tím si můžu tak maximálně jít někam držet hubu a plavat jako by tam ten most byl (Bílá paní 1965)

Soudci lžou do rozsudků, nechcou znát zákony, nerespektují vůbec nic, páchají trestné činy a napadají dokonce fyzicky malé i dvouleté děti a soudí dál jako by se nechumelilo (viz pan měnil ne za ano vymýšlel si celé statě výpovědí ...)....tím souzením dál myslím trestní úsek soudu, který se v rozporu se zákonem nevyloučil pro jasnou podjatost a napomáhal ve formě spolupachatelství onomu napadení dítěte (pan bývalý předseda soudu ve ždáře také dostal papír od NS že všichni jeho kolegové jsou skutečně nejspíše podjatí v jeho trestní kauze...nevím co na tom chtějí ta hovada zpochybňovat .. on také nedělal trestní agendu .. ten rozsudek o vyloučení soudců jeho bývalých kolegů je taktéž veřejně k nahlédnutí ...soudili ho rovnou radeji v praze aby nebyla pochybnost o nepodjatosti a jak to dopadlo že .. odsouzen pravomocně a to podruhé... ).... co dělá národ .. čte vo tom.. ani do hospody už si okraden nezajde zanadávat a nechá to bejt ... co čeká takový národ ... že bude dobře .. že bude prosperita .. že bude moct v klidu pracovat a vychovávat děti podnikat a plnit si svoje osobní sny ... když nedokáže se ani s několika tisícema nikým nevolených zločinců vypořádat a nastolit právo a spravedlnost a zmetky vyměnit za slušné zákona dbalé justiční zaměstnance a zločince z jejcih řad potrestat dle zákona ... i kdyby ta baba to dítě znásilnila zabila a sežrala rovnou před kamerama čt hnojometů a za dohledu několika fízlackých aut co by bezradně čekali až dostanou povolení zasáhnout proti takové vip osobě ... a soudci stíhali matku za to že jí jen za to všechno vynadala, tak tenhle tupej národ s tím nic prostě dělat nebude ... vůbec nic .. japak by dopadla obyčejná seniorka .. chcípla by okradená absolutně o vše včetně zkrouhnutí důchodu někde ve škarpě .. ještě štestí že rodič bránící dítě nebyl chlap .. ten by dávno seděl a možná by i "nešťastnou náhodou" ve vězení dávno zemřel ..co paní exsoudkyně .... ještě se rozčiluje a nakonec kdoví jak to celé dopadne v luxusu si bude chrochtat dál .. oběti justiční mafie co .. ty nechá tenhle národ chcípat bez pomoci dál ... jo ten film se Šmicrem o tom jak to tu chodí a jak si bolševici zajistili tu kontinuitu beztrestnosti byl naprosto přesnej ...

No a ty počty soudkyň versus soudců .. no ... kdo by mezi tím babincem pomstychtivých prolhaných deviantek misandriček asi tak ze slušných nebojácných zákona dbalých chlapů chtěl bejt?

Opět si všimněme úporného zatajování jmen a xichtů soudců a dalších z našich daní placených veřejných osob, jejichž osobní údaje nepodléhají na rozdíl od nebohých občanů žádnému utajení ani gdprku ...

LS
0 # Allan 2024-02-28 18:03
Nebyl znalec v tomto tragickém případu Marek Preiss z Prahy? Na toho je spolehnutí, dokáže se podepsat pod nehoráznou pitomost. A peníze za to bere hrstmi. Matku doslova vychválil a ona mu jeho práci nyní pokazila. Nedělal na ní pak také další posudek jako na osobu trestně stíhanou? Nebo to přihráli PhDr. Pytlovi, ten taky hodně umí.

Občané prokázali charakter a rozum, jak otrocky nosili hadr na obličeji. A hlavní pachatel Babišza odměnu ještě na mandáty vyhrál voby. Tragédie. Stejně tak hlasy pro vládní spolek, ODS,Lidovce, Piráty?! Smutné je, že se nespojí ani občané, kteří nedobrovolně poznali justiční zvůli.

Otci přeji pro děti vysoudit odpovídající odškodné a dobré uplatnění volebního práva. Pravděpodobně ho však nikdy neuvidíme na odpovídající protestní akci. Podobně jako občana Tempela. Poberou odškodné a vytratí se.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-01 17:01
Rovnost před zákonem podle MPSV :


tn.nova.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.