Zkřížené hnáty : POZOR !! - Hnátek - VYDĚRAČ

POHŘEB  (prozatím)  zrušen. 

       

POZOR !!! na pohřební službu HNÁTEK.  Jedná se o podvodníka a vyděrače. 

 

Stručný popis událostí : Včera jsem se s touto firmou dohodnul na organizaci pohřbu Milana Orálka, s tím, že mi pošlou zálohovou fakturu. Říkali - 10 tisíc. Neměl jsem nic proti. 

Chtěl jsem vědět, kolik bude pohřeb stát. Dlouho neodpovídali. Až večer. Přišel mail - že 29 tisíc. 

To mi přišlo hodně, zvláště za situace, kdy v ceně nebyla zahrnuta rakev (neb obřad se měl konat již jen s urnou a popelem). Napsal jsem jim to. S tím, že bych rád věděl, zač ta cena vlastně je a že by měli uvažovat o jejím snížení - alespoň o třetinu. 

O snížení neuvažovali a s nikým se nebavili. 

Dnes ráno mi poslali fakturu - na 29 tisíc, tedy žádnou zálohovou, ale konečnou, s tím, že má být okamžitě zaplacena. Jinak že pohřeb nebude. Když jsem na to číslo, co mě předtím shánělo, volal, bylo mi sděleno ještě něco lepšího : Ne že má být zaplaceno, ale doslova - že jestli nebudou peníze zítra na účtě, pohřeb se nebude konat. 

Na zaplacení i převod tedy Hnátek určil JEDEN DEN

Vzhledem k tomu, že platit mohu jedině složenkou a ta má dobu doručení nejméně týden, i kdybych měl částku přímo u sebe, i kdybych s ní okamžitě běžel na poštu, zítra by rozhodně na jejich účtě nebyla. 

Nemluvě o tom, že si kupujete doslova zajíce v pytli, ještě jsem neviděl platit za zcela neznámé služby předem, za pohřeb už vůbec ne. Bez avíza, bez upozornění, naopak, s původním sdělením, že vystaví zálohovou fakturu na 10 tisíc. 

Napsal jsem mu, že pokud takto jednají se zákazníky, žasnu, že vůbec nějaké dosud mají. A že se rozhodně postarám, aby se celý Vyškov dozvěděl, co je to za podvodníka a vyděrače. 

A nejen to. Jedná se - s ohledem na okolnosti a oblast podnikání - o nihilistickou hyenu, která Vás vydírá přemrštěnými cenami za neznámé, leč hodně nekvalitní služby, a jako rukojmí si bere vaše mrtvé. 

Jestli se někdo kdy bude smažit v pekle, tak tahle hyena má předplaceno přední místo. 

Pohřeb se - logicky -  zatím odkládá. 

Ostatně, byl-li zesnulý zpopelněn a pohřeb bude jen s urnou, je už jedno, kdy. 

O přípravě budete informováni. Z těchto stránek. 

A budete-li mít volnou chvilku, věnujte se rozesílání tohoto článku na všechny vyškovské adresy, které seženete. 

______________________

______________________

 

 

 

Zkřížené hnáty : POZOR -  smrtelné nebezpečí. Pohřební služba HNÁTEK. 

 

 Zemřel Milan Orálek (k213.cz)

_______________________

_______________________

 Podívejte se, co ten podvodník chtěl - a co všechno si účtoval 2x !!! 

 

 

 

 

 

 

 Tak třeba položka Rakev : 3.312,- Kč - přitom žádná rakev nebyla a ani nebyla potřeba. Nebožtíka spálili - jak sami uvádí - v pytli, pohřeb jen s urnou - tak jakápak rakev ?? Tu si holt naúčtoval asi sám pro sebe. Nebo pro někoho jiného - a my ji máme zaplatit. 

 

Chladicí zařízení Brno - jedna z největších položek  5.714,- Kč : Platí obec, starosta to opakovaně potvrdil... 

 

Básničku jsme žádnou nechtěli, jasně jsem jim to sdělil - na účtě samozřejmě je... 

 

No, prostě - podvodník. A - vyděrač. Co si myslí, že může vydírat lidi jejich mrtvými příbuznými nebo blízkými. 

A už jsme o 9 tisíc níž, že ?? Tedy přesně to, na co jsem odhadoval pohřeb já : Maximum - 20 tisíc... Navíc - bez rakve. 

Konečně, zaujme jistě i druhá, stejně masivní  položka - 5.700,- Kč- prý za "obřadní síň". Obřadní síně rozhodně neubude, že tam pár lidí chvíli posedí, krom toho, takových posezení je tam jistě nejméně 5 denně ... Ergo - kšeft jako prase... Jestli každé posezení na židli stojí 5.700,- !!!! 

Zrůdná hyena z vyškovského hřbitova. Ahúúúú.... 

 

 

 

 

 

__________________________

__________________________

 

 

 

 

 

_______________________________

_______________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-04 18:42
M. Orálek pohřeb :

Hnátek je evidentní hyena. Naopak slušná pohřební služba nabídne splátkový kalendář bez navýšení.

Nevím, jestli si pan Orálek přál být pohřben právě ve Vyškově, když příbuzní, dcera nejeví vůbec zájem, pak by možná stálo za zvážení jiné město.

Z vlastní zkušenosti vím, že v Praze je řada velmi dobře zachovalých zděných hrobů s mramorovými deskami, které již nemají vlastníky a pohřební správy je nabízejí za cca 2 tisíce Kč k odkupu, nájem hrobového místa na 10 let pak za cca 9 tisíc Kč. Uložení urny do hrobu můžete si provést taky sám. Necháte pak jen vyměnit náhrobní nápisovou desku s jménem zemřelého z černého skla za cca 3,5 tisíce Kč, a sám ji lepidlem Mamutem apod. nalepíte na náhrobní desku, kontakt na sklenářství například zde:


www.sklenarstvi-vitraze.cz/?vitraze,33

Kdyby jste se rozhodl pro Prahu a okolí, pak doporučuji pohřební službu Helfi (působí po celé ČR) s možností splátek:

www.pohrebnisluzba-helfi.cz/.



LN
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-04 18:54
Pan Orálek z Vyškovska pocházel a měl tam známé a lidé ho tam znali. Proto jsme chtěli udělat poslední rozloučení tam. Jestli by tam chtěl být také pohřben, to si nejsem jist, vzhledem ke zkušenostem, které s tímto městem měl - a, jak vidět, ubohost a buranství jsou tam hluboce zakořeněny...
TAkže by asi nebyl proti, kdybychom ho odvezli do Prahy.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-04 19:06
A s hřbitovní správou je samozřejmě možné taky dohodnout splátkový kalendář, ti jsou rádi, že vůbec dostanou zaplaceno. LN
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-04 19:40
Á propós, mě napadlo : Že všechno špatné je k něčemu dobré - a tak třeba i toto :
Pohrávám si s myšlenkou, že - jsou-li staré hrobky či hrobová místa - tak snadno dostupná - jednu skutečně koupit - a udělat z ní společnou hrobku pro všechny, kdo skončí jako Milan. Protože zcela jistě si nelze dělat iluze, že Milan zůstane sám, o koho jeho rodina neprojeví po smrti zájem.
U poštvaných dětí, vychovaných zrůdnými matkami a feministicko- fašistickou justicí to lze skoro s jistotou čekat u všech¨...
Byť se jim to jednou zatraceně vrátí. A pak možná budou rády, že budou vědět, kde leží jejich táta a co se s ním po smrti stalo.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-04 19:55
OCENĚNÍ od PRÁVNÍKA potěší dvojnásob :

_______________

Dnes jsem na Vás dost myslel - před několika lety, co jsem poprvé navštívil Vaše stránky - tak mě zaujalo Vaše desatero sporu.

O některých bodech jsem trochu pochyboval, a to zejména, že jsem měl vždy názor, že laskavostí a milým přístupem lze něčeho dosáhnout.

Dnes jsem řešil kauzu, která už trvá 8 let a stále soud ještě ani pravomocně nerozhodl, zda je či není ve věci příslušný - meritorní projednání věci tedy nebude na pořadu dne rozhodně ani tento rok.

Když si ale uvědomím, co dělá protistrana, tak by se tyto body Vašeho desatera skutečně měly vyučovat na základních školách (a opakovat na právnických fakultách):

Každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán, každá vstřícnost vůči protistraně bude považována právem za slabost nebo za blbost. Mrzet vás budou jenom ty špatnosti, které jste už nestihli provést nebo nedokázali zorganizovat. (třikrát podtrhnout a přidat vykřičníky)

a vlastně není, jaké pasáže z Vašeho desatera kopírovat, musel bych jej zkopírovat úplně celé.

KP
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-04 20:50
A opet se na tom prizivuje nejhorsi hyena ze všech


k213.cz/…rac

Nevím jak ta pohřební služba, ale DPH .. to jako fakt státní parazite i za ten pohřeb po smrti budeš vybírat DPHčko ... aby náhodou nebožtík moc nespotřebovával jak nám to prezentoval kraďák státu vašek po hadráku jak je to prej strašně nutný na všechno uvalit daně? Dph na pohřeb bych kvalifikoval jako výtržnictví tedy neúcta k zemřelému, kterému z daněma nedají pokoj ani po smrti, a to každému finančákovi a každému kdo to navrhnul a schválil k tomu .. soud za každý jeden případ .. LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-05 17:44
Zdravím vás pane Fiala. S Milanem sem se znal moc dobře seznámil nas tchán ten ho zna 20 let. Řesili SME společně hodně věcí včetně domu, o který nás připravil Jícha a pořád se bránime už 5. rokem nyní budem u nejvyššího soudu. Ta zpráva nás hodně zarazila, že umřel. Nikomu nic neříkal, na delší dobu se odmlčel. Moc nám všem pomáhal bránit se soudům a exekutorům. Proto nás O to víc nasralo, že Hnátek chce tolik peněz za nic a že pohřeb a rozloučení nebude. Zkouseli jsme dát na Vyškov a na Ivanovice na FB jak se Hnatek zachoval, jen nevíme, jestli nám to schválí.

Kdyby ste něco potřebovali rádi pomůžeme. Byli sme s ním hodně času.

Uprimnou soustrast.

Kocmanovi, Antlovi.
____________________

Děkuji, že jste se ozvali. Já vím, jak byl Milan obětavý a určitě si nezaslouží, aby ho někde v tichosti rozsypali po trávě a nikdo o tom nevěděl.
Rozloučení bude, jen musím zjistit, co obecní úřad, co udělá s tím sociálním pohřbem a hlavně, kde je urna. A pak už si můžeme udělat rozloučení, kdykoliv se na tom domluvíme.

Zdravím

JF

_________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-05 17:46
Dobrý den, pane inženýre,



zarmoutila mě strohá zpráva na webu Vašeho sdružení.



Předně se musím představit. Jmenuji se Jan Olejníček, bydlím ve Vyškově.

Milan Orálek byl syn mojí sestřenice Bohuslavy Orálkové. S Milanem a jeho sestrou Olgou jsme vyrůstali na statku mých předků.

Udržovali jsme běžný styk; občas něco potřeboval sepsat, občas něco poradit. Naposled jsme se viděli, když nám v únoru přivezl oplatky z lázní z Jeseníků,

potkali jsme se a prohodili pár slov ještě na začátku března.

9. března jsem slavil 70. narozeniny a před tím jsem se snažil mu dovolat, aby se oslavy zúčastnil, ale ani na jedno z mně známých telefonních čísel se mi nepodařilo dovolat.



Proto mě velice překvapila tato smutná, nenadálá zpráva, stejně jako to, že pohřeb zařizuje Vaše sdružení.

Prosím, pokud víte něco bližšího o okolnostech úmrtí, případně je potřeba nějakým způsobem pomoci se zařizováním posledních záležitostí,

dejte mi, prosím, vědět. Budu rád. A díky za Váš přístup.


S pozdravem

Jan Olejníček, Vyškov

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.