Uváčiková (konečně) před soudem !!

Podle věrohodných zdrojů, které se obrátily na vedení K 213 se žádostí o zveřejnění, má se konat zítra, tedy ve čtvrtek, 30. září trestní řízení proti obžalované Aleně Uváčikové, a to pod č.j. 2 T 97/2010.

Obžalována je podle § 175/2a) a trestní oznámení na ni podal sám soudce, před kterým křivě svědčila v neprospěch jedné ze stran.

Podle jiných našich věrohodných zpráv Uváčikové skončila v červenci podmínka, tohoto jednání se měla tedy dopustit při podmíněném odsouzení a je tedy možné, že jí půjde skutečně minimálně o pár měsíců  ve Světlé nad Sázavou. .

Jednání by se mělo konat 30. září od 10.30 hodin v justičním areálu na Míčánkách, č. dveří 3.304 - III.p.

__________________________


Ještě malé doplnění k Vaší informaci na internetu. Já jsem dnes na webu justice zjistil, že uvedené trestní jednání s paní Uváčikovou bude probíhat již od 10.00 hodin. Tak Vás prosím o aktualizaci této informace na webu K 213 ať to někdo nezmešká.   Odkaz kde jsem to zjistil: 
 


Aby to v soudní síni moc nerachotilo, jak té sněhové královně začne pukat to ledové srdce. Aby nebyly ty prdy moc slyšet a nerušilo to jednání. J.S.L.8-)
__________________________________

Kam to opatrovnické soudnictví spěje:
 

Pepíčkovi hrozila pětka z matematiky, tak navštívil s mámou spolehlivou kádrovou psycholožku Uvážnikovou. Psycholožka napsala, že Pepíček nesouhlasí se školní docházkou zejména v hodinách matematiky. Trvá na výměně paní učitelky, která je podle jeho slov:" Úplně blbá štěnice." Psycholožka Uvážniková doplňuje do zápisu z vyšetření: "Paní učitelka smrdí , jako zkyslá houba a plesnivá křída. "

 

 

 

Soudkyně předběžným opatřením osvobozuje žáka Pepíčka Nezbedného od školní docházky po dobu 3 měsíců, panu řediteli soud ukládá paní učitelku do hodiny od doručení usnesení propustit bez nároku na odstupné. Odvolání nemá odkladný účinek. Soudkyně JUDr Alena Brzo-bohatá.

 

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2592
_____________________________

Bohu díky za tyto dary. Nechť hnije v pekle, ať platí odškodné aspoň do státní kasy, stejně kvůli takovým, jako je ona vznikly státní dluhy. Zdraví našim dětem nevrátí, ale může platit , živností na to má dost. J. ;-)
_____________________________

Trpěl Jób mnoho let , i jednoho dne se Bůh nad ním slitoval a zkasíroval Uváčikovou. :-D :-D
_____________________________