Podávat trestní oznámení na soudce

 Vypadá v praxi asi takto : Automaticky se nic nevyšetřuje, neboť si prý  s nimi jen chcete vyřizovat účty... 

 

 ________________

 

____________________

 

OSZ P – 2

Mgr. Tomáš Svoboda 

                                                                                                                                     K č.j. 1 ZN 200/2019

                                                                                                                                              1 ZN 197/2019

 

                                                                          SDĚLENÍ

Z vašich obou výše uvedených sdělení ze dne 9.8., týkajících se soudců Douděry a Stibrala a jejich zneužívání pravomoci, jsem pochopil, že jakékoliv trestní oznámení na soudce, ať spáchá cokoliv, je – podle Vás – vyřizováním si osobních účtů, že ?

Zatímco když ta justiční prasata podají jakékoliv trestní oznámení na mě pro evidentně cokoliv, co vůbec ani není trestným činem, tak to si kupodivu nevyřizují osobní účty – ale to se můžete přetrhnout, abyste zahájili trestní stíhání, že ?

Přitom : Stibral nepostoupil odvolání odvolacímu soudu – a předal věc pokuty k vymáhání exekutorovi. Tedy:  Zcela jasně mě připravil o základní opravný prostředek – odvolání – jenom proto, aby si - právě, jak píšete - mohl vyřizovat osobní účty. Už proto, že tušil, že by odvolací soud ten jeho blábol zrušil.  S postupem soudce to nemá co dělat, opravné prostředky žádné nejsou – takže je – zcela logicky – jenom trestní stíhání pro zneužití pravomoci. Pokud ho nehodláte vést, nemáte na OSZ co pohledávat.

Douděra – ten zase začal vymáhat zaplacení soudního poplatku za starý, uzavřený případ a hlavně za dobu, kdy se žádné poplatky za danou žalobu neplatily. Sám napsal, že proti jeho usnesení není opravný prostředek možný. Takže : Vyděrač. Vyděrač, co si vyhrabal 3 roky starý spis jenom proto, aby – zcela v rozporu se zákonem -   mohl vydírat a  mstít se. Na to mají ty svině, kupodivu, vzdor proklamované vytíženosti, čas naprosto vždycky.  

Když jsem podal trestní oznámení, tak se najednou ukázalo, že to ani nevystavil Douděra, ale údajně Trojánek. Takže se to hovado ještě navíc i vydávalo za někoho jiného, a to v úřední listině, jakou usnesení soudu zjevně je. Co jiného už by byl pak podvod, vydírání a padělání úřední listiny, aby vystavitel zněl na cizí jméno ??  Dotyčný tedy vystupoval – a to veřejně, v úředním styku – pod jménem jiného soudce.

Abychom si to ujasnili : Vy nejste žádní státní zástupci, kteří chrání zákon. Vy jste banda vyčůraných, neskutečně drzých, sprostých, nevzdělaných a ve své podstatně rovněž výjimečně primitivních grázlů, tupců a vychcánků nejhoršího druhu, kterou jediné, co zajímá – je krást, rabovat, chamtit a chránit přitom další grázly, kteří dělají – za stejný účelem – totéž.

Nemáte na těch státních zastupitelstvích zjevně co pohledávat, ani jeden,  nemáte pro tu práci nejzákladnější předpoklady - ani vzdělání, ani znalosti a zkušenosti, ale především pak žádný smysl pro spravedlnost a touhu ji prosazovat v praxi. Bez toho jste – a vždy budete -  jen hamižná hovada, banda hrabivců přiživujících se na práci ostatních.

Pochcípejte co nejdříve, protože kdo vás má pořád živit, že ? Pracovat stejně neumíte a nikdy nebudete, jste odporní paraziti od narození, něco jako vši, u kterých je vždy jedině záslužným činem, když ji někdo zavčas rozmáčkne.

Aspoň pak přestane škodit.

Jo, a nezapomeňte, až nějaký to soudní prase na mě zase bude podávat trestní oznámení pro další smyšlený nesmysl, hezky mu napíšete, co jste napsali teď mně : Že si chce akorát vyřizovat účty a že na něj zvysoka serete.

S pozdravem

 

                                                                                                                                     Ing. Jiří Fiala 

___________________________

___________________________

http://www.k213.cz/JOOMLA/3053-nevi-ci-jsou

 

__________________________

__________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-16 11:03
Kajinkuv spis a Msp:

Valkova mela na stole Kajinkuv spis. Vedela, ze udajna nemozna resociace Kajinka se opira pouze o nesmysly zkorumpovanych "znalcu". Presto nezadala o odborny posudek, na zaklade ktereho by mohla navrhnout udeleni milosti!
Mela snad tehdy tez strach (jako u McCraee), ze by jeho osvobozeni vedlo ke kolapsu justicniho systemu v CR??? Z.
_______________

Tihle úřední poserové budou vždycky z něčeho předem strach. Když už z nikoho konkrétního, tak aspoň z toho, co by se údajně mohlo stát...
Stát by se mohlo jedině to, že by mohli jít od válu a začal by rozhodovat někdo, kdo se změn nebojí a ví, jak je má provést.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-16 11:03
Legislativa v novych statech EU:

Slysel jsem, ze CHORVATSKO prevzalo nemecke pravo, v te same podobe.
Rozumne to je, protoze si tak usetrili spoustu prace s novymi zakony, ktere musi byt v souladu s Umluvou ZLP. (Advokati maji k disposici spoustu rozhodnutych pripadu z Nemecka a tak maji velmi snadnou obhajobu klienta. Nad timto by se mela zamyslet CAK, ktera planuje akci k 30. vyroci revoluce).

Kdyz se podivate na zakony CR, tak je ke kazdemu nekolik dodatku, kterymi se puvodni zakon meni mnohdy k nepoznani!
Kdo se v tom bordelu pak ma vyznat? Aby se v tech zakonech nikdo nevyznal, tak to byl prave zamer autora "posrane" Listiny ZLP, platne jen v CR!
Byl timto autorem pred lety komunista Rychetsky? Pokud ano, tak by si to mel vzit s sebou do hrobu! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-16 12:50
V justici CR ruka ruku myje:

Pokud by Statni zastupce zacal jednat a vysetrovat trestnou cinnost soudce, tak by se nekdy mohlo stat, ze by soudce odsoudil nejakeho statniho zastupce za podvody s pořizenim dukaznich materialu (napr. SZ v pripadu Necesany)!
Proto obcan VZDY obdrzi jen vyrozumeni, ze se Trestni oznameni na soudce - zaklada!!! Z.
0 # Kedul 2019-08-16 13:05
Quoting Ing. Jiří Fiala:
V justici CR ruka ruku myje:

Pokud by Statni zastupce zacal jednat a vysetrovat trestnou cinnost soudce, tak by se nekdy mohlo stat, ze by soudce odsoudil nejakeho statniho zastupce za podvody s pořizenim dukaznich materialu (napr. SZ v pripadu Necesany)!
Proto obcan VZDY obdrzi jen vyrozumeni, ze se Trestni oznameni na soudce - zaklada!!! Z.



Par mesicu protipravne ve vezeni par prepadeni a poniceni majetku stovky protipravnich usneseni a dopisu od justicni mafie a vy uz zacinate vytvaret nejake spiklenecke teorie ;) pritom necesany a podobne to jsou jen takove vyjimky v justici... ktere se stanou zridka kdy .. tak mozna kolem 100x az 1000x tydne ...
0 # Kedul 2019-08-16 13:10
.... psal jsem co se dela s trestnim oznamenim ve Zdare .... oznameni se neproverilo a poslalo se jako pry stiznost proti postupu policajtu te statni zastupkyni ktera tent otrestny cin spachala, ta jej prinesla na soud a oznacila jej spolu s jeji spolupachatelkou soudkyni mouckovou za udajnou soucast jakesi obhajoby v uplne jinem pripadu kde oznamovatel figuruje pouze jako oznamovatel nikoliv osoba poskozena obvinena nebo svedek ..... zneuziti pravomoci jka vysite navic provedeno pred zastupcem obcanskeho zdruzeni, ospod a dalsimi svedky z rad verejnosti ... promlcene to neni ani jako karna vec ... pritom bud jak bud prusvih to je protoze jestlize GIBS rika ze je to podle nej alespon stiznost tak samozrejme nema co pachatelka oznacovat gibsem oznacenou stiznost za udajne nejakou soucast obhajoby kdyz poskozenou je nezletile dite ktere zadnou obhajobu ani teoreticky nikdy nepotrebobalo a tedy nemuze mit ...
0 # Kedul 2019-08-16 13:14
.. samozrejme vas to ale stale nezajima .... pritom je jasne ze utok na nezletile dite ze strany justicni prolhane vyderacske bandy (konkretne pachatelky Juliana Zigmundova, Lenka Hudcova, Ilona Mouckova a spol) je trochu jine kafe pro verejnost nez nejakej starej chlap justici poskozeny (bez urazky konstatuju skutecnost mysleni stada ovci)...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-16 13:29
Ještě že Ludvík XVI. odešel jen s pokutou...
____________

Jezis a Ludvik XVI:

Jezis byl nejvyssim knezim Kaiphasem dotazan, zda-li je bozi vysvoboditel lidstva. Kdyz odpovedel, ze ano, tak ho obvinili z rouhani k bohu.
Jelikoz knezi uvadeli nepravdive udaje o Jezisovi a zadali jeho smrt, tak soudce Pilatus v Rime podepsal prikaz k odsouzenim k trestu smrti na krizi. (Presto, ze on sam videl, ze Jezis neni divoky rebel proti Rimanum, tak podepsal prikaz k ukrizovani).
Jezis visel na krizi mezi dvema zlodeji. Po 12 hodinach zemrel.
Nektera vysetrovani (Kajinek, Necesany, McCraee) v CR pripominaji tuto 2000 let starou zalezitost.

To Ludvik XVI. odesel jen s pokutou od magistratu a muze si dal hrat na krale jako Zeman!!! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-16 15:25
Když někdo neví, kdy přestat a co je zjevně za hranicí únosnosti a vkusu.
A taky : Když se má někdo bezpracně moc dobře a neví pak roupama, co dělat...

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-16 16:27
Takto se chova stat CR ke svym obcanum.
Z

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-16 16:28
Případ Postoloprty: Benešová nesouhlasí s Bradáčovou, kárnou žalobu podle ní podat lze

ceska-justice.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-16 19:40
Bures a dozorujici SZ Bradacova:

Bradacova je dozorujici SZ v Buresove kauze Capi hnizdo.
Z pripadu Postoloprty Bradacova vi, kdy je a kdy neni mozne podat karnou zalobu na dozorujiciho SZ.
NSZ Zeman si uz ted muze pripravovat karnou zalobu na Bradacovou, protoze ona v kauze Capi hnizdo NESMI jednat tak, jak by mela! Bures je velke zvire a tak se ho vsichni boji! Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-16 19:42
Komunisti nemeli nikdy radi kritiku a to ani v dobe udajne demokracie!!!
Z
blesk.cz/.../...
_____________
Takové stanovisko premiéra bych mimochodem považoval za jasné vypovězení koaliční smlouvy.
Ten Hamáček nemůže mít cti ani za nehet, jinak by z té vlády dávno odešel. Už se mu smějí i veverky v parku...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-16 21:32
Kvůli bytové krizi se z Liberce odstěhovali do saské Žitavy.

libereckezpravy.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-16 21:45
Jiří Hynek 1. díl: Myslet si, že lze omezit terorismus v Evropě omezením nábojů v zásobníku pro bezúhonné lidi, může jen šílenec

www.kupredudominulosti.cz/.../
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-08-16 21:54
Podívejte se na kvalitu života v jednotlivých městech :

zpravy.aktualne.cz/.../...
0 # Allan 2019-08-19 10:17
Nedobrovolně jsem poznal současnou německou justici, soud ve Viechtachu, v Laufenu soudce Häuslera. Arogance a bezpráví snad horší jak v ČR a za Hitlera, rozsudky nespravedlivé jak u Nečesaného. Zákony platí jenom formálně. Proto půjde o to, jak v Chorvatsku budou chtít skutečně právo a spravedlnost nalézat a uplatňovat. Jenom údajně dobrý text zákonů to v žádném případě nezaručuje.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.