Policejní tažení proti K 213 pokračuje

 

Pan Jiří Komárek z Chrudimi, který před několika měsíci rozšířil po svém rodném městě letáky o tamní „policejně justiční mafii“ (která se mj. objektivně minimálně lví měrou podílela  na dlouhodobém týrání a smrti jeho ani ne dvacetileté dcery Jany) byl dnes za to odveden místními policajty v poutech přímo ze zaměstnání před zraky svých spolupracovníků a dalších občanů. Prý pomlouval.

 

Po našem předsedovi Ing. Jiřím Fialovi, který byl před letošními letními prázdninami držen plných 69 dnů v protiprávní vazbě, po pokusu trestně stíhat mluvčího K 213 Ing. Jiřího Štefka na Kladně za článek o místním patrně nesvéprávném soudci Koudelkovi, je v krátké době pronásledován další aktivista K 213 za to, že si dovolil říct a napsat pravdu o současné postkomunistické policejně justiční mafii a jejich praktikách. A to prý žijeme v demokratické zemi, jak nám i světu neustále tvrdí naši státní představitelé!!!

 

http://k213.files.wordpress.com/2010/08/pouta.jpg

Starý evergreen všech totalitních režimů – pouta na rukou kritiků a čestných lidí.

Připomeňme si širší souvislosti : Zničení dětství a vztahu dcery s jejím tátou, na kterém se rovnou měrou podílela jak chrudimská policejně justiční mafie, tak samozřejmě i matka dcery - žádnými trestnými činy nejsou.

To, že matka vyloučí z pohřbu polovinu příbuzenstva, které nesmí jít ani na mši - poté, co si matka ukradla i mrtvou dceru, kterou umučila - to také žádným trestným činem není a policie to vůbec nevyšetřuje.

To, že v okamžiku pohřbu, kdy je masově páchán trestný čin poškozování cizích práv, je na hřbitově přítomno minimálně 30 policajtů v uniformách i v civilu (a další desítky zjevně v záloze poblíž hřbitova) , kteří této zvůli mlčky, často i s úsměvem, přihlíží - to je taky naprosto v pořádku, to také žádným trestným činem není.

Když si ale pan Komárek natiskne letáky o tom, jaká hovada v současnosti pracují v policejně justiční mafii a že mu zabili dceru - tak to už prrrr !! To teda ne !! To je údajně sakra trestný čin - i když vedoucí státní zástupce  Kytner nemá ani potuchy, jaká vlastně komu byla způsobena újma nebo škoda, což je pro stíhání trestného činu pomluvy (rovněž český unikát trestního práva, stejně jako § 213, dnes 196) naprosto nezbytnou podmínkou. To už budeme zkoumat, jestli pan Komárek náhodou není blázen, protože pak bychom jeho obvinění mohli snadno a s úsměvem smést ze stolu, to ho budeme denně otravovat v práci (aby o ni co nejdříve přišel), atd., a pod.

Na chrudimskou policejně justiční mafii si ještě posvítíme důkladněji, protože tolik idiotů pohromadě, to je i u nás poměrně rarita a panu Komárkovi rádi slibujeme, že vylepování jeho letáků po městě teď převzmeme my - a už se těšíme na stejná obvinění, kterými zahrnula policie jeho.

 

http://k213.files.wordpress.com/2010/01/polis_sef.jpg

 

 

Jeden z chrudimských policejních šéfů Kosina. Právě jeho policejní oddíly nyní nemají v Chrudimi nic lepšího na práci, než se mstít občanovi, který je kritizoval. To i přesto, že místní policajti jsou ve věci mj. údajnými poškozenými – tedy dle trestního řádu ani nemají právo činit proti panu Komárkovi žádné úkony, i kdyby se snad něčeho opravdu dopustil. Správně by totiž v tom případě měli případ předat jiným policistům, z jiného kraje a sami se pro možnou podjatost vyloučit.

 

 

 

 

 

____________________________

 

 

Související články:

 

Na soudy pozbylo smysl se vůbec obracet

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2339

 

Brněnská dvojčata

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2098

 

Pohřeb zbabělých křiváků

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2044

 

První doložená a zmapovaná oběť opatrovnické mafie

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2014

 

Farář s policajtem byli zneužiti k umlčení otce, kterému chrudimské justiční orgány zlovolně dohnaly dceru k sebevraždě

 

 

__________________________