Vývoj podtrhuje aktuálnost programu

Člověče, přičiň se - a Pán Bůh Ti pomůže ... říkávali už naši předkové.

Nestává se však často, aby po odvysílání volební upoutávky rozhlasem byla naléhavost jejího poselství ještě výrazně podtržena i Českou televizí.

 Hradecký rozhlas odvysílal volební upoutávku s otázkami na kandidáty - mou odpovědí na otázku, co bych jako první navrhnul v Senátu, budu-li zvolen, bylo zrušení soukromých exekutorů, neboť zde zjevně došlo k privatizaci státní moci zločineckými skupinami.

Ještě téhož večera odvysílá ČT pořad Reportéři ČT - o "presidentce" Exekutorské komory Pavle Fučíkové, popisující její skvělý původ, její skvělou - zlodějsko - podvodnickou rodinu a její angažmá v případu jejího otce - dlužníka a podvodníka.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/216452801240029/

Jen tak mimochodem utrousí, že je mu exekuován hornický důchod - čili madam "presidentka" pochází z hornické rodinky - když už pomineme její podvodnické sklony.

Za komunistů by nad takovým původem jistě každý kádrovák zajásal - občan v demokratickém státě při vyjevení, kdo tady vlastně vykonává státní moc - bude jásat již asi mnohem méně a váhavěji.

Jsem nesmírně rád, že to bylo takhle veřejně vyjeveno - jak vypadá sama exekutorská "presidentka" a z jakého prostředí pochází - protože to naprosto věrně dokresluje a podtrhuje vše, co bylo na těchto stránkách na adresu justice obecně a exekutorů zvláště řečeno.

Kdo by čekal nějaké intelektuální prostředí, asi by se dost divil, zato kdo zná soudce a exekutory z praxe, ten se nediví, tomu je vše jasné. Výstižné pojmenování "chátra a pakáž" je zde zcela na místě - a výmluvně ukazuje, pro koho byl až doposud polistopadový režim dobrý a o koho se prakticky výhradně opíral.

Právě že jen a jedině o tu chátru a pakáž. Navlečenou do talárů a nadělanou z nich "presidentky".

Mimochodem, bývalo slušnou samozřejmostí, že presidenta měla tahle země jen jednoho, pokud by se kdejaká husopaska z hornické chýše  pokoušela si tento titul přivlastnit, asi by byla nejen hodně směšná, ale i rychle vyloučená z veřejného života pro pohrdání hlavou státu - a nikdo by se s ní nebavil.

Což tuhle madam z šachty bezesporu čeká rovněž.

Lze se jen logicky zeptat : Jak asi vypadají ostatní exekutoři, když takhle vypadá jejich prezidentka ?

Kde vůbec vzala ODS tu neskutečnou drzost najmenovat tuto tupou, drzou a sprostou chátru do tak důležitých a zásadních funkcí s nekontrolovanou pravomocí prakticky nad vším, především pak nad zničením cizích životů a osudů ?!!

Současně i názorná ukázka toho, kam asi tak exekuce vede - a jak je účinná - je-li exekuovanou osobou někdo z vyvolených. Viz televizní bláboly exekutorského tykadla ODS, p. Bendy mladšího, že přece "dluhy se platí". Tady je názorně vidět, jak a jak k tomu dopomáhají právě soukromí exekutoři.

Je to táž účinnost asi jako podat trestní oznámení na soudce - byť jakkoliv podložené a opodstatněné.

 

 

____________________

              

____________________

 

Policie totálně selhala

 

Všimněte si, že - to jaksi pokaždé... Pokaždé, když se něco děje - policie - jaksi selže.

Kde určitě neselže - to je tam, kde je potřeba na nějakou nepohodlnou osobu hodit vykonstruovaná obvinění. Na to jsou skutečně machři, taky nic jiného neumí - a pro úplnost nutno dodat, že nakonec neumí ani to. Protože i ta smyšlená a křivá obvinění háží na své oběti s takovým amatérismem, že je to i laikovi nápadné na první pohled.

Policie "jaksi selhala" v Uherském Brodu - kde se nakonec napadení hosté restaurace ubránili sami, nebo utekli - policie "jaksi selhala" v případu únosu dětí - kde si je rodiče museli najít sami ..

Kde policie neselhává, to je přepadání a pronásledování prostých slušných lidí. Akorát - že za to není ani placena, ani k tomu nebyla zřízena.

Zcela na místě otázka, k čemu tu bandu tupců a násilníků platíme - když si každý nakonec musí pomoci sám a jediné, co pro něj může policie skutečně dobrého udělat - je to, že ho sama nepřepadne, ani nezastřelí...

____________________

 

Bývalý elitní kriminalista Doucha o únosu Jany a Daniela: Policie totálně selhala

Matka uneseného Daniela (16) si syna našla sama: Policie šestkrát zklamala!

____________________

___________________

Takže - to máme policajty - a exekutory.

O soudcích jsou celé tyto stránky.

K čemu takový státní aparát je ? Komu je dobrý ? A komu užitečný ? A co by se stalo, kdyby ze dne na den přestal existovat ??

Jediné : Slušní lidé by si oddechli a aspoň by věděli, že se o svou bezpečnost musí postarat - stejně jako předtím -  sami - a že - na rozdíl od dřívějška - na to budou mít jak prostředky finanční, tak i materiální, když nebudou muset platit a živit tuto armádu na nic dobrých budižkničemu, flákačů, násilníků a darmožroutů.

A - ještě něco : Jak to, že ŽÁDNÁ ZE STRAN, kandidujících ve volbách, NEMÁ NA TOHLE TÉMA V PROGRAMU ANI SLOVO ??!!!

 Když je to přitom podstata věci.

Program zásadní reformy justice (a na ni navázané policie) tak dostává na aktuálnosti a důležitosti každou takovouto další zprávou.

_____________________

                 

_____________________

_____________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-13 16:56
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-13 17:16
Rodiče uneseného mladíka jsou naštvaní na policii: Nebrali nás vážně, pátrali jsme sami

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-13 18:16
Budoucí (možná)senátor, co bude bojovat za vaše práva ... :-)

________________

Tomáš Czernin 13. září 2016 13:43
Komu: Jiří Fiala



Vážený pane Ing. Fialo,

děkuji Vám za zevrubné vysvětlení situace, ve které se nacházíte. S politováním se z pracovních důvodů na jednání soudu nemohu dostavit.

S pozdravem

Tomáš Czernin

________________

k213.cz/JOOMLA/2445-vyzva-2
________________
Dobrý večer, pane inženýre,

věřím, že neušlo Vaší pozornosti, že Vy se v té situaci nacházíte rovněž.

Se zodpovědností kandidáta, jak ji chce řešit.

S pozdravem

Ing. Jiří Fiala

________________
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-14 09:04
Lepsi by bylo, kdyby jednali o zakonu Anti-StB!
Z.
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-14 09:52
Nazdar Jirko.



Se zájmem jsem prošel reportáž o moderním zločinu.

Z doslechu vím, že ve fungujících komunitách byla zlodějíčkům sekána ruka.

Mimo následné nutnosti změnit gard i v samoobsluhování měl tento vstup do integrity pachatele

i náramný plošný výchovný účinek.

Nemusím jistě rozepisovat, co mě napadá , když jsou mi denně představováni milionoví,

ba miliardoví zločinci.




+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2016-09-14 09:54
novinky.cz/.../...

Takové a podobné případy se množí - a poslední dobou se o nich píše dokonce v českých mediích. Ta mají ovšem za K 213 značné zpoždění :sad:

Freeeurope :-)

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.