Děsivý stav policie vyhání slušnější

Co po nich chcete, když takhle se chovají k vlastním lidem ?? Jak pak můžete čekat, že se budou chovat k vám ??? 

Nikdo je neškolí, nikdo se o ně nestará, následkem taky nikdo z nich nic neumí - ale protože mají jak zbraně, tak i moc - a zaručenou beztrestnost - jsou schopní vás kdykoliv přepadat a ohrožovat libovolným způsobem. 

Za nedávných policejních manévrů (kolem mé osoby) - v České Lípě, i Nymburce (které se mohou kdykoliv vrátit) - nebylo možno přehlédnout, že policie je v naprostém rozkladu a nedokáže fungovat už ani tak, jak ještě fungovala před 10-ti - 15ti lety. Tedy, že to s ní jde z kopce, a to čím dál rychleji. 

Následná výpověď z vlastních řad jenom dokresluje stupeň degenerace a neschopnosti vedení a následného chaosu, který u policie dlouhodobě panuje. 

S tím dnešním kašparem, co má MV vést, se jenom dále zesílil. Protože ten evidentně neví, která bije - a vůbec netuší, kde je a co by měl dělat. 

Až vás tenhle organizační ubožák vytáhne zase někam na "otevřenou besedu", nebo besedu bez cenzury, nebo jak tomu říká, neptejte se ho na Ukrajinu, po té je mu hov..., ale ptejte se na stav policie a ministerstva vnitra, protože za ty je placen - a ten chaos, i ty lidi, co tam fungují, bych vám přál (nepřál) vidět. 

Dezorganizovaná, chaotická a zcela nevyškolená policie je toho jenom slabým, leč ilustrativním odvarem. 

 

Dotyčnému venkovskému chasníkovi gratuluji - k prvnímu samostatnému životnímu rozhodnutí, stejně jako k tomu, že se rozhodl se živit poctivě - a - zdá se - že mu to i jde. 

Za popsaný stav policie patří Rakušana nejen vyhodit, ale rovnou i zavřít, protože se tam už přes dva roky jenom fláká, nic  nedělá, bere ministerské peníze -  a snaží si budovat kariéru jako nefalšovaný populista. Zprava, když Bureš jde na to zleva. 

S výsledky, jaké předvedl na MV, bych na jeho místě chodil kanálama - a ne lezl na "besedy bez cenzury". 

Jinak ovšem - typický představitel vlády, které je členem : Bezzubé, neschopné, částečně zcela amorální (viz MSp a MPSV) a hlavně - naprosto nekompetentní. Těžící jen z toho, že Babiš je estébák. To je asi jediný argument, který je vynesl k moci. Hodně chabé k úspěchu při správě země... 

______________________

 

 

Policista po zásahu na FF skončil: Zachraňoval jsem raněné, ale dočkal se nadávek - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

 

 

_______________________________

_______________________________

 

Z diskuse pod článkem : 

 

 

Jan Wagner

Před 2 hodinami
 

Je až s podivem, že je je vůbec někdo ochotný tuto práci v takových podmínkách dělat... něco mi říká, že to za tu výplatu nestojí... Nabídka odborné psychologické pomoci až víc jak po měsíci? To je fakt úroveň... není divu, že o to už v tu dobu nikdo nestál...Ale vedení si odškrtlo, že psychologickou pomoc zajistilo a má splněno...hotovo dvacet.... Neskutečné... Je to jen u nás v ČR takový fenomén, že vedoucí pozice na nanejvýš zodpovědných postech zaujímají naprosto nekompetentní neschopní namyšlení arogantní ignoranti, nebo je to i jinde v Evropě...?

 

Arogantní ignoranti - to je docela přesný. Jsem rád, že konečně i širší veřejnost si toho začíná všímat... 

_________________________________

_________________________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-19 20:47
Vedení policie navíc neoprávněným způsobem odmítlo dotčené policistce nahlédnout do spisu k případu.

zpravy.aktualne.cz/…e8/

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-19 21:28
Mašínové prý nechali rodinu na pospas :

medium.seznam.cz/.../...

Nějak se tenhle sráč zapomněl podepsat, že ?
Statečností tedy moc neoplývá...

K tomu lze dodat jedno : Za zvěrstva je zodpovědný vždy ten, kdo je spáchal - a ne že někdo nechal někoho napospas.
Po odbojářích vždycky zůstali ti, co jim pomáhali - a odbojáři sami za jejich další osudy nemohli ručit, to už je prostě riziko podnikání. Přesto, za popravené rodiny těch, kdo pomáhali parašutistům, nesou odpovědnost Němci a gestapo, ne vojáci, které ty rodiny ukrývaly.

A stejně tak u Mašínů.

Co asi tak měli dělat ?? Čekat tady, až je vyberou a popraví, jak králíci v jamce ??
Udělali, co mohli - zachránili aspoň sebe a ty, co to s nimi vydrželi dojít do Berlína. Víc udělat nemohli. Udělali toho dost.

Za pronásledování jejich rodiny nesou plnou odpovědnost komanči a jejich přisluhovači - a nikdo jiný.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-20 17:10
80 tisíc za debatu.. .

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-20 17:28
Země přemnožených generálů :

hlidacipes.org/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.