BB - Blbá Bedřiška

Aneb : Vyšeptaná stará, fízlovská, škeble.

Je až neuvěřitelné, jaká hovada pracují na městských úřadech po celé republice. Jak vypatlaná, jak drzá a jak tupá. 
Bedřiška ZDE je jen zářným příkladem. 

 

 Když mi přišel dopis z Městce, zůstal jsem trochu koukat. Dost dlouho jsem přemýšlel, co mi chtějí - a jediné, co mě napadlo, že jsem tam jel někdy rychle. 

Začal jsem přemýšlet, kdy naposledy jsem jel tím směrem, což je tedy směrem na východ, na Pardubice či Hradec. 

A - vzpomněl jsem si. Přece tehdy, když jsme jeli studovat Ďáblovu bibli. 

20 let K 213

Tak - kdepak mě tam změřili, byl jsem zvědav. 

Když jsem dopis otevřel, zíral jsem podruhý. A ne málo. 

Bedřiška mi píše, že mi dává pokutu - za mail fízlům !!! Za to, že jsem je nazval pakem a gumou. 

Tedy za běžné hovorové výrazy. Je to totéž, jakoby si stoupla na náměstí a každému, kdo nazve kámoše volem, dala pokutu. 

Bedřiška se asi zbláznila. Asi zapomněla, že už není ve škole, a není paní učitelka. 

Anebo se jí to v hlavě dočista pomotalo. 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________

__________________________

 

 Pro ty, kteří budou následující odpověď považovat za příliš silné kafe, je třeba uvést pár souvislostí. 

Ti fízli, o které zde jde, přijeli - asi hodinu poté, co jsem se vrátil domů ze zatčení v České Lípě. 

Ergo : Těsně předtím měli celé dva dny na  to, aby mi cokoliv doručovali či mě vyslýchali. Taky toho celkem bohatě využívali. 

Takže : Bezdůvodně mě zatkli na soudu. Soud tím zmařili. Dva dny mě drželi pod zámkem v odporné betonové díře. Pak přijedete - po těchto skvělých zážitcích - domů, ani nestačíte zatopit, a tyhle prasata jsou tady zas. 

Myslel jsem, když už jsem viděl, kdo to zase je,  že jsem třeba něco zapomněl v té CPZ, nebo že mi něco odtamtud ještě vezou. 

Ne - vezli mi úplně obyčejný předvolání k výslechu, na který právě teď měli celé dva dny. 

No - co byste si asi pomysleli ?? 

Krom toho - mohli - a měli - to samozřejmě poslat poštou. 

Měli jedinou velkou kliku - že jsme neměl zbraň. Kdyby ano, už by odtud neodjeli. Hovada. 

I já můžu mít jen jednu trpělivost. 

 

Pak se 2 měsíce vůbec nic neděje. Najednou mě - záhadně - nepotřebují ani předvolávat, ani vyslýchat, to, co dříve tak strašně spěchalo - najednou nespěchá vůbec, času milion. Nic mi od té doby nepřišlo ani poštou. Zvláštní, že ? 

 

Až - teď. Probudila se - lokajská Bedřiška. 

Fízli asi usoudili, že dostali málo zadostiučinění, že je někdo veřejně uráží a prošlo mu to - a začali čmuchat, co by kde vymysleli. Až - přišli na Bedřišku. 

Vyšeptalou starou škebli. Z městskýho úřadu. 

Neskutečný, kdo všechno může na těch úřadech dělat - a s jakou právní, a hlavně lidskou, úrovní. 

Takže pokud někomu následující odpověď Bdřišce přijde jako silný kafe, tak ať si tohle všechno uvědomí - a představí na sobě. 

Neskutečná drzost - že se vůbec opovažují se s něčím hlásit... Chudáci malí... 

 

 

 ________

____________

 

 

 

________________________________

________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________

___________________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-22 22:02
Bedřiško, Bedřiško, přestaň chlastat !! Nebo tě ty bílý myšky dočista sežerou...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-23 09:09
Skoro čtvrt milionu lidí neví, že má v datové schránce zprávu od finančáku nebo exekutora, varuje šéf DIA

www.novinky.cz/…148

novinky.cz/.../...
__________________


listovní tajemství: odkud to ví?


„My už víme, že v polovině datových schránek je zpráva buď od finančáku, nebo od exekutora.“ říká ředitel Digitální informační agentury (DIA) Martin Mesršmíd.


www.novinky.cz/…148
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-23 11:23
Mám dotaz k oněm videím z poslední doby s panem Hlásenským ohledně těch údajně výhružek kde jste říkal té ... no ... jak to říct slušně .. nic mě nenapadá ...něco o tom že to přišlo mailem a že ten mohl napsat kdokoliv ....

Mám tu několik vyjádření od MPSV, že prý podání mailem není podání a nelze k němu přihlédnout ani kdyby prej úředník sebevíc chtěl ... asi to víte nebo nevím jestli jste tím taktéž argumentoval písemně .. mě totiž zajímá mimo to že by to mohlo pomoci možná i Vám kdy se jeden úřad domáhá zproštění odpovědnosti tímto argumetnačním hloupým výmluvou ale jiný an to reaguje a oba dva postupují údajně podle spráního řádu kde tedy podání buď je podáním nebo není podáním .. v případě že by došel soud ve vaší věci že ty emaily jsou podáním, tak bych to rád viděl jasně od soudu napsané, neboť by to zase pomohlo velmi mě ohledně keců a výmluv od UP a MPSV a museli by mě zaplatit opravdu hodně penze o které jsem přišel za ty roky nezájmu a odmítání jakékoliv pomoci i z těch nzákoných exekucí ze strany pojišťovny.. tedy já mít možnost dát to k soudu tak to vyhraju tak jako tak s někým kdo by mě zastoupil a převzal argumetnaci .. nemám zdraví na to abych se s nima babral a byl trpělivý došlo by k neštěstí ... napadění dětí justicí udělá z otce nebezpečného protivníka ... a štve mě to jak jim zničili štastné harmonické mládí nenávratně každý den každou hodinu díky tomu postižení a utrpení s ním spojeným kdy netuším kdy mě to chytne to bych měl amok poslouchat k tomu něčí ouřední lži a keci... tedy že i to že argumetnují že to podání není je irelevantní v té věci kterou marně roky řeším s pohledu zákona kdy jaksi buď písemně podané žádostui úřad vyhoví ke dni přijetí a vydají uchazeči výpis o vedení v evidenci nebo z důvodu možnosti vyhodit uchazeče sankčně zahájí správní řízení o sankčním vyřazení .. o tom že by si tu žádost nechali na později pro případ že to správní nevyhrají tam jaksi není ani řádek logicky protože to je nemsyl protože by se toho právě dalo jako to udělali vmém případě zneužívat a uvést uchazeče do nejistoty a v omyl a zpětně víc než měsíc lze vyhodit uchazeče samozejmě jenom sankčně z důvodu dalších zákonů a poviností jako je placení zdravotního ... to oni nechtějí slyšet ale je jasné že nemají pravdu a moc dobře to vědí . kdyby ale byl jasný rozsudek o tom že email je normálně podáním tak mají smolík a i v této hluopé argumentaci oni totiž spoléhaiuí na to že jako zpětvzetí žádosti nebylo vlastně podáno po zahájení řízení jenže to stejně nemuselo být vůbec podáno pro zneplatnění té žádosti že .. logicky ..

Je tedy jisto, že buď není možné vůbec k podání přihlédnout protože není vůbec podáním a jeho obsah je zcela irelevantním a tudíž ani policie ani úřad nesmí žádná taková podání brát v potaz jenom proto aby ublížil, pokutoval zavíral soudil ... a když se mu to hodí tak stejně učiněné podání slušné věcné ignoroval jako že nebyla učiněna údajně vůbec ... to jaksi správní řád na který se odkazují neumožňuje úřadům ani nikomu jinému že dvojí metr přijímání podnětů ... protože tam opravdu není napsané, že pokud se to úřadu hodí tak podání které nesplňuje nějaké náležitosti může ignorovat ale jiné které má totožnou vadu ignorovat nejen nemusí ale dokonce nesmí a musí zahajovat pokutování a stíhání .. to je prostě nesmysl ... a protože tam je přesně slovo podání . .tedy to musí být podání a nic jiného nemůže být považováno za urážlivé podání když t to podáním není tak ... kdysi jsem četl že podáním je i poznámka příjemci když úřadu pošlete přes účet třeba jednu korunu .... že to tak bylo správním soudem judikováno .... ale nevím no jestli to platí nebo to byl kec pana no .. on to je a byl vždy arogantní tydýt ale zase na druhou stranu taktéž pár hodin při dělání rádobyvtipných videí s městapem a fízlovstvem zaměstnával tu bandu která tím pádem zrovna neměla čas buzerovat ostatní lidi ... což je prospěšná činnost vždy ... LS
_________________



No, to bylo nejvíc paradoxní na té České Lípě. Protože tam mě odsoudili za podání - mailem - a neměli pochyby, že jsem ho napsal já - a když jsem se odvolal - taky mailem - tak prý nesplňuje náležitosti - a originál ukradli.
Takže - splňuje - nesplňuje - jak se jim chce.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.