"Nezávislé" státní zastupitelství - a jeho stav,

který natrefíte  POKAŽDÉ, pokud s ním přijdete do styku. Banda neschopných, servilních úředníčků, na pokyn mocných pronásledujících ty, co jsou jim nebezpeční. Samozřejmě, že v takovéto situaci je důkazní stav jen nepříjemným břemenem, a proto se k němu obvykle nepřihlíží. 

President Miloš Zeman dobře ví, o čem mluví, když říká, že samozřejmě, že se trestní stíhání objednat dá - sám to přeci denně dělá.

Ve skutečnosti : Ne že se DÁ TRESTNÍ STÍHÁNÍ OBJEDNAT, ono se to tak  DENNĚ a zcela MASOVĚ  děje. Je to naprosto samozřejmá činnost státního zastupitelství, ba dalo by se říci, že nic jiného ani nedělá. 

 

PROTO  je SZ ryze totalitní strukturou, která nemá s nezávislou justicí, natož demokratického státu, vůbec nic společného. Především pak osazenstvo ne. 

Samozřejmě, že za tenhle stav měli dávno nejvyššího státního zástupce Zemana nejen vyhodit, ale pohnat před kárný senát - a ne že si ještě zorganizuje dav naivních hlupáčků, kteří mu chodí na náměstí skandovat, aby ho nikdy neodvolali...

Z běžné trestné činnosti  - tedy na základě prokázaného skutkového stavu - není OSZ schopno vyšetřit NIC, pokud k tomu není zaúkolováno. Někým z mocných.

Přesto tahle struktura evidentních nemehel a právních diletantů disponuje prakticky celým mocenských státním aparátem, který může libovolně poštvat, na koho se mu zlíbí...

_________________________________

_________________________________

 

 

 

 

 

 

 

______________________________

______________________________

 

 

KSZ v Praze

prostřednictvím OSZ v KH - Mgr. Kateřina Hanzlíková

                                                                             K č.j. 1 ZN 72/2019 – stížnost

                                                            S T Í Ž N O S T

Vážená paní,

             Do Vašeho usnesení ze dne 26.6. t.r. podávám tímto STÍŽNOST, přičemž platí, co jsem Vám už dříve napsal – že pokud nechcete trestnou činnost vyšetřovat, nemáte na státním zastupitelství co dělat. Jste tam zadarmo drahá.  

Pokud neshledáváte v podání popsaných skutečnostech žádný trestný čin (viz např. tvrzení, že p. Šídlo vyráběl pojistné podvody, ač zjevně žádné nevyráběl, nevyžádání si podkladů k vlastnímu pojistnému podvodu svědkyně, ač bylo OSZ sděleno, kde je věc šetřena a pod jakým č.j. a otevřené lhaní před soudem, často identifikované ještě během výpovědi), pak je Vaše vzdělání nejen bezcenné, ale přímo škodlivé, protože lidé bez tohoto vzdělání tuto trestnou činnost snadno a bezpečně rozeznají, včetně její společenské nebezpečnosti, kdy po poučení svědka – před soudem – tato lže jako když tiskne, což zesměšňuje především soud samotný.

Doplním, že křivé svědectví před soudem je jeden z nejstarších trestných činů, na který pamatuje – vedle krádeže a vraždy – už Desatero, zatímco Vy to nevíte ještě ani o 3 tisíce let později.

Národ se diví, proč ještě nebyla podána obžaloba na Babiše – asi by se mělo na těch náměstích nahlas říci, že nejen Babiš může klidně spát, protože vy nejste schopni se vypořádat ani s křivým svědectvím běžné flundry, natož pak s předsedou vlády.

Vy nejste žádná nezávislá justice, natož nezávislí žalobci, vy jste spolek zbabělých, prakticky nevzdělaných, ale o to oportunějších služebníčků, úředníčků a lokajů, kteří sami nikdy nic nevyšetří – ale o to více pak pronásledují ty, o nichž si myslí, že jsou jim nějak nebezpeční (obvykle tím, že současný stav státního zastupitelství pravdivě veřejně popisují) nebo že jejich pronásledování je zájmem vlivných mocenských skupin, ať už politických, soudcovských, exekutorských nebo jiných.

Uznávaný profesionál totiž nepotřebuje být  poslušným lokajem, aby si udržel teplé místečko.  

V současně podobě, za kterou nejvyšší státní zástupce Zeman nese plnou odpovědnost a za kterou by právem zasloužil okamžité odvolání – jakožto neschopný panák, jste –  státní zastupitelství jako celek -  jen národní ostudou, brzdou všeho právního a samozřejmě a především -  velkolepou, ba gigantickou sabotáží základní spravedlnosti.

Jestliže nespatřujete trestný čin křivé výpovědi ani poté, co je tato výpověď podrobně zadokumentována, popsána a doplněna o příslušné paragrafy, které jí byly přestoupeny, tak zesměšňujete soud, před kterým – po poučení – ke křivé výpovědi došlo a dáváte veřejný návod k tomu, že lhát u soudu je běžnou a samozřejmou., u nás plně akceptovanou praxí, na kterou – poučení, nepoučení – státní zastupitelství dávno jako na samozřejmou přistoupilo a stíhat ji nebude.

Ve své podstatě tak sama šíříte obecné povědomí o soudech jakožto místech prohnilé morálky, kde je všechno beztrestně dovoleno, protože soudci sami jsou takového druhu, že jim to připadá normální.

Nevím, co jiného by už pak bylo pohrdáním institucí soudu, i soudem konkrétním, jako v tomto případě.

Jak jste asi – i při Vašem vzdělání – pochopila, s Vaším rozhodnutím spokojen nejsem, tohle považujte za písemnou stížnost do toho Vašeho sabotážního blábolu – a laskavě to postupte na KSZ, ať se k tomu vyjádří, i se všemi materiály a podrobným zdůvodněním, proč jste si žádné další, svědčící o další trestné činnosti svědkyně, nevyžádala.  

                                                                                                           Ing. Jiří Fiala

 ______________________________

______________________________

 

 

 

_________________________________

_________________________________

Comments  

0 # Kedul 2019-07-03 10:23
Vase stiznost bude vyrizena naslednujicim zpusobem .... kouknu do kristalove koule ..

Na postupu jineho satniho zastupce neshledavam zadnych pochybeni je naprosto bezvadne vse bylo naprsto dukladne prezkoumano. (ude rozepsano do 2 bezobsaznych vet jako vzdy ...)
Podle vyhlasky nake mani z kantyny vpravene kdoviproc do nejakeho zakona o statnim zastupitelstvi neni mozne zasahovat do zprezkumu jineho statniho zastupce blablabla (to tam taky napisou aby ukazali ze tu schizofrenii mysli naprosto vazne a je to jejich bezna praxe a dolozeni schizofrenie je beznou soucasti prijimaciho pohovoru statniho zastupce)

Tedy vse jsme dozajista prezkoumali, ale na druhou stranu nic prezkoumavat ani nesmime a nikdy neprezkoumavame.. vse bude v jedinem dokumentu oznacenem jako "usneseni". V prvni tride za takove blaboly by takovy jedinec putoval ke skolnimu psychiatrovi, ve statnim zastupitestvi takovy dement udela vzdy peknou karieru ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-03 12:56
NEPŘEHLÉDNĚTE !! ALEJE :

www.ceskatelevize.cz/.../209542158690002
___________
Dnes, v 7 večer na Dvojce.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-03 16:07
novinky.cz/.../...

Ještě, že má na odborné vyšetření papír ( - což mnozí nemají ).
+F+
_________________
0 # Kedul 2019-07-03 16:21
Tak samozrejme ze nebudou v novodobem zalari pro nepohodlne kverulanty drzet nejakeho toho blazna ... jeste by jim tam v tom delal bordel ... hlavne ze 4 roky soud resi a dodeska si ani sam pro sebe nedoresil otazku zda je normalni heterosexual nebzpecny svemu okoli ze by mel tu svoji heterosexualitu lecit nebo ne ....
Na to je samozrejme penez mrak ...a hlavne .. je potreba par tech blaznu mezi lidi obcas pustit a nechat radit aby byly obcane nevedomi problematiky vzdy pro nasilne zavreni kverulantu na objednavku justicni mafie preventivne a tohle zneuziti pscychiatrie dale fungovalo....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-03 17:19
Dva Kašpárci drazí za nakopnutí do říti. Nemám rád gaunery ve státní správě. J.K.

seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-03 18:52
Pan hrábě míří vejš, musí věci důležité preferovat od těch se kterýma si vytře ... O.


seznamzpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-03 18:56
Vůbec nejúspěšnější kandidátkou se ve středu stala dlouholetá irská europoslankyně Mairead McGuinnessová. Členku nejsilnější lidovecké frakce podpořilo 618 ze 702 hlasujících poslanců.
___________
Když rozdala pár beden stejného jména stejné firmy, já myslím, že všichni hlasovali rádi...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-04 05:25
Soud definitivně zastavil stíhání liberecké soudkyně Zhoufové

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-04 05:26
Státní zastupitelství půjde po předsudečné nenávisti, žádá možnost nasadit odposlechy bez soudu

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-04 05:26
Na alimentech dluží partnerovi alespoň občas přes 100 tisíc Čechů

ceskapozice.lidovky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-07-04 05:36
Těhotenství vražedkyně Janákové překvapilo i ministryni: Ve věznici udělala přepadovku!

blesk.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.