Neví, čí jsou...

Zajímavé usnesení mi dnes přišlo z Prahy 2. To je ten pověstný soud, co tam dělala Kulhánková a co řeší žaloby na stát. Usnesení dokazuje, že soudce má zásadní problémy s vlastní identitou... 

A to zejména poté, co jsem na něj podal trestní oznámení … (Viz : http://www.k213.cz/JOOMLA/3048-doudera-kripl-soudni-skodici  )

 Aneb : Teplé lidské slovo přineslo své ovoce : 

______________________

 

 

 Jestli to nebylo náhodou tak, že Douděru přišli stateční policajti zatknout, a ten prohlásil, že o tom nic neví, že to Trojánek... No, oni už si to chlapci u soudu vzájemně vysvětlí...

 

_____________________

_____________________

Pro zlepšení nálady - dnešní clivie : 

 

 

 

______________________

______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-24 18:16
CHA cha aaaaaaaa
Kdo chytne Č.Petra ?

+F+
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-24 18:17
Dopis - Douděra alias Trojánek

Chlapci jsou vynalézaví - vždy si myslíme, že již ničím nepřekvapí, ale ejhle - překvapí. Tohle tady ještě nebylo - záměna identity.

Trojánek (už asi 8.rok) řeší žalobu o odškodnění proti státu za nedůvodnou exekuci, kterou vytvořil kripl Douděra.

No a řeší to Douděra a podepisuje se jako Trojánek......:-D..
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-24 19:27
Vyloučení soudců

§ 14 o.s.ř.

(1) Soudci a přísedící jsou vyloučeni z projednávání a rozhodnutí věci, jestliže se zřetelem na jejich poměr k věci, k účastníkům nebo k jejich zástupcům je tu důvod pochybovat o jejich nepodjatosti.

(2) U soudu vyššího stupně jsou vyloučeni i soudci, kteří projednávali nebo rozhodovali věc u soudu nižšího stupně, a naopak. Totéž platí, jde-li o rozhodování o dovolání.

(3) Z projednávání a rozhodnutí žaloby pro zmatečnost jsou vyloučeni také soudci, kteří žalobou napadené rozhodnutí vydali nebo věc projednávali.

www.justice.cz/web/obvodni-soud-pro-prahu-2/49
TR
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-24 21:37
Na popud opozice byl odvolán policejní ředitel a odstoupil ministr spravedlnosti, uvedla ČTK.
novinky.cz/.../...
____________
To by se u nás rozhodně stát nemohlo … Že by odstupoval ministr kvůli zpackanému případu. Ostatně - dobře, že tak, protože při dnešních standardech práce policie by se museli ministři měnit denně.

To je i na Babišovu vládu trochu silné kafe… A hlavně : Kde by ty zoufalce pořád brala, že ??
0 # Kedul 2019-06-25 07:04
zpravy.aktualne.cz/.../...

"Experiment s peněženkou prověřil poctivost lidí ve světě. Češi patří mezi nejpoctivější národy světa - podobně jako seveřané, Švýcaři či Novozélanďané."

Je dobre, ze experiment neprobihal v budovach soudu, statnich zastupitelstvi a policistu ci v jejich okoli..... dopadl by katastrofalne a cesi by byli za zlodeje a lhare a podvodniky diky malemu vzorku toho nejhorsiho lidskeho odpadu ktery se tradicne v techto institucich zahnizdil a udrzuje a rozhodne se tam nejedna o demonstrativni vzorek ceske spolecnosti...
0 # Kedul 2019-06-25 08:07
zpravy.aktualne.cz/.../...
Policisté, kteří prověřovali údajný únos Babišova syna, se nedopustili trestného činu

Justicni mafie rozhoduje sama o svych clenech zadli jsou mafiani ... co takhle podle pravidla rovnosti pred zakonem ze by si cech zlodeju rozhodoval sam zda se zlodej dopustil kradeze a soudci ani policajti ani prokuratori by do toho nemeli co kecat? To same prakticky se vsemi trestnymi ciny .. kdyz uz tady teda pry trestni zakonik a trestni rad oficialne vubec neplati ... soudce propustit jsou jiz zjevne nepotrebni ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-06-25 15:11
Rada Evropy vrátila Rusku hlasovací práva odňatá po anexi Krymu. Pro byli i Češi

zpravy.aktualne.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.