Hnida to nerozdýchala...

Tedy, ani tak tu hnidu, jako trestní oznámení pro podvod... 

Z toho se bude těžko vylhávat. A i když se jí - jako obvykle - nic nestane, neboť vrána vráně oči nevyklove, je to zveřejněná ostuda - a jasný obrázek, co je kdo zač. 

Pro pravdu se každý zlobí, znáte to... "Hnida na těle národa" - prý ji to urazilo. Tak si nemá začínat, že ? 

Ale hlavně : Od hnidy uplynulo 6 neděl - aniž to komukoliv vadilo. Zato časová souslednost stran trestního oznámení pro podvod - je velmi nápadná, ba okatá. 

A tu hnida zjevně nerozdýchala... 

________________

 Pokuta 15.000,- !!! Prý za vyjádření o nízké inteligenci... Ten magor už se zjevně sám zbláznil. To by museli pozavírat všechny znalce, co kdy vystavili jaký posudek na různé primitivy - a také to o nich napsali. Tedy - že to jsou primitivové, co mají nízkou inteligenci... A nejen tu. Ale také absenci jakékoliv logiky, natož úsudku. 

Zneužití pravomoci jako vyšité. Budeme ho muset asi z té radnice skutečně vynést. 

 

 

 

 A teď - sledujte ta data... 

3.4. je vystavena pokuta. Na podání ze dne 16.2. ... Opět - retardovaný blbeček, co mu trvá celých 6 neděl, než mu dojde obsah sdělení... 

Zato ale : 

22.3. - je podáno trestní oznámení pro podvod. Viz : Stačí vyrazit mezi lidi... (k213.cz)

 A 26.3. - je odeslána zpráva OSZ o postoupení věci policii k prošetření. 

 

 

 

Dokážete si představit výmluvnější časovou návaznost ??? 

 

 

 

 

_______________________

_______________________

 No - a tak jsem jenom Úřadu připomněl, co je to NICOTNOST : 

 

 

 

 _____________

 

 __________________________

 

Tak drzé a okaté zneužití pravomocí je třeba i náležitě ocenit : 

 

 

__________________________

__________________________

 

 ZÁPIS Z KRAJSKÉHO ÚŘADU, z 21.3.

 

Kr.Úř : Prý to byl omyl... (k213.cz)

 

 Původní podání, zač je údajně ta pokuta. Alias - Hnida z ŹP : 

 

Pometlo na nic dobrý... (k213.cz)

 

____________________________

____________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-13 09:28
Pokuty za Hnidu Havelkovou
Dle zákona o přestupcích lze uložit pokutu 15000,-Kč jen tehdy, jestliže za přestupek znevážení stejného úředníka byla již předtím uložena PRAVOMOCNÁ pokuta 10.000,-Kč. Má to už Růžička splněno, lol?!

Jinak je známo, že na radnici a městském úřadě v Nymburce je řada bývalých fízlů s výsluhami, kteří si chudáci musí takto přivydělávat jako uvolnění zastupitelé a úředníci, aby nechcípli hlady. Myslete na ty chuděrky nezaopatřené, lol.

LN
__________________

No, hlavně nelze pokutovat pořád dokola za to samé. To už máme pokuty za 70 tisíc - za pravdivá vyjádření v odvoláních, na která máte samozřejmě právo... A k tomu trestní stíhání. Co byste musel jinak udělat, abyste dosáhnul téhož ?

Dělají tam ta prasata vůbec něco jiného než přemýšlí, jak by mi ještě zasolily ???


"je řada bývalých fízlů s výsluhami..." - tak tomu opravdu rád věřím, protože podle toho to tam taky vypadá...

Jedna blbka větší než druhá, všechny zbabělé jak ovce, že by před Vámi natož před kamerou utekly třeba pod zem, ale rozdávat pokuty by se jim hrozně líbilo.

Ale mstít se odkudsi ze zálohy, když si myslí, že na ně nemůžete, tak na to jsou machři.

Ten odbor ŽP - zvlášť. Všude zpustlé aleje - a oni se diví, když se jich zeptáte, co v tom za posledních 5 let udělali - a klidně Vám odpoví, že - NIC. Ale drzý jsou jako opice. A škodit dál, na to je teda užije.

Tyhle krávy by měly denně prosit na kolenou na náměstí za odpuštění občany Nymburka, že to s takovou pakáží musí vydržet až do příštích voleb a většinou i dál. Pokud se jich nezbaví jinak.

A u Růžičky, který se probere poté, co je na něj podáno trestní oznámení, bych to viděl jednoznačně na vazbu, protože je zjevně obecným ohrožením širokého okolí.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-13 09:51
Okouzlující je ten idiot Růžička zvláště když v těch zdůvodněních fantazíruje o výrocích ESLP či Ústavního soudu - a přitom není schopen rozlišit útočníka od napadeného či veřejný zájem a kdo v něm jedná.
Blbeček par excellance. By mě zajímalo, kde ho vyhrabali.

Naposledy, na Blažkově přednášce o Mašínech, říkal, že už jsou v republice jen asi 3 města, kde dosud zůstala ulice maršála Koněva. Vsadím se, že v Nymburce zmizí jako poslední. Co od takových hovad z MÚ taky můžete čekat, že ?

www.k213.cz/JOOMLA/3924-ulice-po-okupantech-uz-ne
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-13 09:54
České děti nemají dobrý vztah s otci...

(Zapomněli dodat, kolik z nich s otcem vůbec žije... a jakému vymytí hlav byly vystaveny ...)

novinky.cz/.../...

_________________


Údajně nestranný výzkum bývalé ministryně práce a sociálních věcí Michaely Marksové z institutu Slovo:

www.novinky.cz/…696.

Pročpak jsou tak údajně špatné vztahy děti s otci?

To jsou ty státem a EU, USA dotované neziskovky, které jsou k ničemu a jen škodí; Marksová se zas po čase vynořila jako před ní řada neúspěšných údajných politiků, trvale však finančně parazitujících na společnosti.

LN
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-13 09:56
Válečné zločiny : Úmysl zasáhnout civilisty je vždycky trestný...

idnes.cz/.../...

Na druhé straně : Asi jen blázen by se k němu přiznával...
______________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-13 15:22
Krecek je od toho, aby si nahrabal

k213.cz/…opa

Kolik takovych blábolů už nejen od křečka a jeho poskoků a poskoken mám ..... když už si nevěděl rady, tak prej už je to dávno a už s tím nikdo zabejvat nikdá nebude... škody v řádech milionů korun si jako kripl zaplaťte nějak sám okamžitě se uzdravte a koukejte makat a platiti daně jako by se vám nic nestalo a nerušte, kradem dál ....

Dokud si namísto ježdění po soudech a úřadech nezafinancumeme vlastní policii řádně zvolenou lidmi dle článku 23 která bude nekompromisně ten dobytek brát po desítkách do antonů a svážet na lidové soudy a rovnou do lidových věznic ... tak budou dál škodit dělat si dobře a tvářit se jako že pracují nebo co ...
Je to jako každá mafie .. když ji necháte dělat co co chce taky časem ani nebude dělat to co dělá někde pokoutně, ale pěkně všem na očích a ještě se svými zločiny bude chlubit, aby zastrašila všechny, kdož neplatí výpalné ....

Dějiny jsou plné vzpour povstání defenestrací a jiných akcí lidí, co měli jen svoje nohy a vše si museli domlouvat osobně někde po hospodách a tak podobně z huby do ucha ... dneska všichni mají i video můžou se na to bezpráví podívat z gauče a na zločince si dojet autíčkem domluvit se telefonem nebo přes socsítě ...ale nezmůžou se vůbec na nic ... raději vezmou další 2 práce drží hubu a krok a přejí dál aby sousedovi chcípla díky mafii i ta poslední koza děcka a dostal se na nemocnej na ulici .. jistě jim pak všem bude mnohem líp ...jistě za to ten soused, co má socku nebo marně o ní nemocnej žádá a nemohl pracovat nebo nemůže díky justiční a ouřední mafii, mohl že si nemůžou dovolit porše za 10 mega ale "jen" škodovku za 2 mega ... zajímá někoho že si justiční mafie klidně hýčká úchyláka co si natáčel děti v šatnách celé roky a nechal si za to platit ještě ale na stranu druhou zlikvidovala jednoho z poškozených rodičů a jeho rodinu natočených a vymyslela si aby to bylo o to absurdnější trestnej čin údajné možnosti někoho údajně nahatého na tom místě pozorovat? Kde jsou pořádkové pokuty za to, že nazvala vydírající justiční mafie rodiče zástupce jedné z poškonzených nezletilých natočených tím úchylem prý úchylákem na základě křivého posudku kde se psalo že je v pořádku ale v závěru pro fízlačku že je prý "podezření na deviaci"? Což byl a je takovej nesmysl, že by to pochopil i naprostej dement?
Jinak doporučuji používat odborné výrazy vůči ouřadům a dalšímu póvlu deviací ... když budou se cítíti uraženi není nic lepšího než prokázat urážku sexuologickým posudkem uraženého ouřady .... ať prokáže že to není pravdou ...a na kameru ... jako to dělají oni nevinným křivě obviněným ....

PS: V Jihlavě na magistrátu si blbka vzpomněla dokonce po 5ti letech, že jejího na exekutora si hrajícícho kamaráda před takovou dobou prej údajně urazilo něco .... ani jim to není hloupé takto staré věci vytahovat ... ukradne peníze rodině s malejma dětma za kovidu, v rozporu s plandemickou situací a proklamovanou pomocí rodičům, a ještě se uráží, když ho nazvete zlodějem, poté co napíše, že nic přepočítávat nebude, nic prokazovat nebude, že chce prachy, jako by se jednalo o majitele luxusní pronajímané nemovitosti co má doživotní rentu nepodléhající dani z příjmu nebo co, a basta ......

LS

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.