Pojďme do voleb !!!

Pro vás všechny, kteří mne opakovaně vyzývali, abych kandidoval v nadcházejích volbách - jedno za koho - ale hlavně kandidoval - máme dobrou zprávu : Je za koho !!!

A do voleb půjdeme !!!


Na kandidátkách parlamentních stran bych se styděl objevit, ostatně by mě ta pakáž mezi sebe zcela jistě ani nechtěla (což je spíše vyznamenáním, nežli urážkou), ideologicky a logicky nejblíže se pak jevila Cibulkova strana, která nám sice kandidaturu vehementně nabízela, leč oprávněně jsem váhal tuto nabídku přijmout - a to ani ne tak pro nějaké zásadní ideové rozpory, ale především pro nepřehlednost, až pomatenost způsobů, kterými strana svoje myšlenky šíří a které odrážejí osobnost Petra Cibulky, postiženého chorobnou špiónománií všude, kam přijde , takže dojde tak daleko, že si pak musí otevřeně přiznat, že vlastní špiónománii podlehl i on sám (viz jeho otevřený dopis Rosťovi Hedvíčkovi) – a jak potom můžete věřit takovému člověku, koho za špiona označí příště, co bude dalšími projevy jeho fóbie a jak se asi bude chovat, až půjde o některá zásadní rozhodnutí, kde mu jeho stihomam může být akorát na škodu ?!!!

Zkrátka, do této strany se mi právě z těchto důvodů nepřehlednosti a pomatenosti vůbec nechtělo, a tak jsem na kandidaturu nepomýšlel – i když četné vaše apely, abych to přece zkusil, mne nenechávaly spát.

Teď se zčistajasna ukázalo, že se může najít strana, která by vyjadřovala naše zájmy a současně i byla vedena člověkem nebo lidmi, kteří se již v minulosti osvědčili a kterým se dá proto věřit i do budoucna.

Takovou stranu se totiž již delší dobu snaží vytvořit a založit pan Hausmann, ano, náš známý autor protifeministických knížek, vzdělaný a inteligentní člověk, přitom zásadový a důvěryhodný.

I on by si považoval toho, kdybychom – jako K 213 – se přidali na jeho stranu a pomohli mu zúčastnit se voleb, což tentokrát rádi učiníme a já osobně budu za jeho stranu rád kandidovat – protože jí prostě věřím, a to jako jediné z těch, co jsou v současnosti k mání.

Současně bude toto rozhodnutí i výzvou vám všem, co jste chtěli, abych kandidoval, protože můžete sami přiložit ruku k dílu – tedy stáhnout a vytisknout si na uvedeném odkazu podpisový arch a pomoci sebrat ještě asi 300 chybějících podpisů, aby strana mohla být zaregistrována.

A pokud bude včas zaregistrována, může také kandidovat ve volbách.

I kdyby se letoší volby nestihly, pomůžete vytvořit stranu, která bude skutečně vaše a která bude věrohodně vyjadřovat vaše zájmy a tužby a uspěje-li ve volbách, bude za vaše zájmy také neoblomně bojovat.

Protože vy všichni už víte, že my se nedáme ani koupit, ani zastrašit a že neselžeme.

Takže : Podpisové archy jsou zde – a můžete se dát všichni do práce !!!

Za svou píli pak budete odměněni tím, že budete mít komu dát svůj hlas ve volbách, aniž by propadl anebo ho shrábli političtí mafiáni a také tím, že i mimo předvolební období budete mít stranu, která bude vážně hájit vaše zájmy.

A - pokud se rozhlédnete po současné politické nabídce, pak rychle pochopíte, že - jako jediná !!! 


_____________________________________
Petice ( s podpisovým archem)  ke stažení zde :

http://www.josefhausmann.cz/petice.html


http://www.josefhausmann.cz/petice.html
_____________________________________

Ahoj Jiriku,
az se uvidime, tak ti to rad podepisu, nicmene az budes mit cas, precti
ti prosim te Protokoly viz:
http://hucek.cz/l_kopecky/conspiracy/Psm.htm
ta takzvana zastupitelska demokracie v dnesni podobe je podvod, kdyz uz
se dostanes pres ty lzivym tiskem zmanipulovane ovcany, pres zfalsovane
pruzkumy verejneho mineni, pres bojkot v televizi atd. a budes mit
takovy uspech jako v obcansky vyspelejsich spolecnostech Pim Fortuyn ci
Jorg Heiger, tak je proste zrusi..
Ale to je jen muj nazor, muzu se samozrejme mylit.. doufam, ze jsem te
nenasral.. :) F
________________________________________

Nazdar Františku,
nepochybuji o tom, že je hodně lidí, kteří by chtěli dělat přesně to, co píšeš. Ale to ještě neznamená, že v konečné fázi budou mít navrch. To je prostě na nás.
A i kdyby, zanecháš stopu pro ostatní - následovníky.
Jirka
_________________________________________

  Zdravím, pane Fialo,

     díky za včerejší zprávu. Uvedenou stranu a především Vaši kandidaturu podpořím. Bylo by výborné, když by se registrace stihla a strana mohla podat kandidátní listiny ještě pro letošní volby.
     Pan Cibulka prezentuje svoje názory ne vždy nejlepší formou.  Naprosto souhlasím, mimo jiné, s jeho programem obecného referenda a možnosti odvolání politiků.  Proč je Swarzeneger guvernérem? Protože občané Kalifornie v referendu předcházejícho  guvernéra legislativně mohli a svojí volbou dokázali odvolat. Pokud  se však povznesete nad tento nedostatek formy u pana Cibulky, v obsahu jeho sdělení je většina závažných sdělení a obvinění současného mocenského klanu.  Pokud by časově nevyšla registrace strany Právo a pořádek, podpořím klidně Vaši kandidaturu i v jiné straně, pokud se pro to rozhodnete.

Dále Vám posílám odkazy na jeden významný nález Ústavního soudu a předcházející závěry nižší instance Nejvyššího správního soudu.

Ústavní soud svým nálezem překročil  starý a hanebný ústavní nález soudce Klokočky a uznal, že občan se nemusí podrobit nezákonné výzvě správního orgánu a za toto nepodrobení nemůže být pokutován. Ale trvalo to dlouho! Přes 20 let od listopadu 1989.  V tomto konkrétním případě se spravedlnost také nehorázně vlekla. Čin se stal 6.4. 2005 v Praze. Občan  se odmítl podrobit nezákonné výzvě, aby podal vysvětlení. Dostal pokutu. Tu potvrdil Městský soud Praha 1 v roce 2007.  Jeho rozsudek dále potvrdil Nejvyšší správní soud (senát Žišková, Baxa, Kühn) 5.6. 2008.  Teprve letos v únoru Ústavní soud (soudce Güttler,  Duchoń, Wágnerová)  rozsudek zrušil a dal za pravdu stěžovateli. Naštěstí tam nebylo omezení osobní svobody, vazba. Ale rozhodně dosažení spravedlnosti stálo stěžovatele peníze. Snad tento nález Ústavní soud opublikuje ve své vybrané judikatuře. Předpokládám, že zde se posti?
 ?ené orgány neodvolají do Štrasburku proti rozhodnutí Ústavního soudu.

Další komentář k tomuto nálezu uvádí Liga lidských práv.
Pro uvědomělé občany je to právní opora, že se nemusí podrobit nezákonným výzvám. Ještě aby to pochopila policie, další dotčené státní orgány, soudce Bureš a další exoti, toho času nedopatřením soudci na některých soudech. Až budou nezákonně lustrovat přítomnou veřejnost, zakazovat pořizovat zvukové záznamy, utajovat jednání a vytlačovat pokojnou veřejnost s justiční soldateskou ze soudních síní.


Rozhodnutí nejvyššího správního soudu:
http://www.nssoud.cz/main.aspx?cls=anonymZneni&id=17037
Podaná ústavní stížnost:
http://www.pecina.cz/files/stiznost12.pdf
Nález Ústavnío soudu:
http://www.usoud.cz/clanek/3033
ještě jeden komentář  k poslednímu nálezu Ústavního soudu
http://paragraphos.pecina.cz/2010/03/dopady-nalezu-horvath-v-urad-mestske.html

S pozdravem   Člen
__________________________