Gil - po 7-mi letech the truth

Po 7-mi letech leze na povrch svědectví o zákeřnosti a podlosti při zatýkání a "usvědčování" Gila McCraee, vězněného ve Valdicích

za vraždu, kterou nikdy nespáchal (šlo o feťáka zastřeleného v noční tramvaji č. 22) - a pokud něco souzením dotyčného vyšlo na povrch, tak jedině to, že neměl ani důvod, ani motiv, ani proti němu neexistuje jediný přímý - ale ani nepřímý důkaz - a ty nepřímé naopak svědčí výhradně v jeho prospěch (po údajném spáchání činu jako cizinec neodjel, ale naopak zde v poklidu zůstal - nic samozřejmě netušíc - identikity podezřelých byly na úplně jiný typ osob, neuměl tehdy česky, což zcela vyvrací policejní tézi, že feťáka zastřelil ze msty, že mu prý v baru Ještěrka nadával a urážel ho, atd..

Po 7-mi letech se - kupodivu - rozhodla promluvit, alespoň do dopisu, jeho manželka a popisuje, jaký byl na ni vyvíjen nehorázný nátlak při domovních prohlídkách, kde jí bylo vyhrožováno dvěma roky vězení za to, že údajně všechno věděla a nenahlásila a že když nebude "spolupracovat", tak se jí tohle všechno stane - a že nátlak byl zjevně vyvíjen i na právníky, kteří měli Gila zastupovat. 

Je ochotná to dosvědčit, ale jen tak, aby nemusela k soudu a nemusela se už nikdy vidět s lidmi "činnými v trestním řízení", kteří ji naplňují hnusem a děsem. 

A to nejlepší nakonec : Gil je přesvědčen, že soudci věc soudící (Kadlec na MS a Lněnička na VS) dobře věděli, že je nevinný - protože balistická expertýza prokázala, že nebylo stříleno z jeho zbraně - ale že tento protokol nechali ze spisu ztratit a nutili i soudní znalce z tohoto oboru ke křivému svědectví v neprospěch obžalovaného. 

A že motivem celého tohoto zločinného spolčení nebylo nic jiného než závist a žárlivost malých českých lidiček - jež převážně v OČTŘ pracují -  a touha to jednomu Američanovi ukázat, když už ho mají v kleštích. 

___________________

___________________

 

________________________

________________________

 

"... Musela jsem svědčit proti svému vlastnímu manželovi, bez přítomnosti právníka, bylo mi vyhrožováno 2 roky ve vězení, pokud nepotvrdím, že jsi to byl Ty na té fotce z kamery té noci, umístěné nad vchodem do McDonaldu, která snímala zastávku tramvaje č. 22... Policejní nájezd na náš byt (myšlena domovní prohlídka) byl jedním kriminálním činem. Opakovaně jsem žádala o právníka, bez jakéhokoliv výsledku. Bylo mi řečeno, abych Tě přestala bránit a smířila se s tím, že jdeš do vězení...." 

 

 

 

 "Pokud chceš, abych to dosvědčila, udělám to, ale nechci již být osobně přítomna u soudu. Já skutečně nemohu jednat s takovými lidmi ... kteří si říkají "systém spravedlnosti". 

 

_________________

_________________

Soudci Kadlec s Lněničkou potlačili důkaz mé neviny - stránku s balistickou zprávou, která ukazovala nade vší pochybnost, že moje zbraň nebyla při zločinu použita. ...

K tomu jen dodám, že k profilům všech tří zmíněných soudců (Kadlec, Lněnička - a zvláště pak nám dobře známý Blázna) takovéto jednání bohužel sedí - jak se říká - jako (použiji slušnější formy) poklička na hrnec. 

_________________

_________________

 

ZÁVĚR : 

 A nelichotivý závěr na adresu Čechů ... Dodejme, že jsou míněni ti, kteří pracují v OČTŘ - a že nemnohé výjimky z pravidla se připouští... 

________

I´m sorry to say, Jirka, with the exception of the brave few like you... Czechs are a cowardly crew !! 

________

Ostatně, k témuž závěru dochází četní cizinci, pokud zde jsou souzeny jejich opatrovnické kauzy - a samozřejmě, pokud je zastupuji, mohu to jenom potvrdit - že jejich pocity ze zaměstnanců státního aparátu odpovídají objektivní skutečnosti. 

Sám bych to charakterizoval jako malost, závist, komplexy méněcennosti projevené v jejich obrácené formě - tedy nadutostí a povýšenectvím vůči těm, které máme právě v hrsti - a vůbec vše, co je tak neslučitelné s hrdým občanským postojem a národní uvědomělostí, jak je chápali Komenský, Havlíček nebo Masaryk. 

Prostě : Národní - odpad. 

__________________

__________________

 

 

____________________

____________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-05 15:04
Jak dostat Gila z vezeni?

Napadlo me, ze Zeman stale usiluje o setkani s Trumpem.
Kdyby Gil napsal primo Trumpovi a vylicil to cele, tak by mozna bylo Zemanovi umozneno se s Trumpem setkat a pri te prilezitosti by byl USA vracen jejich obcan. Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-05 15:15
Dopis byl napsán 2.5. Napadlo mě, že jsme si tím dodatečně připomněli jedno smutné výročí, které jsme připomenout nestačili...

www.k213.cz/JOOMLA/623-archiv-617

2.5. prohlašujeme tímto Dnem politických vězňů - bojovníků proti komunismu.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-05 20:57
Opilec z Hradu si jiste neda ujit prilezitost v USA, aby si mohl smocit sosak ve whiskey.
Jen pri teto prilezitosti bude moct dokazat, ze nelze vsechny Cechy hazet do jednoho pytle a tvrdit: Czechs are a cowardly crew !!
Gil zna jiste pisen od Elvise - Jail house rock. Tuto pisen uz muze trenovat a ve Washingtonu bude mit premieru. Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-06 08:44
Gil bude nasledovat Kajinka:

Jen naivni lide v CR si mysli, ze Kajinka omylostnil Zeman po vlastnim uvazeni. Na Zemana byl vyvyjen velky tlak z Bruselu a tak musel jednat!
A prave Brusel - Juncker je to misto, kam by mel Gil tez napsat a prirovnat jeho pripad k jim znamemu pripadu Kajinka.
Gil pise, ze Cesi jsou zbabela banda. Asi na tom neco bude, ale ja si myslim, ze Cesi jsou predevsim zli a bez zajmu pomoci cloveku v nouzi. Casto jsou skodolibi - tvoje starost, moje radost.
Takto pristupovaly soudy vsech instanci k Gilovu pripadu. Zde na
strankach K 213 se mu vsak lide snazi pomoct.
_________________

On to taky oceňuje. Konečně, s tou justiční pakáží máme stejné zkušenosti i my, Češi - a většina z nich je stejně šokována, když se seznámí s justicí blíž a uvidí, co je skutečně zač.

Škodolibost je také jen jiným výrazem malosti, stejně jako zbabělost. S důstojným občanským postojem neslučitelná.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-06 08:57
Gratuluju...a velice mě to těší. Nakonec dnes už se začínají o nefungování justice zmiňovat i někteří politici či poslanci, byť s neuvěřitelnou bázlivostí. Napadá mě...buď případ Gila v USA medializovat. Jako před lety případ Vl. Hučína. Navíc zde se jedná o bezpráví proti americkému občanu. Anebo...Jsem přesvědčen, že prezident Trump se zachová diametrálně odlišně od Obamy. Navíc...věřím, že jako exmanžel Češky spíše pochopí "kolik uhodilo". V každém případě
má smysl shromáždit také zahraniční občany, poškozené českou "justicí", mohou doplnit svá líčení.
Jedno mě ale udivuje: Což neangažovala rodina Gila nějakého amerického advokáta? A ten, aby se dožadoval nahlédnutí do spisu - a za asistence ambasády USA? Doufám, že dnes se postaví snad také ambasador USA k věci jinak, než Obamův ambasador Shapiro, jenž akorát pomáhal demonstračním pochodům homosexuálů a hlásil do světy, jaký je v ČR výborný právní stav.
V Polsku v případě Tomasze Komendy, o němž psalo více českých medií, už vyšetřuje polské OČTŘ prokuratura...a šetří se právě že otázka, zda nebyly likvidovány důkazy Komendovy neviny, zda nebyly pořizovány falešné důkazy...Tedy něco podobného, ne-li navlas stejného, co se dělo v případě Gila,. Zviditelnění všech komuno-fašistických metod reziduí komunismu v české justici ovšem by mohlo kompromitovat řadu levicových činitelů EU, kteří ještě si troufají ČR udávat za vzor demokracie - a především nepřímo by u pomohlo Polsku: Neboť to, čeho se česká justice dopouští, je právě to, s čím se právě vyrovnává reforma justice v Polsku, tolik napadaná EUáckou neobolševickou levicí.

Freeeurope
________________

Americký právník je tady k ničemu, ani by nemohl vystupovat před soudem v trestní věci. A na to, aby si každý udělal obrázek o zvrácenosti tohoto případu po právní stránce, není potřeba právník, to snadno pochopí každý laik, když se s ním seznámí.
Něco jiného je americká ambasáda. Ta by samozřejmě leccos dělat mohla, kdyby opravdu chtěla - kašle na to. Omezuje se na balíčky na Vánoce s pomeranči a cukrovím - a tím to má za vyřízené. Hlavně, že má čas organizovat pochody za kdejakého buzeranta.
Když jsem tam kdysi byl - ne kvůli Gilovi - ale s Larrym, tak jsem viděl, co tam panuje za blbky. Stejný druh jako na našich úřadech. Taková asi 25-ti letá husa mu začala vykládat, že se nemůže divit problémům, když prý nechodí na soudy se řádným právníkem, ale se mnou (já seděl vedle). Larry jí na to řekl, že přede mnou měl tři "řádné právníky", všichni ho stáli nekřesťanské peníze - a neudělali pro něj vůbec nic, zatímco já jsem za pár šupů, co stály náklady cesty, pro něj udělal tolik, jako nikdy ti tři dohromady. Tak zůstala koukat s otevřenou pusou - načež jsem se jí - při té příležitosti - a když už je tak zoufale milá - zeptal, kdo z ambasády píše ty idiotské zprávy o tom, jak tady funguje právní stát a jak je tady s lidskými právy všechno v pořádku. A ona na to, že oni (kdo jiný, že ?) Tak jsem se jí zeptal, kolikrát byla na soudech - třeba s americkými otci, co se tady soudí o děti. No - to zůstala s pusou dokořán podruhý - a že nebyla nikdy, načež jsem se jí zeptal, jestli jí není trapný psát nesmysly o něčem, o čem zjevně nic neví - no, a tím náš rozhovor vcelku skončil. Larry mi pak děkoval, jak jsem mu byl při té schůzce prospěšný. Jinak by s ním zametli jako obvykle - že si za všechno může sám.

To známe, že ? Hlavně, aby nemuseli sami nic řešit.

A stejně to je s Gilem. Ten si nedávno stěžoval, že zadal americkému ministerstvu zahraničí dotaz ohledně jednoho jejich atašé, kolik vykázal cest za ním do Valdic. Ukázalo se totiž, že si vykazoval cesty, jako že za ním jezdí - a přitom Gil ho viděl snad jednou. No - a MZV (americké - tedy Department of State) - taky mlčí už několik let, požadavek je prý stále "in process".
Stejný bordel, jako známe od nás, stejný typ přitroublých úředníčků, co bez zájmu o věc si jen dělají čárečky, aniž by se snažili věci řešit.

Mimochodem - totéž Švédsko. Tam jsem přece před rokem nesl protestní petici, ať nevydávají Fernanda, že jednak nic nezákonného neudělal a jednak že se tady spravedlivého procesu v téhle věci nedočká.

Neposlechli, řídili se "vykonatelným zatykačem" - a pak, když ho zatkli a vydali - tak mi vykládal, jak jim to bylo všem pozdě líto, že vůbec netušili, do čeho ho vydávají. Idioti !! Když jsem jim to jasně napsal, tak tomu nevěřili. Jako všichni.
A pak ho tady odsoudili k trestu - netrestu, tedy nechali ho 10 měsíců ve vazbě - a pak mu nakonec dali podmínku, dobře vědouce, že těch 10 měsíců už mu nikdo nesmaže a na kriminál taky nezapomene - a bude to mít žádoucí odstrašující účinek na všechny, co by to zkusili po něm. Odvézt si svoje dítě na dovolenou jen tak, že ?
Být Fernandem, tak budu chtít odškodné nejen po ČR za těch 10 měsíců vazby, ale taky po Švédsku za to, že mě vydalo, ač bylo včas a důrazně varováno, aby to nedělalo, co tady panuje za poměry.
A kdyby si Švédsko zachovalo tvář a Fernanda s tímto odůvodněním skutečně nevydalo, tak se dnes česká justice už rok řešila ve Štrasburku, v Bruselu a všude jinde - protože by si všichni uvědomili, co je zač , když distinguované Švédsko odmítlo do tohoto bordelu vydat svého občana.

Znalost je vždycky prvním předstupněm řešení problému.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-06 15:00
Těší mě ta vysoká návštěvnost stránek k213. Přece jen pomalu, neskutečně pomalu, ale přec, se lidé dovídají, co by se nedověděli v mediích, kterým stále více lidí nevěří a zřejmě upadá do apatie.

Odezvou současné ambasády USA jsem ovšem zklamán. Dobrá, tohle je na nějakého svědomitého senátora v USA, který by věc vzal do ruky - a interpeloval už i v té věci hlášení o stavu práva v ČR, i s tím, že atašé vykazuje cesty do Valdic, které se neuskutečnily.

Původně jsem si činil určitou naději, že po nástupu prezidenta Trumpa vymění US State Dept. Ambasadora v Praze obamovského Shapira za někoho schopnějšího. Shapiro byl doopravdy nemožný, to byl doopravdy jen propagátor buzerantů a nikoliv ambasador, a z odpovědi na stránkách k213 tedy dovozuji, že ambasador je sice nový, ale s aparátem po Shapirovi, o tom si skutečně nedělám iluze.

(Pozn.red. - možná krátkou dobu na to, aby se projevil).

Pokud jde o Junckera a EK...stačí, co jsem referoval o Polsku! Vždyť ta se na počátku "sporu o právní stav v Polsku" otevřeně domáhala udržení statutu quo, tedy zkompromitovaných komunistů v taláru! Vždyť v době před nástupem pravicové vlády v r. 2015 si polští soudruzi (převlečení za liberály) na Ústavním Soudě dokonce vydali výnos, který zakazuje lustrace jako protizákonné, a otevřeně uzákonil setrvání estébáků v talárech! Tak daleko nedošel ani český ÚS! A těmhle - a nikoliv polské vládě naslouchali - hodně dlouho Juncker i Timmermans! A navíc Juncker se blíží konci svého funkčního období (obtěžkán už tak řadou skandálů) a "čáku" na jeho nástupnictví si činí - Merkelová!

Podezíraná (nikoliv neoprávněně) ze spolupráce s východoněmeckou Stasi jako "Inofizielle Mitarbeterin" s krycím jménem "Erika"! Od takových bych uvěřil, že spíše budou cílevědomě zatajovat každý důkaz o nefunkčnosti justice v ČR, zatímco u Američanů dovozuji, že jde o - s prominutím - pitomce! Faktem je, že tento stav v ČR byl po léta tak mistrně zakrýván, až to zaráží...

Pro zajímavost: Juncker otevřeně oslavuje Marxe, otevřeně oslavoval Fidela!

____________

Inu, svůj k svému... Akorát že jim ty pomníky, když si je vztyčí, nikdo nezakazuje, ani nesundává.

Líbil se mi nápis jednoho demonstranta ze vztyčení pomníku Karlu Marxovi : "Otec všech totalit". To myslím, že bylo docela přesné.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-06 16:34
Juncker je opilec a jako takovy vyuziva kazde prilezitosti k oslavam. Podivejte se na Mocipana na Hrade.
To vsak nic nemeni na te skutecnosti, ze SVOBODA je to hlavni v EU!!!
Jsem presvedcen, ze Juncker vyvinul tlak na Zemana a on proto musel Kajinka propustit.
Ten Kajinkuv pripad je tam proto znam a Giluv pripad je jak pres kopirak!
Navic bude mit Gil pristi rok polovinu trestu za sebou.

________________

Já si to nemyslím.

Ani to, že by Juncker vůbec Kájínka znal. Natož aby mu na něm tak záleželo.

To bych spíš věřil opilci, když - po pravdě - říkal, že kam přijede (myslím cesty po krajích, ne do jeho milého zahraničí - Čína, Kazachstán, a tak...), tam se ho ptají na Kájínka, proč ho nepustí - takže usoudil, že když ho pustí, nasbírá tím - a hlavně před volbami - množství bodů, prakticky zadarmo. TO BYL JEHO HLAVNÍ MOTIV, nic jiného.

Pokud jde o Gila, je sice pravda, že bude mít příští rok půlku, ale ta je mu celkem k hovnu, protože tresty nad 8 let jsou dvoutřetinové, tedy dřív než po 2/3 ho nikdo nemůže jen tak pustit.

To by musela být nějaká velká výjimka a mimořádná situace - kterou si sice případ Gila zasluhuje, ale nedovedu si ji v praxi představit - vyjma velkého tlaku veřejnosti, hlavně zahraniční. Ale ten musí někdo vyvolat, sám od sebe nepřijde... :eek:

A po pravdě - pokud vše půjde "klasickou cestou" - tak po 2/3 má sice nárok si požádat o propuštění, ale čistě jen teoretický - asi jako jsem ho měl já - a projednával se, až jsem byl dávno venku...

"Valdičáky" totiž zásadně soudy dřív nepouští, ten v Jičíně už vůbec - natož pak za vraždu.

Jo, a běda, jak jim u soudu řeknete, že jste to neudělali a že jste seděli nevinně !!!!!! V tom případě soudce zavětří velký průser - že by Vám museli platit odškodné - a každá žádost o propuštění je pak automaticky zamítnuta - jako u nenapravitelného lumpa, protože odmítá uznat svou vinu.

Takže si typněte, jak asi Gilovy žádosti o propustění dopadnou - pokud, jak říkám, se nic zvláštního nestane.

Ale mohl by ... třeba Trump, ten jistě. Ale - musel by chtít. A případ znát.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-07 16:31
novinky.cz/.../...
Z textu zprávy lze rozumět, že vrchní soud prostě neměl důkazy opaku, které by zakládaly důvod zrušit osvobozující rozsudek KS v Hradci K. Navíc - co dělá prokuratura? Ta by se měla zajímat a šetřit, zda v takovém případě nebyly konstruovány proti Nečesanému umělé důkazy nebo likvidovány důkazy jeho neviny. Důvodné podezření z takových praktik zakládá především získání Nečesaného spoluvězně k výpovědi, že se Nečesaný přiznal...Ani kdyby tomu tak bylo, přiznání není objektivní (a tedy nejvyšší) důkaz! Maximálně indicie, ale indicie ještě není důkaz. Navíc - nebyly spoluvězni případně slíbeny určité výhody v podobě úlev z trestu, případně zmírnění trestu? Dále pak způsob získávání pachových stop, které navíc - i kdyby byly nevykonstruované - nejsou průkazné? Kde je výslech policajta o způsobu, jakým pachové stopy získal? (Právě jeho líčení mimo soudy zakládá podezření z konstruování umělých důkazů). Navíc další věcí je vazba na politické intriky proti otci jako čelnému představiteli zdravotnického zařízení, o jehož odstranění určitá politická klika usilovala.
Jestliže byl již neprávem kdokoliv ve výkonu trestu, pak jde o závažné pochybení OČTŘ a justice samotné, a samo o sobě jako takové musí být předmětem šetření: Příčiny musí být zjištěny!
Podobně tomu je nu Gila, podobně tomu bylo v Polsku v případě Tomasze Komendy - tam se již přesně takový proces takového šetření vůči justici a OČTŘ rozběhl naplno (akorát rozdíl je míra společenského ohlasu - v Polsku případ Komendy byl více než týden propírán mnoha medii celostátní působnosti - včetně těch protivládních. I tam se snažili ti, co jej nespravedlivě odsoudili, bránit svůj rozsudek i proti nezvratným důkazům, i s vědomím, že jsou před společností znemožněni).

Freeeurope

_______________

Řeč je o tom samém Lněničkovi, co má na svědomí i Gila. A mnohé další.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-07 16:32
Zeman a KSCM:

Zeman promluvil na sjezdu KSCM a jeji preference stoupla o 25%.
Skoro o stejny % klesla preference CSSD.
To ukazuje, kdo po revoluci volil CSSD - byvali komunisti.
ODS a Pirati jsou zajedno v nazoru na Burese - vlada pouze bez nej.
CSSD nevi a taky proto klesa.
Vyvoj speje ke komunisticko-estebackemu puci v 2018!
Z.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-07 16:37
niezalezna.pl/.../

Nebývalé! Juncker vychvaloval Marxe... v jedné z nejstarších bazilik Evropy!
Před dvěma dny vedoucí Evropské Komise Jean-Claude Juncker uctil 200-leté výročí narození Karla Marxe. Bavil se přitom velice dobře, do té míry, že jej to až uchvátilo. Marxe, člověka, jenž dal základ komunismu, nazval „evropským občanem“ a poznamenal, že zločiny tohoto režimu „není vinen on“. Co ještě je zajímavější, Juncker Marxe vychvaloval v trevírské bazilice, jedné z nejstarších v Evropě.

Konstantinova bazylika, v níž Juncker Marxe vychvaloval, je dávným trůnním sálem paláce císaře Konstantina I.
Vybudována byla ve IV. století, a je největším dodnes zachovaným římským sálem – dlouhým 67 m, 27,2 m širokým a vysokým 33 m. V současné době tato bazilika slouží jako evangelický kostel. Konstantinova bazilika v Trevíru byla v r. 1986 zařazena na seznam kulturního dědictví UNESCO.
Připomeňme, že v jedné z nejstarších bazilik Evropy Juncker v projevu vyzýval, aby se pamatovalo o umístění ideologa socialismu do kontextu „aniž by na něho byla svalována odpovědnost za zločiny komunistických diktatur“.
Krom toho mj. trvdil, že v případě spoluautora „Komunistického Manifestu“ toto musí znamenat „porozumění“ těmto dílům, a nikoliv jej obviňovat za zločiny spáchané ve jménu jeho ideí.
Marx nenese odpovědnost za všemožné zločiny, za něž se musí zopdovídat jeho údajní dědicové
- prohlásil Juncker, když nazýval Marxe také "občanem Evropy.“

Dodejme přípis čtenáře, s nimž nelze nesouhlasit:

Juncker ještě dost nesměle prohlašoval marxismus za filosofii EU. Profanoval tím místo dvakrát symbolické – baziliku Sv. Konstantina v Trevíru, kostel i dávný trůnní sál Konstantina I. císaře, jenž jak první přijal křesťanství. .

Jak vidět, Junckerovi bude ideově bližší taková Semelová. A takový obviňuje Polsko a Maďarsko z porušování právního stavu?...Pokud jde o Kájínka, domnívám se (a nemusím mít ovšem pravdu!), že Zeman se spíše mohl bát průvalu pravdy, než že by mu napověděl kdokoliv v zahraničí. Kauza Kájínek totiž i přes těžkosti s medializací v ČR nějakým způsobem rezonovala, a nezapadla. Byť někdy rezonovala i poťouchlými pitomostmi (matně si pamatuji na hospodskou specialitu ..."Kájínkův guláš." Jindy i líčením okolnostmi...

Vraťme se k EU: Juncker, Timmermans, Verhofstadt, Merkelová, Mogheriniová....to vše je ruská stopa směřující k vážné subverzi EU. Nakonec Junckerovo otevřené vychvalování Marxe, doprovázené takovouto demagogií, nezůstává bez odezvy v EU samé. Lze jen předpokládat, že proti takovému už otevřené zatahování EU ke komunismu jen posílí příslušné reakce prodemokratických sil. Ty se jen musí spojit a aktivovat. Je to otázka dalšího vývoje. Především: Jestliže takový neobolševik či jeho stoupenci označují nějaký stát za totalitu či dokonce za fašistický, pak opak bude pravdou - tak jak je tomu v případě Polska a Maďarska! Ale to není žádné novum - tak jak dnes Junckeři či Timmermansové vykřikují svá hesla o údajném vážném porušení právního stavu v Polsku - tak kdysi v padesátých či šedesátých letech i západní socani (nemající naštěstí tehdy ovšem takovou moc jak dnes) zrovna takovým způsobem osočovali tehdejší Západní Německo pod vedením kancléře Konráda Adenauera z neonacismu: A co se tam za jeho vlády stalo? Výnos o zákazu zaměstnávat extremisty ve státních službách - přesně: Nacisty a komunisty. Formulováno obecně: Takové, jejichž ideologie vyznává násilí proti nějaké skupině obyvatel. Západní socani vřískali tehdy v souzvuku s bolševickou propagandou z Moskvy - i Prahy či Východního Berlína. Přesně tak jako evropští neobolševici dnes proti Polsku...Vzdor této kritice EU pozor! Kormidlo EU musí dobýt zpět demokracie, z vystoupení ČR z EU a její rozbití může mít radost jen Putin!


Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-07 16:38
Pokročil jste nějak v úsilí o obnovu procesu?

V návrhu na povolení obnovy řízení pracujeme. Dokonce se někam posouváme, ale nemá smysl to podávat, když vám to soud zamítne. V téhle zemi se obnovy řízení nepovolují. Justice je zásadně proti, musela by připustit, že odsoudila někoho neprávem.

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-07 16:39
Ruské zákony pro potírání extremismu jsou gumové, počet odsouzených roste

zpravy.idnes.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-07 16:51
Policisté a státní zástupci neodvedli dobrou práci ?

A někdy ji odvedli ?
A co teď s nimi ? Kdo bude potrestán vyhozením, kdo bude vracet platy ? Jako je samozřejmá reklamace u každého zmetku - tak kdo to bude reklamovat a požadovat vrácení peněz tady ?

Škoda, že se u dotačních a jiných podvodů nedají podvrhnout pachové stopy, že ? Na to bychom "odborníky" měli - a ne málo...

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-07 19:01
Marx a Juncker:

Marx se narodil 1818 a letos je to 200 let od narozeni.
Marx vydal knihu Kapital, v ktere se snazil odhalit system zvany Kapitalismus. To se mu vsak vubec nepovedlo, protoze ten kapitalismus funguje zcela jinak, nez se v ucebnicich pise.
Jeho matka pry rekla: Karlicek by se mel vic starat o to, aby penize - kapital vydelal.
Trevir je nejstarsi nemecke mesto a je skutecne pekne. Marx tam dosud mel jen pametni destu na dome, kde bydlel.
Juncker je sice kasparek, ale jeho EK ma povinnost dohlizet na dodrzovani ZLP v EU a proto bych Gilovi doporucil tez k nemu adresovat jeho stiznost. Gil nema co ztratit! Z.

_____________

To máte pravdu, to opravdu nemá.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-08 15:54
Kuciaka nezavraždili žádní italští mafiáni, to je blbost už od pohledu - Kuciaka nechali zavraždit soudci !!!!!!!!

Proto se jeho vražda nemůže nikdy vyšetřit !!!!!


zpravy.aktualne.cz/.../?redirected=1525788749
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-08 19:37
Vrchni soud zkrátka nepodal jediný důkaz, jenž by zakládal takovou a makovou skutkovou podstatu dokonání nebo přípravy takového a makového trestného činu,
I když nevěřím klice Juncker-Timmermans-Jourová v EK a nic si od ní neslibuji, spíše mě nepřekvapí z jejich strany bagatelizování všeho, co usvědčuje komunistická rezidua v justici - podobně, jak si tihle panáci počínali vůči Polsku (kde původně chtěli dokonce status quo! Tak mě neudivuje, že takový zatrvzelý Marxův stoupenec chrání komunistická rezidua...).Samozřejmě má smysl upozornit EK na destrukci právního stavu v ČR. Navíc jde o amerického občana...USA bude třeba upozornit na přístup jejich ambasády, která se nestará o své občany. Nakonec podle toho, co vidím nebo jsem svědkem v Polsku, si představím i co se může dít v USA: Prokomunistické kliky penetrované vlivovými agenty Kremlu (z čehož jsou usvědčeni především Clintonovi ...z finančních příjmů z tohoto zázemí) válčí proti výsledku voleb, podobně jako v Polsku. Ani v Polsku, a domnívám se, že ani v USA, asi nejde vše tak rychle, jak bychom si přáli. Asi to bude tak i s tou ambasádou. Nemáme nějaké právníky např. mezi americkými Čechy? Tedy, kteří rozumí a je jim jasné, o co v téhle zemi jde, a současně jsou vyzbrojeni patřičnými vědomostmi na to, kde, jak a na koho se ve věci Gila obrátit? A také současně podat analýzu toho právního hnoje?

Freeeurope
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-09 05:17
V Polsku si pořád mnoho lidí myslí, že Havel je osobnost, že to je demokrat....a tak říkám s úsměvem „Jaký je rozdíl mezi Havlem a WaŁęsou? Wałęsa je Bolek, a Havel je Tomis. A oba jsou notorici...". Ale paskvily soudů vylézají pořád ven jako po rozvalení Pandořiny skříně, televize medializuje různé kauzy poměrně často, nemine minimálně týden, a tak si říkám "to už bude za chvíl z té televize polská K213!" Dílem žertuju, a dílem vážně: Před nástupem současné vlády jsem neviděl v Polsku tolik medializovaných kauz, ve kterých kde se (anti)justice dopouštěla všeho možného, od zanedbávání a blbosti až po úplatkářství, krytí zlodějů aj...nebo snad vůbec žádné. (Tak zmiňovala se i před nástupem současné vlády media "nesystémová" - TV TRWAM a Radio Maryja, nejednou čelila tato media soudům, šikanám...snaze o delegalizaci...

Freeeurope

_____________

No jistě - když měli svoje kámoše všude, ve vládě, v TV, v novinách - tak o nich nic nepsali - jako tady teď.

Když bylo kárné řízení s Bláznou, tak jsem poprvé jasně a naplno viděl, jak mají zmáknutá média - v každé redakci svého člověka - a ti začali vylízat jak houby po dešti - a psát bláboly a nesmysly - jak chudák poctivý soudce stane před kárným senátem - za to, že se srazil s "nějakým občanským aktivistou" - ne za to, že zavírá bezdůvodně lidi, ale za to, že asi narazil na někoho protekčního, že ?

Kdo se podívá na moje věznění, prakticky permanentní, jen s přestávkami na svobodě, tak si snadno udělá obrázek, jakou protekci tak asi kde mám.

Ale na detekci těch služebníčků v médiích to bylo dobrý, to jsem viděl na vlastní oči.

Zdravím

JF

A Havel ? Jak mu odhalili tu bustu v Kongresu - jsem si říkal : Nejlepší pohádka, jakou kdy svět slyšel. O tom, jak bez výstřelu porazil komunisty - a ti tu vládnou nerušeně dodnes. Ještě mnohem hůř než předtím.

Naivní všichni jak malé děti. Svět má rád pohádky. S dobrým koncem. A vyřešené problémy. A nerad slyší, že ani jedno, ani druhé není pravda.
Už proto, že to na ně nese odpovědnost : Tak, co s tím ??!
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-09 16:34
Gil potrebuje, aby se uskutecnil summit CR-USA podobny tomu KLDR-USA!
Z.
novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-09 17:12
'Ve vězení chodil do čtenářského kroužku, dělal referáty.' Přečtěte si, proč exsoudce Knotek nemusí za mříže


irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-09 20:13
V tom rozsudku soudce Knotka je spousta věcí. Např že dopředu věděli kdo věc bude rozhodovat
a domlouvali se na odměně za rozsudek ještě před "vylosováním" věci náležitému soudci etc.
Kul.
0 # Ing. Jiří Fiala 2018-05-09 20:13
Zdena Mašínová opraví vrácený statek :

seznamzpravy.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.