Pecková zavedla na Úřadu apartheid

Krajský úřad v Praze má nový - revoluční - výdobytek : Diskriminační seznam nepohodlných osob, které podléhají zvláštnímu režimu. A to nejen vstupu. 

Zvolte si blbku z Novy hejtmankou - nebo k tomu jenom mlčte - a máte za chvíli z kraje rodeo prvního řádu. Aneb : Vyrazit mezi lidi - se vždycky má. Vždycky se o sobě alespoň něco zajímavého dozvíte... 

Dnes jsme se dozvěděli, že jsme se dopracovali až k zavedení na zvláštní seznam.  

Při dnešní návštěvě kraje jsme se hned u vchodu setkali s něčím, co nás nemálo zarazilo. 

Po projetí občanky čtečkou ta automaticky vrátné nahlásila nějaký alarm, upozornění na zvláštní režim vstupu i zacházení s osobami. 

Vrátná na to reagovala tím, že zavolala bezpečnostní odbor a my museli čekat, až se někdo z něj dostaví. 

To trvalo asi 5 minut, pak se paní dostavila - a milostivě odkývala, že můžeme dál. Dokonce bez doprovodu. 

Zvláštní režim nás ale bezesporu zaujal. Stejně jako to, čím jsme si jej vysloužili (fyzický konflikt jsem tam dosud nikdy s nikým neměl, všechny moje nebo naše návštěvy proběhly až příliš standardně, spořádaně - a fádně). 

A tak jsme vznesli tento dotaz : 

 

 

______________________________

 

 

 

________________________________

 

 

 

 

 

________________________________

 

Vstup : 

 

https://www.facebook.com/100083015850497/videos/1191775302228650

 

________________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-22 16:42
Kdo umi, umi, kdo neumi, uci, kdo neumi ani ucit, dela, ze dela na urade :

Kdo neumí česky, nemůže dělat úředníka
Jak vidno tak to není překážkou ...


To je stejné tvrzení, jako říkat, že kdo páchá zločiny nemůže dělat policajta, nebo státního zástupce, nebo soudce, exekutora atd ... tady je toižř všechno toto možné a běžné .... ostatně to se přece dalo čekat .. že když někomu dáte definitivu dát mu moc a nulovou možnost jej kontrolovat nebo trestat, že se domluvěj, že se budou krýt a bude se krást ve velkém po nich potopa ... tomu měl sice teoreticky zabránit krásně napsaný tresný čin zneužití pravcomí úřední osoby (kdo není úřední osoba toho zákon neomlouvá kdo je ůřední osoba ten dokonce zákon znát musí a jeho neznalost je již úmyslem a trestná ...) spolu s článkem 23, ale bohužel otrocká společnost která má neustále pocit, že demokracie a právní stát znamená přijít jednou za čas hodit někam volební lísteček a jinak držet huby krok a poslouchat každého kdo se jako úřední důležitá osoba tváří má pěkné razítko a policajti mu lezou do zadku, schopná vypotit takovej blábol jako kdyby jste zaplatil těch pár stovek mohl jste mít dávno pokoj ...(a odnést si v této ceně dřevo někdy jindy na topení aby jste nebyl škodnej si ještě k tomu pomyslí věční pachatelé hraboši co jim na skoro nic nebo vůbec nic nikdy nikdo nepřišel co provedli a když tak je nikdo kromě pár minut při placení zasloužené pokuty nešikanoval) no každému kdo takto přemýšlí nebo to dokonce každému poškozenému státní zvůlí vyčítá že s za svoje práva postavil tak mu přeju .. přeju mu vše co zažil každýá zničený nebo ničený pro ouřčdní aparát nepohodlný kverulant předtím a potmo co se kverulantem stal .. přeju jim aby přišli o vše a maximálně měli papír že se řízení proti nim zastavuje a dalších x které z nej vyplynou aby jim to úřady dali sežrat přeju jim všem aby měli nemoce a nemohli se bránit a zažili tu bezmoc .. byla doba kdybych to nepřál nikomu ..ale když vidím některé zmetky co jsou horší než ten zmetek co mě chce okrást protože jemu je to jedno koho okrade a má z toho prachy a nezná mě ani nechce znát nepředpokládám že by mě mu bylo líto na rozdíl od některých rádobykamarádů a rádobyinteligentních lidí ... no .. hlavně mě facinuje to, když někdo vyčte takové osobě jako jsme my dva a dalších xxxxx že nepracují .. jako by jsme snad chtěli aby nás pronásledovala armáda zmetků neustále dokola a dělala ze života peklo a v práci nám soustavně bránili...a hlavně každý zaměstnavatel se třese na věčně pronásledovanou osobu státní správou a fízlama a exekutorama, aby ji měla ve firmě....

LS

PS: Jak úřad prokázal ane vší pochybnost že označení pí.. je hrubě urážlivé a není to pravda, tedy konstatování objektivní skutečnosti? Vyslechl k tomu nějaké svědky například z řad pokutovaných osob z minulosti ..... nastoupí 9 figurantek a tato osoba a každý řekne co vidí ... a když řeknou no 9 ženských a jednu pí..u tak je to jasné ne?
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-22 16:43
Jirko,
rád jsem se dočetl, že jsi šel na úřad ve třech.
Už dříve jsem chtěl připomenout, abys situaci nepodcenil ( i budou volby) a nechodil nikde sám -
zločincům by se jistě nepříčilo objednat na Tebe maséra.
Drž se.

F
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-22 16:44
bezpečnostní režim na krajském úřadě souvisí se střelbou na fakultě
Rakušan navrhl v souvislosti se střelbou 33 opatření

www.ceskenoviny.cz/…735

www.ceskenoviny.cz/zpravy/2472735

Aktivní dementi na krajském úřadě vyvinuli činnost a na seznam preventivně zařadili K 213.
Seznam osob pochází z BIS, P ČR nebo MV ČR.

MTR
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-22 16:53
Ženy mají ostřejší lokty... (tedy : Žádné slabší pohlaví...)


archiv.hn.cz/.../


Ženy mají jasnější vizi, preciznost a často i ostřejší lokty, říká regionální ředitelka Erste Private Banking


překlad :



ženská sice neví, co chce, ale chce to tak moc, že pro to udělá cokoliv a nedá s tím pokoj .... LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-22 17:23
Ženy mají ostřejší lokty ...:

msn.com/.../...

Nevím, kdo tyhle příběhy píše, novodobá červená knihovna, podle mě si je tahá ze šosu.

Ona s někým žije 10 let - a nevšimne si, že žije s podvodníkem ??
Protože - nechat si zařídit celou svatbu, dokonce i zaplatit - a pak si vzít jinou - přitom ta původní nevěsta tam přijede rov něž - to už tedy chce žaludek... Žaludek vola.
Ale i té nevěsty. ... Ona neví, že jí tam přijela jiná, která se měla vdávat místo ní ?

Jedno tu dotyčnou, pokud by to náhodou byla pravda, může jistojistě utěšovat : O NIC NEPŘIŠLA. Protože vzít si podvodníka, to není výhra, ale životní prohra jako hrom. A té, co si ho nakonec skutečně vzala, rozhodně není co závidět.
Pokud byl ten statek její, tak se vsadím, že dnes už není.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.