Státní orgány kryjí únosce dětí Šebových



http://k213.files.wordpress.com/2010/05/sebovi.jpg

Krásné dětství chlapců pana Šeba v řádné rodině (zprava Deniska a Adriánka) minimálně na čas skončilo

 

V úterý11. května odpoledne našel pan Šebo z Čelákovic, když se vrátil z práce domů, prázdný byt v nepořádku a bez dětí. Ten den ráno jako vždy své dva synky nakrmil a staršího Deniska vypravil do školky, když jeho manželka ještě (taktéž jako obvykle) spala. Odpoledne se vracel domů s léky, které po cestě opatřil a které starší Denis nutně potřeboval.

Pan Šebo ihned kontaktoval policii a druhý den ráno i místní příslušnou sociálku (Městský úřad Brandýs nad Labem). Zpočátku sociální pracovnice naprosto odmítaly s otcem Šebem jakkoliv smysluplně komunikovat - „nic prý ve věci nemohou dělat“.

Když však místní policie v Čelákovicích druhý den po únosu předala věc kriminálce a ta začala po chlapcích Šebových intenzivně pátrat, náhle se ozvala matka dětí, Kamila Šebová – viz foto níže. Do očí bijící časová souvislost se zahájením pátrání a náhlým „zjevením se“ paní Šebové nikdo nevysvětlil, ale každopádně budí vážné obavy, že někdo ze státní správy (patrně sociálka) o únosu dětí dopředu věděl či se na něm dokonce podílel nebo ho i inicioval.

Podle poslední verze policie se pak Šebová dostavila na blíže neurčenou policejní stanici v České republice, údajně i s dětmi. Ty jsou prý v pořádku. Otci však orgány státu nesdělí místo jejich pobytu, protože si to paní Šebová nepřeje – uvedla totiž, že se otce dětí obává. To je však dnes běžná rozvodová rétorika, kterou se snaží ženy rozbíjející rodinu před okolím nějak zdůvodnit toto  své vysoce nemravné počínání, kterým zpravidla ubližují především svým vlastním dětem. V naprosto drtivé většině případů se taková tvrzení nezakládají na pravdě a tak je tomu i nyní v této věci – viz. např.:

 

http://www.k213.cz/start.php?act=read&art=2272

 

 

Do případu zasáhla též konzulka Slovenské republiky, paní Škroupová. Ta do telefonu uvedla, že podle jejích informací Šebová místo pobytu dětí otci urychleně sdělí. Doposud se však tak nestalo.

Podle posledních, zatím ještě neověřených informací, které se podařilo redakci K 213 zjistit, se paní Šebová nachází nyní  patrně v okolí Uherského Brodu v blízkosti slovenských hranic.

Celému případu se též věnovali naši kolegové z Justičního kanálu, kteří veškeré jednání pana Šeba se státními orgány jako vždy brilantně zdokumentovali a jedná se o velmi otřesný materiál – hlavně co se týká přístupu policie a asociálních pracovnic.

Dokumenty již mají zpracované a vřele je doporučujeme i našim čtenářům. Najde je na adrese http://www.justicetv.eu/causy/pomozlo/pomozlo01.htm

Rodinné fotografie Šebových z nedávné doby – sami můžete posoudit, kdo v této kauze je vlastně skutečným agresorem.:

 

 

 

http://k213.files.wordpress.com/2010/05/sebovi01.jpg

 

 

http://k213.files.wordpress.com/2010/05/sebovi02.jpg

 

 

 

 

 

Skutečně největšího agresora na fotografiích nevidíte. Je jím současný státní systém vnucený národu, který podporuje rozvody a rozvraty rodin, kryje a dokonce iniciuje únosy dětí.

Až Vám budou tvrdit, že nevědí, kde jsou Vaše děti, které po návratu domů nenajdete nebo Vám odmítnou sdělit, kde se nachází, pak kde máte vlastně záruku, že zrovna neleží někde např. na operačním sále a „neposkytují“ orgány ruským či italským mafiánům, že?!!!

Obávám se, že od našeho současného státu tuto záruku rozhodně nemáme.