Ženy bez mužů

aneb : "Trendy" osamocené děvy ...

 

Aneb : Evidentní čůza si stěžuje, že „nepřišel ten pravý…“ – a je z ní „trendy žena“.

 

Kdo si přečte následující článek, na který nás upozornili čtenáři, může snadno rozkrýt podstatu feminismu.

http://zena.centrum.cz/deti/tehotenstvi-a-miminko/clanek.phtml?id=809707#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-5

 Z různých důvodů v manželství nepoužitelné čůzy před čtyřicítkou zjistí, že nemají ani rodinu, ani děti – a snaží se to na poslední chvíli zvrátit. A protože když v hledání manžela neuspěly za 20 let, těžko lze čekat, že uspějí zrovna nyní, když už – ve srovnání s mladšími – patří do druhé ligy, a tak se snaží dohnat aspoň to, co jim příroda poměrně snadno umožňuje – totiž otěhotnět s kdekým, případně uměle – a mít dítě aspoň sama.

"Je mi osmatřicet let, děti nemám a moc bych je chtěla. Vím, že moc dlouho už čekat nemůžu, jenže jsem pořád nepotkala muže, se kterým bych se doopravdy chtěla usadit a založit rodinu...,"

Takových podobných stesků prý čteme v ženských časopisech desítky. Prý by každá chtěla hodného a milého manžela, který by ji měl rád a nosil ji na rukou - ale když to dlouhodobě nejde, tak aspoň to dítě ...

Chtěly by manžela jako z pohádky - a o kus dál se dočteme, co mu tak asi mohou samy nabídnout ...

"Kromě několika přátelství s benefity mám i jednoho stálého milence, ale žít s ním nechci. Je to komplikovaná povaha, takže si s ním užívám krásné večeře a divoký sex, ale domů si ho rozhodně nestěhuju. Je to moje rozhodnutí ..."

"Přátelstvím s benefity" rozumějte, že se vyspí s každým, kdo ji pozve na večeři, krom toho "má milence, se kterým žít nechce" - čili, jinými slovy, ojede i branku od plotu, pokud by se nechala - a takováhle čůza se diví, že nemůže najít "hodného manžela", který by ji měl rád ?

Nemyslí náhodou naprostého ňoumu, fungujícího jako mnohaúčelový domácí robot, který na sobě nechá dříví štípat - protože každý zdravě sebevědomý chlap by s ní jinak vyrazil dveře po prvním týdnu ?

Umělé oplodnění má možná smysl u neplodných manželů, kteří jinak spořádaně - a spolu - žijí, jen manželka ne a ne otěhotnět přirozenou cestou - ovšem u těchto čůz ?

Není náhodou proces rozmnožování všude v přírodě procesem přirozeného výběru těch nejlepších ?

A to, že dotyčná žádného použitelného chlapa - ani do 40-ti let - nesehnala  - neznamená to náhodou, že si prostě příroda nepřeje, aby vůbec dítě měla - protože trpí takovými fyzickými nebo osobnostními vadami, že bude rozhodně lepší, když po sobě žádné potomky nezanechá ?

Tyto "trendy čůzy" nejsou vlastně nic jiného než flundry, které by ještě před půl stoletím žily výhradně na okraji společnosti - jako náhodné prostitutky, tuláci, lidé bez domova a společenského postavení. Odpad společnosti.

Když pak odpad začne přetékat přes okraj a dostane se i do časopisů, vzniká feminismus.

Produkt dekadentně úpadkové společnosti.

Nepopřávejte mu sluchu !!

I ty čůzy samy totiž otevřeně říkají - že by mnohem raději byly šťastně vdané - akorát že je nikdo nechce...

A to je prý "trendy..."

_______________________

 

_______________________

Comments  

-1 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-25 21:58
-1 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-25 22:56
Již v roce 1994 mi sdělila opatrovnice MÚ Chrudim Lenka Medunová, že je jedno, zda dítě vyrůstá v úplné rodině či u jednoho z rodičů. Na těch dětech se to nepozná , načež mi sdělila, že v Chrudimi dostane dítě do péče vždy matka.

Opatrovnice Medunová věděla moc dobře, kdo je matka mé dcery Jany, byla členem chrudimské opatrovnické mafie /dnes již je v důchodu/ a je jedním z vrahů mé dcery Jany Komárkové , krytá zdejší zkorumpovanou policií, justicí a dalšími státními orgány tohoto zločineckého státu.

O stavu policie jsem psal několika ministrům vnitra, všichni byli gauneři.

Docela jsem si početl, jaký buran je ten současný, zřejmě absolvent nějakého plzeňského TUMLU.

Vždyť tam odtud i pochází. :-|

video.aktualne.cz/.../...

A jak je to s těmi současnými ženami, co nemohou najít vhodného partnera?

Chápu, že je nikdo nechce, ony totiž vidí štěstí úplně někde jinde než ve spokojeném manželství, v roli ženy, matky a to dítě je pro ně vlastně šidítko na jejich komplexy. Nějaká starost o rodinu. Co to je? :eek:

Bohužel jednu takovou zrůdu, kterou nikdo kvůli její matce nechtěl jsem si vzal za ženu.

Bylo to dobré divadlo s tragickým koncem pro dítě.

A tak zapšklé, muži nevyhledávané ženy zakládají různé spolky zaměřené proti partnerským vztahům.

Jeden takový s názvem Dámská jízda se mi podařilo objevit.

J.K.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.