Zaměstnavatelka

Zaměstnance Městského úřadu zaměstnává - a odpovědnost za ně nese - tajemník (tajemnice). Mimochodem, jak jsme zjistili, u nás dosud přežitek komunistické totality, který nebyl odstraněn, všude jinde se to jmenuje přednosta úřadu.

Jak vypadá taková zaměstnavatelka, to jsme se pokusili zadokumentovat - a nabízíme vám - v Kroměříži. Pí Mgr. Jana Kutá.

 

Pokud někomu následující rozhovor připadá poněkud bezcílný a také organizačně neuspořádaný - a bez závěru - pak nutno vědět, že :

  • V Kroměříži jsme schůzku nahlásili panu místostarostovi Motyčkovi.
  • Ten odpověděl, že k setkání nevidí důvod, my jsme mu napsali, že my ho vidíme. A že přijedeme.
  • Pan místostarosta před námi odjel (typický lidovec - kdo uteče, vyhraje) - a nechal to na paní tajemnici.
  • Takže my jsme při vstupu ani nevěděli, s kým vlastně budeme jednat - to, že s paní tajemnicí, bylo pro nás překvapením, protože termíny setkání se na MÚ v Kroměříži zásadně nepotvrzují.
  • Pí tajemnice se asi po čtvrt hodině rozhovoru, jehož obsahem bylo zjistit, o čem vlastně budeme jednat - a to z obou stran (i když my jsme měli koncepci jasnou, jen jsme nevěděli, nakolik je o ni připravena jednat druhá strana), bez vysvětlení vzdálila - to jsme skutečně nevěděli, jestli se jí udělalo špatně nebo si šla něco zařídit, či zda se vůbec vrátí a kdy - a pak přišla nejprve se "zapisovatelkou" (ta ovšem zápis z jednání nedělala (!!) - zvláštní, že ? - zapisovatelka, co něco píše - ale nedělá zápis) a potom ještě navrch s právničkou - ta aspoň, ovšem až na vyžádání - začala psát standardní záznam z obsahu jednání.
  • Jediným závěrem schůzky, trvající hodinu a půl (!!) bylo, že i nadále trváme na splnění všech bodů podle zápisu měsíc starého, tedy z 20. srpna - o kterém protistrana neměla ani tušení, jeho obsah neznala (aspoň to tvrdila) a neustále od něj odbočovala.
  • Jednání pí tajemnice prokládala poměrně zmatenými poznámkami či dotazy zcela bez souvislostí k věci - třeba jestli máme zájem získat místo pracovnice, na niž si stěžujeme (vedoucí OSPOD pí Sovadinová) nebo že jsme si mohli učinit čárečku navíc za podanou stížnost. Teprve ujištění, že já to mám do Kroměříže 300 km, jejich místní poměry mě vůbec nezajímají a jediné, co mě zajímá a proč jsem tu, je mít kompetentního a věcného partnera k jednání, když už sem takovou dálku jedu - a ne zfanatizovanou a vzteklou feministku bez jakéhokoliv věcného výsledku či odůvodnění.

 

No - a nyní, aspoň ze závěru jednání - posuďte sami, kdo zaměstnance MÚ v Kroměříži zaměstnává, nakolik je věcný a konstruktivní - a co pak asi lze čekat od zaměstnanců samých, když mají takovéto vedení :

 

https://youtu.be/N377UleqXYM

 

_____________________

 Související :

http://k213.cz/JOOMLA/2133-5-minut-na-pripadovou-konferenci-stacilo

 

http://k213.cz/JOOMLA/2118-atentat-na-stridavku

 

_____________________

 

 

Comments  

-2 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-27 16:20
Prý nikdo nechce udávat ...

A není to spíš tak, že každý předem ví, jak takové "udání" asi dopadne - tedy že dostane namnožený formulář, že věc se prošetřila a žádné pochybení nebylo shledáno - vždyť přece vrána vráně oči nikdy nevyklove ... 8)

Prošetřovatelé na úřadech nemají do čeho píchnout. Nikdo nechce udávat :-?

novinky.cz/.../...
-1 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-27 16:21
Podivný zásah? Vybrzdili mě policisté, tvrdí řidič a stěžuje si na inspekci
lidovky.cz/.../...
_____________

Viz příspěvek nahoře : Vůbec nic se nestalo, nikdo nepochybil - ještě jsi je, ty hajzle, chtěl křivě obvinit !! :lol:
-2 # Ing. Jiří Fiala 2015-09-27 16:30
Vlevo po dálnici jela policejní octavia v civilu :-?
tomaskrystlik.blogspot.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.