Zmapovaný hyenismus soudce

Namísto mravního vzoru, morální odpad. 

Zmapovali jednoho, desítky dalších dělají totéž, akorát to nikdo dosud nepopsal. 

Už víte, na co potřebují "domácí studium" a volné pátky a často i pondělky ? Aby vybírali výpalné od chudáků na ubytovnách, dražili ukradené domy - a vůbec, všestranně podporovali svou "nezávislost" - na platech. 

Soudce - mimochodem krajského soudu, tedy odvolacího pro běžné věci - menší krádeže, podvody, zpronevěry - údajně neví, že jako soudce nesmí ani podnikat, ani dražit v dražbách, organizovaných soudem nebo exekutorem - ale zato ví, kde ty dražby jsou, co a kdy se draží - a jak se k tomu dostat. 

Vinu na tomto naprosto děsivém stavu má samozřejmě zdaleka nejen tento soudce, ten jen využil nulové kontroly a morálního nihilismu, který kolem něj všeobecně panuje, ale celý systém - protože to o něm musel vědět kde kdo. 

Odpovědnost nesou soudy nejvyšších stupňů - tedy Nejvyšší a Ústavní - protože dobře vím, že pokud se na ně někdo obracel s návrhem či stížností, že dražená věc vůbec neodpovídá přiměřené exekuci, tak se mu jenom vysmály - a samozřejmě, ať se draží dál. 

Dražilo se přece pro soudce. 

Tady vůbec nejde o nějaký "výkon spravedlnosti", či o to, že "dluhy se mají platit". AspoŇ ti, co tomu věřili, teď vidí, nakolik byli naivní. 

Tady jde o organizovanou, nerozkrytou a dosud nepostižitelnou  velkozlodějnu, kde pod záminkou "dluhů", často zcela uměle vytvořených a zrežírovaných, nebo alespoň důkladně uměle nafouknutých, si banda justičních grázlů svévolně přivlastňuje a rozděluje národní bohatství a majetky všech ostatních. 

Zlodějský systém, který nikde jinde nemá obdoby. Stejně, jako málokde jinde má obdobu morální skladba a sociální původ českých soudců. 

Jeden jediný byl rozkryt a zmapován - co ti ostatní ? 

Mimochodem, všimli jste si - Seznam Zprávy rozkryl dvě kauzy, obě ze Zlína - jeden větší bordel než druhý. 

 V jednom seděli a dál sedí nevinně odsouzení za vraždu důchodce ve Slopném ( Obnova řízení v kauze brutální vraždy seniora ze Slopného je stále nejistá - Novinky   ) - když se o to reportéři začali zajímat, našli v případu - i bez právního vzdělání -  takové seky, že by se za ně musel stydět už běžný školák - ve druhé rozkryli lidskou a justiční hyenu, která se věnuje velkokrádežím nemovitostí a "podnikání" s chudobou. 

Co za morální zvrhlíky to musí být, když takhle se chovají a z takového chování je lze snadno usvědčit ? 

A ti že mají posuzovat ostatní ? Rozhodovat o tom, zda se ostatní provinili, nebo ne ? 

Prostě - otřesné. 

Všimněte si : Není dne, aby nebyla zveřejněna zpráva o dalších krádežích, podvodech, rvačkách, ublížení na zdraví - policajty. 

A teď už i - konečně - začíná najevo vyplouvat i justiční špína, dlouho držená pod pokličkou jako v kanálu. 

A s takovýmto státním aparátem se nestydí  třeba ODS vůbec předstoupit před voliče ?? 

Denně by za to oba ministry (spravedlnosti a vnitra), spolu s premiérem, měli honit klacky po náměstích. 

A premiér, který je zodpovědný svému národu (nikoliv americkému presidentovi) nemá na starosti nic lepšího - než tvrdit, že jsme jakási blíže neurčená politická velmoc, která chce určovat chod dějin. 

Jsme všem leda k smíchu - a s takovýmto státním aparátem, dvojnásob. 

Každý, kdo by chtěl premiéra usadit, snadno může. Stačí mu říct : Hele, podívej se, co jsi zbudoval doma... A - styď se. 

Komu chceš radit, když si neumíš uklidit vlastní dům ?? 

____________________________

____________________________

 

 

 

________________________________

________________________________

 

Soudcův byznys: Získal domy, které lidem kvůli pár tisícům dražili exekutoři - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

Čelovky a „nepřizpůsobiví“. Jak soudce s manželkou vedou byznys s realitami - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

Už cosi "připouští" : 

 

Soudce vysvětlil svůj byznys s domy z exekucí. Připustil, že porušil zákon - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)

 

_________________________________

_________________________________

 

 

 

 

 

_____________________________

_____________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-16 15:10
Justiční hyena Koudela - Zlín
Soudce, který nezná své povinnosti, protože je údajně moc předpisů, tak za co ty prachy bere?!

Soudce, který se nezákonně dlouhodobě zúčastňuje exekučních dražeb nemovitostí pro pár tisíc korun údajných dluhů - tedy se vědomě zúčastňuje svinstva, které je v Německu, Rakousku, Dánsku, Nizozemí a v jiných normálních demokratických státech zakázáno a nepřípustné, a současně tvrdí, že má sociální cítění, když lidem v exekučních dražbách zaplatí zlomek tržní ceny jejich nemovitostí.

Soudce, který si na tomto svinstvu postavil celý rodinný byznys včetně výhodného přeprodeje za mnohem vyšší cenu takto lacino získaných nemovitostí v exekučních dražbách.

www.seznamzpravy.cz/…612

seznamzpravy.cz/.../...

Jedním slovem amorální grázl.

Kdy Blažek postaví Koudelu mimo funkci soudce?

A kdy Blažek či předseda příslušného soudu zahájí řízení o zbavení Koudely funkce soudce?!

Kdy Koudela bude vykopnut z taláru?!

Uvidíme, zda-li ve Vašem případě si taky drzý justiční grázl nepřijde pro klíče Vaší nemovitosti případně získané v tom svinstvu zvaném oddlužení formou splátkového kalendáře zpeněžením majetkové podstaty, jak to na Zlínsku a okolí běžně dělal stále soudce Koudela. Jistě byste neváhal mu dát přes držku.

LN
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-16 15:12
Koudela webu řekl, že nikdy nekonal činnost, o které by věděl, že není soudci dovolena. „Bohužel těch zákonů už je tolik, že málokterý právník zná i všechny ty zákony ze své oblasti,“ uvedl soudce a dodal, že on je specialista na trestní právo.


mě je z toho na zvracení, soudce arogantně porušuje zákon a pak řekne, že zákon nezná, kéž by soudy stejným metrem měřily občanům, kteří občas něco neudělají úplně bezchybně

KP
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-16 18:40
Totalitní bolševickofašistická diktatura nikým nevolená jede dál a dál v rozkrádání všeho a okrádání všech co se nemají jak bránit .... k čemu je nám, že to za 50 100let bude v učebnicích jako doba temná krutá a nesnesitelná? K čemu to je zasebevražděným nemocným trpícím a nenarozeným dětem které si nemohli okradení dovolit nikdy mít?

Jen tak mimochodem ... když zabiju soudce a budu se hájit tím že nevím, že se to nesmí, taky půjdu před kárnou komisi s tím, že mi na pár měsíců o pár procent sníží plat, nebo mě svléknou s hadrů, které mám právě na sobě jako nejvyšší možný trest? Z toho trestního práva bych pana soudce rád prozkoušel .. jen tak bez přípravky co mě utkvělo v paměti po několikerém přečtení před mnoha lety dodnes nedořešeno justiční parazité se jenom mstí skrze další úřady a parazity namísto omluvy a uhrazení škod a nákladů řízení..... schválně kdo toho bude vědět víc alespoň z trestního práva a tudíž si zaslouží jeho plat?

A tím jeho znalectvím trestního práva myslel co? Udělat co mu státní zástupce řekne nebo napíše? Každý kdo si nezávisle na čemkoliv dělá co jej napadne nikdy nebude přínosem pro okolí .. to snad chápe i malé děcko ... představte si že by takro nezávisle dělali třeba pekaři instalatéři elektrikáři zdravotníci záchranáři loďmistři kapitáni letci šiči obuvníci prodavači popeláři učitelé kuchaři uklízeči ralitní makléři řidiči stavaři atdatdatd .... představte si tu apokalypsu kdyby soukromej sektor dělal co ho napadne jak ho napadne nebo nedělal co má dělat a musí dělat bylo mu to fuk a nic by mu za to nehrozilo a't provede komukoliv co chce a ještě by si kradl od lidí na sto dousettisícový platy k tomu........ do týdne svět v troskách všude skáza a zmar a slavné mrazáky mrtvol v ulicích ....a tomuhle chce dokonce někdo dávat pravomoc rozhodnout o trestu smrti ...takový hovada nemají právo ani udělovat napomenutí ..

Vývoj lidstva .... víc a víc zdegenerovaných arogantních psychopatickcýh amorálních zlodějských úchylných faraónů ... hmm nevím jestli je to vývoj k dobrému a lepšímu světu ... až zbude jeden poslední přeživší otrok a zbytek světa budou jenom ti erární samozvaí vládci faraóni nejrůznejších stupňů nevím jestli jim bude lépe a budou šťastní ....a pozvedne to vědomosti technický pokrok kulturu a duchovní stránku lidstva ...

PS: Pane soudce, navrhuji zprostit svého klienta obžaloby .... jakto dyť se sám přihlásil, přiznal, navrhl si i trest v horní sazbě, dodal všechny důkazy svojí viny, podle jakého zákona chcete, abych ho, pane obhájce, zprostil obžaloby?

Ten neznáte pane soudce ... to vy neděláte ... hmmmm tak to já ho asi budu muset zprostit no .. pan státní zástupce taky prej žádný zákony nezná no a jenom kroutí hlavou a marně se snaží něco nalistovat v zákoníku a ještě ho má vzhůru nohama bo neumí ani číst ...... LS
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-16 18:41
Požaduje otázky e-mailem. A asi začne odpovídat tiskový mluvčí...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-16 18:51
Zkorumpované město :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-16 18:51
Zkorumpovaný štáb :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-16 18:55
Jejich starosti bych chtěl mít :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 15:33
Proč je potíž, když soudce kupuje domy v exekuci ??

A kdo se tak blbě může ptát ??

Asi proto, že to má jako soudce zakázáno, i kdyby neměl, je to nemravné a nemorální a hlavně - ve střetu zájmů. Protože si ty exekuce může uměle vytvářet, a taky vytváří...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 15:39
Toho soudce, jako ukázku superzmrda ve funkci ústavního činitele, nenechám úplně. Blažek i předseda jeho soudu už má 106ku, kolik podobných soudců, co neznají zákony a diví se, platí on ze státních peněz. Za ten chlívek zodpovídají, tak ať tam trochu uklidí. Chtějí ušetřit, tak ať šetří na sociálních dávkách vyplácených těmto neznalcům zákonů pravidelně měsíčně a valorizovaně. Ať si udělá právní neznalec na pracáku rekvalifikaci na křoviňák, jako nabízeli mé osobě, už jsem mu poslal i kontakt na pracovnici na pracáku. Strašně sympatická paní. Asi manželka úplně blbého fízla :-) Neznalost práva prý stát nezajímá, měl se obrátit na právníka, pan soudce :-) :-) :-) KJ.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 15:41
Takže soudkyně, asi socka, dostává darem byt od ruských hajzlíků a neohrožuje to její nezávislost! A pak se divíš, jak soudy rozhodují.
Další důkaz o tom, že česká justice je stále ovládána rusky mluvící mafií:

Soudkyní ve sporu Zemana s lékařkou je partnerka Zemanova spojence - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)


A nikomu to nevadí.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 15:44
Pražský soud kolabuje, kvůli nízkým platům :


Pražský soud kolabuje, kvůli nízkým platům mu prchají klíčoví úředníci. Bez nich se ani nezapne technika


archiv.hn.cz/…ika

archiv.hn.cz/.../

Jedno řešení by tady bylo : Každý jeden soudce dá půlku platu jednomu technikovi.

Konečně budou na soudě zaplaceni ti, kteří něco skutečně dělají - a ne jen škodí lidem...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 15:45
Irina ovládne soud :

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 16:12
Dva soudci, kterým hrozilo odvolání, rezignovali

www.ceska-justice.cz/…li/

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 16:14
Do Ústavního soudu může zamířit Langášek i Přibáň, senátorům se oba líbí

www.novinky.cz/…433

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 16:17
Další :

Zneužíváte svoji moc a užíváte si to, vytkl soudkyni Petrusové kárný senát


www.ceska-justice.cz/…at/
__________________


ceska-justice.cz/.../...


Kamila Petrusová z Prahy 6 přijde o 1 měsíční plat...

Já měl za to, že zneužití pravomoci je trestný čin.

U soudu (obecného) : Milý lupiči, vykradl jste sámošku a zabil prodavačku. Oznámíme to zaměstnavateli a ten Vám na dva měsíce sníží plat o 15% ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 16:21
Pražské soudy čelí exodu zaměstnanců. Petice za jejich platy už sepisují i soudci

www.ceska-justice.cz/…ci/

ceska-justice.cz/.../...
________________

Proč sepisují petice ? Proč jim radši nedají půlku svého ???

A ještě jedna zajímavost : Kdykoliv, když jsem soudům nabídnul, že kterékoliv místo na soudě, co tzv. nemohou nikoho sehnat, obsadí naše sdružení svými členy - v tu ránu nářky okamžitě ustaly - a už o nedostatku zaměstnanců nebylo slechu dechu...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 16:22
Exekutor podporovatelem exprezidenta Zemana


Justiční hnůj každý den, tentokrát v hlavní roli: Vítková, Ivanko, Mařík, Zeman:

www.seznamzpravy.cz/…691.

seznamzpravy.cz/.../...

Jak to mají kluci exekutorský ošetřený u politiků, lol.

A kdy dojde na Kubečku, Ivankovu podržtašku?!

LN
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 16:23
Exekutor Ivanko se soudkyní Dášou Vítkovou :

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 16:24
Sedmilhář z MV :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 16:26
Kozák se léčil se u psychiatra! Jak mohl dostat zbrojní průkaz?

www.blesk.cz/…tml
www.lidovky.cz/…rkj

Vrah byl na Filozofické fakultě už desítky minut před střelbou, ukazuje vyšetřování

echo24.cz/…lta

____________________


echo24.cz/.../...

lidovky.cz/.../...

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 16:27
Chrudim má starší oponu než ND :


chrudimsky.denik.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 16:33
Napadla mne taková myšlenka : V rozhovoru pro Seznam Zprávy
prohlásil soudce (náš vrstevník a tedy bolševik) tuto větu:
Podle svých slov totiž nevěděl, že mu paragrafy takové jednání zakazují. „Bohužel těch zákonů už je tolik, že málokterý právník zná i všechny zákony ze své oblasti,“ řekl Koudela Valáškovi při telefonickém hovoru.
zdroj:

www.seznamzpravy.cz/….cz

seznamzpravy.cz/.../...



Máš kontakty na dost lidí. Pokud každý z nás podá tr. oznámení na soudce pro šíření poplašné zprávy (každý soudce přece právo zná ) v místě bydliště, a budeme ta tr. oznámení evidovat, Ty pak na netu zveřejníš všechna ta tr. oznámení, tak už to bude znepokojení u skupiny osob, musí to nakonec i řešit.
Řešíme to, co říká soudce do veřejného prostoru jako chudák vexlák, co už nevexluje valuty, ale podílí se na okrádání lidí o bydlení pro zábavu.

Co Ty na to ?

K.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-18 16:47
Někomu stačí zaplatit 1% dluhů - a je to smazáno, po někom chtějí jejich trojnásobek :

e15.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-20 14:55
Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Děkujeme vám za pochopení a žádáme o zachování soukromí.

msn.com/.../...

Když se rozchází kokot se zlatokopkou...

Jedině kokot může mluvit o rodinné harmonii - při rozvodu.
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-20 14:56
Exekutor v želízkách : NÁDHERNÝ POHLED !!!

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2024-04-20 15:02
Odpornej chlap - od pohledu :

idnes.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.