Podpis. Soudkyně.

Písmo o člověku mnohé prozradí. A podpis ještě více. 

 

  

 

 Tak nám zase proběhlo jedno přestupkové řízení... Na Míráku, čili na M.č. Prahy 2 - a - samozřejmě, jako už tradičně : Důvod jediný - nadávky soudním osobám...

K tomu nutno dodat, že - také už tradičně - zcela vytržené z kontextu a souvislosti, aby nebylo vidět, jaké prasárny napáchali ti, jimž je vynadáno. 

Přičemž připomeňme, že KAŽDÝ MÁ PRÁVO NA SPRAVEDLIVÝ ODPOR PROTI NESPRAVEDLIVÉMU ÚTLAKU - a že verbální projev, ať už ústní, či písemný, je bez diskuse nejmírnější formou tohoto odporu. 

Současně také nutno připomenout, že na takové jednání justiční chátra, roky vychvalovaná skoro všemi médii, neznámo za co, není opravdu zvyklá - a působí ji to nemalé šoky. 

Aspoň, že něco. 

Řízení mělo typický a předem očekávatelný průběh : 

Soudci, ač řízení sami iniciovali - a dali k němu výslovný souhlas - se nedostavili, prý mají moc práce... Jistě. S mrzačením dalších osudů, jakoby těch současných zmrzačených nebylo dost. 

Názorná ukázka právní vyspělosti a právního vědomí. 

Také jsem to do protokolu hned zaznamenal a oznámil přestupek, zase jejich - a tím je - maření úředního jednání, neboť bez jejich účasti sotva proběhne, protože já mám právo jim klást otázky. 

Tady, mimochodem, vidíte tu právní vyspělost : Souhlas dali, řízení zahájili - ale myslí si, že proběhne bez nich. Tedy že mi jen, jako bonus k jejich svačině, úřad udělí pokutu - a oni z toho budou mít psychotickou radost. 

Jak by se asi sami tvářili, kdyby jim někdo takto podal žalobu a takto přistupoval k soudu ? 

Úroveň právního vědomí - tedy, dohromady - nula. Fungují jako mafiánská banda a myslí si, že sami jsou nepostižitelní a na koho ukážou, toho smích přejde. 

Neděje se tak, naopak. Protože takové řízení - to je přímo pokladnice a studnice informací, které by jinak člověk nezískal. 

Jako třeba i výše uvedený podpis. 

Viděl jsem mnoho podpisů, lidí v různých, i těch nejtěžších, situacích - ale takovýto podpis, to si tedy zapamatujete na dlouho. Zejména když víte, že dotyčná je soudkyně. 

Člověk by řekl : Chovanec ústavu pro duševně narušené, nebo duševně méněcenná, mentálně handicapovaná osoba... 

Tak to je, prosím, místopředsedkyně největšího soudu v zemi, hlavního soudu v hlavním městě - Veronika Křesťanová... 

Uvítám, když se najde profesionální písmoznalec - a k tomu podpisu se vyjádří.

I když chápu, že bude mít stíženou práci, protože nemá k dispozici originál, jen tuto faksimilii - a nemůže tudíž zkoumat třeba tlak na písmo, hloubku písma, dotahování, atd. Ale - i tak. Je toho dost, co je vidět - pro toho, kdo vidět chce, a umí. 

Současně, získané dokumenty jasně potvrzují nesvéprávnost naprosté většiny soudců, kteří fungují jako jakési loutky, prostí členové zločinecké bandy, o jejichž veškerém osudu rozhoduje všemocné kápo - zde předseda soudu - za kterým s každým takovým dopisem okamžitě běží - jako malé dítě na písečku, když mu někdo rozkopne bábovičku - a stěžují si, co jim ten lump zase proved´... 

Kápo di tutti, ač je prý strašně vytížen a přetížen, má neustále dost a dost času na to, aby tyhle stesky rozesílal na všechny strany, žádal k nim další a další vyjádření - a přemítal, jestli by se přeci jen nenašlo něco, zač by "lumpa" zase zavřeli... Aby mohli klidněji spát. 

Neboť - zjevně nespí (viz poslední dopis dole, kde se kápo di tutti obrací na dnes již veřejnosti dobře známého Erazima, šéfa MěstSZ v Praze. 

 

 ______________________

A propós, nevíte někdo, co to je - Dr. za jménem, bez označení oboru či čehokoliv jiného ??

To jí už straší v hlavě a je bezcennými tituly zcela posedlá, nebo je to nějaký nový výmysl...  

 

 

 

______________________

______________________

 Souhlas uděluje, před komisi se bojí přijít... Trochu schizofrenní stanovisko, nemyslíte ?? Ale pro soudce typické... 

 

______________________

______________________

 

 

 K jednání nejde, ale už předem ví, že se smírem nesouhlasí... Má pravdu, ani já ne. 

Taková - typicky nestranná, nepodjatá soudkyně, že ??? 

_____________________

_____________________

 

 Capo di tutti má starostlivé obavy, aby někde pár přes hubu  někdo z nich přece nechytil... Přeci : Znáte ho .. Kdo ví... ?!!

Mimochodem, i ten jeho podpis je hodně vypovídající... 

_____________________

_____________________

Malé srovnání - a současně ukázka "rovnosti" před zákonem v pojetí OSZ - tedy, když podá trestní oznámení soudce, resp. předseda soudu (viz tento článek) - a když podám, z daleko závažnějších důvodů, než jsou nějaké nadávky v dopisech, trestní oznámení já : 

http://www.k213.cz/JOOMLA/3090-podavat-trestni-oznameni-na-suodce

http://www.k213.cz/JOOMLA/3090-podavat-trestni-oznameni-na-suodce

Aneb : Jak se - jindy naprosto nefunkční a nečinné - OSZ pro Prahu 2 - může najednou přetrhnout, když jde o soudce. To jsou dokonce ochotni i vzácně pracovat, ba i napsat dopis a postoupit to všechno policii - ač, kdo jiný než státní zástupce, by měl vědět, co je trestný čin a co případně přestupek, případně - vůbec nic. 

 

_____________________

 

 

 

_____________________________

_____________________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-04 18:48
Rovnost v praxi v pojetí soudů : Kdybyste to byli vy, už vám zabaví barák a vystěhují vás na ulici...

Ministerstvo financí nemusí zaplatit dvě pokuty přesahující milion korun, rozhodl soud

lidovky.cz/.../...
0 # Saxána 2019-10-04 19:17
zák. č. 172/1990 Sb. § 22(3) Absolventům postgraduálního studia, s výjimkou absolventů lékařského a veterinárního studia, se přiznává akademicko-vědecký titul "doktor" (ve zkratce "Dr".).
0 # Kedul 2019-10-04 23:10
soude podle projevu jak ustnich tak pisemnych tak existuji 2 druhy justicnich titulu soudcu a podobne nevzdelane prolhane pakaze

vr ... znamena v praxi velka ropucha
dr ... znamena v praxi dementni ropucha

jinak doufam pane F ze jim vzdy okamzite odpovite ze kvalifikovanym posouzenim bylo jejich trestni oznameni podle obsahu zarazeno pod obhajobu a priznani zneuziti pravomoci a jako takove jej tedy odkladate jako dalsi dukaz jejich viny a litosti nad jejich ciny do spisu s tim ze si muzou trestni spis primo u Vas na pozadani prostudovat a za lidovku 22korun/strana si poridit kopie ... ano takovou cenu chteji ve Zdare nad Sazavou v dnesni dobe za jednu stranu spisu! Tedy pote co jsem na ne podal trestni oznameni pro neopravnene nakladani s osobnimi udaji nezletilych deti mladsich 15ti let ... jinak to bylo vzdy zadarmo ... a ne Ilono Lenko Juliano Stefacku a spol Leontyna Novakova a Vami prozrazene jeji osobni udaje vloni to neni promlcene ...
0 # Kedul 2019-10-04 23:19
.. k titulum Ilona si rika velka ropucha stejne jako Lenka
Juliana je natolik uboha ze se chlubi policejni "skolou" a jejim "titulem" mgr ... coz z policeni skoly znamena nefalsovane magor ....no kdo jinej si vystavi na zed v ramu sveho kancliku diplom za ucast na soutezi ve strelbe .... vzkazuje vsem "ja sem blbla kaca co neumi ani strilet ale pistolu me k uniforme dali" ...
Nechce mi nekdo z pritomnych jit svedcit k soudu? Jelikoz podle Ilony a Lenky sem vinen protoze nikdo ze svedku ktere si predvolali k vyslechu nevidel ze ych neco udelal a tak to i je napsano v rozsudku, tak teda musite ale rikat ze jste me videli neco udelat ... pocitam ze to bude jasnej dukaz neviny kdyz dukazem viny je kupa svedku kteri nic nevideli s oduvodnenim lenky cituji: prokazalo se ze je vinen protoze vsechny vypovedi svedku jsou konzistentni .. konec jejiho "oduvodneni" ... to proste nemelo chybu ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-04 21:28
Doktor :

cs.wikipedia.org/.../...)
_____________
Bohužel, na její intelekt to zjevně žádný vliv nemělo, a to v žádné oblasti. Ani práva, ani přirozené inteligence, ani všeobecného přehledu, ani psychologie.
0 # Kedul 2019-10-05 07:39
Benešová zažalovala dvě státní zástupkyně kvůli kauze zastupitelů z Postoloprt

zpravy.aktualne.cz/.../...

zase ukazka ze si jsou nekteri rovnejsi ..... obycejny obcan tak na toho ministerstvo uplne kasle i kdyby mu statni zastupce zastrelil ve vzteku ze se nechce priznat ke kerivemu obvineni decka u statnich zamestnancu to je halt jina pisnicka.
Rovnez i navrh na dutku .... nevsimnul jsem si ze by nekomu z tohoto pripadu hrozila nejaka dutka ja mel za to ze ty lidi zily roky v zoufalstvi a neuveritelnem stresu protoze jim hrozilo celou dobu vezeni a kdovico k tomu .... zneuziti pravomoci zakonodarce zaradil mezi zlociny s odmenou az 12 let ..a akcentoval ze uz priprava je trestna.. dutku tam nikde nevidim ...
A kdyz by je soudce netento tak ten postup byl v poradku jo? hmmm ...
0 # Kedul 2019-10-05 07:45
... a to je uplne nejlepsi vec .. zneuziti pravomoci podle meho nazoru bylo definovano jako trestne uz v priprave prave proto, aby jej mohl obcan vyuzit proti smejdum jiz na pocatku jejich tretne cinnosti, tedy jiz napriklad zahajeni trestniho stihani vydaneho v rosporu se zakonem neni zadny pravni nazor ale prave jde jasne o § 329 Zneužití pravomoci úřední osoby (1) Úřední osoba, která v úmyslu způsobit jinému škodu nebo jinou závažnou újmu anebo opatřit sobě nebo jinému neoprávněný prospěch
a) vykonává svou pravomoc způsobem odporujícím jinému právnímu předpisu,
b) překročí svou pravomoc, nebo
c) nesplní povinnost vyplývající z její pravomoci,
....
(4) Příprava je trestná. !!!!!!!!!

Uz policajt nebo prokurator ktery vyda vadne usneseni o zahajeni stihani se v priprave dopustil tohoto trestneho cinu a zlocinec zkratka nemuze nepodjate vysetrovat a tedy jakykoliv dalsi jeho krok je nulitnim podle trestniho radu automaticky...
0 # Kedul 2019-10-05 07:51
... nic na tom nemeni pocit soudce po par letech ze kdyz uz prijal i tu obzalobu tak to prej plati ... neplati ... podvod je zkraka podvod .. trestni stihani zalozene na podvodu je nepaltne od sameho pocatku...soudce ktery rekne opak se dopousti rovnez trestneho cinu... to pravidlo je totiz napsano naprosto jasne:
§ 30
(1) Z vykonávání úkonů trestního řízení je vyloučen soudce nebo přísedící, státní zástupce, policejní orgán nebo osoba v něm služebně činná, u něhož lze mít pochybnosti, že pro poměr k projednávané věci nebo ..... nemůže nestranně rozhodovat. Úkony, které byly učiněny vyloučenými osobami, nemohou být podkladem pro rozhodnutí v trestním řízení.
§ 31
(1) O vyloučení z důvodů uvedených v § 30 rozhodne orgán, kterého se tyto důvody týkají, a to i bez návrhu.

Tedy vydanim protipravniho usneseni spachal mafianek trestny cin stava se pachatelem a logicky ma tedy pomer k veci same dle zakona ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-05 09:15
Lidé věří hlavně Klausovi mladšímu. Předběhl i Babiše, ukázal průzkum

denik.cz/.../...
____________

Tady se buďto věří úplně každému, anebo by mě zajímalo, kdo ty průzkumy dělá a koho se na to ptá - jestli se vůbec ptá...

Když vidím ten rozjetej ksicht a vzpomenu si na jeho tatínka, co tu dělal - tak mě ještě ani nenapadlo zajímat se, co ten pán říká. Protože je to stejně nepodstatné.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-05 09:19
Soud: Sebrat exekutorovi všechen majetek by bylo drakonické

Soud: Sebrat Rathovi všechen majetek by bylo drakonické

novinky.cz/.../...

Jak to je správně?
Soud: Sebrat exekutorovi všechen majetek by bylo drakonické
nebo
Soud: Sebrat "povinnému" všechen majetek exekutorem je OK Free

___________
Ale, to se podívejme !!

A sebrat třeba mně všechen majetek, navíc ze zjevně smyšlených dluhů, to drakonické není ?? To je úplně fajn ?
Přitom já jsem - na rozdíl od Ratha - ani nekradl, ani nekorumpoval - jen jsem chtěl řádně vychovávat svoje děti.

Což je zjevně zločin, kterého horší není - a za který se příště budou otcové čtvrtit na náměstí...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-05 13:01
MOC NEPOMOHLI …

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-05 13:45
POtřebujeme zpřehlednit právo :

reflex.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-06 19:12
Podpis soudkyně :

Jirko, třebas měla paní drtek po čepicí. Na soudech se požívá, v minulosti jsem přeposílal dýchánek na osmičce. Mají to posvěceno z ministerstva, také jsem posílal. O.
__________
To by musela být v lihu furt... To je podpis evidentního dementa, že někdo s takovým podpisem může dělat místopředsedu soudu, to šokovalo i mě, a že už jsem toho tedy viděl...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-07 09:22
Podpis soudkyně :

Napsali Vám přesně, co považují za urážku, výhrůžku a co za vulgarismus? To musí být každé jednotlivě přesně označeno a zdůvodněno vč. č. § odst. a písm., a popsat to naprosto precizně bývá velmi složité. Jestli to v oznámení o zahájení řízení není (o čemž pochybuji), vznesl bych tuto námitku a kontroval bych oznámením přestupků dle § 7 Přestupky proti občanskému soužití (1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že 2.) jiného nepravdivě obviní z přestupku. Pak se osobně budou muset všichni k přestupkovému řízení dostavovat. Když nepřijdou, dopustí se dalšího přestupku dle § 5 Přestupky proti veřejnému pořádku (1) Fyzická osoba se dopustí přestupku tím, že a) neuposlechne výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci, za což navrhněte udělit každému pokutu 10000 Kč.

Hodit se Vám bude také § 6 Přestupek křivého vysvětlení (1) Fyzická osoba se jako osoba podávající před orgánem činným v trestním řízení vysvětlení o trestném činu spáchaném jiným dopustí přestupku tím, že úmyslně uvede nepravdu o okolnosti, která má podstatný význam pro rozhodnutí, nebo takovou okolnost zamlčí. Co je okolnost podstatného významu? Třeba provokace, která jednání vyvolala. Pokutu navrhněte 50000 Kč. Požadujte, aby byly přestupky projednány veřejně a pořiďte si z projednávání videozáznam. (zákon č. 251/2016 Sb.) OOS
____________
My jsme hned na místě podali oznámení o přestupku - maření úředního jednání - protože se - oba dva - zjevně bezdůvodně k jednání nedostavili...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-07 09:26
Postoloprty žádají od státu pět milionů korun. ‚Kauza zastupitelů ohrozila pověst města,‘ tvrdí advokátka

irozhlas.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-07 09:26
Věřitel pronajímá exekutorovi kanceláře a dává mu zakázky. Nemůže je vymáhat nezávisle, říkají právníci

denikn.cz/.../...

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.