Otevřeně spolupracoval ... a nezanechal...

a nenechal toho, ani přes jasné výzvy (viz zdůvodnění soudce Steinera z Prahy 6).

Náš kameraman dnes nastupuje na půl roku do vězení. Za to, že spolupracoval na těchto stránkách. 

 

Když nemůže justice zavřít mě, resp. vidí, že to nikam nevede, leda k probuzení té části veřejnosti, která dosud o činnosti K 213 nevěděla, tak zavře aspoň nejbližší spolupracovníky. Na ty to třeba fungovat bude... 

 Estébák Bureš se tu snaží naplno obnovit předlistopadový normalizační režim.

Máte ještě pocit, že je tu v listopadu CO SLAVIT  ???

________________

 

____________________

 

 http://www.k213.cz/JOOMLA/3102-vychova-mafianek-v-cechach

 

 
 

___________________

___________________

 

_____________

 

 

 

______________________

______________________

Comments  

0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 08:31
Normalizační praktiky estébáka vidíte na každém kroku :

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 09:50
Utok na stranky, zavirani lidi spolupracujicich se strankami, rozsireni omezeni pristupu k informacim pro obcany, ....,to jsou vse pruvodni znaky Buresem a jeho StB utahovanych sroubu na ceste zpet do TOTALITY!
17.11. prijde "Zuctovani s vladou darebaka estebaka"!!!
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 09:54
Jeden jim utekl, druhy musi obsadit uvolnene misto, aby byla vytizenost vezeni 100%!!!
Z

eurozpravy.cz/.../...
0 # Saxána 2019-10-31 11:04
Je to na nás. PRÁVNÍ REVOLUCE. Cestou práva.
0 # Kedul 2019-10-31 11:59
Urednik ktery zpusobi skodu neni postizitelny zadnym zpusobem .... pravo v cesku dostalo jiz davno zcela na prdel a neexistuje v zadnem oboru lidske cinnosti ... kde neni rovnost pred zakonem neni zadny zakon ani pravo ...

zpravy.aktualne.cz/.../...

Neni jiz smirne cesty k naprave policajtu prokuratoru a soudcu. Uz si to vsichni uvedomme a pretanme si neco nalhavat. Moc zakonodarna tu neexistuje nebot veskerou moc prevzal policejni stat prokuraturokracie a soudcokracie, tedy nikym nevolena sebranka parazitu, ktera koexistuje s uredniky. Vse smruje k uplnemu ozebrazeni soukromeho vlastnictvi do rukou nikym nevolenych parazitu na oko zakonnym zpusobem.
0 # Kedul 2019-10-31 12:06
Trestni zakon nedefinuje obcany jedne nebo druhe kategorie, ale pouze jasne popisuje trestne ciny a sazby trestu za ne a plati pro kazdeho obcana bez ohledu na to zda je urednik, soudce, policajt, prokurator nebo popelar.

Nikde v trestnim zakoniku jsem jeste necetl, ze by zneuziti pravomoci neplatilo pro soudce. Pokud soudce postupuje v rozporu s jinym pravnim predpisem nebo nesplni povinnost mu danou pravnim predpisem, pak naplnil bez jakekoliv diskuze trestny cin zneuziti pravomoci a musi byt stihan. Pojem jiny pravni nazor totiz trestni zakon nezna a proto se na soudce zadna takova pseudoimunita nemuze vubec vztahovat. Pokud by zakonodarce chtel soudce a spol vyjmout, pak by to preci doslovne v tom zakone uvedl ne? Kdo vykonava svou pravomoc, s vyjimkou ... bude potrestan ... nic takoveho tam ale napsane neni! Povinnosti policajta je kazde takove oznameni prijmout a pozadat prezidenta o svoleni ke stihani ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 14:00
Část slovenských soudců vybídla podezřelé kolegy, aby nesoudili

ceska-justice.cz/.../...
__________
Kdo by zůstal soudit u nás ???
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 14:03
Policie má získat pravomoci shromažďovat citlivé údaje, aniž by měla konkrétní podezření

ceska-justice.cz/.../...

_____________

To dělá stejně dávno.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 16:49
Paragraf 196 v CR:

V clanku neni uveden paragraf, podle ktereho musi kameraman nastoupit do vezeni.
Pokud se jedna o §196, tak by bylo vhodne zopakovat jeho protipravnost z pohledu ESLP!
Vladou prave projednavane "zalohovane vyzivne" by melo odstranit §196.
Kdo (jaci otroci) potom bude pracovat v Buresovych pekarnach, masokombinatech,...?
Dostane 6.000 Ukrajincu vizum, aby mohli pracovat za timto ucelem v CR?
Z
novinky.cz/.../...

Jistě že to je § 196 - co jiného, podle čeho můžete snadno každého otce zavřít ?? A otcem je skoro každý.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 17:35
Copak za ničemnost spáchal kameraman ?

Stále žiji v domnění že tatíci z K 213 jejichž majstrštychem bylo zablokování prokuratory v NB. Dodnes mi vlítnou slzy do očí když si vzpomenu na tu zoufalou vepřovku, chytajíc se za srdce že nemůže do prokuratůry, kde má léky na svou bolavou hercnu. Člověk myslící si potřebné léky nosí při sobě. O.
_____________

Vepřovka rychle ožila, když jsem zavolal sanitku - sami si ji prý zavolat nemohli, protože nemají mobil... přitom nemocnice byla naproti, přes silnici.
Zjevná finta vymyslet si na místě trestný čin- neposkytnutí první pomoci... Co můžeš čekat od vypatlanejch vepřovejch hlav, že ?
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 17:36
Umluva ZLP a Listina ZLP:

Umluva ZLP je mezinarodni dokument z 1963, ktery podepsala v 1990 tez CR.
V ni je v clanku 6 zakotven postup pri uplatnovani Prava na spavedlivy soudni proces! Jednotny vyklad je dan soudem ESLP.

Listina ZLP plati pouze v CR.
Jejim ucelem je "zpochybnit a znemoznit" Pravo na spravedlivy proces v CR a to VYKLADEM - nekdy zcela opacnym k vykladu soudem ESLP k Umluve ZLP! (Dva soudci - komunisti maji na vec tri protichudne nazory).

Ted prichazeji senatori s podporou navrhu na zacleneni Prava na obranu se zbrani do Listiny ZLP v CR.
(Tento krok zrejme souvisi s neuspesnou zalobou vlady CR k SdEU na prislusnou Smernici EU k tomuto tematu).

Opet se proto ukazuje k cemu slouzi Listina ZLP v CR - k "Svevolnemu vykladu Prava", odlisneho od ostatnich clenskych statu EU, odlisneho od jednotneho vykladu soudem ESLP! To je skandal!!!
Z

novinky.cz/.../...
0 # Kedul 2019-10-31 17:52
Kdyz odebereme zbrane uniformovanym opicim a rozdame je lidem tak se zacnu citit bezpecne ... hmm cimpak to asi bude ze ouredni zlodej a lhar me oznacuje za pachatele trestneho cinu a spini i v radiu zatimco kazdy kdo me zna a nikdy nedelal ani urednika natoz fizla prokuratora nebo soudce vi ze jsem naprosty pohodar za ktereho by strcil kdykoliv ruku do ohne .... cimto ze vsichni slusni lide kteri pracuji nebo pracovali cely zivot v soukromem sektoru maji podobne zkusenosti a nazor na opicii prokuraturu a nase soudce a uredniky ... jestli vono preci jen trestanim neucty k parazitovi a pridavanim mu pravomoci a vejplaty nebude .. jestli vono to nebude v necem jinacim ....ale tomu my vobycejny lidi nemuzeme rozumet ... myslite ze prijde fizl nekomu dorucovat dopis nebo predvest k nezakonnemu ukonu do ulice kde bude mit kazdej v rodine zbran? TO bych chtel toho suverena v te bande zbabelych budizknicemu videt ....
0 # Kedul 2019-10-31 18:00
Vrchní soud pravomocně zastavil trestní stíhání bývalého náměstka vrchního žalobce Libora Grygárka.

seznamzpravy.cz/.../...

„Pravomocně skončilo moje téměř šest let trvající trestní stíhání, jehož délka je sama o sobě skandální a neobhajitelná,
Uvedl, že podkladem pro jeho stíhání byly také úřední záznamy, které obsahovaly smyšlené údaje nebo nepravdivé informace."

U normlálních občanů to je standard a nemá s tím žádnej soudce ani prokurátor nikdy problém i odsoudit ...

„Nastal čas vést diskusi o vyvozování osobní odpovědnosti příslušných státních zástupců a policistů, neboť jejich dosavadní přesvědčení o vlastní nepostižitelnosti a z toho plynoucí vědomé porušování základních zásad trestního řízení jsou jasným nebezpečím pro právní stát,“ dodal Grygárek.

Najednou mu to vadí, že ....
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 21:09
Najednou si toho vůbec, idiot, všimnul !!

Předtím byl za to přímo odpovědný.

Že pocity nepostižitelnosti rozvracejí právní stát - a zvláště u těch, kteří by ho měli prosazovat !!
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 21:12
A ještě něco je zajímavý : Že pro něho "nastal čas" až teď... Pro každýho takovýho hňupa "nastane čas", až si to sám vyzkouší na vlastním těle.

On ten čas ale nastal už dávno, už s idiotskou Havlovou definitivou soudcům a naposledy a nejpozději s "moudrým" rozhodnutím domovnice, že soudci a státní zástupci se zásadně nestíhají. Alias - pro ně zákony prostě neplatí. A - basta.
A takováhle svině je ministryní spravedlnosti !!
To je možný jen za estébáka.
0 # Kedul 2019-11-01 09:03
Jeste porad nesdilite muj nazor ze pro vykon funkce soudce se musi jednat o osobu ktera byla lzive obvinena a stihana alepon 3 roky a to bez ohledu na vysledek takoveho stihani krom pripadu kdy byla stihana jiz jako soudce .. tedy tato osoba musi mit vlastni zkusenost tim jak se to dela a ze kazde slovo policajta a statniho zastupce je vicemene sprosta snadno prokazatelna lez a je treba k ni taky tak velmi kriticky pristupovat?

Jak muze soudit osoba ktera nikdy nepoznala na vlastni kuzi fizla ktery vydira zastrasuje a zneuziva pravomoci alespon k ocerneni, jak muze soudit osoba ktera nevi ze kazda stiznost na postup policajtu ci jinych statnich zastupcu je oznacena za soucast obhajoby a bez provereni zahozena do kose, jak muze takova osoba vnimat slova obhajoby ci samotneho obzalovaneho kdyz nevi jak se to dela predtim nez je obvineny pred soudem ...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-10-31 21:07
Zbrane a Strach:

Osoby, ktere maji strach, se snazi ozbrojit.
V dnesni dobe beha spousta nemocnych a psychicky narusenych osob, ktere by pouzily zbran uz jen v okamziku kriveho pohledu na ne (viz nedavny pripad ve vinohradske nemocnici).

Strach muze mit tez VLADA LUMPU (upirajici obcanum jejich ZLP) pred demonstraci / revoluci, ktera by tentokrat jiste nebyla "sametova"!
Z

blesk.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-01 10:05
Statni internet v Rusku:

Ode dneska plati v Rusku novy zakon o "statnim internetu" - totalni cenzura a kontrola.
Timto smerem se bude ubirat i duo Zeman - Bures.
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-01 17:30
Babiš nechápe, proč učitelé chtějí stávkovat :

______________

Já zas nechápu, proč estébák Bureš není v lapáku. J.K.

novinky.cz/.../...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-01 17:31
Zivotni prostredi v CR dle ANO:

„Musíme se připravit na to, že za deset až patnáct let některé stromy ve městech vůbec neporostou, protože na ně bude strašné teplo. Tady se vytvářejí podmínky pro zelené střechy a fasády,“ vysvětluje postupný posun v myšlení institucí ministr životního prostředí Richard Brabec.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-01 17:32
VYdán mezinárodní zatykač :

blesk.cz/.../...
___________
Radíme : Nerespektovat !! Budou ho pak muset zrušit...
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-01 19:26
Statni obcanstvi deti:

Kdyz je otec Zid (Israelec), tak jsou deti automaticky Zidi!
Slovenska moderatorka to bude mit beznadejne tezke.
Z
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-01 19:27
Nesmysly soudu:

Takovyto nesmysl soudniho rozhodnuti nemusi zadny otec respektovat.
„Porušil pravomocné soudní rozhodnutí, na jehož základě měl zákaz vycestovat s dětmi bez mého souhlasu nebo přítomnosti mimo území Slovenské republiky,“ prohlásila Wisterová podle tiskové agentury TASR. Z.
0 # Ing. Jiří Fiala 2019-11-02 08:09
Těmto se alespoň plukas omluvil. O.

tn.nova.cz/.../...
0 # Kedul 2019-11-02 20:43
Zatimco obcane pracuji a odvadeji dane aby se melo opicejni komando dobre a melo pekne vysluzne, tak toto opicejni komadno se vloupa do jejich bytu a nici prislusenstvi ......

Chtel bych prosim jednou potkat cloveka, nikoliv urednika, ktery by myslel vazne ze propustit vsechny fizly tak by nebylo bezpecne ...

Kazda neopravnena ci alepon pravne sporna prohlidka by se mela automaticky odskodnovat jakozto brutalni zasah do soukromi 10 mega kc bez debat ... a to z penez kadeho velitele ktery to spiskal ... je to jedina mozna cesta jak takove veci dostat na absolutni minimum pripadu jine cesty totiz neni ...

Ps Vazne pan Fialo nevite zavazny pravni vyklad promlceni a preruseni s novou promlceci dobou v trestnim rizeni jak jsem se nedavno ptal?
0 # Saxána 2019-11-09 21:26
Ze zákona: "Probační úředník je povinen probační plán pravidelně aktualizovat s přihlédnutím k výsledkům dohledu a k osobním, rodinným a jiným poměrům pachatele."

www.youtube.com/watch?v=6z7YgsIsSww
Ze zvukového záznamu: 11.4.2019....byly mu znovu sděleny podmínky dohledu ...

Probační úředník měl povinnost a k t u a l i z o v a t probační plán vzhledem k tomu, že byla v tomto čase soudem Praha 6 ukončena vyživovací povinnost. A to jistě probační plán formou písemnou s podpisy.

Domnívám se, že pachateli nemůže být k tíži, pokud probační úředníci nefungují dle zákona.

Bez přihlášení nemůžete vkládat příspěvky.