Se zločinem se nevyjednává

 

Krajský soud v Praze,

nám. Kinských 5

150 75 Praha 5

k rukám předsedkyně soudu JUDr. Švehlové

 

 

Paní předsedkyně soudu,

 

ve čtvrtek 10. června tohoto roku jsem domluvil schůzku s Vámi ve Vaší kanceláři. Následně v pondělí byla Vaším sekretariátem upřesněn čas jejího konání na tuto středu 16. června 2010 v 12:30 hod.

Překvapilo mě, jak velký zájem jevila pracovnice Vaší kanceláře při upřesnění času schůzky o to, jestli se dostavím sám či nikoliv.

Poté, co jsem byl nad to ještě tento čtvrtek na Vámi vedeném soudě napaden a docela bolestivě zraněn, jsem se rozhodl, že na naplánovanou schůzku do Vašeho zločinného doupěte, kterým se bohužel Vámi vedený krajský soud stal, nedostavím. Bůh ví, co jste schopní mi tam ještě provést, zejména pokud bych snad přišel sám. Zločincům a primitivům se právem nevěří!

Již cca přede dvěma měsíci jsem Vás osobně informoval o protiprávním uvěznění našeho předsedy, pana Ing. Jiřího Fialy. Upozornil jsem Vás na to, že motivem jeho věznění není právo, ale jiné zájmy, které dnes občané stále častěji definují označením „politický vězeň“. Tyto informace se postupem času stále zřetelněji potvrzují.

Odpověděla jste v podstatě, že Vás to nezajímá. Přitom jde zde právě o případ, který naprosto bortí jakékoliv iluze občanů o spravedlivém, nezávislém a nestranném rozhodování soudů – tedy jde o kárné provinění soudců. Zde se již nelze vymlouvat na nezávislý výkon soudcovské pravomoci, protože bezdůvodné věznění a ponižování občana jím nemůže být.

Předsedkyně soudu by tedy měla jednat.

Výkonem soudcovské pravomoci samozřejmě nemůže být a není ani posílání ozbrojených stresovaných pochopů s rukama na pistolích na pokojné občany, kteří nikomu neublížili, ani napadání občanů a jejich bolestivé srážení na dlažbu, jak se dělo i na Vašem soudě. Výkonem soudcovské pravomoci není také bezdůvodné nasazování tzv. policejních těžkooděnců proti občanům – vykulených kluků v kuklách a helmách, kteří zjevně ani sami nechápali, proti čemu by vlastně měli zasahovat, jak se dělo nad to právě ve věci pana Fialy na soudě kladenském.

Zatím vše nasvědčuje, že se Váš soud a jemu podřízené soudy chovají naprosto jako zločinecká banda. A zatím nic nenasvědčuje, že Vy, paní předsedkyně, by jste s tím chtěla cokoliv pozitivního dělat – jste tedy spoluviníkem.

 

Nemám tedy zájem se dostavit na schůzku s Vámi, do Vašeho zločinného doupěte, kde se může stát cokoliv – kde není zaručena bezpečnost řádného občana.

Konec konců se zločinem se nevyjednává!

Schůzku tedy ruším.

 

V Praze dne 15. června 2010

 

Ing. Jiří Štefek

mluvčí K 213 -www.k213.cz

______________________

Z došlých ohlasů:

Vážený pane inženýre,

 

za naše sdružení Spravedlnost, jako jeho zmocněnec, uvádím, že Váš postoj k předsedkyni Krajského soudu v Praze, JUDr. I. Švehlové, plně chápeme.

Již v minulosti prokázala korupční jednání a proto od ní nemůžete nic rovného čekat. Švehlová není pro K 213 rovnocenným partnerem. Naopak je pouze prodlouženou rukou zkorumpované justiční zvůle.

Mgr. Zbyněk Šimůnek