2 případy zrůdné justice,

za které nese plnou odpovědnost : Smrtící šikana stařečků a vražda dítěte. 

Za oběma níže uvedenými případy hledejte prakticky výhradní odpovědnost justice. Zhýralé, amorální, bezcitné, zdegenerované. 

Hlavně, že "procesní postupy" jsou vždycky v pořádku. Tedy to, co běžného občana zajímá samozřejmě ze všeho nejmíň. A pokud jsou soudci vychováni jenom k tomu, aby si dbali "procesních postupů", pak jsou vychováni naprosto špatně, nedostatečně a v konečném důsledku jsou pro společnost nepoužitelní. 

 

I.   Vystěhování stařečků v Tachově

a dopis předsedkyni soudu v Tachově. 

Odpovědnost justice je zde naprosto neoddiskutovatelná a její selhání, jak celku, tak i jednotlivých aktérů, zcela mimo diskusi.  

 Osmdesátiletí manželé z Tachovska odmítají opustit dům, soud na ně poslal exekutory - Novinky

 

 _________________

 

 

__________________

 __________________

V rámci akce nenecháme nikoho padnout vyhodime 80-tniky na ulici ....

 

https://www.novinky.cz/…682

Je mi jich opravdu líto, řekl soudce

„Je mi jich opravdu líto. Oběma je už přes osmdesát a já se obávám, že už nejsou schopni pochopit, co se vlastně děje. Jsou přesvědčeni, že dům jim patří, že o něj přišli neoprávněně. Nevidí důvod, proč by z něj měli odejít. Bohužel dřív nebo později je ale vystěhují,“ řekl při odůvodnění rozsudku tachovský soudce Miroslav Vajgant. Podle něho je pravda, že se senioři pojistili v darovací smlouvě klauzulí o tom, že je nechá dcera v domku dožít.

„Jenže problém je v tom, že tento závazek nebyl při převodu nemovitosti v katastru zapsán jako věcné břemeno. To znamená, že se neváže k novému nabyvateli nemovitosti, který ji koupil v aukci,“ dodal Vajgant.

 

 

Asi jako když dozorce v koncentráku nažene stovku dětí do plynové komory, otočí kohoutek a řekne, že je mu to líto, bohužel je to nařízení vůdce ....

 

Základní pravidla slušného chování empatie lidskosti logického uvažování - to je povinností soudce, nikoliv ohnout zákon, kdy se mu to hodí, někomu ublížit, ale když by mohl udělat správnou věc a vyložit zákon v souladu moderní humánní společností, tak to neudělá ......

Halt to nejsou mladí zdraví práce se štítící jutubeři, kteří rádi provokují a ještě si nechají za pokuty platit od diváků ...a to víte .. bezstarostnej coool mladíček, co si nepamatuje ani co se stalo včera, natož v divokých devadesátkách a že Wonka není jen vymyšlená filmová postavička, není pro systém zločinců nebezpečnej . .těm se domy neberou . těm se dotuje luxusní bydlení v Praze, i když mají majlant na platech ....

A co paní exekutorka a její poskoci .. ti budou bulet jak želva až se dočtou jak špatně dopadli manželé po vystěhování a tím to jako je srovnané ten hyenismus nejhoršího zrna?

 

Taky znám jednoho, kterýmu to je prej líto .. že neudělal nic, když měl možnost a pravomoc zasáhnout včas před zničením zdraví... copak pan soudce není vázán přesvědčením? Najednou ne? Nebo aha on vnitnřně trpí ale udělá sinvstvo jenom proto že je přesvědčen že udělat svinstvo je dle zákona správné? No hlavně že jemu přijde 150 klacků i z daní manželů na účet každej měsic .. to mu líto ani divně nastavené není ...

 

LS

 

 

__________________

 

 

 

 

II.                   Vražda dítěte v Mostě

  Italský otec si přišel pro svoje dítě před školu, načež byl napaden "druhem" matky. Ten namísto otce, bodnul nůž do dítěte - a zabil jej. 

Ještě že je u článku ta fotka, aby bylo zřejmé, co za burana to je. Ten vrah.  Tedy asi taky, co za matku. 

Nevím, jaký je otec, ale z takového prostředí by chtěl vytáhnout svoje dítě asi každý, kdo má všech pět pohromadě. 

V čem odpovědnost justice ? Ve všem !! 

V tom, že dítě do takového prostředí svěřila - a nechala ho  v něm. Ale hlavně - v tom, jaké právní vědomí buran měl. Dovolil by si to snad, kdyby měl práva otce za nezpochbynitelná a nedotknutelná ?? Asi sotva, že ? Namísto toho si myslel - jako většina buranů - že otec je od toho, aby živil jak matku, tak i jeho - a posílal jim výživné, přičemž jeho dítě bude šikanovat on. A dělat si z něj rukojmí. 

Zdegenerovaná justice, skládající se z degenerativních  a zcela amorálních soudců, tak zase nese své trpké a jedovaté ovoce. 

Otrávíme se z něj pak všichni... 

 

Po bodnutí do krku neměl čtyřletý chlapec v Mostě šanci přežít, řekla u soudu znalkyně - Novinky

 

 

____________________________

____________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________

_________________________________

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-27 19:57
Zimní kontrolní kontrola :


dfens-cz.com/zimni-kontrolni-kontrola/

________________

Zaujme bezesporu zejména ono zdůvodnění uložené pokuty - co za prase tam musí sedět, když je schopné toto vytvořit ??

Namísto aby se zajímal, proč fízlové dotyčného vůbec stavěli, když nic neprovedl - tak jenom vymýšlí, jak nakydat hnůj na postiženého.

Jestli tohle rozhodnutí správní soud zrušil, tak by měl dotyčný jít na příslušnou radnici a tvrdě se dožadovat také toho, ať dotyčného blba neprodleně vyhodí, protože takhle nemůže věci rozhodovat, to je vidět, že na to nemá ani náhodou a že je to zjevný psychopat, snažící se terorizovat okolí. A mající z toho zjevnou radost...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-27 21:18
Jsem v hloubi své duše otřesen buranstvím a bezcitností osob ,uvedených v těchto případech.
Jednu takovou svini jsem měl v rodině, co vyhazovala mou 90ti letou matku z mého rodného domku. Hnůj se odjakživa kydá vidlemi ...!

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-27 21:21
Nový advokátní tarif :

mesec.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-28 19:51
Kastnerovi :

Nenapsali ti dementi ze soudů a katastrálního úřadu, že si Kastnerovi za to mohou sami, jak s oblibou ta justiční pakáž činí??

Navíc podle justiční pakáže je normální se nesoudit alias nechat se vyhodit na ulici, popřípadě z Těchlovic, to není pro Kastnerovy daleko do lesa, tak můžou začít poustevničit, když podle justiční pakáže to mají stejně za pár.

A kdy štvavá vysílačka Česká televize (či jiná mainstreamová média) odvysílá nestrannou, objektivní reportáž o této státně-justiční zrůdnosti??

Jinak máte zcela pravdu v Protestu pro předsedkyní tachovského soudu, protože když se chce, tak například to věcné břemeno užívání pro Kastnerovy lze pořád zapsat do katastru s účinností od převodu vlastnického práva na dceru, když bylo jako podmínka vkladu již uvedeno v darovací smlouvě - tedy v podkladové listině pro provedení vkladu vlastnického práva na dceru a katastrálnímu úřadu tak najisto známo, jemuž to soud může uložit za povinnost, jen se musí chtít.

Aspoň by Česká televize plnila svoji zákonnou roli veřejnoprávního média řádně informovat o každodenním životě v tom českém "ráji napohled", neb jinak zcela zbytečné informace typu, že generální ředitel ČT je bukvice, žijící již 15 let s jinou bukvicí či prdy dementních režimních kolaborantů Baxy (ÚS), Angyalossyho (NS), Šimky (NSS) či Dörfla (VS Praha) v televizi u Moravce či jinde circa každé čtvrtletí, těžko už někoho zajímají.

A co "akční" Pávek, nějak nestíhá s nápravou života běžných lidí v "podhradí" ?!

LN

______________

Akční Pávek je naprosto bezcenná, směšná figurka, která se zajímá pouze o výstupy s kamenem v batohu, jinak o životě ve státě nemá nejmenší potuchy - a nejspíš ho to ani nezajímá.

Už nějak zcela utichly ty tirády o "návratu slušnosti", že ? Aniž se cokoliv změnilo.
Co chtít od komunistického agenta ? Jedině blázen mohl věřit, že se "změnil", či přeonačil...

To je namustrovaný panák, k ničemu, zadarmo drahý.

Kdybyste se ho zeptali na stařečky, nejspíš byste se dověděli - pokud vůbec něco - že tak rozhodla spravedlivá justice a tudíž si za svůj osud mohou sami, jak jinak, že ??
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-28 19:56
Mimochodem, pokud by je skutečně vyhodili na ulici, tak to rychle "za pár" budou bezesporu mít.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-28 20:04
Vražda na Zelený čtvrtek, trest na Zelený čtvrtek...

Do roka a do dne...

novinky.cz/.../...
__________________

Byl to on! Ne, to on!

Muži před soudem házeli vinu jeden na druhého.

Hoši hoši ... kdyby ste měli na sobě uniformu.. tak by Vám to pro nedostatek důkazů asi soud jakože sežral .. ale vypadat jako fízl, chovat se jako fízl .. to fakt, když nejste fízl, u soudu nezkoušejte ... proč si myslíte lidi, že je tak strašně důležitý už při prvním založení do spisu na papírku uvádět, kde pracujete? Trestní řád sice něco jako okolnosti případu, podle toho, čím se člověk legálně živí nebo neživí, vůbec nezná a není to tedy pro trestní řízení padni komu padni žádná relevantní a vydolování hodná informace, která by měla jakýkoliv vliv na zákonem daný postup pro objasnění věci, kromě teda imunitní průkazky, kdy úkon jejím ukázáním automaticky končí ...

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-28 20:11
Exekutor kradl peníze dětem :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-28 20:17
Srdcervouci fotecka maminecky s malinkatym ditetem genderove nevyvažena by se mela ocenit nejakou pokutou od gender organizaci


www.seznamzpravy.cz/…763

Jeje, to je breku, to je mrzenicko .. nozky roztahnout, chlapa vydirat, jestli nebude dite, tak od tebe odejdu, jestli nebude dite tak ... kde ma chlap brat na to placeni ciziho bepracneho zivota ... to nikoho nezajima ... ze nema penize nevidi dite jeste je za lumpa co mu bere kdejakej xindl zločineckej řidičák dělá mu peklo v práci pokud ji má to nikoho netrápí ještě tomu lidi tleskají .... no jsou rodiny .. rozvrácené zničené nikdo jim nepomůže nemají peníze ještě na ně úřady útočí a ničí je .. proč .. jeden z rodičů se utkal s justiční mafií a dožadoval se zákonného postupu a spravedlnosti ... a uspěl s odražením útoků justiční mafie .. a to se děti .. nepromíjí v žádném tzv demokratickém režimu ... takového je třeba zlikvidovat ...

Zavřít všechny exekutory, aby si zmetci rozmysleli je na slušné lidi posílat, protože budou všechny prachy stejně zablokované justicí, a na takové hyeny se obracet.. taky celkem rychlé a elegantní řešení obludného problému .... zmizí exekutoři - zmizí nesmyslné pohledávky, které neexistují .. a kdo půjčuje, rozmyslí si, komu ... a nebude z toho mít bysiness s nesplatitelnými dluhy ...


Jen mám takovou obavu, že to skončí brzkým propuštěním, odškodněním a utvrzením exemafie, že si může dělat, co chce .. protože do základů mafiánského státu se přece nikdy nemlátí ... a kopající si do zadků policjati začnou stíhat tatínky za ty zdržené platby a soudkyně začnou rychle zvyšovat alimenty, aby ten výpadek byl pokryt ... jestliže máme exekutory, pak je zcela neústavní, aby bylo jakékoliv jiné trestání za jakýkoliv dluh ... sorry jako .. to je přímo v zákoně dané, že za dluh se nesmí sedět .... pravda miliontá změna definice znásilnění a předsudečné nenávisti nepočká ... to si lidé hlavně přejí řešit ...nic jiného je dnem i nocí netrápilo a netrápí ...

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-28 20:30
Jak nás bolševik zachránil...

babylonrevue.cz/jak-nas-bolsevik-zachranil/
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-28 20:35
Ve slušné společnosti se tomu říká anarchie či bordel. Kde je bordel, právo nehledejte ...


Tak jsem našel jednu stránku soudu, kde je napsáno něco o emailových podáních ..... laik se nevěřícně diví, odborník jenom žasne ..



"Podání podle zákona č. 150/2002 Sb., soudní řád správní, musí být podepsáno v souladu se zákonem č. 297/2016 Sb., o službách vytvářejících důvěru pro elektronické transakce, uznávaným elektronickým podpisem, tj. zaručeným elektronickým podpisem založeným na kvalifikovaném certifikátu pro elektronický podpis, nebo kvalifikovaným elektronickým podpisem. Nebylo-li podání takto podepsáno, musí být do 3 dnů potvrzeno písemným podáním shodného obsahu nebo předložen jeho originál, jinak se k němu nepřihlíží.

Žádosti o poskytnutí informace podle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, a dále stížnosti podle zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, nemusí být uznávaným elektronickým podpisem nebo kvalifikovaným elektronickým podpisem podepsány. Stejně tak nemusí být podepsány ani datové zprávy zaslané NSS, jejichž náležitosti neupravuje právní předpis. Jedná se například o běžnou e-mailovou komunikaci mezi pracovníky soudu a občany."



Podání jsou jednou neuznatelná pokud nejsou do 3 dní podána, jak za krále klacka, kurýrem na pergamenu ... podruhé u jiného úřadu do dnů pěti, asi je všude tento soud blíže než jakýkoliv jiný úřad - a sedlák zvládne ostrou chůzí pergamen předat osobně dřív ...nějaká podání nejspíše podle kávové sedliny určená nepotřebují pergamen v souladu s greendealem, kterému se kdovíproč zavázala i čr vůbec ...

Podání jedna jsou prý tedy uznatelná jenom tak, jiná podání jsou uznatelná jenom formou pergamenu nebo pomocí šifrovaných šmírovaných zpráv, které jistě dokáží každého soudruha i rovnou vyfotit a odposlechnout u pc či telefonu aby bylo jisto, že tyto osobně psal a je za ně plně právně postižitelný, pokud snad nejsou napsány dle etikety Guta Jarkovského ...nebo při jejichž psaní nebyl pisatel umytý, upravený a oblečen ve společensky přijatelném obleku ....



Každý nechť si tento "bordel", který je zjevně v naprostém nesouladu s jakoukoliv logikou a právem, tedy zneužitím práva, a přepjatým formalismem, který není právně uznatelný, přebere ve svém rozumu sám ...



Ostatně pakliže si klidně dovolí soud poslat někomu nepodepsaný cár černobílého papíru s názvem rozsudek s tím, že si má možnost originál prohlédnout u podavatele tedy na soudě ve spise na požádání, a že to platí jako doručený rozsudek, pak musí logicky platit to, že někdo pošle fotku podání, kteréhož to originál má doma za pecí a soud má možnost, kdykoliv se podavelte optat, zda tato fotka je souhlasná s originálem a zda tenteo existuje a zda ji skutečně on poslal, a tatkéž má soudce možnost si ve ssvém volném čase pokud by se mu to nezdálo bez ochranky a bez pistolek dojít na požádání k podavateli, pokud mu to dovolí a umožní, kdy se mu to bude hodit .. tento originál prohlédnout, že je skutečný, a tedy platný ... podle zásady rovnosti před zákonem ...

LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-28 20:37
Podívejte se, co má ten blb zase "na starosti..."

seznamzpravy.cz/.../...

V době, kdy tady řádí EXE a konkurzní bandy a kradou majetky za miliardy, tenhle idiot se jezdí "proletět".

Mimochodem, houby ví, co je to adrenalinový sport.

Kdyby si zašel na soud, v roli kritika justice - pak by teprve mohl mluvit o adrenalinu, a to na každém kroku.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-03-29 13:31
POZOR, kolky skončí...

zivnostnik.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.