Goebbelsovo dědictví

 Obraz mainstreamové propagandy a názorů průměrného pivního žvanila by protagonistu a tvůrce prolhané hitlerovské propagandy, masírující denně masy a vytvářející jejich názor, bezesporu nemálo potěšil...

 

Stejně jako skutečnost, že i v době internetu, satelitů a snadno dostupných informací z celého světa je možno podstatnou část veřejnosti takto masírovat, neboť ta - krom řízku a pivní sklenice - stejně vnímá (byť v polospánku) jen to, co je jí oficiálně naservírováno především komerčními stanicemi - a ty o konflikty se státem a jeho mocí rozhodně nestojí (ruší to jejich podnikání), a tak státní instituce jsou v jejich vysílání vždy ti nejkladnější hrdinové.

To už i ČT občas natočí něco o - řekněme - odvrácené straně společnosti, kde se pak - obvykle šokovaný - divák dozví, co se tady - aspoň někde - děje - ale ve vysílání Novy či Primy, na které primitivové koukají především, nic podobného nenajdete.

Tam jsou státní orgány, a především policajti, následně pak soudy, vždy jen a jen za neúplatné a statečné hrdiny bez bázně a hany.

Nejrozšířenější lidskou vlastností totiž možná ani není závist, ale tupost, lenost a pohodlnost. A tendence nepřipouštět si starosti, dokud se nás bezprostředně netýkají.

Když si přečtu následující věty :

___________

"Češi z veřejných institucí nejvíce důvěřují armádě a policii, naopak ne příliš velké důvěře se těší církve.

Armádě podle CVVM důvěřuje 63 procent dotázaných, policii 61 procent. Důvěru soudům pak vyjádřilo 54 procent respondentů.

 

Nejnižší důvěru ze zkoumaných institucí veřejného života mají církve. Věří jim čtvrtina respondentů."

_________

 

tak se nutně musím ptát, kdo z těch respondentů měl kdy jakou osobní zkušenost s těmi, o nichž se takto vyjadřuje.

54% vyjádřilo důvěru soudům ????

A kolik z nich vůbec kdy na soudě bylo ?

Já totiž neznám - a to zdaleka nejen z příznivců našeho sdružení nebo přímo justicí postižených lidí, ale obecně, z těch, kdo kdy na soudě byli nebo s nimi něco někdy zažili - skutečně NIKOHO, kdo by odešel alespoň vzdáleně spokojen, kdo by ocenil, že tam zažil řád a pořádek, že s ním bylo zacházeno korektně a podle zákona.  

Natož pak kdybych se zeptal těch, kdo kdy policii poznali z role obviněného, soudy z role obžalovaného, atd.

 

A kdo kdy měl - z respondentů - vůbec jakou zkušenost s u nás působicími církvemi ???

Nemyslím si, že ty fungují ve všem stoprocentně, ale - na rozdíl od soudů či policie - alespoň se nikdy nesnaží vědomě škodit lidem, natož lidem cizím, ke kterým nemají žádný osobní vztah, ba naopak, lze tam vysledovat snahu pomáhat, kde to jde - a obvykle za to nic nečekat.

K tomu, aby většina respondentů hodnotila situaci - jak se řekne anglicky výstižně - up-side down - tedy pravdu vzhůru nohama, naruby, obráceně - k tomu je zapotřebí masového vymytí, ba vymydlení mozků.

A - jak vidět - u primitivů se to i v době internetu a všeobecné dostupnosti zpráv z celého světa - daří. A bude se asi dařit vždy.

Proto se mocní tolik bojí těchto stránek, proto ten šok lidí, kteří si je - třeba po něčím odkazu či doporučení - znenadání a bez přípravy přečtou...

Protože na to prostě nejsou připraveni, nedokáží to vstřebat a strávit.

Příliš mnoho příliš prudkého světla totiž neprozařuje, neosvětluje,  ale oslepuje.

A i to propagandisté vždy dobře věděli.

Přesto přese všechno - nezbývá než konstatovat : Při přečtení výše uvedených citátů z článku a faktů v nich obsažených (pokud jsou alespoň přibližně pravdivá) a při vědomí, jaká je skutečnost - se musí Goebbels v pekle smát, až poklička na kotli řinčí ...

 

https://www.novinky.cz/domaci/434756-cesi-veri-nejvic-armade-a-policii-odbory-si-pohorsily.html

___________________

___________________

Comments  

0 # Saxána 2017-04-11 08:52
Konečně diskuse - kariérní řád soudců - právě teď ČT 24 asi tak od 10:40 hod - srovnávání značných rozdílností v ČR a Německa!
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-11 15:32
Jako obvykle nás zapomněli pozvat. Přitom nikdo jiný jim v diskusi nic neřekne.

Ale o to jim samozřejmě jde : Aby se tzv. diskutovalo - jako že se něco děje - a hlavně se nic ve skutečnosti nikdy neřešilo.... :sad:
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-11 15:44
100+1 v roce 2017.
Jedno zvlastni centrum dusevniho zdravi tez pro vladu CR!!!
Nebylo by lepsi v CR zrusit podvodnou posranou Listinu ZLP a zavest podepsanou UMLUVU ZLP, aby obcane mohli normalne zit a nepotrebovali psychiatry???
Nejsou ta dusevni vykolejeni v CR jen DUSLEDEK psychopaticke komunisticke legislativy?
Z.
blesk.cz/.../...

_____________

Psychiatrické zatížení společnosti je dáno tím, jak se zachází s lidmi, což není zdaleka jen zákon. Jsou to především hovada na vedoucích místech, od kterých se to pak šíří jako mor všude níž. Stát by měl jít příkladem - tady bohužel leda odstrašujícím.
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-11 15:45
Neziskovek jako máku ...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-11 16:04
Z ČT se mě ptali, jestli prý neznám někoho, kdo má zkušenosti s tím, že mu kvůli výživnému sebrali řidičák.

Napadnul mě jenom tenhle pán :

aplikace.policie.cz/.../...

Ale jestli víte ještě o někom (protože tohodle asi těžko na kameru seženou), tak mi dejte obratem vědět.

JF
0 # Ing. Jiří Fiala 2017-04-12 10:34
CT by si mohlo tez do studia pozvat ministry Ludvika a Pelikana

CT se na Vas obratilo s zadosti o sehnani nejakeho neplatice alimentu, postizeneho odebranim ridicaku.
CT by si mohlo tez do studia pozvat ministry Ludvika a Pelikana, aby spolecne hledali odpoved na mnou uvedene 2 otazky:
Nebylo by lepsi v CR zrusit podvodnou posranou Listinu ZLP a zavest podepsanou UMLUVU ZLP, aby obcane mohli normalne zit a nepotrebovali psychiatry???
Nejsou ta dusevni vykolejeni v CR jen DUSLEDEK psychopaticke komunisticke legislativy?
Pokud byste byl k teto debate tez pozvan, tak byste tam mohl promluvit o tom, co Vas vedlo ke skoku z okna u soudu se spisem v ruce!
Z.

_______________

Na to se odpovídá snadno : Spis jsme zabavili jako sdružení proto, že justice nevykonala (a to dodneška !!) pro ni závazný rozsudek mezinárodního soudu. A prokázala, že toho není schopna.

A protože mi ozbrojenci zastoupili normální odchozí cestu, odešel jsem - i se spisem - oknem.

Jednoduchý a jasný jak facka. :-)
0 # Kedul 2017-04-11 19:16
novinky.cz/.../...

To je tak .. mobily, pocitace, databaze, kamerove systemy .... a pustte k tomu zakomplexovaneho policajta, ktery se nehodi ani k pasu a vyzbrojte ho ostryma... to pak znehodnoti sluzebni spodky i politik

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.